فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم قورباغه ها و هم وزغ ها دارای غدد سمی پراکنده در سطح بدن خود هستند اما وزغ ها علاوه بر این غدد دارای یک جفت غده ی بسیار سمی در پس چشمها هستند.
#قورباغه
#وزغ
🦖@animal_planet
جلبک پرز مانند سیاه
این جلبک اغلب در کنار برگهای گیاهانی که رشد کم دارند، ریشه ها و لوازم مکانیکی و همچنین در قسمتهایی که جریان اب سریع است دیده میشود. این جلبک به صورت توده ای و یا نواری با حالتی پرز مانند که حدود 5/0 سانتیمتر طول دارد رشد میکند. وجود آن در تانکهایی با نور زیاد بیانگر کمبود و یا نوسان میزان دی اکسید کربن و یا کافی نبودن گردش آب در اطراف گیاهان میباشد. در تانکهایی با نور کم به علت تغییر میزان دی اکسید کربن محلول در آب است.
اگر شما آکواریومی با نورکم و بدون سیستم دی اکسید کربن دارید کم کردن میزان تعویض آب میتواند به کم شدن میزان این جلبک کمک کند زیرا آب شیر دارای میزان زیادی دی اکسید کربن محلول و میباشد که باعث نوسان حجم دی اکسید کربن محلول میشود که جلبکها بسیار سریع تر به این تغییر جواب داده و دی اکسید کربن اضافی را جذب میکند.
#جلبک
🐬@Aquatics
نهنگهای آبی از پر سر و صداترین حیوانات روی کره زمین هستند
صدای نهنگهای آبی شامل یک مجموعه نبض و صداهایی مانند ناله و زاری است. فرکانس صدای آنها برای شنیده شدن توسط انسان بسیار کم است، زیرا آنها میتوانند تنها با فرکانس ۱۴ هرتز ارتباط برقرار کنند.
از آنجایی که صداهای با فرکانس پایین با پراکندگی، اعوجاج و تلفات انتقال کمتر حرکت میکنند، تصور میشود که نهنگهای آبی میتوانند در فواصل بسیار زیادی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و منظور از فواصل زیاد، فاصله بیش از ۱۶۰۰ کیلومتری است.
#نهنگ
🐬@Aquatics
هشت پا 🦑
هر بازوی جانور دارای دوردیف بادکش مکنده است که حاوی گیرنده های حساس چشایی است این گیرنده ها به جانور در شناخت وپیدا کردن غذا کمک می نمایند . نداشتن هیچ ماده کمکی دربدن به جز منقارورادولا این جانوران را قادر به عبور از فضاهای کوچک می کندبه طوریکه از فرورفتگی هـای داخـل سنگ ها جهت کمینگاه استفاده می کنند و به مدت روزها تا هفته ها در آن باقی مانده وجهت شکار از آن خارج و دوباره بازگشت می نمایند . هشت پایان دارای دوجنس جدا ازهم می باشند و لقاح در آنها به صورت داخلی است.
#هشت_پا
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشاهده یک کرم غولپیکر اعماق دریا
#کرم_دریایی
🐬@Aquatics
یک نوع حلزون با نام معمول eastern emerald elysia و نام علمی Elysia chlorotica با خوردن هر گیاهی، می تواند DNA آن گیاه را کسب کرده و خاصیت فتوسنتز کنندگی پیدا کند.
این حلزون سبز رنگ در آب های شور سواحل شرقی کشور امریکا زندگی می کند و دارای صدف نیست و ظاهری شبیه برگ دارد. اندازه اش دو تا سه سانتیمتر است و ممکن است تا شش سانتیمتر هم برسد. این جانور از طریق خوردن جلبک ها ژن های مربوط به فتوسنتز را دریافت می کند.
اما نکته مهم اینست که آنچه در رابطه این حلزون و جلبک اتفاق می افتد فراتر از از رابطه همزیستی است و این حلزون ژن های جلبک را دریافت کرده و با استفاده از آن ها فتوسنتز انجام می دهد.
#حلزون_دریایی
🐬@Aquatics
عروس دریایی اسکلت هیدرواستاتیکی دارد
عروس دریایی به جای اسکلت متشکل از استخوان، زنگ هایی حاوی ماهیچه های مایع و دایره ای دارد.
این موجود دریایی اگر بخواهد حرکت کند، میتواند با انقباض ماهیچههای خود و پاشیدن آب در جهت مخالف جایی که میخواهد حرکت کند، خود را به جلو براند.
یا برای صرفه جویی در تلاش برای انجام این کار، عروس دریایی نیز می تواند به سادگی همراه با جریان اقیانوس حرکت کند.
#عروس_دریایی
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانشمندان بیش از 60 هزار نوع نرم تن را مطالعه و شناسایی کردهاند. هر چه نرمتن بزرگتر شود، جسم خارجی آ ن نیز بزرگتر و سخت تر میشود. جنس صدفها از کربنات کلسیم (آهک) است. نرمتن آهک مورد نیاز برای ساختن صدف را از آب دریا به دست میآورد. صدف پس از مرگ نرمتن در آب شناور میشود و به سطح آب میآید.
#نرم_تنان
#صدف_دریایی
🐬@Aquatics
🔻بدن سمور ها موی زیادی دارد.
🔻 این میزان مو به مراقب ویژه هم نیاز دارد. به همین خاطر، سمورآبی بیشتر وقت خود را به خوردن، خوابیدن و مرتب کردن موهایش سپری میکند. این حیوان همیشه در تلاش برای خشک و گرم نگه داشتن موهای بدنش است. تنها جاهایی که روی بدن سمور آبی مو ندارد، پنجههایش است. همین امر یکی از دلایلی است که این حیوان هنگام خواب دستهای خود را بالا نگه میدارد تا گرمای بدن خود را حفظ کنند.
#سمور
🐬@Aquatics