هدایت شده از کانال آنتیشبهه
﷽
⛔️شبهه
اینم نظرات صریح رهبری در حضور هزاران نمازگزار در مورد چگونگی آغاز مذاکرات با نظر وتوافق شخص ایشان با واسطه ای که از طرف آمریکایی ها به حضور ایشان مشرف شده بود . قابل توجه کسانی که به مذاکره کنندگان توهین و آن ها را وابسته به دشمن و عامل اجانب می خوانند+فیلم
❇️پاسخ
@Antishobheh
1️⃣ به مذاکره کنندگان همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند نباید توهین شود و این کار مورد تایید نیست👇🏻
lish.ir/1Kok
2️⃣اما بهره برداری سیاسی از یک سخنرانی بدون توجه به شرایط هر دوره و همچنین بقیه نظرات واقدامات رهبری در طول مذاکرات،جهت تبرئه کردن دولت و تیم مذاکره کننده ازخسارات #برجام و احتمالا زمینه سازی برای مذاکره مجدد صورت گرفته است.
3️⃣جهت روشنگری در خصوص آن سخنرانی و رفع شبهه توصیه میکنیم این یادداشت(به قلم آقای مهدی فضائلی)را که توسط پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب منتشر شده است بطور کامل مطالعه نمایید👇🏻
🔰مذاکرات در موضوع هستهای پس از شروع تحریمهای اصطلاحاً فلجکننده در اواخر دولت دهم، بنا به درخواست رئیسجمهور آمریکا و با وساطت پادشاه عمان آغاز شد. این مذاکرات با موافقت رهبر انقلاب، بهصورت محرمانه و فقط در موضوع هستهای و پس از طی مقدماتی، در سال ۹۱ و در سطح معاون وزیر خارجه در کشور عمان آغاز شد.
👈🏻پس از انتخابات سال ۹۲ و پیروزی آقای روحانی، شرایط داخل کشور تغییر قابل توجهی پیدا کرد. رئیسجمهور منتخب، با وعدهی حل همزمان مشکل اقتصاد و هستهای، از مردم رأی گرفته بود و بخش قابل توجهی از مردم در اثر تبلیغات دوست و دشمن، به این احساس رسیده بودند که موضوع هستهای قابل حل است اما دستاندرکاران یا بلد نیستند با #دیپلماسی موضوع را حل کنند و یا لجبازی میکنند! در چنین شرایط سیاسی-اجتماعی و با توجه به پیشزمینهای که در دولت قبل به وجود آمده بود، رهبری برای اولینبار با درخواست آقای روحانی موافقت کرده و اجازهی مذاکرهی مستقیم و علنی با آمریکا را فقط در موضوع هستهای و در سطح وزیر امور خارجه صادر کردند.‼️
شرایط پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ را تصور کنید؛ 👈👈اگر در آنچنان شرایطی اجازهی مذاکره داده نمیشد و عدهای مرتب ادعا میکردند که میشد و ما میتوانستیم از طریق تعامل با جهان، موضوع را حل کنیم، امروز شاهد چه وضعیتی در کشور بودیم! بنابراین رهبری به دلیل شرایط روانی حاکم بر کشور، احترام به رأی مردم، میدان دادن به رئیسجمهور منتخب (در آنچه نقطهی قوت خود میدانسته و معتقد بوده میتواند موفق بشود)، مدیریت فضا و تصویر جهانی ساخته و پرداخته شده علیه ایران و گشایش احتمالی در وضع اقتصادی کشور، با شرایطی اجازهی مذاکره با آمریکا را صادر کردند.
⁉️آیا پس از این اجازه، رهبری باز هم وظیفهای داشتند؟ و آیا این وظیفه انجام شد؟ مطابق بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، نظارت بر حُسن اجرای سیاستهای کلی نظام هم بر عهدهی رهبری است؛ لذا ایشان در طول مذاکرات بدون ورود به جزئیات، با هوشمندی تمام، نظارت خود را اعمال و راهنماییها و مواضع لازم را، هم بهصورت علنی که مردم و دنیا در جریان باشند و هم بهصورت خصوصی برای دستاندرکاران این مذاکرات مطرح کردند.
❇️ نکات اصلی و کلیدی نظرات رهبری در جریان مذاکرات هستهای را میتوان اینگونه برشمرد:
🔺۱) تصریح به «بهانه بودن فعالیتهای هستهای برای فشار به ایران» و درعینحال موافقت با اصل انجام مذاکره با آمریکا با محدود کردن مذاکره صرفاً به موضوع هستهای و تعیین سطح مذاکرات
🔺۲) هدف اصلی از موافقت با مذاکرات هستهای، در درجهی اول، رفع تحریمهای ظالمانه و سپس تثبیت حق نظام در بهرهمندی از انرژی هستهای بوده است.
🔺۳)حمایت کامل از تیم مذاکرهکننده بهدفعات و با تعابیر مختلف
🔺۴) دادن تذکرات و هشدارهای لازم به منظور عدم خروج مذاکرات از مسیر اصلی و جلوگیری از انحرافات احتمالی. در این زمینه، ابراز مکرر عدم اعتماد به آمریکا، سفارش به پرهیز از عجله، تأکید بر گرفتن ضمانتهای لازم از طرف مقابل، توصیه به شنیدن و توجه به حرفهای منتقدین، تأکیدات مکرر به اتکا به توانمندیهای داخلی از جملهی این تذکرات و هشدارها بوده است.
🔺۵) ایجاد فضای سیاسی مناسب برای کمک به مذاکرهکنندگان به منظور امکانِ گرفتن امتیازات بیشتر از طرف مقابل و دادن امتیازات کمتر. در این زمینه، فتوای حرمت تولید و نگهداری و استفاده از سلاح اتمی، و اشاره به امکان ادامهی مذاکرات در موضوعات دیگر در صورت نتیجهبخش بودن این مذاکره، از جملهی این موارد بوده است.
۶)تأکیدات مکرر بر حفظ عزت و احترام ملت ایران
۷)تأکید مستمر بر ضرورت پیشرفت کشور و مراقبت از اینکه توافقات مانع این پیشرفت نشود.
👈🏻سرانجام، مذاکرات طولانی و ملالآور هستهای، به توافقنامهای موسوم به «برجام» (برنامهی جامع اقدام مشترک)
هدایت شده از کانال آنتیشبهه
منجر گردید و مراحل قانونی خود را -هرچند بعضاً با اما و اگرهایی- سپری کرد و به ایستگاه آخر که تأیید رهبری بود رسید؛ چرا که مطابق قانون اساسی، مصوبات شورای عالی امنیت ملی برای اجرا باید به تأیید رهبری برسند.
👈رهبر حکیم انقلاب اسلامی در این مرحله نیز به منظور ایجاد «فرصتهای کافی برای رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیهی کشور» نامهای را در تاریخ ۱۳۹۴/۷/۲۹ خطاب به رئیسجمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی نوشتند و مجدداً نکات بسیار مهمی را در سه بند متذکر شدند. نکات زیر در نامهی مذکور از جمله موارد بسیار قابل توجه است:
۱) در بند ۲ این نامه به صراحت چنین آمده است: «جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعاً دانستهاید که *دولت ایالات آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئلهی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند.»* در ادامهی همین بند مجدداً به بدعهدیهای مکرر آمریکا نیز اشاره شده است.
☑️ضمناً در همین بند، ایشان تصریح کردهاند: «... با این حال، محصول مذاکرات که در قالب #برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود.»
۲)بند ۳ نامهی مذکور نیز حاوی ۹ نکتهی حائز اهمیت عملیاتی است که جداگانه و در یک بحث کارشناسی باید مورد بررسی قرار گیرد و معلوم شود چقدر از طرفِ مخاطب نامه مورد توجه قرار گرفته است.
✅جمعبندی و کلام آخر اینکه رهبر دوراندیش انقلاب اسلامی مبدع مذاکرات هستهای نبودند اما با توجه به جمیع جهات و شرایط حاکم بر کشور، با این مذاکرات بهعنوان «ضرورت» موافقت کردند و نتیجهی #مذاکرات_هستهای را از دو حالت خارج ارزیابی نمیکردند: اول اینکه این مذاکرات یا به رفع تحریمها منجر میشد، که هرچند از نظر ایشان بسیار بعید بود اما احتمال ضعیف این نتیجه هم کافی بود که ایشان همهی حمایتها را برای تحقق آن انجام دهند تا این راه نیز امتحان شود و جایی برای اما و اگرهای سالوسان و یا سادهاندیشان باقی نماند. و دوم اینکه اگر مذاکرات شکست میخورد و به رفع تحریمها منجر نمیشد که نشد، آگاهی و ارتقای دشمنشناسی دولتمردان و مردم را در پی داشت که دستاورد و تجربهای ذیقیمت و ارزشمند برای ادامهی راه انقلاب محسوب میشود. از همین رو ایشان در ۱۲ آبان سال ۹۲ فرمودند: «... من فکر نمیکنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد.»
⭕ امروز مائیم و کولهبار پر از تجربهی برجام؛ اگر از این تجربهی گران و پرهزینه، درست استفاده کنیم، بیداری مورد نظر حاصل شده و این تجربه، ارزش بهدست آوردن آن را داشته است. اما اگر خدای ناکرده، این درس و این بیداری حاصل نگردد و به کار بسته نشود، برجام، خسارت محض خواهد بود!
lish.ir/1Koc
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
💠عنایت اسلام به زنان
⚜اسلام نظر خاص بر شما بانوان دارد. اسلام در وقتی که ظهور کرد در جزیره العرب، بانوان حیثیت خودشان را پیش مردان از دست داده بودند؛ اسلام آنها را سربلند و سرافراز کرد، اسلام آنها را با مردان مساوی کرد. عنایتی که اسلام به بانوان دارد بیشتر از عنایتی است که بر مردان دارد.👈 مردان بر ملتها حق دارند و زنها حق بیشتر دارند. زنها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ میکنند. قرآن کریم انسانساز است، و زنها نیز انسانساز. وظیفه زنها انسانسازی است. اگر زنهای انسانساز از ملتها گرفته بشود، ملتها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد، شکست خواهند خورد، منحط خواهند شد.
📌 زنها هستند که ملتها را تقویت میکنند، شجاع میکنند. بانوان از صدر اسلام- در صدر اسلام- با مردان در جنگها هم شرکت داشتهاند. مقام زن مقام والاست؛ عالی رتبه هستند. بانوان در اسلام بلندپایه هستند. ما میبینیم و دیدیم که زنها، بانوان محترمات همدوش مردان بلکه جلو مردان در صفِ قتال ایستادند. بچههای خودشان را از دست دادند، جوانان خودشان را از دست دادند، و شجاعانه مقاومت کردند. ما میخواهیم زن به مقام والای انسانیت خودش باشد نه مَلعَبه «۲» باشد؛ نه ملعبه در دست مردها باشد، در دست اراذل باشد.
📚امام خمینی (ره)؛ 13 اسفند 1357
جلد ۶ صحیفه امام
ص ۳۰۰ تا ۳۰۲
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
چرا عدهای در کشور با وجود مشکلاتی مثل بیکاری و فقر باز هم حاضر میشوند به جریان لیبرال داخلی رأی بدهند؟
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔰تساوی مرد و زن در قرآن کریم
🔴تردیدی نیست که در قرآن کریم، زن همسان و همشأن مرد در بعد اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی و هنری شمرده شده، و با تحکیم موقعیت و شخصیت انسانی او، امتیازی که برای مردان در برابر زنان، پیش از پیدایش اسلام وجود داشت،امتیاز برتر نسبت به فروتر یا امتیاز مالک در برابر برده و کالا متحول شد و آنان را همانند مردان در همه شئون بدون امتیاز خاصی برای مردان، برخوردار نمود؛ و زنان را همدوش مردان در عرصه های زندگی معنوی، مادی، اقتصادی و وظایف اجتماعی علمی، حقوقی، فرهنگی و هنری و... وارد ساخت و بر تلاشها و کوششهای آنان در ابعاد گوناگون زندگی، همانند تلاشهای مردان ارج نهاد و این حقیقت را چنین بیان کرد:
«اَنّی لا اُضیعُ عملَ عاملٍ منکم مِن ذکرٍ او اُنثی بعضُکم من بعض».
من کار هیچ کارگزاری را از شما چه مرد و چه زن بی مزد نمی گذارم.☑️
«و من یَعْمَل مِن الصّالحات مِنْ ذکرٍ او انثی و هو مؤمن فاولئک یدخُلُون الجنّة ولا یظلمون نقیراً».
«و کسانی که کارهای شایسته کنند ـ چه مرد باشند یا زن ـ درحالی که مؤمن باشند، آنان داخل بهشت می شوند، و به قدر گودی پشت هسته خرمایی مورد ستم قرار نمی گیرند.»
و «من عَمِلَ صالحاً من ذکرٍ اَوْانثی وَ هو مؤِمنُ فَلَنُحْیِیَنَّه حیاةً طیبةً و لَنَجْزِیَنَّهُم اَجرهُم بِاَحسنِ ما کانوا یعمَلون».
«هر که از اهل ایمان کار شایسته ای انجام دهد چه زن باشد و چه مرد او را در فضای زندگی پاکیزه ای حیات می بخشیم و آنان را به نیکوتر از آنچه عمل کرده اند پاداش می دهیم.»
🍃«مَن اراد الاخرة سَعیٰ لها سَعْیَها وهو مؤمنُ فاولئک کان سعیهم مشکوراً».
هر کس که خواستار آخرت باشد و در این زمینه سعی و کوشش نماید، او مؤمن است، پس آنان مورد عنایت خدا قرار خواهند گرفت.🍃
در برابر کارها، زنان را همانند مردان مسئول دانسته، و هریک از آنان در گرو اعمال خویش می باشند. در این باره، قرآن کریم می فرماید:
«مَن عملَ صالحاً فلنفسه ومن اَساءَ فعلیها وما ربُّکَ بظلاّمٍ للعبید».
«هرکس چه زن و چه مرد عمل صالح و خوب انجام دهد به نفع خود او و هر که کار بد و عمل غیرصالح انجام دهد به ضرر خود او می باشد و خداوند بر بندگان ظلم و ستم روا نمی دارد.
زن و مرد هر یک در گرو اعمال و کارهای خویش می باشند و اسلام هریک از زن و مرد را مسئول کارهایشان می داند. در آیه ای این حقیقت به گونه بسیار روشن بیان شده است:
🍃«کلُّ نفسٍ بما کسبت رهینةٌ».
هرکسی در گرو دستاورد خویش است.🍃
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
29.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
⛔️ وهابیت: امام حسن عسکری اصلا فرزندی نداشته است!!
✅ اثبات ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از کتب اهل سنت و تصریح علمای ایشان
🔺تفاوت تفکر بین وهابیت و اهلسنت را ببینید 👆
#نیمه_شعبان
#میلاد_امام_زمان_مبارک_باد
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
کانال آنتیشبهه
﷽ ⛔️شبهه صدای علیرضا بهشتی (فرزند شهید بهشتی) هم درآمد و مستقیم خطاب به رهبر نوشت و بدین شکل منتش
﷽
🔺۱. صرف اینکه مقام معظم رهبری، مسئولیت رهبری نظام را بر عهده دارند، به معنای اینکه ایشان نسبت به دیگران مسئول تر بوده و یا همه کارها کشور هستند، نیست. کسی که اندکی با ساختار قانونی کشور وقانون اساسی آشنایی داشته باشد، اذعان خواهد کرد که مسئولیت ها در کشور ما به روشنی مشخص شده است.
🔺۲. متأسفانه هر سال رسانه های معاند و وابسته به دروغ پراکنی و شایعه در مورد بودجه نهادهای مذهبی و نهادهای زیر نظر رهبری می پردازند و برخی نیز دانسته یا نادانسته این خط را دنبال می کنند. عبدالمجید شیخی کارشناس اقتصادی در مورد ادعاهای مذکور اظهار داشت: در خصوص این ادعا که بودجه نهادها (مثل بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و آستان قدس رضوی) سه چهار برابر بودجه کل کشور است (یعنی ۳۰۰ درصد بودجه کل کشور) باید گفت اولاً نهادهای اقتصادی تحت پوشش، سهمی از بودجه ندارند و از بودجه کل کشور استفاده نمیکنند. ثانیاً بودجه کل کشور در سال جاری بیش از ۲۰ میلیون و ۲۶۶ هزار میلیارد ریال است اما مجموع بودجه نهادها کمتر از ۵.۴ درصد بودجه کل کشور است، بنابراین ادعای اینکه بودجه نهادها سه چهار برابر بودجه کشور است، غیرواقعی و حاصل یک بزرگنمایی ۶۰ برابری است.
(۴www.mehrnews.com/news/۴۹۹۴۳۶۹/
🔺۳_مقام معظم رهبری چه کارشکنی در تصویب FATF داشته اند مگر نه اینکه همچون سایر لوایح و معاهدات باید مسیر قانونی خود را طی نماید و با توجه به تصویب مجلس و ایرادهای شورای نگهبان در مجمع تشخیصهای مصلحت مورد بررسی قرار گرفته و حتی با پایان مهلت زمانی مقرر، باز مقام معظم رهبری اجازه ادامه بررسی آن را دادند. کجای این کارشکنی است؟❓
🔺۴_صرف نظر از مسئولیت انسانی و اسلامی در حمایت از مظلومان و مستضعفان، اگر نگاه درستی به منافع ملی و امنیت کشور داشته باشیم، اذعان خواهیم کرد که مسأله تنها سوریه و عراق نبوده و داعش بخشی از نقشه و توطئه شوم نظام سلطه برای تسلط بر منطقه و مقابله با کانون اصلی محور مقاومت که جمهوری اسلامی استف می باشد.👈 اگر جمهوری اسلامی به یاری دولت و مردم سوریه و عراق نمی شتافت، امروز باید چندین برابر هزینه مادی و معنوی که برای مقابله با داعش نموده است، برای امنیت کشور هزینه می کرد.
🔺۵. مقام معظم رهبری بیشترین جلسات را با مردم، مسئولان و نهادهای مختلف داشته اند. رهبری که دارای مسئولیت اجرایی و مانند آن نیست که جلسه با خبرنگاران بگذارد. تند ترین و صریح ترین انتقادها توسط دانشجویان در جلسات با ایشان مطرح می گردد. روش و مشی ایشان در همه دوران رهبری ایشان نشان داده است که همواره پاسخگوی مسائل مختلف بوده اند. بله انی انتظار که رهبری به جای دستگاه اجرایی پاسخگوی مشکلات کشور باشد، انتظار نابجایی است.
🔺۶. آن مدیریت توانمندی که باید درست از منابع کشور استفاده نماید، دستگاه اجرایی کشور است که منتخب مردم است نه رهبری. اگر مردم در انتخاب خود درست عمل نکرده و دولتی را سر کار آورده اند که دارای توانمندی و مدیریت لازم برای اداره مناسب کشور نیست، آیا این را باید به حساب مدیریت رهبری گذاشت.
🔺۷. 👈اولاً؛ آنچه در امارات رخ داده یک رفاه ظاهری فاقد عزت و کرامت انسانی و اسلامی است. رفاهی که با انواع فسادها و آلودگیها همراه باشد و درآمدهای آن صرف عیاشی و خوش گذرانی ها و تجهیز و حمایت از گروه تروریستی داعش شود، رفاه شایسته انسانی نیست. 👈ثانیاً؛ رفاه را باید مسئولان کشور رقم بزنند نه رهبری، طلبکاری تحقق رفاه از رهبری طلبکاری نایشانه و نابخردانه ای است.مگر رهبری مسئولیت اجرایی دارند که از رهبری انتظار تحقق رفاه را داریم. اگر مسئولان به سیاست های کلی ابلاغی توسط ایشان به درستی عمل می کردند و اقتصاد مقاومتی را تحقق می بخشیدند، با مشکلات امروز مواجه نبودیم.
🔺۸. تیم اجرایی و تقنینی کشور توسط مردم و با رأی آنان، انتخاب می شود و این مردم هستند که رویکرد نظام را با رأی خود تحقق می بخشند. حتی در مورد رهبری نیز انتخاب مردم با واسطه مجلس خبرگان منتخب مردم نقش آفرین است.
🔺۹. دغدغه ها و مطالبات رهبری دقیقاً در راستای وظیفه و مسئولیت رهبری و خواست از مسئولان در عمل به وظایف خویش است. کدام درخواست ومطالبه رهبری، در راستای خواست اپوزیسیون بوده است؟❓
امرزو اگر مشکلاتی در کشور وجود دارد به دلیل عملکرد مسئولان بوده و به انتخاب خود مردم باز می گردد.
☑️ارزش پول به سیاست های ارزی و اقتصادی ناشیانه و غیر کارشناسی دولت بر می گردد نه رهبری
حضور پرشکوه مردم در تشییع پیکر سردار شهید سلیمانی به عنوان یک سرباز وطن و ولایت نشان داد که مردم در دفاع از ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب و رهبری ایستاده ه اند.تشویق و حمایتی از این بالاتر انتظار داریم؟ بهتر است به جای مطالبه و انتظار غیر منطقی از رهبری وفرافکنی مشکلات،قدری واقع بین باشیم.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
❤️ امیرالمؤمنین علیه السلام:
🍃إِلٰهِى هَبْ لى كَمالَ الانْقِطاعِ إِلَيْك
خدایا کمال جدایی از مخلوقات را، برای رسیدن کامل به خودت به من ارزانی کن🍃
#از_مناجات_شعبانیه
@Antishobheh
﷽
📲 توزیع کارت هدیه ۵ میلیونی به روحانیون دروغ است❗️
🔹بنیاد مستضعفان: از ابتدای کرونا، ۳۳۰۰ میلیارد تومان کمکهای بنیاد مستضعفان به اقشار محروم رسیده؛ از مددجویان و کولبران تا دستفروشان و غسالها و حتی زندانیان.
🔹کمکهای موثری که معاندان برای بیاثر کردنشان، بارها دست به دروغپردازی زدند و اینبار دروغ توزیع کارت هدیه ۵ میلیون تومانی به روحانیون.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
⛔️شبهه
گفتم: «آزادی یعنی که انسان این امکان را داشته باشد شک کند، اشتباه کند، جستوجو کند، حرفش را بزند، بتواند به هر مقام ادبی و هنری و فلسفی و چه مقام مذهبی و اجتماعی و حتی سیاسی نه بگوید!»
آن مقام بلندپایه فرهنگی با حالتی انزجارآلود گفت: «این که شما میگویید یعنی ضد انقلاب!»
❇️پاسخ
@Antishobheh
☑️در این متن مغالطه ای شده وان اینکه از دو مقدمه مربوط یک نتیجه نامربوط گرفته.
🔹👈بحث در مقدمات آزادی بود و اما انقلابی بودن یا نبودن مطلب دیگری است. و نسبت آزاد بودن و انقلابی بودن عام و خاص مطلق است. از اتفاق هر انقلابی آزاد اندیش هست(به معنای حقیقی). اما هر آزادی و آزادیی انقلابی نیست.(به معنای منظور نویسنده)
📌در بحث آزادی باید گفت:
√اولا ما به هیچ وجه آزادی مطلق در عالم نداریم.
√ثانیاً آزادی در اندیشه و فکر دستور و شعار و از افتخارات اسلام و نگاه انقلابی است.
🔹👈اساساً خود انقلابی بودن و انقلاب کردن یعنی مخالفت کردن قیام کردن علیه باطل، آزادگی معنوی داشتن ، نقد کردن و نه گفتن به هر نیروی درونی و بیرونی که انسان را اسیر نفس و شهوات درونی و مستکبران بیرونی میکند.
📌اگر در عبارت اول تقسیم بندی ما در آزاد بودن بر مبنای حق و باطل باشد ،حقیقت روشن میشود وجلوی مغلطه کاری بسته میشود.
ما از نویسنده سوال میکنیم ،نظر شما راجع به کسی که به حق و عدالت و انسانیت نه بگوید چیست؟ آیا واقعا آزاد است یا اسیر؟⁉️
انسان آزاد اندیش چطور میشود ضد حق و انسانیت و عدالت باشد؟
پس مطلقا نه گفتن به هر چیزی در حقیقت آزادی واقعی نیست.
🔰پس اینجا چند نکته روشن شد.
اینکه آزادی واقعی چیست؟
آیا مخالفت با هرچیزی یعنی آزاد بودن؟
بله در ظاهر و از نظر مادی گرایی و لذت پرستی و دنیاطلبی، آزادی یعنی اطاعت محض از شهوات و نفسانیات و هرآنچه میل نفس بود و فراهم کردن هرچه اشتهای غرایز مادی است.
قطعا با تعریف حقیقت آزادی مشخص میشود که
🔹👈آزاد واقعی و آزادگی واقعی همان انقلابی بودن است چون، اولین شرط آزادی خواهی حق طلبی و حق پذیری است.
🌸گول ظاهر الفاظ را نخوریم.🌸
✍ رمضان زاده
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔴چرا شیعیان به جشن نیمه شعبان اهمیت میدهند؟
➖اینکه واقعاً فلسفهای وجود دارد و آن اینکه سایر جشنها به مناسبت نجاتها و فرجها و موفقیتهای گذشته است و این جشن یگانه جشنی است که نظر به آینده بشریت دارد؛آن جشنها تقدیر است و این جشن امید است و انتظار.
📅 آیتالله شهید مطهری (ره) | یادداشتهای استاد مطهری، جلد۱۴، ص۸۶
#نیمه_شعبان
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
﷽
🔴 سندرز: ۲۲ میلیون آمریکایی غذای کافی برای خوردن ندارند
👤 برنی سندرز، در پیامی توییتری:
🔹«طی دوران همهگیری، دههای میلیون آمریکایی بیکار شدند. ۲۲ میلیون آمریکایی میگویند که غذای کافی برای خوردن ندارند اما امروز در آمریکا، تعدادی از میلیاردرها ۱.۳ تریلیون دلار ثروتمندتر شدند. این چیزی است که یک اقتصاد تقلبی به آن شباهت دارد.»❗️
پ.ن:کاش برجام مشکل آمریکایی ها رو حل میکرد!!
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh