لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴روضه حضرت عباس علیه السلام
👤استاد علی اکبر #رائفی_پور
با دیدن این #کلیپ، با "شناخت" ؛گریه میکنید
🔺برای امام زمانمان عباس باشیم ...
ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان
و#تاسوعا ی حسینی تسلیت باد ...
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
@Antishobhe 👈👈👈
میگن توی کربلا، همونایی که راه آب رو بستن، یه امان نامه در غالب برنامه جامع مشترک آوردن که نوشته بود؛ تسلیم بشید تا مشکل آب خوردنتون رو حل کنیم
ولی هیچکس نگفت که امضای شمر تضمینه
°حاج فیدل🇮🇷°
@Antishobhe
📣 کمپین سراسری #نذرـخون
👥 در روز عاشورا و تاسوعا با اهدای خون خود به کمپین #نذر_خون بپیوندید.
✔️ وعده ما جایگاه های انتقال خون در سراسر کشور ...
🔻به جای قمه زنی خون اهدا کنید
▪️ قمهزنی در عزاداری امام حسین(ع) به دلیل مضرات قابل توجه بر بدن، ایجاد رعب و وحشت برای کودکان و زنان، وهن مکتب تشیع، خدشهدار کردن اهداف عزاداری و مخالف بودن با سیره اهل بیت(ع) بدعت و حرام است. و چه بهتر است جایگزین این رسم غلط که از سوی مراجع تقلید هم نهی شده است اهدای خون باشد که بتوان با آن جان میلیون ها انسان را نجات دهیم.
@Antishobhe
🏴 #شیعیان را می بینی ماه #محرم، اینچنین با شکوه و عظمت #سینه_زنان در کوچه و خیابانها میگویند "ما عزادار حسینیم، ما پیرو حسینیم"؟
به فدای پیرهن سیاه شان. به فدای حلقه اشک شان. به فدای بوی اسپند و گلابشان
🔺چه روزگارها که #شیعه مظلومانه در کنج خانه ها، در زندانهای تاریک، میگفت " #لبیک_یا_حسین.. اسوه #آزادگی و #انسانیت زنده باد یادت"
🔺بگو لعنت خدا بر #هارون که عزاداران #حسین(ع) را زندانی میکرد
🔺 بگو لعنت خدا بر #متوکل که دست #عزاداران حسین(ع) را می برید
🔺 بگو لعنت خدا بر #رضاشاه که عزاداران حسین(ع)را تیرباران میکرد
🔺بگو لعنت خدا بر اولاد شمر و یزید تا قیام قیامت..
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ
@Antishobhe
☑️رهبر انقلاب :
«ارزش اباالفضل العباس به جهاد و فداکارى و اخلاص و معرفت او به امام زمانش است.
ارزش اباالفضل، ارزش حبیببنمظاهر، ارزش جُون در اینهاست، نه در قد رشیدش یا بازوی پیچیدهاش. قد رشید که خیلی در دنیا هست؛ ورزشکارهای زیبایی اندام که خیلی هستند؛ اینها که در معیار معنوی ارزش نیست. گاهی روی این تعبیرها تکیه هم میشود! حالا یک وقت شاعری در یک قصیدهی سی، چهل بیتی اشارهیی هم به جمال حضرت اباالفضل میکند؛ آن یک حرفی است؛ ما نباید خیلی خشکی به خرج دهیم و سختگیری کنیم؛ اما اینکه ما همهاش بیاییم روی ابروی کمانی و بینی قلمی و چشم خمار این بزرگواران تکیه کنیم، اینکه مدح نشد؛ در مواردی ضرر هم دارد؛ در فضاهایی این کار خوب نیست.» (۸۴/۵/۵)
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
@Antishobhe 👈👈👈
متن شبهه:
یکی از روحانیون اهل سنت، شبهه ای پیرامون توسل مطرح کرده است که متن آن را در زیر می آوریم و به آن پاسخ می دهیم:
هنگامی که شما شیعیان بر سر قبر کسی می روید برای این که از او بخواهید، در این جا چهار سوال از شما می شود.
1. صاحب قبر به تو نزدیک تر است یا خدا؟ پاسخ خواهید داد: خدا.
بله چون خودش می گوید: «وَ نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرید: و ما به او از رگ قلبش نزدیکتریم.» (ق: 16)
2. صاحب قبر مهربان تر است یا خدا؟ پاسخ خواهید داد: خدا.
بله چون خودش می گوید: «هُوَ اَرحَمُ الرّاحمین: او مهربان ترین مهربانان است.» (یوسف: 64)
3. صاحب قبر شنواتر است یا خدا؟ پاسخ خواهید داد: خدا.
بله چون خودش می گوید: «إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ : همانا او شنوای داناست.» (فصلت: 36)
4. صاحب قبر قادرتر است یا خدا؟ پاسخ خواهید داد: خدا.
بله چون خودش می گوید: «إِنَّهُ عَلَی کُلِ ّ شَیْ ءٍ قَدِیرٌ: همانا او بر همه چیز تواناست.» (فصلت: 49)
نیز در قرآن آمده: إذَا سَأَلَک عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ: چون بندگان از من از من پرسند، بدانند که من نزدیکم و دعای دعا کننده را اجابت کنم. (بقره: 186) در قرآن یسئلونک (از تو پیامبر می پرسند) بسیار آمده و هر بار با کلمه قل آمده، یعنی ای پیامبر تو به آنان بگو؛ اما در اینجا قل هم نیامده، یعنی حتی پیامبر هم نباید واسطه بین خدا و خلق باشد.
* * *
پاسخ شبهه:
خلطی که اهل سنت و وهابیت پیرامون توسل مرتکب شده اند و در همین اشکال نیز به صورت مشهود، هویداست؛ این است که در توسل، متوسل علیه (: شخصی که به او توسل می شود) را نباید جای خدا گذاشت، بلکه باید به جای شخص توسل کننده گذاشت (بگذریم از این که هنگامی که توسل را توضیح می دهد، می گوید امام رضا (ع)، تو مشکل ما را حل کن؛ در حالی که این اشتباه است و توسل به معنای واسطه قرار دادن است نه هدف قرار دادن).
این واضح است که ما خداوند را مهربان تر، نزدیک تر، شنواتر و قادرتر از امام رضا (ع) می دانیم؛ اما مسئله اصلاً در این جا نیست؛ بلکه اشتباه اهل سنت در آن است که شما، امام رضا (ع) را با خدا قیاس می کنید در حالی که باید امام را با خودِ توسل کننده قیاس کرد.
پس ما این طور سوالات را طرح می کنیم: آیا مایی که توسل می کنیم، بهتر دعا می کنیم یا امام رضا (ع) که طبق (احزاب: 33) معصوم است؟ ما بهتر از خدا می توانیم بخواهیم یا امام؟ ما تنها از خدا بخواهیم بهتر است یا ما به همراه امامان؟ اگر ما تنها از خدا بخواهیم بهتر است یا به همراه حجت خداوند؟
پاسخ به پرسش های فوق واضح است. اما او نمی داند که وقتی ما به امام رضا (ع) می گوییم تو واسطه قرار بگیر؛ هیچ ارتباطی به برتری خداوند نسبت به خلقش ندارد، بلکه به برتری آنان، مانند امام رضا (ع) بر خودمان اقرار داریم و برای همین به آنان می گوییم که برای ما از خدا بخواهند و البته در کنار آنان نیز خود ما هم خواهانیم و دعا می کنیم.
بنده از ایشان سوالی دارم: آقای مولوی سنی! اگر پیامبر خدا زنده بود، و تو گناهی در پیشگاه خدا داشتی، وقتی خودت تنها از خدا طلب آمرزش می کردی، اطمینان بیشتری بر آمرزش گناه داشتی؛ یا هنگامی که خودت به همراه پیامبر خدا، طلب آمرزش می کردید؟
باز هم پاسخ روشن است؛ و طبق نص قرآن، اهل بیت زنده اند (آل عمران: 169) و نیز از هر گونه پلیدی و زشتی نیز به دور اند (احزاب: 33).
قسمت دوم
سوالی که ما از اهل سنت داریم این است که شما به قرآن استناد می کنید؛ اما کلام یعقوب پیامبر را در قرآن نمی بینید؟ آیا یعقوب خطا کرده است که در پاسخِ فرزندانش که گفتند برای ما استغفار کن، فرمود: استغفار خواهم کرد، زیرا خداوند بخشنده و مهربان است. (یوسف: 98) آیا یعقوب هم نمی توانست به فرزندانش بگوید که خدا شنواتر، قادرتر، مهربان تر است یا من؟!!!
حقیقت این است که یعقوب چنین سوالاتی نکرد؛ زیرا او به حقیقت توسل آگاه بود و خود با پاسخی که داد، توسل را تایید کرد.
طبق روایتی خداوند متعال به موسی می فرماید: با زبانی استغفار کن که با آن گناه نکردی. موسی می پرسد: با کدام زبان؟ خداوند می فرماید: با زبان مردم، زیرا تو اگر با زبان خودت گناه کرده باشی، با زبان دیگران گناهی نکردی. (عدة الداعی: 135)
این روایت به ما یاد می دهد که علاوه بر این که خودمان از خداوند بخواهیم، به دیگران هم بگوییم تا برای ما بخواهند و چه کسی بهتر از امامان معصومی که همه در راه خدا کشته شده اند و زنده می باشند.؟ (آل عمران: 169)
حقیقت این است که توسل امور و استجابت را برای انسان راحت تر و میسرتر می کند ؛ در روایات فراوان آمده است که دعای برادر دینی، برای برادرش، سریعتر به اجابت می رسد و نیز دعای دسته جعمی، نزدیک تر به هدف اجابت است تا دعای فردی.
اما مغلطه ای که پیرامون این آیه مرتکب شده است: وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِی عَنِّی
فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُوا لِی وَلْیُؤْمِنُوا بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ: چون بندگان از من پرسند، بدانند که من نزدیکم و دعای دعا کننده را اجابت کنم. (بقره: 186) اولاً در آیات دیگر از پیامبر اکرم (ص) می پرسند و میخواهند علم او را آزمایش کنند که آیا او پیامبر است یا خیر. و خداوند می فرماید بگو . . . تا بدانند که من به تو می گویم و تو را واسطه برای ابلاغ قرار دادم. (اما سوال از خدا، ربطی به علم پیامبری ندارد، بلکه در راستای اثبات وجود خداست.)
از این رو از پیامبر درباره انفال، روح، اهله، مواقیت و مانند آن می پرسند، دقت داشته باشید که قرآن می فرماید: «یسئلونک عن ...» از تو از فلان چیز می پرسند؛ و طبیعتاً پیامبر باید پاسخ بگوید؛ زیرا انفال و اهله و مانند آن که زبان ندارند تا خود پاسخ دهند.
اما وقتی از خدا سوال شود، خداوند خودش ناطق است و خودش از خویش دفاع می کند، از این رو نیازی به پاسخ گویی پیامبر نیست؛ بلکه شیواتر و رساتر این است که خود خداوند پاسخ دهد. چر که اولاً آنان در مقام انکار خداوند بودند و اگر پاسخ از جانب خداوند باشد، لجاجت آنان را می کاست، ثانیاً وقتی از کسی (نه از چیزی) بپرسند، بهتر و دندان شکن تر آن است که خود آن شخص را بیاوریم تا پیرامون خودش سخن بگوید نه آن که صرفاً پیرامونش پاسخ دهیم.
پس ایشان خلط کرده میان «پرسیدن از چیزی» و «پرسیدن از کسی»؛ نیز ایشان می گوید که خدا حتی پیامبرش را در این آیه واسطه نکرده، چرا شیعیان واسطه می کنند؟ در پاسخ عرض می کنیم که ایشان هنوز دقت نکرده است که اصل قرآن و معرفی صفات خداوند و حتی همین آیه، توسط پیامبرش نازل و به مردم بیان شده؛ پس خداوند در مهم ترین مسئله برای هدایت بشر، پیامبر و انسان های صالح را واسطه گردانده است.
از خداوند می خواهیم تا ناآگاهی برخی افراد نسبت به مفاهیم دینی را برطرف گرداند. آمین
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
@Antishobhe 👈👈👈
🔻 چه خوب میشود امشب ...
🔹 چه خوب میشود امشب ...
کسانی که مدتی است نماز نمیخوانند
با امام حسین(ع) عهد ببندند و مجدد به خداوند برگردند و نماز خوان شوند
🔸 چه خوب میشود امشب ...
بانوانی که با بی حجابی و لباس های تحریک آمیز به خیابان ها می آیند با حضرت زینب (س) عهد ببندند و با حجاب خود به خداوند و رضای او برسند
🔹 چه خوب میشود امشب ...
جوانان با حضرت علی اکبر(ع) عهد بسته و با پاکی و عفت خود را شبيه آن حضرت نمایند و عهد ببندند از نگاه های حرام از این به بعد چشم بپوشند.
🔸 چه خوب میشود امشب ...
مادران قصهٔ عمویِ مهربانِ حضرتِ علی اصغر(ع) و حضرت رقیه(س) را بگویند که برای آب رساندن به آنان چگونه جان خود را فدا کردند.
🔹 چه خوب میشود امشب ...
همه مردم تصمیم بگیرند به یکدیگر کمک کنند ، دست نيازمندان را گرفته و به پدر و مادر خود چه از دنیا رفته اند و چه زنده اند محبت کنند...
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
@Antishobhe 👈👈👈
🔸چرا به خیابان نمی ریزید و آشوب نمیکنید....
🔹باورتان میشود ؟پروانه سلحشوری نماینده افراطی غربگرا در مجلس با اشاره با ماجرای دروغ خودسوزی یک دختر بخاطر ورود به ورزشگاه میگوید یک نفر در تونس خودسوزی کرد آنجا انقلاب شد چرا مردم ایران بی تفاوت هستند و حرکتی نمیکنند....
🔹می بینید نماینده مجلسی که از جمهوری اسلامی حقوق میگیرد چگونه مردم را تحریک به آشوب و ریختن در خیابانها علیه جمهوری اسلامی میکند؟
این جماعت غربرده مثل گرگ دندان تیز کرده اند و در کمین نشسته اند تا به هر بهانه ای مردم را برای براندازی تحریک کنند و به خیابانها بکشانند ....
@Antishobhe
متن شبهه:
شنیده شده که می گویند از صدای گریه حضرت رقیه سلام الله علیها یزید در کاخش از خواب بیدار شد و… در کجای دنیا قصر را در کنار خرابه میسازند؟
پاسخ شبهه:
1⃣ تنها مدرک این اتفاق را در خانه و کاخ یزید ترسیم میکند، اما همه میگویند در خرابه! و جالب هم این است که اکثرا – اعم از نویسندگان و گویندگان – گفتار خود را به کامل بهائی نسبت میدهند! در حالیکه انگار این بخش از کتاب را مطالعه نکرده اند.
2⃣ اما نقل ماجرا از کامل بهائی؛
🔅 کامل بهائی مال عماد الدین طبری ج 2 ص 179 دارد: در «حاویة» آمده که زنان خاندان نبوت در حالت اسیرى، حال مردان که در کربلا شهید شده بودند، بر پسران و دختران ایشان پوشیده مىداشتند و هر کودکى را وعدهها مىدادند که پدر تو به فلان سفر رفته است [و] باز مىآید تا ایشان را به خانه یزید آوردند، دخترکى چهارساله بود، شبى از خواب بیدار شد و گفت : «پدر من حسین کجاست؟ این ساعت او را به خواب دیدم سخت پریشان!، زنان و کودکان جمله در گریه افتادند و فغان از ایشان برخاست، یزید خفته بود، از خواب بیدار شد و حال تفحص کرد، خبر بردند که حال چنین است.
3⃣ به وضوح پیداست که این اتفاق در خانه یزید بوده نه خرابه، البته باید گفت در ابتدا ورود اسرا به شام آنها را در خرابه بردند، خرابهای که امام صادق(ع) در روایتی که از ایشان کتاب خرائج ج 2 ص 753 نقل میکند، آن قدر سست بود که میخواست بر سرآنان فرو بریزد و کتاب امالی شیخ صدوق ص 231 از فاطمه بنت الحسین(ع) متنی به این مضمون نقل میکند، آنها را در جایی زندانی کردند که نه از سرما در امان بودند، نه از گرما، به حدی که صورتهایشان آسیب دیده بود، شاید همین نقلها بعضیها را به اشتباه انداخته و خیال کردهاند این مصیبت در خرابه بوده! به هر حال تنها مدرک این مصیبت است.
4⃣ با دقت در عبارت «زنان و کودکان جمله در گریه افتادند و فغان از ایشان برخاست» در می بابیم با صدای گریه و فغان اسراء یزید(لعنة الله علیه) از خواب بیدار شد نه تنها با گریه حضرت رقیه سلام الله علیها .
5⃣ اما در رابطه با مکان خرابه که چه جایی و در کجا بوده باید گفت ، مورّخان و مقتل نویسان این مکان را به صورتهای متفاوتی توصیف کردهاند که برخی از آنها را ذکر میکنیم؛
🔸 پس از خطبۀ حضرت زینب(س) در مجلس یزید که اوضاع را بر ضدّ او متحوّل ساخت، یزید به ناچار اهل بیت را در خرابهای بیسقف جای داد. آنان سه روز در آن خرابه بودند …
📚 (مقتل خوارزمی، ج ۲، ص ۷۴ | فرهنگ عاشورا، ص۱۵۹)
🔸 از بعض کتب نقل شده که مسکن و مجلس اهل البیت(ع) در شام در خانۀ خرابی بوده و مقصود یزید آن بود که آن خانه سر ایشان خراب شود و کشته شوند …
📚 (منتهی الآمال، ج۲، ص۱۰۰۲)
🔸 (بعد از وقایعی که در کاخ یزید رخ داد، به دستور او، اهل بیت را برای مدتی در شام سکنا دادند.)
شیخ مفید این موضوع را چنین به تصویر کشیده است:
🔹«…سپس دستور داد زنان را در خانه جداگانه درآرند، و على بن الحسين(ع) نيز نزد ايشان باشد، پس خانه چسبيده به خانه يزيد را براى ايشان خالى كرده، و چند روزى آن خاندان (عصمت) در آنجا ماندند…».
📚 (شیخ مفید، الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد، ج2، ص 122)
از متن شیخ مفید همین مقدار دانسته میشود که محل اسکان اهل بیت(ع) خانهای در جوار قصر یزید بود. و به ویژگیهای دیگر آن پرداخته نشد.
🔸 اما قطب راوندی روایتی مفصلتر نقل میکند:
🔹 «امام صادق(ع) فرمود: وقتى امام زين العابدين(ع) را با اهل بيت پيامبر نزد يزيد آوردند، آنان را در خرابهاى كه ديوارهايش سست بود قرار دادند.
يكى از آنها گفت: ما را در اين خرابه قرار دادند تا بر سر ما خراب شود.
يكى از نگهبانان اين را شنيد و به زبان رومی گفت: اينها را بنگريد مىترسند كه ديوار بر سر آنها خراب شود، در حالیکه اين بهتر است از آنكه فردا بيرونشان آورده و يكى بعد از ديگرى گردنشان را بزنند!
امام سجاد(ع) فرمود: به اذن خدا هيچ يك از اين دو نمىشود. و همين طور هم شد.»
📚 (قطب الدین راوندی، سعید بن عبد اللّٰه، الخرائج و الجرائح، ج2، ص 753)
farsnews.com/newstext.php?nn=13930916001105
yon.ir/KamelBahae
yon.ir/wikishiaKh
islamquest.net/fa/archive/question/ar22308
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
@Antishobhe 👈👈👈