«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٨ )
✅ با ادب بودن؛ راهکاری برای نمازخوان شدن بچه ها
🔹 بعضی میپرسند: «فرزند ما نماز نمیخواند، چه کاری باید انجام دهیم تا نمازخوان شود؟» در جواب باید گفت؛ پیش از هر چیز باید عنصر کلیدی و حیاتی زندگی را که «ادب» است، به او یاد داده باشیم.
🔹 اگر بی ادب غذا بخوریم، بی ادب با یکدیگر سخن بگوئیم، بی ادب بخوابیم، بی ادب بیدار شویم، بی ادب راه برویم، بی ادب لباس بپوشیم و ... نباید انتظار داشته باشیم که فرزندمان نمازخوان شود.
🔹 اما اگر توانستیم فرزندمان را با ادب بار بیاوریم، برای او اضافه کردن چند ادب دیگر به آدابی که از قبل رعایت میکرده، آسان است. فرد با ادبی که نسبت به همسایه، یا در مورد خوابیدن و بیدارشدن و مرتب کردن اتاق خودش و ... آدابی را رعایت میکند، اگر ادب دیگر -که همان نماز خواندن است- به آن اضافه شود، رعایت آن برایش دشوار نخواهد بود. به او بگوئیم: «ادب نسبت به پروردگار را رعایت کن»
🔹 دعوای ما یک دعوای درون دینی نیست، بلکه معتقدیم هرکسی برای زندگی کردن، نیازمند تدبیر و برنامهریزی است. اگر بخواهیم تدبیر و برنامهریزی در زندگی را به فرزندمان تفهیم کنیم، باید از کودکی او را مؤدب با بیاوریم. در مدرسه نیز دانش آموزان باید ادب را بیاموزند که این جلوه ای از قدرت برنامهریزی است.
🔹 امام صادق(ع) میفرمایند: «تدبیر و برنامه ریزی، جزئی از دین است» أمالی شیخ طوسی، ص ۶٧٠
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
❗️⛔️❗️آقای رئیسی و برخی نقدهای غلط به دولت در باره حجاب
🔔 تجربه چهل و چندساله انقلاب نشان داده؛ تخریب خدمتگزاران واقعی نظام، هدف اصلی دشمن است.
🔹 یکی از ویژگیهای برجسته آقای رئیسی، ولایتمداری ایشان است. دولت سیزدهم بنا به فرمایش رهبرانقلاب که سالهاست اقتصاد را اولویت اصلی کشور میدانند، تمام توان مدیریتی، مالی و امکانات کشور را بر حل مشکلات معیشتی و رفاهی مردم متمرکز کرده و توفیقات خوبی در یکسال گذشته داشته است.
🍃 افتتاح طرحهای آبرسانی به خوزستان (که در دولت گذشته، علیرغم تخصیص بودجه، پیشرفتی نداشت!) و شهرستان سنندج ، یا افتتاح ۶ نیروگاه برق در کمترین زمان ممکن با کار جهادی و شبانه روزی، نمونه هایی از این تغییر ریل خدمتگزاری در دولت آقای رئیسی است.
♦️ حرکت پرشتاب دولت در باز کردن گره های چندین ساله (اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ١۵ سال، یا اجرای قانون رتبه بندی معلمان پس از ده سال، علیرغم تحویل گرفتن دولتی مغروض با خزانه خالی!) و رونق گرفتن تجارت خارجی با همسایگان، آنچنان دشمنان پیشرفت کشور را به وحشت انداخت که آقای پمپئو، وزیرخارجه پیشین و رئیس سابق سازمان سیای آمریکا صریحا گفت: «اقتصاد ایران در سال جاری ۶ تا ٨ درصد رشد خواهد کرد و این بسیار خطرناک است» به همین دلیل پروژه آشوب خیابانی را که برای آذرماه آماده کرده بودند، در اواخر شهریور اجرایی کردند تا به زعم باطل شان، مانع تمرکز دولت انقلابی بر اجرای پروژههای اقتصادی و حل مشکلات مردم شوند!
💚 دوستان عزیز❗️
🔻 ظرفیت کشور و تحمل افکارعمومی جامعه نامحدود نیست که بتوان چند موضوع اساسی و مهم را دریک زمان دنبال کرد و نتیجه گرفت. خصوصا در شرایط حساس کنونی که دشمن نسبت به اجرای نقشه های شوم خود علیه پیشرفت کشور، امیدوار شده است.
🔻 متأسفانه علیرغم روشن شدن بسیاری از ابعاد اغتشاشات اخیر، برخی افراد همچنان تحت تاثیر فضای رسانه ای و جنگ شناختی نظام سلطه جهانی، گرفتار تحلیلهای غلط و نادرست هستند!
🔻 در این وضعیت، برخی کانالهای بظاهر موجه و انقلابی، خواسته یا ناخواسته، با تحریک جامعه مؤمنین در موضوع حجاب، حامیان اصلی آقای رئیسی را نسبت به دولت دلسرد میکنند!!
🌀 آیا رهبری، دولت را به پیگیری امور اساسی و حل مشکلات اقتصادی کشور و سرگرم نشدن به حاشیه ها توصیه نکردند؟
🌀 آیا دولت آقای رئیسی را باز کننده گره های کهنه سالهای گذشته ندانستند؟
🌀 آیا ناامید کردن مردم از دولت سیزدهم، خواسته جدی دشمنان پیشرفت کشور نیست؟
🌀 آیا در شرایط فعلی میتوان معضلات فرهنگی کشور از جمله «حجاب» که حاصل دهها سال غفلت و رها شدگی فرهنگ عمومی، ولنگاری فضای مجازی -که رهبری آنرا قتلگاه جوانان خواندند- یا بی توجهی به تعلیم و تربیت صحیح در نظام آموزشی را با بخشنامه و دستور حل کرد؟
✅ بله، حجاب سنگر مهمی از سنگرهای نظام است که نباید به تسخیر دشمن درآید، اما چگونه باید از این سنگر حفاظت کرد؟ (در متنی که جمعه گذشته با عنوان «با مسئله حجاب چه باید کرد» در همین کانال منتشر شد، راهکاری پیشنهاد گردید)
🇮🇷 "رعایت اولویتها" و "زمان شناسی" دو عنصر کلیدی در بصیرت و عمل انقلابی است که همیشه امام خامنه ای عزیز بر آن تاکید فرموده و نسبت به اقدامات نسنجیده انذار داده اند.
والعاقبة للمتقین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این کاسب محترم سنندجی خوشم میاد!
یه بار با تعارف شکلات به رئیسی براندازان را سوزوند و یه بار هم با عذرخواهی اجباری، بیش از پیش دیکتاتوری و وحشی گری این داعشی ها را به مردم اثبات کرد.
این بزرگوار بدون اینکه خودش بدونه داره چیکار میکنه یه تنه پروژه اسکل کردن براندازان را پیش برد:))
✍️ رضا یزدان پرست
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀♦️ چرا دشمن میخواهد القای ناامنی بکند؟ چرا به کامیون ها در جادهها حمله میکنند؟ چرا به مغازه دارها حمله میکنند؟
🌀♦️ راهبرد دشمن چیست و ما باید چه کنیم؟
✅ این ٧ دقیقه سخنان دکتر سعید جلیلی را بشنویم و در باره مسائلی که مطرح میشود تامل کنیم
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٩ )
✅ آیا با برنامه و منظم بودن، لذت انسان را کاهش نمیدهد؟
🔹 بله؛ لذتهایی را کم میکند، اما لذتهایی را هم زیاد میکند. همچنانکه رنجهایی را کم میکند و رنجهایی را جایگزین آن میکند. البته آن رنجهایی را که جایگزین میکند رنجهایی بسیار نشاط آفرین است؛ مثل رنجی که امیرالمومنین (ع) در دوری از خدا میکشید؛ این رنج بسیار زیبا و شورانگیز است!
🔹 منظم بودن از چه رنجهایی میکاهد؟ رنجهایی که آنقدر فراگیر است که هیچکس آنرا بعنوان یک رنج و یا بیماری به شمار نمیآورد. چه لذتهایی را کم میکند؟ لذتهایی مثل لذت یک انسان هوسران، که اساسا لذت محسوب نمیشود! اما لذت انسان منظم، لذتی واقعی است. امیرالمومنین(ع) میفرماید: متقین بیش از دیگران از دنیا لذت میبرند! (أمالی شیخ مفید، ص ٢۶٣)
🔹 این تصور غلطی است که فکر کنیم «اگر انسان بدون نظم و برنامه بدنبال هر چیزی که دلش خواست برود، بیشتر لذت میبرد» البته با هوس و بی نظمی هم میتوان لذت برد، اما هم لذتش کمتر است و هم بیش از آن لذت، اندوه جایگزین آن خواهد شد.
🔹 بی نظمی هم لذت بخش است، اما برای انسان منظم. کسی که خود را به نظم عادت داده، اگر لحظه هایی بخواهد بی نظم شود، در آن زمان محدودِ بینظمی خودش، بسیار لذت میبرد. انسان منظم وقتی برای تفریح و لذت بردن زمان میگذارد، بشدت از این لحظات خودش لذت میبرد.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
🔰 خیلی خوب ، اما خیلی بد !!
✅ بسیار پسندیده و خوبست که آحاد مردم ما نسبت به مسائل جامعه حساس هستند، موضوعات سیاسی و اجتماعی را دنبال میکنند، اهل تحلیل اند و پیرامون مسائل مختلف نظر میدهند؛ چرا که همه اینها نشانه زنده بودن یک جامعه است.
☑️ اما این خیلی ناپسند است که برخی افراد "صرفا" بر اساس اطلاعات تحریف شده رسانه های بیگانه و بعضی فضاهای مجازی که دشمنی شان با پیشرفت ملت بزرگ ایران ثابت شده، یا حرف و سخن دیگران، تحلیل میکنند!!
🔹 زیرا حداقلِ آزاداندیشی اینستکه؛ انسان سخنان دو طرف یک ماجرا را به طور کامل، دقیق، بیطرفانه و با وقت گذاری یکسان، بشنود و بعد به تصمیم برسد و تحلیل ارائه کند.
🔻 اکنون که رسانه "مهمترین ابزار جنگی" است، ورود در این عرصه بدون سواد رسانه ای یعنی وارد شدن به میدان مین، بدون امکانات، اطلاعات و آموزش لازم!!
⚠️ تحلیلهای غلط، یا خطا در شناخت دوست و دشمن، خسارتهای سنگین و بعضا جبران ناپذیری برای کشور و ملت به بار خواهد آورد!
⚠️ نکند زمانی متوجه شویم که خدای نکرده، کشورمان را سوخته و ملت مان را آواره ببینیم!!
🇮🇷 هیچ رسانه ای جایگزین رسانه ملی نمیشود.
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١٠ )
✅ فقط انسان با برنامه بخاطر جهنم گناه را ترک میکند
🔹 برای متقاعد کردن افراد به دینداری و ترک گناه، نباید سریعا بحث خوف از خدا را به میان کشید. زیرا کسیکه شاکله روحی اش در یک زندگی بیبرنامه شکل گرفته و انسانی منفعل است، تا تهدید و تشویق نباشد، حرکت نمیکند، تا زور بالای سرش نباشد، بلند نمیشود. خدا هم برای همین جهنم را به تاخیر انداخته و جلوی چشم ما نیاورده است؛ تا ما به زور تهدید جهنم، حرکت نکنیم. انسان بی ادب و بیبرنامه برای جهنمی که در آینده است حرکت نمیکند. ما فکر میکنیم که او به جهنم اعتقاد ندارد، درحالیکه مشکل او درجای دیگری است.
✅ متقین، یعنی کسانیکه اهل برنامهریزی و ادب هستند
🔹 در همان ابتدای قرآن کریم، خداوند میفرماید: «این کتاب متقین را هدایت میکند» (بقره/٢ و ٣) چرا در اینجا تقوا بر ایمان مقدم شده؟
🔹 منظور از تقوا در این آیه، تقوای قبل از ایمان است. تقوای قبل از ایمان اینستکه؛ انسان اهل مراقبت و دقت در مسائل باشد و عقلانی رفتار کند. کسی دارای تقوای قبل از ایمان است که مراقب، مؤدب و اهل برنامه و نظم باشد.
🔹 شخصیت چنین کسی برای پذیرش ایمان، آماده است. انسان بیبرنامه و منفعل، حاضر نیست ضابطهمند شود؛ حالا چه خدا بگوید، چه غیر خدا !
🔘 خلاصه صفحات ۴٢ تا ۴۴ کتاب "رهایی از گناه" اثر استاد علیرضا پناهیان
👈 ادامه دارد ...
📣 سواد رسانه ای ...
♦️ مهدی پناهی، روزنامه نگار اقتصادی با اشاره به تیتر روزنامه اصلاح طلب "هم میهن" نوشت:
😈 اصلاحطلبان حقیقت را می دانند، اما باز هم میخواهند با تیترهایشان لگد به دولت رئیسی، حاکمیت و آرامش مردم بزنند!
▪️روزنامه هممیهن -که خبرنگارانش شروعکننده غائله مهسا امینی بودند- تیتر زده: «ارزانفروشی بنزین به خارجیها» در شش ماهه اول سالجاری؛ اما در متن گزارش، میگوید که: این تعهد دولت روحانی بوده است!
🔹 معمای ارزان فروشی بنزین در ۱۴۰۱ به سال ۹۹ و دولت روحانی بر میگردد که به خاطر کاهش مصرف (بدلیل تعطیلی های کرونائی) ، بنزین روی دست مانده را با قراردادهای چند ساله و قیمت ثابت (نه شناور) به خارجیها فروخت!
🔺 اگر دولت رئیسی به این قرارداد عمل نمی کرد، جریمه هم میشد!
«عقلانیت»
🇮🇷 خبرهای خوب ...
❇️ انقلاب پیوند اعضا در ایران (پیوند اعضا پس از مرگ کامل اهدا کننده)
🔹 سرپرست واحد پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی: فرایند احیای اعضای حیاتی بدن پس از تائید فوت فرد اهدا کننده، برای اولین بار در غرب آسیا (خاورمیانه) و در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
🔘 منبع: تسنیم
❇️ با اجرای طرح توسعه پالایشگاه آبادان، عظیم ترین واحد پالایشی کشور در آبادان آماده بهرهبرداری شد.
🔹 پیشرفت این طرح که در ابتدای دولت سیزدهم ٣٣% بود، طی ١٢ ماه گذشته به ٩٧% رسیده و در آستانه بهرهبرداری است.
🔹 با افتتاح این طرح، بیش از ٧٣٠٠ نفر بصورت مستقیم و بیش از ١۵٠٠٠ نفر بصورت غیرمستقیم مشغول به کار میشوند.
❇️ ١٢۵٠٠ واحد مسکونی به خانوادههای دارای دو معلول و بیشتر توسط بنیاد مستضعفان تحویل شد.
❇️ براساس آمار گمرک؛ حجم تجارت غیرنفتی ایران به مرز ٧٠ میلیارد دلار رسید. صادرات غیرنفتی در ٨ ماه گذشته به بیش از ٧٠ میلیون تن، به ارزش ٣٢ میلیارد و ٣٨٨ میلیون دلار رسیده است.
🔘 منبع: کیهان
❇️ اقتدار نظامی ایران در دریا
🔹 سرلشکر باقری، رئیس ستاد فرماندهی کل قوا در جلسه شورای اداری استان بوشهر : با اقتداری که جمهوری اسلامی در منطقه ایجاد کرده، در دو سال گذشته هیچ ناو هواپیمابری وارد خیلج فارس نشده و آن تعداد ناوهای که بودند هم از خلیج فارس بیرون رفتند و اکنون بیش از دوهزار مایل با ما فاصله دارند.
❇️ جایگاه پانزدهم علمی ایران در جهان
🔹 معاون پژوهشی وزیر علوم: ایران با یک درصد جمعیت دنیا، بیش از دو درصد تولیدات علمی جهان را به خود اختصاص داده و رتبه پانزدهم دنیا را کسب کرده است.
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهادری جهرمی: دیوار بین دولت و مردم برداشته شد
سخنگوی دولت در دانشگاه علم و صنعت:
🔹دشمن مقدار فروش نفت در یکسال اخیر را دید و گفت باید دنبال انقلاب در تحریمها باشیم.
🔹متن مذاکرات در هیج دولتی منتشر نشده و تابع اصولی است که در این دولت هم همان اجرا میشود.
🔹به کاهش تورم از ۶۰ به ۴۰ باید افتخار کرد ولی تورم ۴۰ درصدی هرگز قابل افتخار نیست.
🔹دیوار بین دولت و مردم برداشت شده و صدای اعتراض را هم میشنویم. این دولت اثبات کرد که صدای اعتراض فرهنگیان را شنید و پس از ۱۱ سال رتبه بندی معلمان را اجرا کرد. آیا کسی به اعتراض فرهنگیان اغتشاش گفت و با آن برخورد کرد؟
tn.ai/2817696
@TasnimNews
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١١ )
✅ روحیه بی برنامگی در تضاد با دینداری
🔹 دین بر مسئله برنامه بسیار تاکید دارد، بگونهای که غالب دستورات دینی دارای برنامه است؛ یعنی زمان، ساعت، شیوه، ادب و طریقه انجام مخصوص بهخود را دارد.
🔹 انسان دیندار باید در مسائل مالی هم برنامهریزیهای دقیق داشته باشد. باید حساب دخل و خرج خودش را بداند و «حساب سال» داشته باشد(خمس). برای دیندار بودن، حتما باید دفتر حساب و کتاب داشته باشیم.
🔹 بسیاری از افرادی که دینداری برایشان سخت است، به این دلیل است که انسانهای بی برنامه ای هستند و به آن عادت نکرده اند. اگر دین را با برنامه شروع کنیم خواهیم دید که چقدر جذاب و زیباست.
🔹 اگر در مدرسهای دانشآموزان را «اهل برنامه» نکنند، تحمل دانشآموزان نسبت به برنامه داشتن کم است، در این مدرسه هرچقدر هم قرآن، روایت و دعا آموزش بدهند، نمیتوان نام مدرسه اسلامی بر آن گذاشت.
🔹 کسیکه اهل برنامه نباشد، اگر نماز هم بخواند، به نماز خواندنش شک میکنیم! چون معلوم نیست بر چه اساسی نماز میخواند. لذا احتمال میدهیم او یک روز -مثل فنری که جمع شده و رها میشود- از دین بیرون برود، چون روحش هنوز آمادگی دینداری ندارد و اساسا برنامه پذیر نیست. کسی که برنامه پذیر نیست از لحظه هایی که طبق برنامه عمل کرده لذت نمیبرد.
🔹 برای رسیدن به حال معنوی بهتر، افزایش محبت به خدا و ترک گناه، باید سعی کنیم همه زندگی مان با برنامه و منظم باشد. طبق وصیت امیرالمومنین (ع) نظمی برپایه تقوا، نه ترس از تنبیه، یا برای رسیدن به تشویق و امتیاز.
👈 ادامه دارد ...
🔴 حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان: آقای خاتمی! مالکاشتر دیگر از میدان باز نمیگردد
🔻 بیانیه اخیر خاتمی بعد از اعتراف آشکار دشمنان بیرونی به شکست آشوبهای اخیر نوشته شده است.
🔻 متن بیانیه را بخوانید و با مواضع رسماً اعلام شده آمریکا، انگلیس و اسرائيل در حمایت از آشوبها مقایسه کنید کمترین تفاوتی با یکدیگر ندارند!
🔻 آقای خاتمی مینویسد: جامعه با شعار زیبای «زن، زندگی، آزادی» حرکت خود را به سوی آینده بهتر نشان میدهد؛ بگونهای کمسابقه و شاید بیسابقه فرهیختگان، استادان، نخبگان و دانشجویان را در اصل حرکت حاضر میبینیم!
🔻 آیا از خاتمی بهعنوان یک روحانی تعجبآور نیست که ترویج فرهنگ برهنگی، حمله وحشیانه آشوبگران به خانمهای محجبه و کشیدن چادر و روسری از سر آنها را اقدامی زیبا و حرکت به سوی آیندهای بهتر معرفی میکند؟!
🔻 این جمله را از متن بیانیه او نقل میکنم؛ به مسئولان توصیه میکنم که این حضور را قدر بدانند و بجای برخورد ناروا با آن، دست یاری به سوی آنان دراز کنند و با کمک آنان وجوه ناصواب حکمرانی را بدرستی بشناسند و پیش از آنکه دیر شود بهسوی حکمرانی خوب حرکت کنند!
🔻 میبینید که به مسئولان توصیه میکند حضور آشوبگران را قدر بدانند و با آنها همراهی کنند!
🔻 اغتشاشگران غیر از بریدن گلوی مامور نیروی انتظامی، آتشزدن آمبولانسهای حامل بیمار، حمله مسلحانه به مردم کوچه و بازار، شکنجه و بهشهادت رساندن بسیجیان، ترورهای خیابانی، سوزاندن قرآن، حمله به مساجد چه ویژگیای داشتهاند که خاتمی اصرار دارد مسئولان با آنها همراهی کنند؟!
🔻 آیا این مواضع خاتمی دقیقاً با مواضع آمریکا و انگلیس و اسرائیل درباره آشوب و آشوبگران کمترین تفاوتی دارد؟! حالا قابل درک است که چرا نتانیاهو خاتمی و حزب او را بزرگترین سرمایه اسرائيل در ایران میداند و او جرات تکذیب هم ندارد.
📚 در جریان جنگ صفین، جناب مالکاشتر به خیمه معاویه رسیده بود که تعدادی از خوارج حضرت امیر را مجبور کردند مالک را برگرداند.
🇮🇷 خاتمی و دوستان داخلی و خارجی او بعد از ۴۳ سال هنوز درک نکردهاند که در انقلاب اسلامی مالک هرگز خیمه معاویه زمان را رها نکرده و از میدان باز نمیگردد.
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١٢ )
✅ کسیکه دنبال برنامه خوب باشد، به برنامه دین خواهد رسید
🔹 چرا میخواهیم اهل برنامه باشیم؟ چون برنامه، لذت انسان را افزایش میدهد، مقاومت انسان در برابر مشکلات را بالا میبرد، سعهٔ وجودی به انسان میدهد، انسان را از رنجور بودن خلاص میکند و بطور کلی انسانِ با برنامه در زندگی موفق تر است.
🔹 اگر بخواهیم اهل برنامه باشیم و درعینحال به دین، خدا و پیامبر هم کاری نداشته باشیم، چه اتفاقی میافتد که به دین میرسیم؟ وقتی با برنامه باشیم، کم کم به برنامهریزی بلندمدت خواهیم رسید، آینده نگر خواهیم شد و بدنبال برنامهریزی راهبردی میرویم. کسیکه اهل برنامه شود، خودبخود اهل دین میشود. زیرا مگر خدا و پیامبر از ما چه میخواهند؟ میگویند: «برای قیامت خودتان برنامهریزی کنید»
🔹 از نظر تربیتی، وقتی ما اهل آیندهنگری و برنامه ریزی بلندمدت شدیم، کم کم به اوج قله حقیقت دین نزدیک میشویم. وقتی فکر ما بر روی نقطه آخر (یعنی قیامت) متمرکز شد، تحمل رنجهای میانه راه را خواهیم داشت و میتوانیم از لذتهای کم و کوتاه بگذریم. اینکه خداوند در قرآن کریم اینقدر از آینده و قیامت سخن گفته، برای کسانی است که فهیم، آیندهنگر و برنامهریز هستند.
🔹 کسیکه اهل برنامه باشد از گناه متاثر میشود، چون گناه یعنی «خطایی که در اجرای برنامه رخ داده است» حال میتوانیم به چنین کسی، یک خبر خوشحال کننده بدهیم و بگوئیم: «تو خدایی داری که وقتی در برنامه ات خطا میکنی، آخر شب که درِ خانه خدا بیایی و آنها را با خدا در میان بگذاری، خدا آنها را برایت درست میکند ...» خدا به او میفرماید: «ناراحت نباش! من کمکت میکنم، تو در آغوش من کار میکنی، جبران بقیهاش با من ...»
🔹 محاسبه نفس، یکی از مهارت های برنامهریزی برای سنجش میزان موفقیت در اجرای برنامه است
👈 ادامه دارد ...
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ببینید | مهمترین ضعف بدنه انقلاب!
💢 شناسایی حرکت دشمن!
🔴 اهمیت شناخت زمین خود و زمین دشمن برای رسیدن به تحلیل سیاسی به موقع ودرست از زبان #مقام_معظم_رهبری
‼️ مظلوم کردن قدرتمندترین فرد تاریخ!!
‼️ عامل ایجاد فتنه خوارج
💢 مهمترین عامل اتفاقات اخیر چیست؟
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
📡 رسانه آمریکایی فاکس نیوز :
🔻 پیام رسان چینی "تیک تاک" خنجری است که به قلب ایالات متحده نشانه رفته است و کارشناسان و سیاستمداران هشدار میدهند که «جوانان آمریکایی را فاسد» میکند!
📌 پ ن: وقتی دلسوزان و کارشناسان ما درباره پیام رسان آمریکایی اینستاگرام همین هشدار را میدادند، برخی غربگداها تمسخر میکردند!
❗️ البته هنوز هم برخی نفهمیدند! یعنی قصد فهمیدن ندارند!
«عقلانیت»
🌹 چهل روز از شهادت اِرباً اِربای طلبه شهید مدافع امنیت، شهید آرمان علی وردی گذشت
🔹 میگفتن؛ « دهه هشتادیا دنبال براندازی هستن» اما خدا از همین دهه هشتادی ها نمونه هایی نشون داد که زیر شکنجه جون دادن، ولی حاضر نشدن یک کلمه به نظام و ولایت اهانت کنن!
🔔 خدا با این خونهای پاک با همه اتمام حجت کرد تا کسی فردا بهانه نداشته باشه که؛ «فضا غبارآلود بود، من نتونستم حق و باطل رو بشناسم» !!
❌ اگر هنوز کسی نسبت به حقانیت نظام جمهوری اسلامی دچار تردیده، باید به داد خودش برسه، مراقب باشه دچار سوء عاقبت، نشه!
💐 نثار امام، شهدا و اموات مؤمنین، فاتحه و صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 دیکتاتور کیست؟ خودتان قضاوت کنید
✅ مرگ بر دیکتاتور
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١٣ )
✅ دینداری یعنی "منفعت طلبی"
🔹 در قسمتهای گذشته پیرامون اولین قدم برای متقاعد شدن انسان به دینداری و ترک گناه، که "داشتن زندگی با برنامه و منظم" است، بصورت مشروح مطالبی محضرتان ارائه شد. قدم دوم، اینستکه؛ انسانها باید منفعت طلب و خودخواه شوند، آنهم نه یک منفعت طلب ناقص و ضعیف، بلکه یک منفعت طلبی همه جانبه و شدید! بعبارت دیگر تا منفعت طلب و خودخواه نشویم، نمیتوانیم دینداری کنیم.
🔹 یکی از پایه های دینداری برای کسیکه میخواهد دیندار شود، اینستکه شخصیتش بگونه ای باشد که خودش را دوست داشته باشد، بلندنظر باشد، اصلا حاضر نباشد خودش را ارزان بفروشد، به منفعت کم قانع نباشد، تا جائیکه اگر پس از منفعت زیاد، کمی هم ضرر کرد، در پیشگاه خدا ضجه بزند و بگوید: «خدایا من ضرر کردم! دوست ندارم ضرر کنم ... »
🔹 برای منفعت طلب شدن باید دومرحله را طی کنیم. ابتدا باید درک درستی از منفعت طلبی پیدا کنیم. ما اکثرا تصور میکنیم منفعت طلبی بد است و دین با آن مخالف است. بنابراین مرحله اصلی در منفعت طلب شدن اینستکه؛ تصور نادرست مان از دین و «راه رشد و تعالی» را اصلاح کنیم. آنچه در تبیین منفعت طلب شدن انسانها به آن خواهیم پرداخت، عمدتا اصلاح همین تصور نادرست است.
🔹 و اما مرحله دوم اینستکه؛ وقتی فهمیدیم فلسفه دینداری چیزی جز منفعت طلبی زیاد نیست، به منافع کم قانع نشویم و بدنبال منافع فراوان با کمترین ضرر باشیم.
👈 ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 موش خوری در آمریکا، آیا آنها هم تحریم اند؟
«عقلانیت»
🚨🔔🚨 جریان غربگرا و اصلاحات، بخشی از پروژه " تجزیه ایران" و بازیگر پنهان اغتشاشات اخیر
☑️ در ابتدای اعلام خبر فوت مهساامینی و درحالیکه خبرنگاران جریان اصلاحات (که بعدا بازداشت شدند) از داخل بیمارستان با خانواده وی و اینترنشنال سعودی در تماس بوده و عملیات رسانه ای تحریک جامعه و برپایی آشوبها را هماهنگ میکردند، لیدرهای این جریان نیز با انتشار بیانیه و مصاحبه های تلویزیونی با تکرار عنوان «کشته شدن» سعی بر تحریک جامعه داشتند!
☑️ اما در طول دوماه و نیم گذشته که در جریان اغتشاشات و آشوبها، حدود ٢٠٠ نفر جان باخته، اموال زیادی از مردم و بیت المال نابود شد، تروریستها و تجزیه طلبان فرصت جولان و کشته سازی پیدا کردند و همه کارشناسان داخلی و خارجی این اتفاقات را مقدمه سوری سازی ایران دانستند، خبری از چهرهها و لیدرهای جریان اصلاحات نبود!!
🔻 اکنون که خیابانها کمی آرام گرفته، اما این تصور غلط و تحریف شده از حقیقت ماجرا، متاسفانه در بخشی از جامعه تثبیت گردیده و نیازمند یک لیدر و نماینده برای طرح مطالبات خود است، محمد خاتمی به صحنه بازگشته و در بیانیه ای از آینده ای بهتر با شعار «زن، زندگی آزادی» که شعار تجزیه طلبان کومله است! سخن میگوید!! و از نظام میخواهد بجای برخورد با تروریستها و آشوبگران -که جریان اصلاحات آنها را معترض معرفی میکند- دست یاری به سوی آنان دراز کند!!
🔻 علیرغم وجود نشانه های آشکار تجزیه طلبی در اغتشاشات اخیر، محمد خاتمی در بیانیه قبلی خود، حضور تجزیه طلبان را انکار میکند! و روزنامه اصلاح طلب اعتماد نیز در جهت بزک کردن تجزیه طلبی مینویسد: «تجزیه هراسی ایرانیان، پدیده اجتماعی ریشه داری است ... گفتمان تجزیه هراسی نیازمند بازخوانی و نگاه انتقادی عمیق است ... این گفتمان، نسبت واگرایی با همسایگان را تقویت میکند و باعث میشود حس ما در باره همسایه هایی که روزگاری بخشی از ایران بودند، حس یک پدری باشد که از استقلال فرزندش ناراحت است» ‼️
🌀♦️ آیا این اظهارات نگران کننده نیست؟ آیا مسیح علینژاد که امروز با مکرون و پمپئو (حامیان تجزیه ایران) دیدار میکند، ابتدا در کنار خاتمی نبود و برای اجرای پروژه هماهنگی با سرویس های جاسوسی غرب به خارج از کشور مامور نشد؟
🌀♦️ بنابراین، آیا خطاست اگر جریان غربگرای اصلاحات و تروریستهای تکفیری، تجزیه طلب و آشوبگران را دولبه یک قیچی برای نابودی ملت ایران و تجزیه کشور بدانیم؟؟
«عقلانیت در سنگر خانواده»
💚 والدین محترمی که در حضور فرزندان از گرانی ها، مشکلات و نارسائیهای موجود ابراز شکایت و گله میکنند، اما هیچ اشاره ای به قوت ها، دستاوردها و خدمات گسترده و فراوان نظام ندارند، خواسته یا ناخواسته، عملا در جهت انحراف فکری آنها اقدام کرده و خروج از صراط مستقیم هدایت را برای آنان رقم میزنند!
💚 مثلا اگر مسئولی خطا کرده، کارمند ادارهای برخورد بدی داشته، فساد اقتصادی رخ داده یا کالایی گران شده باشد، در خانه از آن گله کرده و روی جزئیات آن با دیگران گفتگو میکنند، اما اگر به لطف الهی، کسب شان رونق گرفته یا حقوقشان ولو اندک بالا رفته، یا نوآوری جدیدی در زمینه های مختلف علمی، صنعتی، پزشکی و ... توسط نخبگان صورت گرفته باشد، از بیان و تبیین آنها خودداری میورزند!
💚 دیانت و عقلانیت اقتضا میکند که براساس وجدان و انصاف، مراقب تاثیرات اینگونه رفتارهایمان باشیم و از مسیر حق و حقیقت فاصله نگیریم.
💚 سیاه نمایی، تحریف حقایق و جلوگیری از واقع بینی، مهمترین شیوه و ابزار استکبارجهانی و رسانه های وابسته به آنها برای ناامیدسازی جوانان و نوجوانان از اصلاح، آبادانی و پیشرفت کشور است.
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١۴ )
✅ تصور نادرست نسبت به موضوع «گناه»
🔹 یکی از موانع لذت بردن از دین، تصورات غلط ما از دین است. مانند تصور نادرست از گناه و اینکه فلسفه گناه چیست؟ چرا بدنبال گناه، عذاب وجود دارد؟
🔹 گناه یعنی ضربه انسان به خودش، ولی بسیاری فکر میکنند وقتی گناهی مرتکب میشوند، خدا را از خودشان ناراحت کرده اند و توجه ندارند که در واقع به خودشان ضربه زده اند، لذا وقتی توبه میکنند، فقط میخواهند خدا را راضی کنند که دیگر ناراحت نباشد؛ همین!
🔹 برخی فکر میکنند اگر دین را انتخاب نکرده بودند، از شر مفهومی بنام گناه خلاص میشدند! درحالیکه گناه، یعنی خطای بشر که به ضرر خودش است؛ چه دین داشته باشد، چه نداشته باشد!
🔹 کسیکه گناه میکند، مانند کسی است که با چاقو یا ساتور، انگشت یا دست خودش را میبُرد و این چنین به خودش لطمه میزند! توبه هم مثل اینستکه وقتی انگشت خودت را قطع کردی، به خدا بگویی؛ «خدایا درستش کن!»
🔹 امیرالمومنین(ع) میفرماید:«اگر خدا از کارهای حرام نهی نکرده بود، عاقل باید خودش از حرام اجتناب میکرد» غررالحکم، تمیمی، ص ۵۶٨
🔹 پیامبر اکرم(ص) میفرماید: «کسی که شراب خوردن را -نه به خاطر خدا- بلکه بخاطر غیرخدا ترک کند (به هر دلیلی؛ مانند اینکه میداند برایش مضر است) خدا از شراب بهشتی به او مینوشاند، چون خودش را حفظ کرده و خدا هم برای اینکه انسان خودش را حفظ کرده، از او تشکر میکند» من لایحضر، شیخ صدوق، ج ۴، ص ٣۵٣
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
❌ در موضوع "حجاب" مراقب دوقطبی سازان باشیم
✅ در میان مسلمین، موضوعی جدی تر و حیثیتی تر از دوقطبی «شیعه و سنی» و بحث ولایت و امامت وجود نداشته و ندارد، اما امامین انقلاب از همان ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون، با شناخت زمان و توجه به نقشه دشمن برای ایجاد تفرقه میان امت، به شدت بر وحدت شیعه و سنی تاکید و تا امروز پروژه دشمن را ناکام کرده اند.
🔸 در جامعه اسلامی، گفتگو و تذکر در باره حجاب و اهمیت رعایت پوشش اسلامی همیشه وجود داشته و باید همچنان همه مؤمنین با رعایت اصول، نسبت به آن حساس باشند. اما ...
🔻 زمانیکه تمرکز دشمن بر ایجاد اختلاف و دمیدن بر خشونت میان آحاد جامعه برای سوری سازی کشور است، نباید از نفوذ چهرههایی مانند امیرفرشاد ابراهیمی که در دهه ٧٠ بعنوان عضو گروههای انقلابی، از لیبرالهای جریان کارگزاران (فائزه هاشمی و کرباسچی) پول میگرفت تا با عنوان حزب الهی، مجالس طیف غربگرا و لیبرال را به هم بریزد و اکنون از فعالین ضدانقلاب در خارج کشور است، غافل شد!
🔻 در جریان مذهبی، برخی با انتشار تصاویر یا متنهایی، مؤمنین را تحریک به موضعگیری علیه مسئولان درخصوص موضوع حجاب کرده و حاکمیت را در اجرای احکام اسلامی ناتوان معرفی میکنند!! همچنانکه در جریان غیرمذهبی نیز دوقطبی سازان با اتخاذ مواضعی مانند اینکه؛ «فردی بخاطر نداشتن پارچه ای روی سرش بازداشت شد!» یا «فلان مرکز تفریحی- تجاری، بدلیل حجاب پلمپ شد!» طرف مقابل را عصبانی کرده و به موضعگیری علیه مؤمنین و حاکمیت میکشانند!
🔔 این تحرکات هرگز عادی نیست و نباید در ذیل عنوان مطالبه اجرای اصل راهبردی "امربه معروف و نهی از منکر" تعریف شود!
🇮🇷 باید نسبت به هر رفتار و حرکتی که جامعه را به سمت دوقطبی بکشاند حساس باشیم و با تاسی به امامین انقلاب و توجه به دو عنصر مهم بصیرت، یعنی؛ «زمان شناسی و رعایت اولویتها» نقشه های دشمن و نفوذیها را خنثی کنیم.
والعاقبة للمتقین
✳️️ تیرخلاص به اغتشاشات (خلاصه مقاله)
✍ مهدی محمدی، تحلیلگر مسائل سیاسی:
🔹 تقریبا پیداست که آشوب های ۱۴۰۱ در فاز پایان قرار دارد؛ پروژه قبلی شکست خورده و پروژه جدید به سادگی قابل تعریف نیست!
🔹 زیرساخت عظیمی در داخل ایران مهیا شد که برخلاف برخی تصورات خام، به هیچ وجه منحصر به فضای مجازی نیست. داستان بزرگتر است. غفلت از شکل گیری این زیرساخت، بزگترین سوالی است که مسئولان یک دهه گذشته باید به آن پاسخ دهند. ترکیب این زیرساخت با نارضایتی، بحران ساخت.
👈 داستان اینگونه شروع شد:
ممکن، سریع و آسان جلوه دادن براندازی برای اقلیتی از جامعه که قرار بود در حباب شبکه، خود را اکثریت فرض کند؛ هدف این بود که یک آشوب چند صد هزارنفری سراسری شکل بگیرد،
🔹 پروژه به سختی شکست خورد. نخستین علت شکست پروژه حجم بی سابقه خشونتی است که تولید شد. طراح خارجی در این باره عمد داشت: جنایت کنید، فیلم بگیرید و رجز بخوانید. نظام یا می ترسد و مماشات می کند که یعنی کار تمام است یا متقابلا دست به خشونت می زند که نفتی خواهد شد بر آتش اعتراضات. یافتن راه میانه آسان نبود.
🔹 نظام به جای انتخاب خشونت یا مماشات، 'تولید آگاهی اجتماعی' را هدف گرفت. ذات آشوب باید آشکار و پرده از چهره کسانی که ادعا می کردند ایران را گلستان خواهند کرد، برداشته می شد. بعد، جمع کردن بساط قداره کشی و تروریسم دشوار نبود. اکنون جامعه ایران شاید معترض اما بسیار آگاه تر است.
🔹 خشونت بی سابقه به جای اینکه ترس تولید کند یا به انگاره رفتن قدرت بدهد، به 'جامعه زدایی از آشوب' انجامید. و مهم تر، تصویر ذهنی جامعه ایران از آینده بدون جمهوری اسلامی را واقعی کرد. صریح ترین منتقدان به ما که می رسیدند می گفتند از شما خوشمان نمی آید ولی بساط اینها را جمع کنید!
🔹 خشونت کلامی وضع براندازان را بدتر کرد. طرف طراح گمان می کرد می تواند فحش جنسی را در ایران به شعار فراگیر تبدیل و به این ترتیب ایده تمام شده بودن کار را تقویت نماید اما عملا آنچه رخ داد اثبات بی صلاحیتی اخلاقی براندازان در برای جامعه ای بود که هنوز می خواهد اخلاقی زندگی کند...
🔔 تیرخلاص را اما افراط در دروغ گویی زد. من چند بار در میانه این پروژه و هنگام ارزیابی روندهای تولید و انتشار بیگ دیتا هوشمندی طرف طراح در جلوگیری از سقوط نمودار هیجانات و خلق رویدادهایی برای کش دادن غائله را ستایش کردم. انصافا فناوری پیچیده ای داشت اما خب، بیش از حد دروغ گفت.
🔻 از موضوع مهسا امینی تا همین آخرین داستان -دروغ یک ساعت قبل را چک نکرده ام! -براندازان موفق به اثبات قطعی حتی یک مورد از ادعاهایشان نشدند. فاصله معنادار واقعیت عینی با تصویری که در ماهواره یا توئیتر ارائه می شد به تدریج تصویری متوهم و حتی تا حدی خل و چل از براندازان ارائه کرد.
✳️ نتیجه این شد که جامعه به ویژه طبقات سنی که در ابتدای کار فکر می کردند رویایی در حال محقق شدن است، کنار کشید...
👌 ناتوانی براندازان در مدنی نگهداشتن اعتراض، و عجز از خلق یک چشم انداز ولو مبهم، و اصرار به دروغ و خشونت، اعتبار پروژه را به سرعت کاهش و هزینه آن را اکنون نه تنها توهم رفتنی بودن زایل شده، بلکه معلوم شده ریشه اجتماعی نظام استوارتر از هر برآوردی است که طرف طراح داشته...
👈 حالا البته سرویس خارجی می گوید: باید "هزینه ترمیم زخم" را بالا برد؛
✅ همه چیز به موقع شناسی و هوشمندی ما بستگی دارد!
📢 اکنون یک قدم آن سوتر ایستاده ایم؛ بخش های مهمی از جامعه ایرانی تلخی چیزی را تجربه کردند که از دور، طراحان می خواستند رویایی شیرین به نظر برسد...
✳️ نظام جمهوری اسلامی هم تجربه ای اندوخته که من "نو کردن حکمرانی" را بهترین توصیف آن می دانم؛
✍ در این باره صحبت خواهیم کرد...
📢 فرض بنیادین پروژه این بود: اگر این باور برای اقلیتی از جامعه ایجاد شود که نظام در حال رفتن است، آشوب بزرگ شکل خواهد گرفت؛
👆مقام امنیتی گفته بود: "سیستم ها وقتی می روند که به نظر برسد دارند می روند!"
🔘 متن کامل در سایت مشرق نیوز
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ١۵ )
✅ "خودخواهی" در اصل، چیز بدی نیست
🔹 شاید ما دین را از اساس، غلط معرفی کردیم. اینکه بگوئیم: «دین، برنامه ای براساس اعتقادات و ایمان است» ، برداشت دقیقی از دین نیست. دین، برنامه ای است که ابتدائا براساس منافع انسان طراحی شده است؛ منافع دنیوی و اخروی. لذا در مرحله اول، ما باید یک مقدار انسان خودخواهی باشیم تا گناه نکنیم.
🔹 امیرالمومنین(ع) فرمود: «من به کسی احسان نکردم، بلکه هرکاری انجام دادم، برای خودم بود» جوامع الجامع، طبرسی، ج٢، ص ٣١٨
🔹 اگر اهل بیت خودخواهی به معنای درست کلمه نداشتند، اینقدر برای بهشت و جهنم ناله نمیزدند. قرآن میفرماید: «کسیکه انسان بدی شود و خدا بخواهد مجازاتش کند، کاری میکند که خودخواه نباشد» سوره حشر، آیه ١٩
🔹 کودکان را باید در معرض انتخاب قرار داد تا عوارض منفی و مثبت انتخاب خود را ببینند. در اینصورت است که مواظب منافع خودشان خواهند بود. اگر دیگران برای آنها تصمیم بگیرند و نتیجه اشتباه خود را نبینند، حساس نسبت به منافع خودشان بار نمیآیند.
🔹 مرحوم آیت الله بهجت ره میفرمود: « ذکر اینستکه تصمیم بگیری گناه نکنی، تصمیم بگیری به ضرر خودت عمل نکنی، حقیقت گناه زهر و سم است که هرگز حاضر نیستی آنرا بخوری» کتاب "نفس مطمئنه" ، ص ٢٣
🔹 بیائید مقداری خودخواه باشیم، به فکر بالاترین منافع خودمان باشیم. یک قدم برای توجه پیدا کردن به گناه اینستکه منافع خودمان را ببینیم.
👈 ادامه دارد ...