«عقلانیت»
⚫️ اخبار منفی ...
🔻 یکی از محوریترین موضوعات جنگ رسانهای "خبر منفی" است.
🧨 اخبار منفی اخباریست که مخاطب را نگران و ناراحت کرده و مانند بمب عمل نکرده در افکارعمومی رسوب میکند؛ استمرار دریافت اخبار منفی، یأس و ناامیدی را افزایش داده و در یک فضای هیجانی و غیرعقلانی، مخاطبین خود را آنچنان دچار بههمریختگی درونی میکند که بدون توجه به آینده، حتی هرج و مرج را بر شرایط موجود ترجیح داده و انگیزه دفاع و ایستادگی را در ملت نابود میکند!! (جشن و پایکوبی برخی از مردم سوریه در میان خاکسترهای کشورشان را میتوان در همین فضا تحلیل کرد)
🔻 عدم پذیرش بیمار توسط فلان بیمارستان بدلیل ازدحام زیاد بیماران، کمبود یک داروی خاص، خودکشی جوانی در فلان دانشگاه، افت فشار گاز در یک منطقه از کشور، احتمال گرانی بنزین، احتمال حملهٔ دشمن ... نمونههایی از اخبار منفی هستند که شاید بخشی از آنهم صحت داشته باشد؛ اما به جز ایجاد نگرانی و عصبانی کردن مخاطب که دقیقا خواستهٔ دشمن است، تاثیر دیگری ندارند.
✔️ اگر هر خبر یا تحلیلی که بدستمان رسید، بدون توجه به تبعات آن، به دیگران منتقل کردیم، دانسته یا ندانسته بعنوان سرباز دشمن عمل کرده و جورچین او را تکمیل کردهایم!
✅ امروز رسانه، بزرگترین ابزار جنگی است.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️آیا آخوندا باعث دینگریزی مردم شدن؟
➕ یک پاسخ صریح
#تصویری
@Panahian_ir
«عقلانیت»
💚 آرامش امام، راهنمای امت
🇮🇷 از زمان سقوط بشار اسد در سوریه تاکنون امام خامنهای (حفظهالله) دو دیدار رسمی داشتند که در هر دو دیدار بسیار آرام و به دور از هرگونه نگرانی، قاطعانه بر پیروزی محور مقاومت و شکست طرحهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه تاکید کردند.
🔹 این آرامش، اولا متکی بر ایمان به وعدههای الهی و دوما مبتنی بر اطلاع از واقعیتهای میدان است.
📌 البته تحقق وعدههای الهی منوط به حضور مؤمنانه در میدان است و قطعا بیعملی و انجام ندادن تکالیفی که در این مقطع مهم تاریخی بر عهدهٔ تک تک معتقدین به تفکر مقاومت و حتی هر ایرانی وطن دوست قرار دارد گناهی بزرگ و نابخشودنی است که میتواند ضربهٔ جبران ناپذیری به اسلام عزیز و ملتهای منطقه وارد نماید.
@Aqlaniyyat
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرحمن الرحیم
اسلام چه مظلوم است!!( به مناسبت روز زن)
هر روز بیشتر از دیروز علیه نگاه اسلام به زن شبهه پراکنی می شود و گویا اسلام دینی زن ستیز است و شاید بی مناسبت نباشد که گفته شود اسلام در این شبهه پراکنی ها بیشتر از زنان مظلوم واقع شده است. این شبهه افکنی ها در شرایطی است که ظهور اسلام یک رنسانس در حوزه منزلت و شرافت زنان در سطح جهان بود.
♦️قبل از اسلام زن آنقدر بی ارزش بود که وقتی به کسی خبر می دادند صاحب دختر شده ای از شدت غصه رنگ رخسارش سیاه می شد(قرآن کریم) اما بعد از اسلام زن به شکوهی رسید که پیامبر فرمود: «افراد کریم و بزرگوار زنها را مورد احترام و تکریم قرار میدهند؛ ولی اشخاص پست و فرومایه به زنها اهانت میکنند و کرامت آنها را نادیده میگیرند».
♦️قبل از اسلام نوزادان دختر بخاطر دختر بودن زنده بگور می شدند ولی اسلام که آمد به دختر شخصیتی بخشید که قرآن او را مانند پسر موهبتی الهی بر شمرد و حتی نام او را در این آیه مقدم بر پسرها قرار داد:
یَهَبُ لِمَنْ یَشَاءُ إِنَاثًا وَیَهَبُ لِمَنْ یَشَاءُ الذُّكُورَ: به هرکس اراده کند دختر میبخشد و به هرکس بخواهد پسر».
♦️قبل از اسلام چه در عربستان و چه در سایر حکومتهای متمدن زنان از حقوق مردان از جمله ارث برخوردار نبودند و حتی زنها مثل کالا بعد از فوت صاحبشان به عنوان ارثیه محسوب می شدند اما اسلام که آمد به صراحت بر حقوق حقه زنان تاکید کرد و نه تنها زن را ارث ندانست که برای او حق ارث نیز قائل شد: وَلِلنِّسَاءِ نَصِیبٌ مِمَّا تَرَكَ الْوَالِدَانِ وَالْأَقْرَبُونَ مِمَّا قَلَّ مِنْهُ أَوْ كَثُرَ ۚ نَصِیبًا مَفْرُوضًا:برای زنان نیز از آنچه پدر و مادر و خویشاوندان میگذارند سهمی، خواه آن مال کم باشد یا زیاد، این سهمی است تعیین کننده و واجب است
♦️در شرایطی که زن موجودی بود که از نظر برخی اقوام در جهان قبل از اسلام، انسان محسوب نمی شد و بیشتر به عنوان کالایی در اختیار مردان بود ، اسلام شأن زن را برابر با مردان اعلام کرد :
«یا ایها الناس انا خلقناکم من ذکر و انثى و جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفوا ان اکرمکم عند الله اتقیکم ان الله علیم خبیر» ترجمه: اى مردم! همانا ما شما را از زن و مرد آفریدیم و شما را به هیئت اقوام و قبایلى در آوردیم تا با یکدیگر انس و آشنایى یابید. بى گمان گرامى ترین شما در نزد خداوند پرهیزگارترین شماست که خداوند داناى آگاه است» (سوره حجرات، آیه 13).
♦️در روزگاری که زنان تنها ابزار شهوترانی مردان بودند و حتی در برخی تمدنها اذن زن برای ازدواج شرط نبود و در روزگاری که زنا نزد مردان جاهلي مرسوم بود و علني مرتكب آن ميشدند و نه تنها عيب محسوب نميشد كه به آن افتخار نيز ميكردند و آن را نشانه مردانگي ميدانستند ، اسلام آمد و گوهر زن را در صدف حجاب قرار داد و اختیار ازدواج را به او داد تا مورد هجمه هوس رانان نباشد.
♦️در روزگاری که زن را در ردیف حیوانات محسوب می کردند ، اسلام آمد و در همان قرن اول هجری زنانی را به جامعه معرفی کرد که تا قیامت بر تارک تاریخ می درخشند.
♦️در شرایطی که در قرن بیست و یکم هستیم و در کسورهای مدعی حقوق زنان، زنها از حقوق برابری نسبت به مردان برخوردار نیستند اما در اسلام هر يك از زن و مرد، نسبت به دستاوردهاى خود به طور مساوى مالكند. «لِلرِّجالِ نَصِيبٌ مِمّا کَسَبوا و لِلنِّساءِ نَصِيبٌ مِمَّااکتَسَبنَ»
پ ن: زنان مسلمان جا دارد به خود و دین خود مباهات کنند که تحولی در جایگاه زن در عالم هستی ایجاد کرد . زنان جامعه ما با امتثال اوامر و نواهی الهی شکر این نعمت بزرگ را بجا می آورند. ان شاءالله
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🌙 یلدا ، شب تکریم فرصت ها
شب یلدا یا شب چلّه با هر پیشینه تاریخی که دارد (که طرح آن مجالی دیگر می طلبد) به عنوان بلندترین شب سال مورد توجه و عنایت ایرانیان قرار گرفته است اما کیست که نداند فرق این شب با شب قبل و شب بعدش تنها یک دقیقه تفاوت دارد. با این توصیفات می توان گفت که شب یلدا نماد قدرشناسی از زمان و فرصت هاست .
اهمیت زمان به عنوان بستر عمر انسان تا اندازه ای مهم است که خدای متعال در قرآن کریم به آن سوگند می خورد«وَ الْعَصْرِ إِنَّ الْإِنْسانَ لَفِي خُسْرٍ: سوگند به عصر که انسان در زیانکارى است و سرمایۀ عمرش رو به تباهى میرود»
زمان آنقدر در مکتب اسلام مورد توجه است که خدای متعال وقتی می خواهد فضیلت شب قدر را تبیین کند آن را با هزارماه مقایسه می کند.لَیلَةُ القَدرِ خَیرُ مِن اَلفِ شَهر
امیر المؤمنین علی علیه السلام نیز فرمود: «و الفرصهًْ تَمُرُّمًرًّ السَّحاب فًانتَهِزوا فُرَصَ الخَیر؛ فرصتها همچون ابر میگذرد، فرصتهای نیک را غنیمت بشمارید و قبل از گذشتن، از آنها بهره بگیرید.»
پ ن : شب یلدا یک دقیقه بیشتر است و این همه گرامی داشته می شود اما در طول سال و در طول عمرِ خود، چه ساعات و روزهایی را با غفلت تباه کرده ایم . فرصتهایی که هرگز باز نمی گردند. عمر نوح هم که داشته باشیم چون باد خواهد گذشت. حالا که عمر کمیّت ندارد برای کیفیت آن باید تلاش کرد. به قول مرحوم ملامحمد نراقی:
جَهد کن جَهد که وقت من و تو در گذر است
سعی کن سعی که این عمر بسی مختصر است
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
‼️ آزادی که تروریستها به ارمغان آوردند ...
👆 توئیت کاربر سوری؛
▪️ دختری سوری: «قبل از اینکه درباره دموکراسی با من حرف بزنید مرزهای امنی بهم بدید! اسرائیل بامداد امروز یک سنگرشکن اتمی در طرطوس انداخت که باعث زمینلرزهای با مقیاس ۳ ریشتر شد»
@Aqlaniyyat
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
بچههای انقلاب هشدار - محسن عباسی ولدی.mp3
8.77M
خیلی مهم
گوش دادن واجب
انتشار واجب
سخنرانی بسیار مهم استاد عباس ولدی در خصوص یک اتفاق مشکوک در جبهه انقلاب
اطلاعات دقیق دارم که استاد چون مسئله را مهم دیدند وادار شدند صریح تر صحبت کنند......
مهم
نشر حداکثری
حتما وسیع پخش کنید
با تشکر
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم
@bachehay_bala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 دو کلمه حرف حساب ...
@Aqlaniyyat
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ امیرحسین ثابتی به سوال پرتکرار این روزهای مردم که "چرا رئیس جمهور را استیضاح نمیکنید؟"
@Sabety_ir ✅
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ میشود و توانستیم ...
🔻 ناکارآمدی خودتان را بعنوان "بنبست" به مردم القا نکنید!
💠 تجربه موفق شهید رئیسی در حذف کاسبان تحریم
📌 محمد امینیرعیا کارشناس اقتصادی: در دولت شهید رئیسی گام اول و حداقلی برای کاهش هزینه تحریم برداشته شد و دولت سازوکاری را تعریف کرد که فروشندگان نفت خودشان بتوانند کالای اساسی را وارد کنند. گام نهایی نیز اینگونه تعریف شده بود که ما به صورت رسمی با دولت چین، این سازوکار را برقرار کنیم.
🔹 در گام اول هزینه انتقال و تبدیل ارز توسط تراستیها و صرافیها حذف شد. یعنی دیگر لازم نبود کسانی که نفت ایران را میفروشند، پولش را در حساب تراستی بگذارند و برای خرید کالای اساسی به واردکننده تخصیص یابد و مابقی ماجرا. بلکه خود فروشندگان نفت، واردکننده کالای اساسی شدند.
🔹 با این کار واردکنندگان جدیدی نیز وارد بازار ایران شدند و انحصار واردکنندگان بزرگ که همه آنها را میشناسیم شکسته شد و هزینه کالاها ۱۰ الی ۲۰ درصد کاهش یافت.
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔔 باور بفرمائيد شرمآور است !
✍ حسین شریعتمداری :
۱- دیروز شبکه تلویزیونی فارسیزبان ترکیه با مجوز رسمی جمهوری اسلامی ایران در کشورمان راهاندازی شد! این شبکه، پیش از این یک سایت در فضای مجازی بود که به شدت علیه ایران فعالیت میکرد و ضمن سیاهنمائی درباره پیشرفتها و دستاوردهای کشورمان، اصرار داشت که اقوام ایرانی را علیه یکدیگر بشوراند.
۲- برای پی بردن به ماهیت این شبکه تلویزیونی فارسیزبان دولت ترکیه، نگاهی به بخشی از اظهارات
«زاهد سوباچی»، رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) بیندازید! زاهد سوباچی، این سخنان را در مراسم افتتاح دانشگاه « بورسا اولوداغ» ترکیه، مطرح کرده و میگوید: «ما تا پایان سال جاری شبکه تی آر تی فارسی را افتتاح خواهیم کرد. راهاندازی این شبکه موجب ناراحتی ایران خواهد شد اما این کار را میکنیم. ما باید ایران را ناراحت و اذیت کنیم، باید ایران را آشفته کنیم»!
۳- آیا مسئولان محترم کشورمان با صدور مجوز راهاندازی این شبکه به اردوغان و دولتیکه این روزها دستهای آلوده به خون مردم مظلوم سوریه دارد و انکار نمیکند که یکی از سه ضلع مثلث آمریکا، اسرائیل و ترکیه در مقابله خونین با نیروهای مقاومت است، جایزه دادهاند؟! دولتی که در بحبوحه جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام هزاران زن و کودک مسلمان یکی از گستردهترین صادرات انواع کالاهای نظامی، صنعتی و تجاری به اسرائيل را
داشته است!...
۴- آیا مسئولان صادرکننده مجوز این شبکه از ماهیت آن بیخبر بودهاند؟! فقط یک مرور گذرا بر محتوای برنامههای این شبکه به هنگامی که یک سایت اینترنتی بود و یا یک نیمنگاه به اظهارات رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه درباره این شبکه و اهدافی که دنبال میکند، کافی بود تا از صدور مجوز یاد شده خودداری کنند. اگر این بررسی انجام نگرفته است که باید از مسئولان مورد اشاره پرسید؛
چرا بر صندلی مسئولیت تکیه زدهاید؟! و اگر با وجود اطلاع از ماهیت ضدایرانی شبکه یاد شده، برای آن مجوز صادر کردهاید که ...
۵- مسئولان صادرکننده مجوز یاد شده! باور بفرمایید که اقدام شما واقعاً شرمآور است و یادآور این سروده ناصر خسرو قبادیانی است که در کتابهای درسی آمده بود. بخوانید!
«روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خاست
واندر طلب طعمه پر و بال بياراست
بر راستي بال نظر كرده و میگفت:
امروز همه جای جهان زير پر ماست
بر اوج چو پرواز كنم از نظر تيز
ميبينم اگر ذرهاي اندر ته درياست
ناگه ز كمينگاه يكي سخت كماني
تيري ز قضاي بَد بگشاد بر او راست
چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید
گفتا : ز که نالیم؟ که از ماست که برماست!
@Aqlaniyyat
🟥 آنی_آنی: کلان پروژه آمریکا درباره ایران سرعت گرفته است :
✍ دکتر مجتبی زارعی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔺️الف) بی اعتبار کردن دولت چهاردهم به دست رقبای سیاسی با وجود ضعف و قوت دولت
🔺️ب) بی اعتبار کردن فرماندهی و ستاد نیروهای مسلّح بدست برخی نیروهای انقلابیِ هیجانزده
🔺️ج) اپوزسیون سازی دولت و ایجاد حاکمیت دوگانه و ترک فعل به دست برخی کارگزاران
🔺️د) خالی شدن دل مردم از طریق نزاعهای ادراکی و شناختی رقبای ساده لوحِ بازیگر در زمینِ دشمن
✔️ شورایعالی امنیت ملی و قوای سه گانه بهوش باشند؛ وطن خواهان هم با توجه به تحولات منطقه راه خودشان را از سه طیف بالا جدا کنند تا دورشان خلوت شود؛
✔️ الله! الله! نقاط مثبت ایران را به نقاط ضعف تآویل و تبدیل نکنیم و از سیاه نماییها دست برداریم!
«عقلانیت»
👆 بازنشر این متن هرگز به معنای تائید پزشکیان و دولت وی نیست، بلکه به معنای همراهی با کسی است که اکنون رئیس جمهور کشورست. موفقیت، یا شکست وی، موفقیت، یا خدای نکرده ناکارآمدی نظام تلقی میشود.
@Aqlaniyyat