هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️تا وقتی که اقتصاد درست نشده تذکر حجاب ندهید!
‼️برین جلوی اختلاس رو بگیرین
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با توجیه غیر منطقی درمقابل امر به معروف
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
⭕️ خبری از چشم و دل سیری ساکنین باغ اروپا
➖ امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه: تعرض به زنان آنقدر زیاد شده که بیشتر آنها جرأت نمی کنند سوار اتوبوس و قطار شهری بشوند!!
📌 جماعت غرب زده راهکاری ندارن ؟!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔻 آقای محسنی اژهای !!
🔹 ضمن عرض خداقوت بخاطر اقدامات میدانی تان در مقابله با برخی مفاسد اداری و ...
⛔️ بفرمائید تاکی قرارست با قاتلین رسانهای مماشات کنید؟
✔️ آیا آن تجزیه طلب یا سلبریتی بیوطنی که برای دیده شدن به خود اجازه میدهد با استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی، جای جلاد و شهید را عوض کرده و امنیت جامعه را بهم بریزد، قاتل رسانهای نیست؟
✔️ آیا مادری که در آشوبهای سالگذشته، با بیتوجهی به هشدار ماموران امنیتی، فرزندش را به قتلگاه برده و امروز با میدانداری آشوب، در فضای مجازی فراخوان میدهد و عامل یتم شدن ۵ فرزند یک حافظ امنیت میشود، قاتل رسانهای نیست؟
✔️ تاکی قرارست این قاتلین رسانهای که صلاحیت استفاده از رسانه و فضای مجازی را ندارند، آزادانه با استفاده از ابزار رسانه، نسبت تحریف حقایق و تحریک افکارعمومی اقدام کنند و شما فقط نظارگر باشید؟
🌀❌ چرا بجای احکام غیرمؤثر حبس و جریمهٔ نقدی، مانند بسیاری از کشورهای دیگر حق استفاده از ابراز رسانه را از آنها سلب نمیکنید؟
🌀📌 آیا به دلیل این کوتاهی ها، در ریخته شدن خونهای بیگناه، شریک نیستید ؟
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔰 نقش ظواهر افراد در مقابله با جنگ شناختی دشمن
🔹 ظواهر و رفتارهای افراد در مکانهای عمومی، همیشه یکی از محورهای اساسی ارزیابی میزان پایبندی آحاد مردم نسبت به آرمانها، قوانین و نظام حاکم بر آن جامعه است. اعتراف زنان هنجارشکن بازداشت شده مبنی بر دریافت روزانه سه دلار برای هنجارشکنی در خیابان، مؤید این ادعاست.
🚨 بنابراین اگر مؤمنان در این زمینه کوتاهی کرده و در اجتماع، با نحوهٔ آراستگی و نوع لباس پوشیدن، موضع خود در حمایت از اسلام، انقلاب و نظام اسلامی را آشکار نکنند، کسانی که با عبور از فرامین الهی، قانون و اصول انسانی را علنا در کوچه و خیابان زیر پا میگذارند، با خود اکثریت پنداری، ضمن همراه کردن قشر خاکستری جامعه با خود، عرصه را بر جبههٔ انقلاب تنگ کرده، افکار و سبک زندگی خود را بر همگان تحمیل میکنند.
📌 در جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن، اگر برای فرار از نگاههای سنگین برخی افراد (که اتفاقا نشان دهندهٔ صحت آراستگی و رفتار ماست) موضعمان در حمایت از اسلام و انقلاب را دل مخفی کرده و با ظاهری خنثی درخیابان حاضر شویم، قطعا پازل دشمن را تکمیل کرده و جزء ساکتین میدان نبرد حق و باطل محسوب خواهیم شد.
@Aqlaniyyat
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ابعاد مهم سفر رئیسی به سه کشور آمریکای لاتین با جمعیت ۶٠٠ میلیونی
🔘 منبع: تسنیم
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📱سؤاستفاده مستکبرین از فضای مجازی، مسئولیت ما را کم نمیکند!
💻 فضای مجازی(۳)
کیفیت بهتر + متن:
panahian.ir/post/2880
@Panahian_ir
«عقلانیت»
🌀 اختلاف سلیقه، یا عبور از حکم خدا و فرهنگ ملی ؟
💚 میگم: شما که شرایط ازدواج رو داری، چرا این سنت پیامبر (ص) رو به تاخیر میندازی ؟
🔻 میگه؛ ازدواج زودهنگام، سلیقهٔ نسل قدیمه. الان جوون سی ساله هنوز بچه است. !!
💚 میگم: چرا به جای توجه به زیبایی درون و آراستن خود به فضائل اخلاقی، وارد مسابقهٔ خودنمائی با پرداخت هزینههای سنگین جراحی های مختلف، برای عقب نماندن در این رقابت جاهلانه شدی ؟
🔻 میگه؛ سلیقهٔ ما با شما فرق داره، الان زیبایی ظاهری از همه چی مهمتره. !!
💚 میگم: والدین باید از حضور در کنار بچهها لذت ببرن، نه از گردش در خیابان و مراکز خرید، یا پرسه زنی در گروههای مختلف فضای مجازی.
🔻 میگه؛ این حرفا سلیقهٔ شماست، الان فکرها عوض شده، بالاخره ما هم باید زندگی کنیم و لذت ببریم. !!
💚 میگم: به جای پرداخت هزینههای سنگین برای تربیت فرزند در بیرونِ خونه ( که عمدتا موجب تضاد درونی در بچهها میشه، چون آموزههای بیرون منزل با رفتارهای داخل خونه منطبق نیست)، با عمل به احکام الهی و توصیههای بزرگان دین، خونه رو مرکز تربیت دینی بچهها کن.
🔻 میگه؛ ما وقت رسیدن به این کارها رو نداریم. این سلیقهٔ مادران قدیم بود که همهٔ عمرشون رو صرف تربیت بچهها میکردن. !!
✔️ دوست عزیز!
🔥 میبینی چه راحت دارن فرهنگ شکست خورده و منحط غربی رو جایگزین فرهنگ زیبا و دلنشین اسلامی ایرانی ما میکنن ؟
🔔 با اختلاف سلیقهٔ نامیدن یک رفتار غلط، چیزی عوض نمیشود. این رفتارها نه فقط غیردینی، بلکه کاملا غیرعقلانی است و ناملایمات زیادی در زندگی آیندهٔ ایجاد خواهد کرد. برای جامعه ای که تجربهٔ درخشان و موفق مادران و پدران شهدا در دهه ۶٠ را دارد، این تغییر رفتار، یک ارتجاع و بازگشت به دوران جاهلیت است، نه اختلاف سلیقه!
🔔 مراقب جنگ نرم رسانهای دشمن که همچون موریانه به جان فرهنگ و تمدن اسلامی و ملی ما افتاده، باشیم و مسئولیت تاریخی خودمان در حفاظت از تمدن و فرهنگ غنی اسلامی ایرانی را فراموش نکنیم.
@Aqlaniyyat
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشـــرفتِ مردمپایه، همان عــــدالت است.
✅ حجتالاسلام قنبریان :
🔻پیشـــرانهای توسعه در دنیـــای امــروز، «بخش خصــوصی» است که جایی برای عـــدالت نمیگذارد. در بهتـــرین حالت یک «عـــدالت پینهدوزانهی دولـــت رفاهی» تعریف میکنند تا عــــدالت را به آن سنجاق کنند.
🔻مسألهی ما «پیشـــرفتِ همراهبا عدالت» است که درواقع همان «پیشـــرفتِمـــردمپایه» است. یعنی «همهی مـــردم ایـــران» در پیشرفت دخیل باشند که این خود همان عدالت است.
🔻مطالبهی رهبری از شـــورای نگهبان مبنی بر تأسیس «مــــرکز رصـــد عدالت» برای سنجـــش عــــدالت در قوانــــین کشور بهخصوص برنــــامههای توســـعه بر زمین مانده است.
@Aqlaniyyat
⭕️ خیلی حرف دارد این دو عکس
🔹 زندگی کارگری خانوادهٔ شهید عجمیان رو که یادتونه، حالا مقایسه کنید خونهٔ شهید مدافع امنیت در ایذه، شهید محمد قنبری رو با خونهٔ قاتلش ...
📌 بازم بعضیا بگن؛ ریشهٔ آشوب و آدمکشی ها، مشکلات اقتصادیه. ❗️
@Aqlaniyyat
بسم الله الرحمن الرحیم
امتحان بزرگان
دو روز قبل نایب الزیاره دوستان در مشهد الرضا بودم و به مجلس روضه ای رفتیم، منبری از حبیب ابن مظاهر گفت. گفت که او از بزرگان و علمای کوفه و از اوتاد بوده و جایگاه ویژهای داشته است اما در برابر امام جامعه در کمال خضوع و انقیاد بوده است. او نیز از جمله کسانی بود که بعد از مرگ معاویه، با یزید بیعت نکرد و برای امام حسین علیه السلام نامه نوشت اما وقتی راههای خروجی کوفه را بستند تا کسی به امام ملحق نشود، این راه بسته را بهانه ماندن در خانه نکرد و با اینکه پیرمردی ۷۵ ساله بود برای فرار از محاصره کوفه و پیوستن به حضرت سیدالشهدا علیه السلام سه شب در میان آب فرات راه پیمود تا اینکه به امام پیوست. منبری گفت که حبیب در آستانه شهادت به حضرت حسین علیه السلام عرض کرد: اَ رَضیِتَ عَنّیِ یَابنَ رَسوُلِ اللّه... اَ وَفَیْتُ... آیا از من راضی هستید و به عهد خود وفا کردم؟
منبری از بزرگان دیگری گفت که به عهد خود با سیدالشهدا علیه السلام (به نامه هایشان) وفا نکرده و سبط پیامبر را تنها گذاشتند و هلاک شدند.
روضه منبری ادامه یافت و من هم چون بقیه گریستم اما نمی دانم بقیه پامنبری ها به سؤالاتی که در ذهن من خطور کرد ، آنها هم اندیشیدند که: آیا در عصر غیبت و در زمان نیابت امام عصر توسط امام خامنهای، حبیب ابن مظاهرها و بزرگان کوفه (بخوانید تهران، قم، مشهد، اصفهان، نجف و ...) اینگونه برای امر ولایت دل به دریا و نهر فرات (بخوانید دریای فتنه ها) زدهاند؟ آیا چون حبیب دنبال کسب رضایت ولی امر بودهاند؟ آیا چون حبیب با آنکه سن بیشتری از امام خود داشت، تسلیم امر او شدهاند؟ آیا چون حبیب از ولی امر مسلمین پرسیده اند که آیا از آنها راضی است ؟
روضه ی منبری تمام شد و من در راه بازگشت از ان جلسه هنوز به سوالاتم مشغول بودم و برای پاسخ به یاد این آیه از قرآن افتادم که خداوند فرمود: أَحَسِبَ ٱلنَّاسُ أَن يُتۡرَكُوٓاْ أَن يَقُولُوٓاْ ءَامَنَّا وَهُمۡ لَا يُفۡتَنُونَ (سوره عنکبوت آیه ۲) آیا مردم چنین پنداشتند که به صرف اینکه گفتند ما ایمان (به خدا) آوردهایم رهاشان کنند و هیچ امتحانشان نکنند؟
از مجلس روضه به حرم رسیدم و مداح در صحن گوهرشاد مشغول خواندن زیارت جامعه بود:
سَعَدَ مَنْ والاکُمْ و هَلَکَ مَنْ عاداکُم . آن روضه منبری و این فراز زیارت نامه توسط مداح را کنار هم گذاشتم و به یقین رسیدم که؛ معیار سعادت و هلاکت در همه اعصار ولایتمداری است
به کانال کوتاه و گویا بپیوندید
@kootahgooya
«عقلانیت»
⭕️ عصبانیت غربگرایان از موفقیت دیپلماسی متوازن رئیسی
✔️ میگن؛ «بیا سوته دلان گرد هم آئیم» این حکایت سیاست خارجی دولت رئیسیه
✅ پاسخ اینستکه؛
🔸 آیا دستاورد دیپلماسی التماسی دولت شما با لاکچریهای دنیا جز این بود که با ٨٠٠ تحریم وارد مذاکرات برجام شدید، ولی با ١٨٠٠ تحریم، و درحالیکه کشور به خاک سیاه نشسته بود، دولت را تحویل دادید ؟
🇻🇪 ونزوئلا بزرگترین ذخائر نفت و طلای جهان را در اختیار دارد. حدود ١٢ میلیون ظرفیت پالایشگاهی دارد که عمدتا بدلیل تحریم تعطیل هستند.
🔹 در دولت سیزدهم با صادرات خدمات فنی و مهندسی به این کشور، ضمن درآمدزائی، برای صادرات نفت ایران نیز ظرفیت سازی شده است.
🔹سال گذشته علیرغم تهدیدات آمریکا، با صادرات بنزین به این کشور که در حیات خلوت آمریکا واقع شده، هم اقتدار نظامی ایران و ناتوانی آمریکا به دنیا نشان داده شد و هم ذخایر طلای کشور افزایش یافت.
🔹 در دولت سیزدهم، حجم مبادلات تجاری دو کشور از ۶٠٠ میلیون دلار به ٣ میلیارد دلار افزایش یافت و دو کارخانه خودرو و تراکتورسازی که در دولت قبل تعطیل شده بود مجددا فعال شد.
📌 عصبانیت غربگرایانی که پس از مذاکرات شان در برجام، و وارد کردن خسارت محض به کشور، حتی نتوانستند سوخت هواپیمای ظریف را در اروپا تامین کنند، دور از انتظار نیست.
@Aqlaniyyat