هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
🔸۲- ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
🔸۳- و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید -که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است-
پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به
تک کاندیدا تغییر دهید.
@Kayhan_online
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
✔️ اصلاحات نیوز، وابسته به جریان اصلاحات سخنان صریح و دقیق دکتر جلیلی را در بحث حجاب تقطیع کرده و با تمسخر، آنرا فرار دکتر از پاسخگویی دانسته!
✅ متن کامل سخنان دکتر جلیلی را ببینید
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌«الآن» طرفدار کی هستی؟
❗️چطور بعضیا میگن ما همیشه طرفدار فلانی هستیم؟!
⚠️ پس زمانشناسی چی میشه؟
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | اینستاگرام | آپارات | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
🔻 ماموریت جدید منافقین
⭕️ اختلاف افکنی با پوشش انقلابی
🔹 این گروهک باتوجه به خط ابلاغی از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا ذیل کیس «دولت ضعیف» تمام ظرفیت خود را برای اختلاف افکنی و ایجاد دو قطبی کاذب و نفرت پراکنی بکار گرفتهاند.
🔹این گروهک با ایجاد حدود ۸۰۰ اکانت در پوشش نیروهای وفادار به انقلاب، در صفوف نامزدهای مختلف نفوذ و از زبان آنها به تخریب گسترده کاندیداها میپردازند.
🔹از سوی دیگر با ادبیات هتاکانه و توهینآمیز خطاب به نامزدهای طیف سیاسی دیگر، سعی در نفرت پراکنی و مستندسازی علیه جریان انقلابی میکنند تا به این ترتیب فضای بیاخلاقی و دوقطبیسازی کاذب را گسترش میدهند.
🔹این اکانتهای بدون هویت اینستاگرامی و توییتری که سابقه ایجاد آن به ماه می میلادی ختم میشود، ویژگیهای بارزی دارند از جمله اینکه، تعداد دنبالکنندههای آنها محدود بوده، آیدی و بیو غیرطبیعی دارند، از تصاویر پروفایل مذهبی و شخصیتهای انقلابی استفاده میکنند، رویکرد کامنتنویسی آنها مشخص و تمرکزشان بر تخریب و حمله و تهمت علیه نامزدهای طیفهای مختلف سیاسی است.
🔘 تسنیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔔 با شأن دانشگاه بازی نکنید !
✅ مراکز علمی و دانشگاهی به طور طبیعی باید در حمایت از سخن عالمانه و کار کارشناسی و برنامهریزی شده و بالطبع مخالفت با رفتارهای عوامانه و غیرعلمی پیشتاز باشند.
🔻 با این حال، آیا عجیب نیست که تعدادی (هر چند اندک) از اساتید دانشگاه و دانشجویان از نامزدی حمایت کنند که صریحا و مکرراً اعلام کرده که غیر از حوزه پزشکی و بیان بدیهیات کلی، هیچ تخصص و برنامهای برای ادارهٔ کشور، یا راهکاری برای اجرای برنامهٔ هفتم ندارد و اگر اقتصاد کشور را به او بدهند خراب میکند ؟
🌀 آیا این سیاسی کاری با شٱن جامعهٔ علمی کشور مغایرت ندارد ؟!!
🌀 آیا چنین جمعی میتواند مرجع و راهنمای درستی برای مردم در انتخابی مهم و سرنوشتساز باشد ؟!!
@Aqlaniyyat
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بهترین قربانی در عید قربان ۱۴۰۳
امروز روز عید قربان است . روزی که حضرت ابراهیم علیه السلام فرزندش را برای انجام تکلیف الهی به قربانگاه برد تا نمادی شود برای عصرها و نسلهای آینده که گاهی برای تحقق امر الهی باید از بهترین و محبوبترین ها گذشت .
و در این روزها نیز نشستن بر کرسی ریاست جمهوری در پاستور (حتی به قصد قربت و انجام تکلیف) بهترین و محبوبترین هدف کاندیداهای جبهه انقلاب است اما باید این بهترین و محبوبترین را در قربانگاه وحدت و برای تحقق حاکمیت صالحان بعد از رئیس جمهور شهید، به مسلخ ببرند و الّا گُرگان روزگار آرمانها و اهداف والای امام و شهیدان را خواهند درید.
آدرس عضویت در کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرّحمن الرّحیم
نتایج مناظره اول
مناظره اول شش نامزد انتخابات ریاست جمهوری به اجمال اینگونه گذشت:
۱_ جلیلی: وارد مناقشات و جدل های بین یکدیگر نشد و مسائل خود را مطرح کرد. او در تئوری و طرح ایده ها بهتر از بقیه بود
۲_قالیباف: درگیر حواشی مناظره نشد و با ملاطفتی ظریف، موفق شد تا پزشکیان و پور محمدی نیز با او وارد چالش نشوند. قالیباف با استفاده از اشرافش بر اطلاعات برنامه هفتم و موضوعات اقتصادی ، نسبتا توانست با طرح راهکارها و با تکیه بر تجربه های مدیریتی اش ، خود را نشان دهد و البته گاهی با چرخش به سمت ادبیات طرف مقابل نیم نگاهی به سبد رأی آنها داشت
۳_ پزشکیان: مانند روزهای قبل ثابت کرد که از توانمندی کمی در اظهار نظر و اتخاذ مواضع برخوردار است و دستش خالی بود. او بر نمی توانیم و نمی شود تکیه داشت بطوریکه زاکانی به او گفت اگر نمی شود کاری کرد، چرا کاندیداشده اید. پزشکیان گاهی دولت شهید خدمت را نقد کرد اما در قبال نقد عملکرد دولت روحانی توسط سایر نامزدها مجبور شد از روحانی برائت بجوید که البته این ادعا با حضور اکثر کابینه دولت روحانی در ستادش و یا در جمع حامیانش، منافات دارد
۴_ پورمحمدی ، تقریبا نسخه ای از روحانی بود و مانند او از توان خوبی در حرف زدن برخوردار بود با این تفاوت که وارد بی اخلاقی ها و جدال با سایرین نشد اما در مجموع او نسخه کوچکی از روحانی و یا هاشمی رفسنجانی است.او حرفهایی از جنس حرفهای مناظرات سال ۹۲ و ۹۶ که عامه پسند بود را مطرح کرد اما گاهی عملکرد نظام را زیر سوال برد که گویا این همه خدمات عمرانی و صنعتی و علمی و ...در کشور اتفاق نیفتاده و گویا از سرزمین دیگری آمده و خودش بخشی از این کارنامه نبوده است. پورمحمدی بخش مهمی از راه حل را در روابط خارجی می دانست و این همانی است که روحانی ۸ سال دنبال کرد و هیچ نتیجه ای نگرفت
۵_ زاکانی: او همان زاکانی انتخابات ۱۴۰۰ بود که برای مواجهه با نامزدهای جریان متمایل به غرب خوب و شجاعانه عمل کرد و پاسخهای روشنی به آنها داد. فرق زاکانی جدید با سه سال قبل در تجربه اش در شهرداری و در همکاری با شهید رئیسی و نتیجه اش این بود که برنامه هایی هم برای ارائه داشت. او اقدامات اخیرش در شهرداری از جمله خرید از چین و یا مثال زدن ترکیه با تورم ۷۰ درصد علی رغم اینکه در تحریم نیستند، پاسخ خوبی به پزشکیان و پورمحمدی داد و روشن کرد که بدون اف ای تی اف و با شرایط تحریم می توان خیلی کارها پیش کرد. زاکانی در بزنگاهی که دو کاندیدای مزبور القای نا امیدی کردند. با جمله ای زیبا به مردم اطمینان داد که می توان امیدوار بود.
۶_ قاضی زاده هاشمی: او در بخش زیادی کلی گویی کرد و البته بهترین دفاع را از عملکرد دولت شهید رئیسی کرد و از این بابت شایسته تمجید است
*****************
جمعبندی: رتبه بندی نتیجه مناظره اول با نگاه منصفانه و نه جناحی و سیاسی را می توان اینگونه گفت که آقای جلیلی و سپس قالیباف برتری قابل توجهی نسبت به بقیه داشتند
آدرس عضویت در کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
«عقلانیت»
✔️ بازندهٔ اصلی مناظرهٔ اول ...
🔻 حسن روحانی، بازندهٔ اصلی اولین مناظره بود. زیرا درحالیکه پزشکیان و پورمحمدی مواضع روحانی را تکرار میکردند و اکثر اعضاء دولت روحانی در ستاد پزشکیان حضور دارند، هر دو نامزد صریحا از دولت روحانی اعلام برائت کردند.
#سرطان_غربگرایی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔔 دوستان انقلاب !
🔻 اینکه آقای ظریف بعنوان مشاور دکتر پزشکیان در جلسه تبلیغات انتخاباتی میزگرد سیاسی شرکت میکند و گفته میشود قرارست وزیرخارجه دولت احتمالی پزشکیان باشد، یعنی هنوز بخشی از جامعه واقعیات تلخ دوران دولت روحانی را نمیدانند و این جریان سیاسی به رای آنان امیدوارست!
📌 آیا هنوز فکر میکنید باید به اختلاف قالیباف جلیلی و تخریب یکدیگر ادامه بدهیم و از غربگرایانی که میخواهند ما را به دوران رکود و سیاه گذشته برگردانند غافل باشیم ؟!!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
▪️ آقای ظریف که تاکنون از هرگونه مناظرهای با منتقدان برجام خودداری کرده، در برنامهٔ تبلیغاتی میزگرد سیاسی پزشکیان، پس از آنکه مطمئن شد بدلیل اتمام وقت دکتر فواد ایزدی و بستن میکروفون وی، دکتر ایزدی امکان پاسخگویی ندارد، هر چه خواست یکطرفه بیان کرد!
📌جناب ظریف!! بجای سخنرانی یکطرفه، حداقل در یک مناظره با منتقدان حاضر شوید
👈 تا سیه روی شو هرکه در او غش باشد!
@Aqlaniyyat