فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
✅ حل این معما با شما ...
🔻 موضع انتقادی پزشکیان به همهٔ مسائل کشور!
🔺 حمایت خانوادهٔ هاشمی از پزشکیان در عین اعتراف محسن هاشمی به اینکه ٣٢ سال کشور دست ما بود!
🗳 ٨ تیر، روز انتخاب سرنوشت
🇮🇷 فردا با انتخاب امروز ساخته میشود.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ شاهکار ظریف مشاور پزشکیان
@Aqlaniyyat
هدایت شده از استاد مهدی طائب
💢 به چه کسی رای بدهیم؟
🔻نظر استاد مهدی طائب:
ما همه تلاشمان را باید بکنیم که جریان انقلاب رای بیاورد. در دقیقه نود، در نظرسنجیهای معتبر، ببینیم صالح مقبول چه کسی است و همه دور او جمع بشویم، هر کسی که میخواهد باشد.
برای هر کدام از این کاندیدهای جریان انقلاب که میخواهیم، تبلیغ بکنیم. اما دقیقه نود اگر دیدیم در نظرسنجیهای معتبر اصلح مورد قبول ما رای کمتری دارد، باید همه برویم سراغ صالح مقبول، یعنی کسی که در نظرسنجیهای معتبر رای بیشتری دارد. هر کسی که میخواهد باشد و به او رای بدهیم.
✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب
🆔 @ostad_taeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 قضاوت با شما ...
🟢 سخنان پورابراهیمی در جلسهٔ علنی مجلس شورای اسلامی
@Aqlaniyyat
✔️ تکرار عملیات فریب ١٣٧۶
🌀 چرا روحانی را گردن نمی گیرند ؟
✍ محمد ایمانی :
🔹 صداقت، شرط اول تعامل با مردم در انتخابات است. نامزدها و حامیان آنها باید خود را همان گونه که هستند، نشان بدهند
🔻 آقای پزشکیان وقتی با اعتراض مواجه می شود، میگوید دولت سوم روحانی یا ادامه او نیست. امروز دو روزنامه حامی وی، (سازندگی و هم میهن) از هشت سال دولت روحانی پرش کرده و در کنار تصویر او تیتر زده اند: "امتداد خاتمی" و "در راه خاتمی".
🔻 چرا دولت روحانی را گردن نمی گیرند و حال آن که اولا، شاکله ستاد انتخاباتی پزشکیان، دولتمردان روحانی (آخوندی، نوبخت، واعظی، ربیعی، آذری جهرمی، علی جنتی، ظریف، صالحی امیری و...) هستند؛
🔻 ثانیا خاتمی و اصلاح طلبان، جدا از دولت روحانی نیستند، بلکه شریک اصلی در تقسیم غنائم بوده اند، همچنان که در انتخابات ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ گفته بودند "ما تضمین روحانی هستیم" و خاتمی، خواستار "تَکرار رای به روحانی" شده بود.
🔻 نمی شود با بانی وضع موجود بود و یا با بانیان وضع موجود اقتصادی ائتلاف کرد و در عین حال، ادعای تغییر هم داشت؟! این، توهین به شعور مردم نیست؟!
🔻 کتمان پیوند عمیق ستاد پزشکیان با دولت روحانی و بالا آوردن تابلوی خاتمی، مشکل ائتلاف را حل نمی کند. آنها در حالی می خواهند دولت خاتمی را موفق جا بزنند که مردم در ۲۷ خرداد و سوم تیر ماه ۱۳۸۴، دست رد به نامزد های مدعی اصلاحات و اعتدال (هاشمی، کروبی، معین و مهر علیزاده) زدند و حال آن که اگر عملکرد دولت خاتمی مقبولیت داشت، مردم رویگردان نمی شدند.
🔘 منبع: کیهان (خلاصهٔ متن)
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔻 سوال مهم
🌀 چرا ظریف، آخوندی، جهانگیری، خاتمی، مفسدان اقتصادی و سیاسی، ضدانقلاب و سرویسهای جاسوسی دشمن میخواهند با حمایت از پزشکیان، دولت سوم روحانی را تشکیل دهند ؟
👆 پاسخ را از زبان روحالله زم بشنوید
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
🗳 ٨ تیر، روز سرنوشت
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
☑️ اصلاح طلبان که پزشکیان را امتداد خاتمی معرفی میکنند، سال ٩٢ و ٩۶ هم روحانی را امتداد خاتمی معرفی میکردند، اما امروز به شدت از روحانی فرار میکنند!
#پزشکیان_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻اصلح، مقبول شده است:
چرخش خاکستریها به این سو
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. پزشکیان نشان داد که برخلاف روحانی در سال ۹۲ و ۹۶، «کشش» و «ظرفیتِ» رأیِ بیش از این را ندارد و نمیتواند انتخابات را ببرد، بلکه اکنون و در آینده نیز در عرض بقیه قرار گرفته و همرتبهی آنها باید مبارزه کند. او در بهترین حالت، تنها میتواند به دور دوّم برود، اما قدرت «یکهتازی» و «عبور چشمگیر از همه» را ندارد. «شرایط اجتماعی» نسبت به آن زمان، بسیار دگرگون شده و همین امر، کار را بر پزشکیان دشوار کرده است. جامعهی امروز، متأثر از «شهادت رئیسی» است و نمیخواهد از او عبور کند، بلکه قصد دارد به گزینهای «همانند رئیسی» رأی بدهد، درحالیکه پزشکیان، هیچ نسبتی با منطق و الگوی عملِ رئیسی ندارد. دلرباییِ رئیسی از مردم، امکان رأیِ «جهشی» و «هیجانی» را از اصلاحطلبان ربوده و آنها را در باتلاق، اسیر کرده است. پزشکیان، امکان صعود چشمگیر را ندارد و در یک حد از پیشروی، محدود و متوقف مانده است.
[دوّم]. برخلاف تصوّر دیگران، جلیلی به دلیل «عدالتخواهی» و «سادهزیستی»اش توانسته مانند احمدینژاد در سال ۸۴ و ۸۸، رأی بخشی از «خاکستریها» را نیز از آنِ خود سازد و از بدنهی حامیان ایدئولوژیکش فراتر برود. انتظار تحلیلگران این بود که جلیلی، تجربهی سال ۹۲ را تکرار کند و بیش از یک کنشگر درجهی دوّم نباشد، اما وی با وجود سالها حاشیهنشینی و گمنامی، اکنون توانسته به کنشگرِ «اصلی» و «رأیساز» انتخابات تبدیل بشود. او میان «کار» و «عدالت»، جمع برقرار کرده و از این جهت است که دیگران را پشت سر گذاشته است. رأی او، فزونتر هم خواهد شد؛ چون او بیش از همه، همگون و همراستای با «اقتضاهای زمانهی پسارئیسی» است. منطق هویّتیِ زمانه و میل سیاسیِ جامعه، او را میطلبد. جامعه در حالوهوای «دورهی پسارئیسی» است و در نسبت با آن، گزینهی مطلوب خود را تعریف میکند؛ گزینهای که بیشترین تطابق و شباهت با او را داشته باشد.
[سوّم]. برخی تصوّر کردند که «لایهی خاکستریِ جامعه»، همواره منطق ثابت دارد و ترجیحاتش، یکنواخت است، درحالیکه اینچنین نیست. خاکستریها در تجربهی انتخاباتیِ دهههای گذشته نشان دادند که بهشدّت «موقعیّتی» و «اقتضائی» رأی میدهند و اینگونه نیست که لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی، آنها را برانگیزاند و آرمانگرایی برای آنها دافعه داشته باشد. تجربهی انتخاباتیِ احمدینژاد و رئیسی، نشان داد که آنها به این سو نیز چرخش دارند؛ کافیست گزینهی انقلابی بتواند تصویری از «عدالتخواهی» و «سادهزیستی» و «گرهگشایی»اش را در ذهن و دیدهی آنها ترسیم کند. اگر چنین شود، جریانهای تکنوکرات و لیبرال، بهآسانی به حاشیه خواهند رفت. امروز جلیلی در ساختن چنین روایت و تصویری از خود، تا حدود زیادی موفق بوده و گذر زمان نیز تا انتخابات، این امر را بسط خواهد داد. ذائقهی سیاسیِ خاکستریها، متأثر از شهادت رئیسی، همرنگ و همداستان با انقلابیهای رادیکال شده است و این فرصت اجتماعی، یک پنجرهی سیاسی و انتخاباتی را به روی آنها گشوده است. ازاینرو، باید بهجای هراسافکنی از احتمال رأیآوری گزینهی اصلاحات و مایلشدن به نگاه تقلیلگرایانهی برآمده از صالح مقبول، کوشید بر سبد رأی اصلحِ مقبول افزود. شرایط زمانه و اقتضای جامعه، چنین امکانی را برای ما فراهم کرده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
«عقلانیت»
🔻 اعتراف ناخواسته ...
🔸 تجمع حامیان جلیلی، مصلای بزرگ تهران (دوشنبه ۴ تیر)
🔸 تجمع حامیان پزشکیان، سالن سرپوشیدهٔ ورزشگاه شهید شیرودی (یکشنبه ٣ تیر)
📌 یعنی حتی ستاد پزشکیان هم فهمیده که نتونستن بدنهٔ اجتماعی را با خودشون همراه کنن، لذا محل خیلی کوچکی نسبت به مصلای بزرگ تهران رو محل تجمع انتخاب کردن!
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💠 عید غدیر، عید دخالت مردم
در سیاست
✍ حجتالاسلاموالمسلمین محسن قنبریان
🔹 رهبر معظم انقلاب میفرماید: «غدیر، عید بزرگ ولایت و عید دخالت مردم در سیاست است»؛ ما بیشتر به جنبه عید ولایت بودنش توجه داریم و فقط دم از مقامات عرشی اهلبیت علیهمالسلام میزنیم و اگر هم از مردمسالاری و دخالت مردم در سیاست و... صحبتی شود، فوراً مخالفت میشود که حالا حرفهای سیاسی را رها کنید و از فضائل امیرالمؤمنین علیهالسلام حرف بزنید، درحالی که این مسائل نیز مناقب حضرت هستند، امّا چون غدیر آنجوری که بود روایت نشده، پس اینگونه برخورد میشود.
🔹 باید به مردم گفته میشد که بیعت با امیرالمؤمنین علیهالسلام یکی از بینظیرترین بیعتهای تاریخ اسلام و بلکه تاریخ بشر است.
🔹 بیایید یک قراری بگذاریم، شب میلاد امیرالمؤمنین علیهالسلام از فضایل ملکوتی امیرالمؤمنین علیهالسلام بگوییم و در شب و روز غدیر از مناقب سیاسی حکومتیاش بگوییم. چرا؟! چون در غدیر منصب حکومتی و سیاسی امیرالمؤمنین علیهالسلام جعل میشود نه ولایت باطنیاش.
🌺 عید سعید غدیر مبارک
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💠 رئیسی، رئیس جمهور "معیار"
⚫️ حامیان پزشکیان (جهانگیری و ...) دولت رئیسی را دولت انسداد مینامند!!
✅ بخوانید :
📌 بانک جهانی در گزارشی از وضعیت اقتصادی ایران به بررسی عملکرد دولت آیتالله سیدابراهیم رئیسی پرداخته و از کارنامه موفق وی در عرصه اقتصاد خبر داده است.
🔹 در این گزارش آمده است که اقتصاد ایران بهرغم تداوم تحریمهای اقتصادی و تشدید شرایط نامطمئن ژئوپلیتیک، به رشدی پایدار طی چهار سال گذشته رسیده است. درحالیکه بخش نفت به این رشد کمک کرده، بخش غیرنفتی بهویژه خدمات و صنعت، موتور اصلی رشد اقتصادی بوده است.
🔹 بخش تولید به سمت تأمین نیازهای داخلی سوق داده شده و این امر تا حدودی اثر تحریمهای مالی و تجاری و محدودیت دسترسی به منابع ارزی را خنثی کرده است. بخش اشتغال نیز اخیراً به سطح قبل از بحران کرونا رسیده است.
🔹 سیاستهای مالی جدید بهویژه در زمینه تأمین اجتماعی و انتقال یارانه نقدی تا حدودی از اثرات شوکهای خارجی بر سطح زندگی اقشار آسیبپذیر کاسته و به رشد پایدار اقتصاد کمک کرده است.
🇮🇷 به عقب برنمیگردیم
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
📣 ولیّ خدا، وظیفه مردم را انجام نمیدهد
📣 ولایت، نگهبان جمهوریت است
✅ علیرضا پناهیان در برنامۀ سمت خدا :
🔹 جمهوریت و مسئولیت مردم در ادارۀ جامعه و اصلاح امور خودشان بسیار جدی است. گاهی از اوقات خودِ مردم هم دوست دارند که یک دیکتاتور مصلح بیاید و کارها را بدون رأی و نظر مردم سامان بدهد ولی اولیاء خدا این کار را نمیکنند. اتفاقاً ایرادی که خوارج به امیرالمؤمنین علی(ع) میگرفتند همین بود که تو چرا حرف ما را گوش میدهی؟ تو چرا اینقدر ما را آدم حساب میکنی؟ تو چرا اینقدر ما را مسئول میدانی؟ اواخر نزاع اینچنین شد که گفتند که ما یک خلیفهای میخواهیم که مثل دیگر خلفا فرد قاطعی باشد، تو فرد قاطعی نیستی یا علی(ع)!
🔹 آنوقت این اسلام و این ولایت را بعضیها در مقابل جمهوریت قرار میدهند. جمهوریتی که در اسلام هست، جمهوریتی که در ذات ولایت نهفته است، آن قدر عمیق است که بوی آن جمهوریت هم به مشام جهان غرب نخورده است. جمهوریت در نزد اولیاء خدا آن قدر مهم است که موجب مظلومیت ائمۀ هدی(ع) شده است. اینکه مردم در ادارۀ امور خودشان مسئولیت دارند، این ذات اسلامیّت است. با این نگاه ولایت را میتوان اینطور توضیح داد که ولایت، نگهبان جمهوریت است. ولایت شاخصی برای تحقق جمهوریت است.
👈🏻 ادامۀ متن: @panahian_text
📢 صوت: @panahian_mp3
🌺 عید غدیر، عید بزرگ ولایت و دخالت مردم در سیاست، مبارک
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 دیدیم که مقاومت جواب داد سازش نه ...
🔹اگر این حرف ها روزی آرزو تلقی می شد، امروز خاطره است ...
🟢 حجت الاسلام محسن قنبریان
مدرس حوزه و دانشگاه
🔔 امروز دیگر هیچ توجیهی برای اشتباه در انتخاب راه درست از بیراهه هایی که غربگرایان برای بازگشت به گذشته مطرح میکنند نداریم
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 خلاصهٔ آنچه باید در دو روز باقی مانده تا انتخابات به قشر خاکستری توضیح داد
🇮🇷🗳🇮🇷 حماسهٔ بدرقهٔ شهیدان خدمت را با مشارکت حداکثری در انتخابات و تجدید بیعت با ولایت در روز جمعه ٨ تیر، تکمیل خواهیم کرد. ان شاءالله
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔔 سخنی با حامیان دکتر پزشکیان
📌 از تاثیر گسترده ای که آزمون هشتم تیرماه در اقتدار منطقه ای، بینالمللی و تجارت خارجی کشور و همچنین جبههٔ مقاومت (بعنوان یکی از مهمترین عناصر امنیت در ایران و منطقه) که بگذریم؛ انتخاب امروز ما در امنیت، آرامش، زندگی و سفرهٔ ملت بزرگ ایران حداقل در چهار سال آینده تاثیر مستقیم دارد.
💠 خدای مهربان و حکیم طی چند سال گذشته، دو مدل مدیریت کشور را مقابل چشم ما قرار داده و ما را در انتخاب یکی از این دو مدل در انتخابات ٨ تیر مخیر کرده است؛
✅ مدلی که ضمن تلاش برای حضور در معادلات قدرت منطقهای و بین المللی و محدود نکردن دنیا به آمریکا و چند کشور اروپایی، به ظرفیتهای داخلی امید بست و منتظر قدرتها خارجی نشد و لذا توانست هزاران کارخانه و صدها پروژهٔ عمرانی و صنعتی راکد را فعال کرده و به اشتغال و سفرهٔ کارگران رونق بدهد. هپکو و هفت تپه فقط دو نمونهٔ از آنهاست. این مدل، طی سه سال عمر کوتاه خود فرصت پیدا نکرد به خوبی نتیجه تلاشهایش را به سفره مردم منتقل کرده و قیمتها را کاهش دهد؛ اما با اقدامات زیربنایی موفق به کاهش رشد قیمتها (تورم) شد و ...
☑️ مدل دیگر دولت روحانی بود که با شعار رفع فیلترینگ، آزادی زنان، چرخش همزمان چرخ کارخانه ها و سانتریفیوژها از مردم رای گرفت. همهٔ امور کشور را به مذاکره و پیوستن به FATF و ارتباط با همان چند کشور محدود گره زد و نتیجهاش شد تعطیلی هزاران کارخانه، ده برابر شدن قیمت دلار، افتخار به نساختن یک خانهٔ، خرید مرغ با ارائه کارت ملی، بیتدبیری در امور کشور و «من هم صبح جمعه فهمیدم» !
🚨 نظام جمهوری اسلامی شرایط انتخاب را برای همه فراهم کرده و آینده با انتخاب ما ساخته میشود. اگر بدلیل گرفتار شدن در فضای احساسی و هیجانی از واقعیات موجود فاصله گرفتیم و دوباره دولت سوم روحانی را انتخاب کردیم، فقط خودمان را بابد سرزنش کنیم! هر چند دیگر فایدهای نخواهد داشت.
✔️ هموطن عزیر! نامزد مورد حمایت شما به جز طرح مباحث کلی، چه طرحی برای کنترل تورم یا حل مشکل مسکن ارائه داد؟ البته در مناظرهها، دولت سوم روحانی بودن را تکذیب کرد، اما امروز رسما در کنار وی نشسته و تصویر آنرا منتشر کرده و میگوید؛ «مگر دولت روحانی دولت بدی بود؟»
🇮🇷 چشم ملت ایران و ملتهای منطقه و مظلومین غزه به انتخاب ماست.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ شاید ، شاید ...
🔻 حالا که اجماع نشد، شاید حِکمتش این باشد که با حضور قالیباف، هم به سبد رأی پزشکیان اضافه نشود و هم جریان انقلابی با رأی قوی به دکتر جلیلی، هر دو قوه را در اختیار بگیرد. انشاءالله
@Aqlaniyyat
هدایت شده از محسن قنبریان
🗳 چرا به انتخابات رقابتی، افتخار نکنیم!
انتخابات، یکی از مظاهر و نمادهای مردم سالاری است. هرچه #مشارکت بیشتر و #رقابت جدی تر باشد، بیشتر نمود مردمسالاری می دهد.
طعنه های انتخابات۱۴۰۰ مشارکت پایین و غیر رقابتی بودن بود.
مرحوم شهید رئیسی باوجودی که در آن دخالتی نداشت اما زیاد هجو شد که: رئیس جمهور یک انتخابات غیر رقابتی و مشارکت پایین است! و بدتر از این حرفها که یادتان هست!
اینبار حتی موسسه نظر سنجی #استاسیس انتخابات را یک رقابت جدی آن هم سه جانبه گزارش کرده است.
رقابت بین #جلیلی و #قالیباف همانقدر جدی است که بین آنها با #پزشکیان.
پس تا همین جا اتفاقی مبارک درون ارزشهای اسلامی و انقلابی مان افتاده است .
رئیس جمهور چهاردهم هرکه باشد متهم به انتصاب و درآمده از یک صندوق بی رقابت و بی مشارکت نیست.
اینکه انقلابی ترها هم بتوانند دو جناح از یک انتخابات باشند و نه بین بد و بدتر بلکه بین خوب و خوبتر انتخاب کنند هم اتفاق خوب دوم است و حاکی از رشد و بالندگی است.
برای انتخاب اصلح نسبی هم باید تلاش کرد تا نتیجه را هم دلخواه کرد.
این جمله رهبر انقلاب هنگام رای دادن، نادر بود و البته مطرّا:
"سالهای آینده انشاءاللّه سالهای خوب و مطلوبی باشد و مردم از گزینش خودشان راضی باشند."
📝 محسن قنبریان ۸تیر۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
حجتالاسلام راجی.mp3
6.27M
پیاممهم #حجت_الاسلام_راجی در روز انتخابات
از شما #خواهش_میکنیم این صوت را گوش دهید.
🔻به کدام #کاندیدا میتوان افتخار کرد؟
باسرعت ۲x فقط ۳دقیقه طول میکشد.
به صورت گسترده منتشر کنید.
🔸اندیشکده راهبردی سعداء
@soada_ir
✔️ روسیاهی مدعیان تقلب
🔻 خاتمی، کروبی و موسوی خوئینیها با حضور در انتخابات، عملا اعلام کردند که دربارهٔ اتهام تقلب به نظام در فتنه ٨٨ ، به مردم دروغ گفتند
@Aqlaniyyat
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
هشدار جدی به طرفداران کاندیداها...
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی
🔰 آخرین مواضع و مطالب مهم حجتالاسلام راجی را در ویراستی (توئیتر ایرانی) به آدرس ذیل دنبال کنید
________________________
🔸 اگر ویراستی را نصب دارید
🔸 اگر ویراستی را نصب ندارید
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
«عقلانیت»
💚 خداقوت سردار ...
🔹 در مرحلهٔ اول به دکتر جلیلی رای دادم، اما هرگونه تخریب نامزدهای جبههٔ انقلاب را خدمت به دولت سوم روحانی میدانستم.
🎯 بیانیهٔ دکتر قالیباف پس از اعلام نتایج، باردیگر فداکاری و سربازی ایشان درجهت انقلاب را برهمگان ثابت کرد.
🗳 به مدد الهی، این وحدت و عقلانیت، در کنار تلاش چهره به چهره برای جهاد تبیین و افزایش آراء جبههٔ انقلاب توسط آحاد نیروهای انقلابی، پیروزی در مرحلهٔ دوم را تضمین خواهد کرد. ان شاءالله
🇮🇷 فرصت بسیار کوتاه و تکلیف ما در این لحظات حساس تاریخ، سنگین است. همه باید به میدان بیائیم.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✅ خبرهای خوش از جبههٔ انقلاب
🔹 پس از انتشار بیانیهٔ حمایت قالیباف از دکتر جلیلی، اکنون جلسهٔ مشترک رؤسای ستاد نامزدهای جبههٔ انقلاب ...
🇮🇷 اگر به فرمایش امام خامنهای (حفظه الله) این مملکت، مملکت امامزمان(عج) است؛
🇮🇷 اگر به فرمودهٔ حاج قاسم، جمهوری اسلامی حرم است؛
🔔 امروز انتشار هر پیام و متنی که موجب اختلاف در جبههٔ یاران انقلاب بشود، تیری به خیمهٔ امام زمان(عج) است.
👈 دوست عزیز! مراقب آنچه به دیگران ارسال میکنی باش!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀 چرا مشارکت پایین بود ؟
✅ دکتر سیدیاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام: مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه حمله مغولوار به معیشت ملت است. دوران نرد عشق باختن با سرمایهداران و رای خواستن از مستضعفان به پایان رسیده است. مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه هیچ چیزی نیست جز حمله مغولوار به معیشت ملت با تصمیمسازی نئولیبرالهای ریشدار و سر به سجود آیهخوان!
🔺 راه احیای جمهوریت، از عدالت میگذرد.
به زبان ساده :
نمیشود که افسار کار را دست غربزده ها و لیبرال سرمایه داری داد و از محرومان و مستضعفان مشارکت بالا در انتخابات خواست. کشور ما باید از تمام مظاهر لیبرالیسم در تمام سطوح کارشناسی و آموزشی و علمی و تصمیم گیری و تصمیم سازی پاکسازی شود.
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
✔️ نگاه دوقطبی و تحلیلهای آبکی ...
🔸 میگن : صندوقهای رأی، آمار رو مشخص میکنه، نه عرض و طول جمعیت در تشییع جنازه! (کنایه از اینکه آمار حامیان انقلاب و نظام، تعداد آراء دکتر جلیلی و حداکثر جمع آراء دو نامزد جبههٔ انقلاب است)
✅ اشکال اساسی این سخن، نگاه دوقطبی و جناحی به همهٔ چیز، حتی حضور کمنظیر مردم در تشییع جنازهٔ شهید رئیسی یا شهید حاج قاسم سلیمانی است.
🔻 تصور اینکه؛ فقط رای دهندگان به نامزدهای انقلاب در این مراسمات شرکت میکنند و یا اینکه؛ همهٔ آراء پزشکیان متعلق به جریان مخالف نظام و انقلاب است، تصوری غیرواقعی و نادرست است.
🔹 زیرا در مراسم تشییع جنازهٔ شهدای خدمت، همهٔ اقشار مردم با سلایق و ظواهر متفاوت حضور داشتند، یا بسیاری از حامیان پزشکیان، تصور ضدیت با نظام از رأیشان ندارند.
🔍 واقع بینی، مقدمهٔ هر تحلیل درست است.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از محسن قنبریان
⭕️ صریح و بی پرده با برادر جلیلی
• همان قدر که "سهم خواهی" در یاری رسانی حق، بد است؛ "حمایت دربسته" و صرفا به اعتماد نامزد هم بد است؛ قبلا کلاه های گشادی سرملت گذاشته و سهمی از دلزدگی ها شده؛ پس تاریخش گذشته است.
دور اول به پزشکیان علیرغم برخی خصائص خوبش رأی ندادیم چون کابینه او را غیر از خود او می دیدیم و نظر منفی به آنها موجب رأی ندادن به او شد؛ برادرانه می گویم همین را برای برخی رأی ندهنده ها به خود لحاظ کنید!
• درباره خود و برخی مؤثرین ستاد، درصدی از رأی دهندگان ابهاماتی دارند. تبلیغات دور اول و پاسخ های ستادی اقناعشان نساخت و الا شاید کار را تمام می کردند.
در این مرحله حساس باید آن ابهامات به "شکل جامعه پسندی" حل شود و فقط به اتقان پاسخ ها نزد طرفداران توجه نشود.
✔️ چند پیشنهاد عملی روشن در اینباره:
1⃣ معرفی معاون اول ریاست جمهوری خود:
حاشیه ابهام جلیلی، توانایی و کارآمدی اش بخصوص برای تحقق یک برنامه جهشی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
تحقق این برنامه تحول از دو جا سیراب می شود:
الف) "قدرت تحرک بخشی" به بدنه بزرگ دولت و دیوان سالاری سنگین موجود (مدل دولت هاشمی و شهید رئیسی).
ب) "قدرت خلق اراده عمومی" در بیرون دولت و در صحن جامعه (مدل دولت دوم خرداد و احمدی نژاد).
قدرت رهبری و مدیریتی ایشان در هریک از ایندو، نمره ای دارد که بسا به نظر عده ای حد کفایت نباشد!
تعویض مدیران عملا نمی تواند حداکثری باشد و الزاما هم موجب تحرک بدنه نمی شود. نه آن اندازه مدیر با تجربه دور و بر هست و نه دیوانسالاری در واقعیتِ خود، "یک سایه" است که راحت برنامه شما را بخواند. مقاومت و دیالکتیک آن در مقابل برنامه هایی که روتین اش نیست، در دولتهای احمدی نژاد و رئیسی تجربه شده است.
⬅️ معرفی یک مدیر دیوانسالار، کارا و قوی بعنوان معاون اول می تواند تا اندازه ای آن ابهام را در اذهان بزداید.
قدرت راهبری اجتماعی نیز با ضمائمی راستین به خود به میزانی قابل ارتقاء است.
2⃣ معرفی کابینه؛ اقلا وزارت خانه های مهم:
بطور طبیعی در حامیان و حتی ستاد، افراد گوناگونی وجود دارد. با "یک طیف" مواجه ایم که از قضا برخی از حاشیه های این طیف، "سوژه های تخریب جدی" جلیلی در دور دوم توسط رقیب است.
اعم از راست یا دروغ بودن این نسبت ها، چنین اتهاماتی درباره برخی حامیان در جامعه مطرح است:
- علم(مدرن) ستیزی مفرط با خوانش های خاص از اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، پیشرفت اسلامی، مدرسه اسلامی و...
- نگاه های خاص به زنان و حضور اجتماعی آنان و بخصوص نحوه تحقق حجاب اسلامی.
- نگاه های متهم به تکفیری در مسائل سیاست داخلی و مواجه با مخالفین خود و...
- و...
⬅️ اگر می خواهید اینها همه سوژه تخریب و چالش های غیر واقعی و دست چندم نشود، از الان کابینه خود را معرفی کنید!
وزیر خارجه، ارشاد، کشور، آموزش و پرورش ، علوم و حتی معاون زنان و... معلوم می کند رویکرد و برنامه های شما در تجسم عینی کابینه چه شکلی خواهد بود.
مخیّرید از هر سر طیف که خواستید، وزیر معرفی کنید. تمام چیزهایی که فردا مثلا در وزارت ارشادتان بین نفی و اثبات است در یک رویکرد قابل جمع است و کسی آنرا نمایندگی می کند؛ او را معلوم کنید. در این ۱۱سال لابد به آدم این برنامه ها هم فکر کرده اید.
اینجور هم جامعه و هم آن حامیان تکلیف خود را می دانند. جمعیت رأی دهنده، فریب تخریب جلیلی هراسان را نمی خورد و حامیانِ رادیکال هم فردا علیه تان پلاکارت دست نمی گیرند که به وعده ها عمل نشد!
3⃣ تیم اقتصادی دولت خود را ضمیمه برنامه ها کنید!
همه می دانیم برنامه داشتن اگر شرط لازم باشد، شرط کافی نیست.
برنامه ها یکبار در یک "دولت سایه" شکل گرفته است برای "مصوبه و قانون" شدن باید مجاری تصمیم گیری از جمله مجلس را بگذراند. پس بسا برنامه هایی که در این سیکل تغییر کند (چنانچه برنامه یارانه ها و سهام عدالت و...).
لذا صرفا برنامه های موثر در گشایش اقتصادی نمی تواند، "شرط ضمن عقد انتخاب" باشد؛ بلکه اقلا باید تیم هماهنگ اقتصادی دولت از الان معلوم و بتواند از لوازم این برنامه ها در جهات دیگر "اقتصاد کلان" و بخصوص "اقتصاد سیاسی ایران" دفاع کند.
رویکردهای اقتصادی در برنامه های اقتصادی گذشته دولتها، محدود و قابل تمایز از هم می باشد؛ معلوم کردن آن رویکرد در تیم اقتصادی آینده رافع ابهامات بسیاری از نخبگان است.
نفع بردن از ابهام این است که مثلا نامزدی در میزگرد اقتصادی یک مشاور را از اقتصاد آزاد و بازار و یکی را با گرایش سوسیال بیاورد! تعارض های تیم اقتصادی، خود مشکل جدی برخی دولتهای گذشته بوده است و عملا باری به این جهت، باری به آن جهت نتیجه داده و مردم را خسته و ناامید کرده است.
• بخاطر عادلانه بودن خوب است همین ها از پزشکیان هم خواسته شود!
📝 محسن قنبریان / پس از اعلان نتایج قطعی مرحله اول انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از محسن قنبریان
❓ نامزد عوام یا رئیس جمهور عامه؟!
• دکتر #پزشکیان وقتی ساده و بی پیرایه سخن می گوید، عوام می فهمند. همان حرفهای عوام در تاکسی و اتوبوس را می زند حتی بدون چتر تحلیلی عمیق:
- آمده ام تا مردم را از تنگنای تحریم برهانم/ هیچ کشوری با بستن مرزها به رونق و رشد نمی رسد/ تنش زدایی و حل مساله تحریم ها راه حل مسائل اقتصادی و توسعه ایران است.
- بهداشت و آموزش، کالا نیست و حق همه است/ مداخلات دولت باید به نفع محرومین تمام شود.
- ارجاع به امر کارشناسی وظیفه من است...
- در ایران وحدت و انسجام ایجاد و دعواها را حل کنیم ...
• اما آیا خیرِ رئیس جمهور شدنش مثل همین همه فهم بودن حرفش، به "همه" می رسد؟!
"عامه مردم" از برنامه های متخصصانش -که ترجیع بند حرفهای اوست- بهره می برند؛ یا تئوری های آنها برای "طبقه خاص" منفعت آور است؟!
چند مورد را می شود بررسی کرد:
1⃣ تعامل برجامی با دنیا
کاملا حرف درستی است که با مرز بسته نمی شود به رشد و رونق رسید؛ ولی در این ۴۵سال کی مرز بسته بوده؟! در دوره شهید رئیسی روابط خارجی بسیار هم گسترش یافته است.
اما با همان چند کشور خاص(۱+۵) هر مطلعی می داند دعوا سر اصل مذاکره و توافق نیست؛ دعوا سر شکل مذاکره و صورت نهایی تعامل و توافق است!
آقای پزشکیان و ستادش با پرچم داری سردار برجام موافق توافق با صورت بندی برجام اند.
✔️ دو سؤال مهم در اینباره:
❓ ۱. برجام در ایام اجرایش در دولت روحانی، خیرش به کدام طبقه رسید؟ نفع عامه از آن چه بود؟
❓ ۲. خروج آمریکا از برجام (علیرغم ضمانت سابق جان کری و...) خسارتش را بر چه طبقه ای نهاد؟!
• به حسب اسناد دولت آقای روحانی جواب هردو سؤال یکی است: هم اجرا و هم نقض برجام به ضرر عامه و طبقات محروم، به نفع طبقه برخوردار!
❗️ گزارش دفتر امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه در ۲۹مهر۹۹ این است:
"در مدت اجرای برجام بیشترین نفعش به خانوارهای ثروتمند رسید و با خروج آمریکا و بازگشت تحریم ها، بیشترین فشار تحریمی اش به خانوار های فقیر برگشت."۱
ضریب جینی این سالها هم دقیقا همین را نشان می دهد.
محاسبه دیگری نشان می دهد اجرای برجام به نفع بورسی ها تمام شد(۲) ؛ نه عامه حقوق بگیر و کارگر!
❗️دکتر ظریف در مصاحبه اش با پرس تی وی(۳اسفند۹۹) میزان خسارت عدم اجرای برجام از سوی طرف مقابل را بیان می کند:
"آمریکا یک تریلیون دلار خسارت زده است ؛ غرامت می گیریم"!۳
❗️نشریه آمریکایی فارین پالسی غیر از گزارش حرف بالای ظریف، از قول روحانی هم نقل کرد:
"خسارت، تنها در ماه سپتامبر ۱۵۰میلیارد است"!۴
این غرامت های سنگین که برخی نمایندگان روزانه ۱۰۰۰همت شمردند!(۵) باعث شد مجلس از اختیارات خود استفاده و قانون اقدام متناسب و متقابل در اجرای برجام را تصویب کند!۶
❗️کتاب "تحریم ها نگاهی از درون میدان" نوشته #ریچارد_نفیو با ترجمه فارسی قابل مطالعه است(۷)؛ تا نشان دهد در برجام چگونه کالاهای اساسی مورد نیاز عامه مردم، شامل تحریم بوده اما کالاهای لوکس (حتی پورشه و...) که مصرف طبقات بالاست، مشمول اعمال تحریم های هوشمند نمی شده است!
⬅️ رئیس جمهور یعنی محافظ حقوق عامه و جمهور مردم ایران بودن؛ نه ضامن خیرات و منافع طبقات بالا و خاص.
نمی شود عامیانه برای عوام سخن گفت اما تئوری های کارشناسی ای در جهت منافع ویژه خواران را دنبال کرد!
شاید ادامه یافت...
..................................
۱. https://mehrnews.com/xSXsv
۲. https://b2n.ir/z62086
۳. https://b2n.ir/j65006
۴. http://b2n.ir/u54618
۵. https://zaya.io/m7mal
۶. https://rc.majlis.ir/fa/law/show/939345
۷. https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1057000
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۴/۱۰
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
2024-06-30 18.03.03.mp3
10.69M
😍وای عالی بود این صوت👌
👏👏👏جامع و مانع
♨️۲۲ نکته کوتاه و مهم درباره #دور_دوم_انتخابات
🔴مگه میشه همه این صوت رو گوش بدن و #جلیلی رای نیاره⁉️😳
#نشر_طوفانی
«عقلانیت»
🔻 تفاوت دو پیمانکار
🔹 حکایت جلیلی و پزشکیان
✅ یکی میگوید: من نظرات صدها کارشناس را در هزاران ساعت جلسه شنیدم، پس از جمعبندی، برنامهریزی کردم و اکنون بدون فوت وقت، آمادهٔ اجرا هستم. (جلیلی)
☑️ دیگری میگوید: من باید نظر کارشناسان را بشنوم، جمعبندی کنم، بر آن اساس برنامهریزی کنم و بعد وارد اجرا شوم. (پزشکیان)
🌀 شما با کدام پیمانکار قرارداد امضا میکنید ؟
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔔 هشدار ...
🔻 فارغ از عوامفریبی و دروغگوئی های ستاد انتخاباتی پزشکیان، با توجه به نزدیکی آراء و تاثیر حتی یک رای در نتیجه انتخابات، احتمال خرید رای توسط جریان فریب و تغییر نتیجه آرا بسیار جدیست.
🗳 همه ما باید در جهت حفظ تک تک آراء، چشم بیدار ملت باشیم.
📌 هرگونه تخلف را ضمن مستندسازی، به سامانهٔ "مردم ناظر" شورای نگهبان ارسال کنید.
@Aqlaniyyat