«عقلانیت»
📚 رمان «زن، زندگی، آزادی» نوشته فاطمه زنگی آبادی و براساس پژوهش "اندیشکده راهبری سعداء" در ٩۵ صفحه منتشر شد.
✅ داستانی بسیار جذاب و زیبا از اغتشاشات و حوادث اخیر دانشگاهها که پاسخهای دقیق و مستندی به ابهامات روز جامعه و جوانان ارائه میدهد.
🔹 ناشر؛ دفتر نشر معارف
☎️ تلفن: ٠٢۵٣٧٧۴٠٠٠۴
👈 مدیریت پخش (مرکزی) قم، شرکت پاتوق کتاب؛ تلفکس: ٠٢۵٣١٠٧٧
🇮🇷 "جهاد تبیین" قطعی، ضروری و فوری
💚 « نذر کتاب »
«عقلانیت»
‼️ آقای محسنی اژه ای، ریاست عدلیه !!
✔️ تا وقتی که دروغگویانی را که بانیان وضع موجودند، بخاطر خیانتها و پروندههای سنگین شان محاکمه نکنید، جریان تحریف به عوض کردن جای جلاد و شهید ادامه خواهد داد، که نتیجه اش، کاهش سرمایه حیاتی اعتماد عمومی به نظام است! و شما در این آسیب بزرگ، به میزان بی عملی تان، شریک هستید.
🌀🚨 براساس کدام مصلحت، دادگاه این جریان خبیث را برگزار نمیکنید؟!!
«عقلانیت»
◼️ به مناسبت دوازدهم دیماه، سالگرد رحلت علامه و فلیسوف انقلابی، حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره)
🌀♦️ آیا علامه مصباح یزدی ره، رای مردم را تزیینی و بی خاصیت میدانست؟
✅ پاسخ اینستکه؛
🔹 اولا، این کلمه یا مترادف آن در هیچکدام از فرمایشات ایشان وجود ندارد و آنچه به ایشان نسبت داده شده، برداشتی مغرضانه یا نادرست از نظریه صحیح آن مرحوم است که مشروعیت تمام مناصب و مسئولیتها در حکومت اسلامی را ناشی از ولایت الهی بر جامعه میدانست.
🔹 ثانیا، علت اینکه دشمنان اسلام و انقلاب و بازی خوردگان داخلی آنها برای اثبات ادعای پوچِ «تزئینی بودن رای مردم در نظام جمهوری اسلامی» به سخنان مرحوم علامه مصباح یزدی متوسل میشوند، این است که ایشان تنها متفکری است که خط التقاط، نفاق، غربگرایی و آلوده شدگان به چرب و شیرین دنیا را از قبل از انقلاب شناخته و علنا با آنها مبارزه کرده است.
🔹این اتهامات با تقطیع یا تحریف سخنان آن حکیم گرانقدر مطرح شده؛ زیرا اساس سخن ایشان اینستکه؛ در مقابل احکام قطعی الهی مثل حجاب یا نماز، رای مردم ارزشی ندارد؛ یعنی در جامعه اسلامی نمیتوان از مردم پرسید که میخواهید حجاب باشد یا نباشد؟ همچنانکه نمیتوان اقامه نماز را به همه پرسی گذاشت.
🔹 ایشان معتقد بود که همچنانکه مشروعیت نظام از ناحیه خدا و سلسله مراتب ولایت تا ولایت فقیه است، مقبولیت نظام و کارگزاران آن نیز وابسته به رای مردم است و اگر رای مردم نباشد، ولایت، امکان اعمال قدرت ندارد؛ همچنانکه امیرالمومنین (ع) ٢۵ سال ولایت داشت؛ اما به دلیل عدم همراهی مردم، حاکمیت نداشت.
🏴 سالگرد رحلت آن عالم فاضل گرامیباد
«عقلانیت»
🌀♦️ چرا زبان حسن روحانی و علی لاریجانی باز شد؟
✅ درست پس از اتمام صد روز بحران و آشوب در کشور، زمانیکه دولت رئیسی بحران را پشتسر گذاشته و درگیر افزایش تلگرامی قیمت دلار است، حامیان رسانهای «بانیان وضع موجود» که میدانند در شرایط عادی امکان زمینه سازی برای بازگشت آنان به عرصه سیاست وجود ندارد، فرصت را مناسب دانستند تا این دو چهره غربگرا را که در صد روز جولان تجزیه طلبان و داعشی های وطنی ساکت بودند! پشت تریبون برده و تطهیر چهرهشان را برای بازگشت به قدرت، کلید بزنند❗
⭕️ لذا حسن روحانی بلبل زبان شد و علی لاریجانی هم مدافع رهبری‼️
🚨 در هیچ کشوری نباید غربگرایی را یک جریان سیاسی دانست، چون مزدور و سرباز اجیر شده دشمن است و مسیرش مسیر نابودی کشورهاست
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٧ )
✅ نقطه رهایی انسان از محدودیتها در «آخرت» است، نه در دنیا !
🔹 بحث ما تا اینجا، بیشتر مربوط به «مقدمات دینداری» بوده و هنوز وارد یک بحث دینی نشدهایم. بسیاری از مقدماتی که برای دینداری لازم است و ما تنها پنج نمونه از آن را برشمردیم، به سهم خود دلالت بر محدودیتهایی میکنند؛ مثل اینکه دنیا و محیط ما پر از رنجها و گرفتاریهایی است که نمیگذارد انسان به سهولت، به دوست داشتنیهای خودش برسد.
🔹 خداوند هیچگاه انسان را با محدودیتهای فراوان، بگونهای محاصره نمیکند که راهی برای فرار و رهایی نداشته باشد، بلکه در کنار این محدویتها یک نقطه رهایی وجود دارد که ما میتوانیم خیال خود را به آن نقطه رهایی متوجه کنیم. همانطور که امیرالمومنین(ع) فرمود: «با چشم قلبت به عالم آخرت و زیبایی ها و شکوه آن نگاه کن» نهج البلاغه، خطبه ١۶۵
🔹 عدهای بدنبال آن هستند که یک خیال خام و در واقع «توهمِ رهایی» در این دنیا برای خود و دیگران درست کنند؛ مثلا در برخی فیلمها قهرمان داستان به همه آنچه میخواهد میرسد و همه مشکلاتش حل میشود! درحالیکه ما در دنیای واقعی خودمان نقطه رهایی نداریم.
🔹 اگر سختیها و مشکلات را نپذیریم، خسته و افسرده خواهیم شد. باید با سختیها بجنگیم، مبارزه کنیم، تا قوی شویم، ولی یادمان باشد که صرفا «بخشی» از محدودیتها و مشکلات را میتوانیم برداریم، نه همه آنها را.
🔹 عالم آخرت، عالمی است که انسان در آن رها میشود و هرچه دلش میخواهد تحقق پیدا میکند. «در بهشت آنچه دلها میخواهد و چشمها از آن لذت میبرد موجود است» (زخرف، آیه ٧١) انسانِ رهایی طلب، بدنبال یک زندگی ایدهآل و بدون رنج، با لذتهای برتر است، اما مشکل دنیا اینستکه وقتی به موفقیت یا لذتی میرسیم، پس از آن سَرخوردگی و رنج است. ولی در عالم آخرت واقعا آنچه انسان دلش میخواهد محقق میشود و هیچ سرخوردگی و رنجی وجود ندارد.
👈 ادامه دارد ...
20.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 انقلاب زنان !!
🌀 چرا نقش زنان در مواجه غرب با انقلاب اسلامی پررنگتر شد؟
☑️ واقعیتهایی باورنکردنی از استفاده ابزاری آمریکا و غرب از " زن " و جنبش های فمینیستی برای سلطه بر ملتها
👈 حجت الاسلام راجی، نویسنده کتاب صعود چهل ساله
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٣٨ )
✅ استدلال فطری برای معاد
🔹 حضرت امام خمینی(ره) میفرماید: «یکی از فطرتهای الهیه، که مفطور شده اند جمیع عائله بشر و سلسلهٔ انسان برآن، فطرت عشق به راحت است» یعنی عشق به راحتی جزءفطرت انسان است. ایشان درادامه میفرماید: «معشوقِ بنی الانسان (یعنی راحتیِ مطلق) در این عالم یافت نشود ... پس ناچار در دار تحقق عالم وجود، باید عالمی باشد که راحتی او مشوب نباشد به رنج و تعب» (شرح چهل حدیث، ص ١٨۶)
🔹 حضرت امام ره برای معاد، برهان فطری میآورد و میفرماید؛ چون من راحت طلب مطلق هستم، پس باید پاسخی برای این راحت طلبی مطلق من وجود داشته باشد. انسانی که بگوید پاسخی برای این راحت طلبیِ مطلق نیست، غمگین و افسرده خواهد شد و انسانی که بگوید «پاسخی هست» امیدوار، مثبت اندیش، روشن بین، روبه جلو و درحال شکوفا شدن است. انسان وقتی حس درونی خودش را انکار کند و به خودش دروغ بگوید، بدبخت میشود.
🔹 چقدر خوب است ما با «ادبیات انسانی» از معاد سخن بگوئیم؛ همانگونه که امام خمینی ره برای ادله معاد، نمی فرماید: «چون قرآن فرموده است که آخرتی هست، پس حتما هست!» بلکه میفرماید: انسان راحت طلب مطلق است و امکان ندارد این راحت طلبیِ مطلق، بی پاسخ بماند.
✅ معاد مسئله ای انسانی است، نه یک مسئله صرفا دینی
🔹 همانطور که «مرگ» یا «مهربانی کردن و ظلم نکردن» یک مقوله انسانی است و اگر دین هم نباشد، همه انسانها این مفاهیم را میفهمند، معاد هم یک مسئله انسانی است، نه مسئله ای صرفا دینی. چون ما نمیتوانیم قبول کنیم که انسان نابود میشود.
👈 ادامه دارد ...
«عقلانیت»
📚 رمان «زن، زندگی، آزادی» نوشته فاطمه زنگی آبادی و براساس پژوهش "اندیشکده راهبری سعداء" در ٩۵ صفحه منتشر شد.
✅ داستانی بسیار جذاب و زیبا از اغتشاشات و حوادث اخیر دانشگاهها که پاسخهای دقیق و مستندی به ابهامات روز جامعه و جوانان ارائه میدهد.
🔹 ناشر؛ دفتر نشر معارف
☎️ تلفن: ٠٢۵٣٧٧۴٠٠٠۴
👈 مدیریت پخش (مرکزی) قم، شرکت پاتوق کتاب؛ تلفکس: ٠٢۵٣١٠٧٧
🇮🇷 "جهاد تبیین" ضروری و فوری
💚 « نذر کتاب »