8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
🇮🇷 دولت مردمی ...
🌿 وعدهٔ باوفا
🔹 روایتی از اقدامات دولت سیزدهم برای بیمه رایگان ۶ میلیون ایرانی و ارتقای خدمات بیمه ناباروری
🔘 منبع: تسنیم
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت در سنگر خانواده»
✅ استاد محسن عباسی ولدی:
💚 دین میگه: اگر بچهها رو توحیدی و ولایی تربیت کردی و اصول رو رعایت کردی به خیلی از مشکلات مبتلا نمیشی
💚 نسخه دین برای تربیت، نسخه خالق برای مخلوقه. خالق اشرافش بدون جهله، از بالا به انسان نگاه میکنه
💚 نسخه غرب برای تربیت، نسخه مخلوق برای مخلوقه. مخلوق از پایین نگاه میکنه و تازه میخواد از بعضی چیزا سر در بیاره و سرتا پا جهله
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٧٠ )
✅ مغفول ماندن بحث «عصیان رسول»
🔹 عصیان رسول یعنی «نافرمانی از کسی که خدا برتری او را بر ما تشخیص داده است». خدا از ما خواسته از چنین کسی نافرمانی نکنیم. ما در تبیین موضوع «عصیان رسول» بسیار کم کاری داشتهایم و فقط دربارهٔ عصیان الهی حرف زدهایم، تا جائیکه این بخش اساسی دین، درحال فراموشی است! درحالیکه آموزش دین باید بگونهای باشد که وقتی اصول دین را به کودکان آموزش میدهیم، آنها بلافاصله بپرسند: «الان که پیامبر نیست و امام پشت پرده غیبت است، پس فرمان چه کسی را باید اطاعت کنیم؟»
🔹 شاید سوال شود: «چرا اصل و حقیقت دینداری هرکس را به تبعیت از یکنفر وابسته کردید؟» با یک مثال پاسخ روشن میشود؛ اگر کسی آیت الله هم باشد، حق ندارد بدون اجازه پدر و مادرش -با وجود اینکه معصوم نیستند- به سفر برود! در این صورت سفرش حرام و نمازش کامل است؛ درحالیکه ممکن است پدر و مادر او اهل تشخیص در امر دین نباشند. یک عاطفه پدری یا مادری، به همهٔ زندگی ما قید زده است.
🔹 نمونه این فرمانبری "اویس قرنی" است که برای دیدن رسول خدا(ص) از راه دوری به مدینه آمد، اما بخاطر مادرش (که مسلمان هم نبود)، بدون اینکه پیامبر(ص) را ببیند برگشت و این فرمانبری او مورد تجلیل پیامبر اکرم(ص) قرار گرفت.
🔹 بنابراین چیز عجیبی نیست که تمام دین ما وابسته به تبعیت از یک نفر باشد. علاوه بر این، دربارهٔ لزوم تبعیت از امر ولیّ خدا، بحث حیثیت، ثبات، امنیت و قوام یک جامعه مطرح است؛ بنابراین تبعیت از یک فرد واحد که موجب ثبات تصمیم گیری هاست کاملا موجه و عاقلانه است.
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "رهایی از گناه" نوشته استاد پناهیان
🌿🌺🌿 خجسته میلاد امیرالمومنین، امام علی(ع) و روز پدر مبارک باد
«عقلانیت»
🚨⛔️🚨 حمله به دولت، با بهانه «حجاب» !!
✅ بیتفاوتی نسبت به اصل قرآنی «حجاب» و لزوم حفظ این سنگر مقدس، بلاشک مصداق "بیغیرتی دینی" است.
✅ آقای رئیسی از ابتدا مورد خشم و کینه دشمنان خارجی و غربگرایان داخلی، خصوصا "بانیان وضع موجود" قرار داشته و دارد. هدف راهبردی آنها نیز ناامید کردن مردم، بالاخص حامیان آقای رئیسی از دولت ایشان است.
🔸 اکنون که مشکلات اقتصادی و معیشتی، بهترین بستر برای تشدید بیحجابی شده و بنا به فرموده رهبرانقلاب ١ ، همچنان حل مشکلات اقتصادی بعنوان اولویت اول کشور است، دولت سیزدهم بر این امر متمرکز شده و به لطف الهی توفیقات خوبی هم در اصلاح برخی زیرساختها به دست آورده است. اما برخی افراد و جریانات رسانهای، به بهانه حفظ حجاب، به تخریب و تضعیف دولت پرداخته و با ادبیاتی که صریحا تکمیل کننده پازل دشمن است، رفع مشکل بیحجابی را مستقیما از دولت مطالبه میکنند !
🔸 متاسفانه بخشی از نیروهای انقلاب نیز که شاهد ناهنجاریهای غیرقابل تحمل اجتماعی هستند، از روی دلسوزی با این جریان رسانهای مشکوک همراه شده است !!
✅ درحالیکه موضوع حجاب، بدون حضور میدانی مردم و احیای اصل قرآنی «امر به معروف و نهی از منکر» که حتما باید با اقداماتی (مانند اجرای قانون عفاف و حجاب در داخل دستگاههای حاکمیتی، یا حمایت از آمران به معروف) توسط قوای سه گانه همراه باشد، قابل اصلاح نیست.
🚨 فراموش نکنیم که جریان زخم خورده از تفکر مقاومت و بنا به سخن صریح نتانیاهو؛ "سرمایههای اسرائیل در ایران"، با تمام توان به دنبال "ناامیدسازی" مردم است که مهمترین محور آن نیز ناامید شدن مردم از دولتی است که همه آبروی خود را به میدان آورده تا ضمن مبارزه با فساد، باری از دوش مردم بردارد.
🚨 لذا ضمن تکرار چندین بارهٔ احتمال وجود خطا در دولت و لزوم انتقاد از عملکردهای نادرست و اشتباه، تاکید میگردد که؛ هر سایت، کانال، فرد یا جریانی که با عنوان انقلابی، بنحوی از دولت انتقاد کند که منجر به تضعیف جایگاه و کارآمدی آن نزد مخاطب شود، خواسته یا ناخواسته پازل دشمن را تکمیل کرده است. والسلام
١- بیانات ایشان در دیدار با هیات دولت در تاریخ ١۴٠١/۶/٨ و شعارهای سال بیش از ده سال گذشته
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٧١ )
✅ اینکه «فرمان چه کسی را میپذیریم» اصل دین است
🔹 در زمان پیامبر اکرم(ص) حقیقت دین بهگونهای جا افتاده بود که دستور ولیّامر جامعهٔ دینی، مقدسترین دستور به شما میرفت. جنایتی که صورت گرفت و منجر به حکومت افرادی مثل یزید شد، این بود که این «فرماندهیِ مقدس» را با جایگاهش دزدیدند و در اختیار امثال یزید قرار دادند. امام حسین(ع) برای حقیقت دین کشته شد؛ همان حقیقتی که دزدیده شده بود! وگرنه دشمنان آن حضرت که با بقیهٔ دین کاری نداشتند؛ آنها هم نماز میخواندند، روزه میگرفتند، حج را بجا میآوردند و ... همین یک مسئله را دست زده بودند: «بحث فرماندهی جامعه»
🔹 امام حسین(ع) با شهادت خودش کاری کرد که مردم ببینند و بفهمند چه کسی دارد به آنها «دستور میدهد»! امام حسین(ع) با شهادت خودش واقعا آبرویی برای جریانی که امامت را به خلافت تبدیل کرد، نگذاشت.
🔹 اصلِ حکومت امام زمان(عج) تحقق ولایت و فرماندهی ولیالله الاعظم بر روی زمین است؛ عدالت و امنیت از منافع و برکات آن است، اما اصل همان است که این ولایت تحقق پیدا میکند. مقدمه سازی برای ظهور هم باید چیزی از جنس ظهور باشد؛ لذا اصل مقدمه سازی، ساختن یک جامعهٔ ولایی است، اتفاقی که از اول انقلاب تاکنون در مسیر آن بودهایم.
🔹 همانطور که تاکنون بیان شد، محور دین، «گناه نکردن» است؛ اما وقتی کمی جلوتر برویم، میبینیم که این مرحلهٔ ابتدایی دین است و مرحلهٔ اصلی، معصیت نکردن رسول و ولیّ خدا و تبعیت از آنهاست. با نگاه از این زاویه است که متوجه میشویم حتی در صدر اسلام هم به استثناء یاران محدود امام حسین(ع) در کربلا، آنچنان که باید و شاید این مرحله تحقق پیدا نکرد و عموم مردم به این سطح از رشد نرسیدند. عدهای از کسانیکه پای رکاب پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) میجنگیدند، با امر ایشان مخالفت میکردند! رسیدن عموم مردم به این مرحله، در زمان حضرت ولیعصر(ع) رخ خواهد داد.
🔹 ما در دورهٔ قبل از ظهور، باید برای تحقق آن دینی آماده شویم که وقتی امام زمان(عج) آن را پیاده میکند، مردم میگویند «این یک دین تازه است!» درحالیکه حقیقت دین همین است.
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "رهایی از گناه" اثر استاد پناهیان
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٧٢ )
✅ مُطاع بودنِ رسول خداست که باعث دعوا میشود
🔹 این «مُطاع بودنِ» رسول خداست که دعوا راه میاندازد، نه معلم بودن ایشان، نه متخلق به اخلاق اسلامی بودن ایشان. تا قبل از بعثت پیامبر اکرم(ص) رؤسای قبایل هریک برای خودشان جایگاه و نفوذی داشتند، اما پیامبر آمد و نظام قبیلهای را به رسمیت نشناخت و فرمود من فرمانده هستم و بعد از من هم، هرکس من تعیین کنم فرمانده خواهد بود. این موضوعی بود که باعث بروز اختلاف و درگیریها و دشمنیها میشد.
🔹 دین، انسان را میرساند به اینجا که «ازچه کسی باید تبعیت کنی؟» در آیات قرآن دیده میشود که اتفاقا این دعوا اصلیترین دعوای تمام کافران در مقابل همهٔ انبیاء است. از ابتدا هم درگیری بر سر قبول داشتن یا نداشتن خدا نبود. اصل لزوم اطاعت از خداوند که از قبل از ظهور دین اسلام هم وجود داشته است؛ البته با تفاوتهایی در جزئیات.
🔹 مسئله اصلی دین این است: «پیامبری که آمده باید فرمانده باشد و مورد اطاعت قرار گیرد» پذیرش فرماندهی پیامبر از اول برای مشرکین سخت و دشوار بود. اگر پیامبر(ص) خودش را از میان رابطهٔ بین مردم و خدا حذف میکرد و میفرمود: «من پیامبری هستم که برای کامل کردن تعلیمات دینی پیامبران گذشته آمدهام؛ فقط همین!» در اینصورت، هیچکس با ایشان مخالفت و دشمنی نمیکرد. هیچوقت دعوا بر سر نحوهٔ نمازخواندن و عبادت کردن نبود.
🔹 آیه ۶۵ سوره نساء مسئله را کاملا روشن بیان کرده است: پیامبر من! به پروردگار تو سوگند که اصلا ایمان ندارد کسی که تو حکمی بدهی و او ته دلش، سختش باشد حکم تو را بپذیرد؛ حتی اگر اجرا هم بکند ولی ته دلش کمی سختش باشد، او اصلا ایمان ندارد! تنها کسی ایمان دارد که تسلیم شود؛ تسلیم از ته قلب! یعنی اگر پیامبر فرمان بدهد و او ته قلبش برای پذیرش فرمان «نه» بگوید، خداوند به خودش قسم میخورد که او ایمان ندارد.
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "رهایی از گناه" اثر استاد پناهیان
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٧٣ )
✅ آیاتی در ضرورت اطاعت از ولیّ خدا
🔹 «فَلا تُطِعِ الْکافِرینَ وَ جاهِدْهُمْ بِهِ جِهاداً کَبیرا؛ ای پیامبر من از کافران تبعیت نکن و با آنان جهاد کن؛ جهادی کبیر» (فرقان، ۵٢) مشرکین مکه، بتپرستی یا انجام کارهای زشتی مثل شرابخواری را از پیامبر نمیخواستند، آنها میگفتند؛ به خدا بگو برای هر قومی یک پیامبر بفرستد تا اختلاف نشود. ظاهرا خواسته معقولی بود، اما جهاد کبیر برای همین است؛ چون میفرماید: من برای همه یک فرمانده گذاشتهام و همه باید از همان یکنفر اطاعت کنند!. در آیهای دیگر (نور، ۵١) میفرماید: «سخن مؤمنان هنگامیکه بسوی خدا و رسولش دعوت شوند تا میان آنان داوری کند، فقط اینستکه که میگویند: شنیدیم و اطاعت کردیم» قبلا بیان شد که این بخش از دین، تعطیل بردار نیست. یعنی در زمان غیبت که فرمان امام را نداریم، باید در برابر فرمان ولیّ فقیه تبعیت داشته باشیم
✅ از بین رفتن تکبر و حسادت تحت فرمان ولیّ خدا
🔹 انسان دارای غرور و تکبر است که جلوه اجتماعی آن میشود حسادت. هر دوی اینها باید از بین بروند. این اتفاق تنها با قرار گرفتن تحت فرمان ولیّ خدا و پذیرش برتری و فرماندهی او صورت میگیرد.
🔹 هنوز پذیرفتن دینی که محورش اطاعت از یک شخص است برای عدهای سخت است، هنوز هم آموزشهای دینی رایجِ ما اکثرا سکولار است؛ به معنی اینکه نقش شخص را از بین میبرند.
✅ بعد از این مرحله، دینداری بسیار آسان است
🔹 اگر کسی برتری رسول را پذیرفت و بنای خود را بر اطاعت از رسول و ولیّ خدا گذاشت، بقیه راه آسان است. هم خدا به او کمک میکند، هم اگر گناه کند خدا به آسانی او را می بخشد و اصلا نمیگذارد به سمت گناه برود. فقط بخاطر اینکه این مرحله مهم را پذیرفت؛ «اینکه دین من اطاعت از ولیّ خداست»
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "رهایی از گناه" نوشته استاد پناهیان
🔺 برآورد صندوق بینالمللی پول از درصد رشد اقتصادی کشورها در سال ۲۰۲۳
ایران ( تحریم شده ) بالاتر از
آمریکا
انگلیس
آلمان
کانادا
فرانسه
و اکثر قريب به اتفاق کشورهای اروپایی
🌀♦️ به نظر شما جریان خودتحقیری داخلی؛ یعنی غربگرایان، گزارش صندوق بین المللی پول را که رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ را بیشتر از آمریکا، انگلیس، فرانسه و کانادا دانسته، چگونه تحلیل میکنند؟
«عقلانیت»
🌱 رهایی از گناه ( ٧۴ )
✅ محبت امام زمان(عج) به ما؛ تسهیل کنندهٔ فرمانبری
🔹 خیلیها میگویند: «چون بهشت و جهنم نقد نیست، دور است، نمیتواند مانع گناه انسان شود» اگر بهشت و جهنم دور است، امام که نزدیک است؛ اینکه ما با گناه خودمان، امام زمان(عج) را اذیت میکنیم که خیلی ملموس است. امام و ولیّ خدا را از خودت راضی کن!
🔹 چیزی که اطاعت از رسول و امام را سخت میکند، تکبر و حسادت است و چیزی که فرمانبری را آسان میکند، خوبی و مهربانی اهل بیت(ع) و دلسوزی آنها نسبت به ما است. محبت امام زمان(عج) به ما بیاندازه است.
🔹 هیچ وقت پدر و مادر یک انسان به اندازهای که امام زمان(عج) به حال و اعمال ما نظر دارد ما را در نظر نمیگیرند. امام زمان(عج) پروندهٔ ما را هفتهای دو مرتبه نگاه میکند، برای چه؟ آیا نعوذبالله میخواهد تجسس کند؟! آیا میخواهد مچگیری کند؟! آیا این تکلیف اداریِ ایشان است و مجبور است اینکار را بکند؟! یا اینکه ما را دوست دارد و میآید سر میزند که «چی شد این پسر من؟ چی شد این دختر من؟» دوباره چند روز بعد، و دوباره هفته بعد ... حضرت نگران ماست.
🔹 میفرماید: «اعمال شما به ما میرسد، بخاطر کارهای خوبتان خدا را شکر میکنیم و بخاطر کارهای بدتان از خدا برایتان طلب آمرزش میکنیم» (معانی الاخبار، شیخ صدوق، ص۴١١)
🔹 امام زمان(عج) هفتهای دوبار اعمال ما را میبیند؛ آن کسی که هیچ وقت از ما خسته نمیشود امام زمان(عج) است. روز قیامت خواهیم فهمید که چقدر کار برای ما ساده بوده است؛ خداوند برای ما یک امام مهربان و دلسوز قرار داده است که ما را در آغوش بگیرد و با خودش پیش خدا ببرد.
👈 ادامه دارد ...
🔘 منبع: کتاب "رهایی از گناه" نوشته استاد پناهیان
«عقلانیت»
🇮🇷 معجزهٔ مدیریت «ولایت فقیه»
✅ متاسفانه طی چهل و سه سال گذشته، کمتر در خصوص کارآمدی و عملکرد "ولایت فقیه" سخن گفته شده است.
🔹 در این مقاله که به قلم زیبای حاج حسین شریعتمداری، مدیر مسئول محترم کیهان، و با هدف پاسخگویی به بیانیه اخیر محمد خاتمی نوشته شده، به راحتی میتوان معجزه مدیریت ولایت فقیه را در هدایت نظام جمهوری اسلامی و رساندن کشور به اوج اقتدار و استقلال دفاعی، امنیتی، علمی و خودکفایی در بسیاری از بخشهای مختلف، آنهم در شرایطی که در مقاطعی، حتی رئیس جمهور کشور یک خائن و مزدور دشمن بوده است، مشاهده کرد. ظلم مضاعف به این بزرگترین نعمت خدا به بندگانش اینستکه؛ علیرغم این حد بینظیر از آزادی و مردم سالاری، اتهام دیکتاتوری به رهبری زده شود !!
بخوانید
🔻 آقای خاتمی! با کافران چه کارت گر بُت نمیپرستی؟!
✍ حسین شریعتمداری
یادداشت پیشروی اشارهای گذرا و مستند به هویت آقای خاتمی است که به بهانه بیانیه اخیر ایشان نوشته شده است. بخوانید و خودتان قضاوت کنید؛
۱- آقای خاتمی! جنابعالی دوبار در آمریکا با جورج سوروس، سرمایهدار صهیونیست و از دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب اسلامی، ملاقات داشتهاید که شرح آن مثنوی هفتاد من کاغذ است و در این مختصر فقط به دو سند غیرقابل انکار از انجام این ملاقات اشاره میکنیم و باقی اسناد را به فرصتی دیگر و ترجیحاً به جلسه علنی دادگاه موکول میکنیم. البته اگر مثل چند سال اخیر از حضور در دادگاه طفره نروید! و افراد بیهویت و دمدستی را برای دروغ جا زدن این ملاقات اجیر نکنید!
الف: آقای کیان تاجبخش نماینده رسمی بنیاد سوروس در ایران و در دوران ریاست جمهوری جنابعالی که به جرم جاسوسی در جریان فتنه ۸۸ بازداشت شده بود، در چهارمین جلسه رسیدگی به اتهاماتش که از سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز پخش شد، میگوید «بعد از تشکیل دولت اصلاحات در سال ۱۳۷۶ قرار شد تغییراتی در شیوه براندازی بهوجود آید» و در ادامه توضیح میدهد «اگر ما یکی از اولین نمونههای براندازی را در ارتباط با ملاقات عطریانفر با سوروس بدانیم که در سال ۱۳۷۶ به همراه کاملیا انتخابیفر و ارغندهپور و برخی از اعضای انجمن صنفی روزنامهنگاران در آمریکا صورت گرفت، میتوانیم نهایت آن را در ملاقات مستقیم خاتمی همراه با محمدجواد ظریف با جورج سوروس ببینیم که در سال ۱۳۸۶ در نیویورک صورت گرفت و یک ارتباط مستمر بود».
آقای خاتمی! جنابعالی که اگر بخشدار یک منطقه دورافتاده کشور سخنی علیه شما
بر زبان آورد، تمام صفحات روزنامههای زنجیرهای را از پاسخ به او پُر میکنید! چرا این اعتراف صریح آنهم از سوی نماینده رسمی بنیاد سوروس در ایران را هرگز تکذیب نکردید؟!
ب: «کنت تیمرمن» رئیس میز امور خاورمیانه و مسئول میز ایران در پنتاگون، رئيس میز ایران در سازمان جاسوسی «سیا»، نویسنده کتاب معروف «معمای ایران»، مدیر اجرایی بنیاد دموکراسی برای ایران، نظریهپرداز موسسات «امریکن اینترپرایز» و «قرن جدید آمریکا» و همکار مایکل لدین و... یک روز پس از ملاقات شما با جورج سوروس در یادداشتی برای نشریه نیوزمکس (NEWSMAX) از انجام این ملاقات خبر میدهد. او درباره یک معامله بزرگ! که قرار است از طریق خاتمی با ایران انجام بپذیرد خبر میدهد و مینویسد ؛سوروس در همین هفته و در یک مراسم خصوصی صرف شام در بوستون درباره این «معامله بزرگ» با محمد خاتمی رئیسجمهور سابق ایران گفتوگو کرد. یک ایرانی که در آن مراسم شام حضور داشت اظهار داشت «خاتمی به ما گفت که آمریکا باید مذاکره با ایران را آغاز کند».
تیمرمن مینویسد: «استیون کلمنز مدیر برنامه راهبرد آمریکا در «بنیاد آمریکای نوین» هم در مراسم شام خاتمی با سوروس شرکت داشت و سخنان مقام ایرانی را تصدیق کرد. هومن مجد، روزنامهنگار آزاد هم که در طول اقامت خاتمی در آمریکا، مشاور و مترجم او بود، گفت سفر خاتمی به آمریکا از چند ماه قبل برنامهریزی شده بود».
خُب جناب خاتمی فعلاً همین چند سند کافی است و فقط برای یادآوری جنابعالی عرض میکنیم اگر خاطرتان باشد -که حتماً هست- بعد از دومین ملاقات با جورج سوروس با نگرانی به همراه خود گفتید: «مثل این که کار خوبی نکردیم»! به یاد میآورید؟!
۲- شما به عنوان یکی از سران فتنه آمریکایی- اسرائيلی ۸۸ بعد از انتخابات ادعا کردید در انتخابات تقلب شده است! و هشت ماه کشور را به آشوب و کشتن افراد بیگناه کشیدید! اما بعدها که تیر فتنه به سنگ خورد، به صراحت اعلام کردید که تقلب در انتخابات ایران امکانپذیر نیست و در انتخابات بعدی به وادان در منطقه دماوند رفتید و رای خود را به صندوق انداختید. به بیان دیگر از ابتدا میدانستید که ادعای تقلب یک ادعای دروغ است! آیا این اقدام شما خیانت به ملت و حمله به جمهوریت نبوده است؟! چرا این ادعای دروغ را مطرح کردید؟! ما میدانیم، بخوانید! ...
قسمت دوم
۳- روز ۲۱ خرداد ۱۳۸۸ (۱۱ ژوئن ۲۰۰۹) یعنی دقیقاً روز قبل از انتخابات، جورج سوروس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی.ان. ان (CNN) آمریکا میگوید: فردا در ایران یک انتخابات نیست! یک انقلاب رنگی است. شبیه آنچه در اوکراین و گرجستان انجام دادیم. فردا ایران و بعد، نوبت سوریه است!
بنابراین، با توجه به ملاقاتهای خود با جورج سوروس، میدانستید که قرار است در ایران به بهانه انتخابات، یک کودتای رنگی کلید بخورد و ادعای دروغ تقلب در انتخابات که جنابعالی مطرح کردید لازمه آن بود! به بیان روشنتر شما و میرحسین (و نه کروبی که از میانه راه فریب شما را خورد) دستورالعمل آمریکا و اسرائیل را که از طریق جورج سوروس، سرمایهدار صهیونیست به شما دیکته شده بود، به اجرا درآوردید و میدانستید که خیانت میکنید. آیا غیر از این است؟! آیا تمامی اسناد یادشده که فقط اندکی از بسیارهاست، ساختگی و یا اتفاقات مستندی که به آن اشاره شد، تصادفی بوده است؟!
۴- «جان کین» نظریهپرداز کودتاهای مخملی در اروپای شرقی و مدیر مرکز مطالعات دموکراسی در دانشگاه وست مینستر انگلستان و مشاور ارشد MI6 (بخش اطلاعات و امنیت خارجی سازمان جاسوسی انگلیس-اینتلجنس سرویس) است. او قبل از انتخابات ۸۸ دو بار در پوششهای آکادمیک به ایران آمده و با تعدادی از اصلاحطلبان که بعدها در فتنه ۸۸ نقش داشتند ملاقاتهای چند ساعته داشته است. جان کین تاکید میکند که انقلابهای رنگی «انتخابات محور» هستند و... یعنی همان دستورالعملی که جنابعالی در فتنه ۸۸ به کار بستید!
حتماً میدانید که بعد از حماسه ۹ دی که بساط فتنه آمریکایی-اسرائيلی شما را بر باد داد، «ریچاردهاوس» رئيس شورای روابط خارجی آمریکا به شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»! اشاره کرده و با تاسف گفت؛ دوستان ما در ایران (یعنی شما و سایر فتنهگران) خیلی زود به سراغ نقطه پایان رفته و هدف نهایی را آشکار ساختند!
۵- آقای خاتمی جنابعالی اولین کاندیدای جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ بودید و بعد از اعلام نامزدی خود تمامی گروههای مدعی اصلاحات رسماً و با صدور بیانیههای جداگانه از نامزدی شما حمایت کردند ولی ناگهان جای خود را به میرحسین موسوی دادید! نمیفرمایید چرا؟! خُب ما علت را میگویيم.
الف- بعد از اعلام نامزدی شما، نگارنده در یادداشتی که تعجب همگان را برانگیخته بود اعلام کردم که شما نامزد اصلی جبهه اصلاحات نیستید! چرا که مدتی قبل از آن در دانشگاه استنفورد آمریکا نشستی با عنوان آینده ایران برپا شده بود و خانم «گیل لاپیداس» پشت تریبون قرار گرفته و به شرکتکنندگان گفته بود؛ میدانم از حضور من تعجب میکنید، زیرا تخصص من درباره سالهای منجر به فروپاشی شوروی سابق است. ما به این نتیجه رسیدهایم که در انتخابات آینده ایران نیز به «یلتسین» نیاز داریم، نه «گورباچف».
خاتمی گورباچف است و باید جای خود را به یلتسین بدهد. نگارنده از آنجا که به هویت شما پیبرده بود و میدانست که از نظر دیکته شده آمریکا سرپیچی نمیکنید و دقیقاً به همین علت بود که میدانستیم شما نامزد اصلی نیستید و همان نیز اتفاق افتاد و جنابعالی جای خود را به میرحسین موسوی دادید! و فتنه آمریکایی-اسرائیلی ۸۸ کلید خورد. بعدها خبرنگار روزنامه نیویورکر به کیهان آمد و با تعجب پرسید: شما از کجا میدانستید که خاتمی نامزد اصلی جبهه اصلاحات نیست؟! و ماجرای یاد شده را برایش بازگو کردم. او میگفت مأموریت من پاسخ این پرسش از شما بود!
ب- جناب خاتمی! آیا میتوانید ارتباط خود با تصمیم مشترک آمریکا و اسرائيل برای انتخابات ۸۸ را انکار کنید و آیا پیروی شما و میرحسین موسوی از دیکتهای که دشمنان برایتان نوشته بودند وطنفروشی و خیانت نیست؟! آیا آشوب هشتماهه در کشور و خونهایی که ریخته شد و خسارات فراوانی که به مردم و نظام وارد شد بر گردن شما و دوستانتان نیست؟! شما با اطلاع از این که -بهقول خودتان- در انتخابات ایران امکان تقلب وجود ندارد، اتهام تقلب را مطرح کرده و جمهوریت نظام را زیر پای آمریکا و اسرائیل قربانی کردید و حالا از جمهوریت دَم میزنید؟ ...