فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرس آبی میتواند فشاری معادل شش برابر فشار آب در عمیقترین نقطههای اقیانوسهای جهان را تحمل کند. فشاری که بزرگترین کشتیهای ساخته شده توسط انسان را هم متلاشی میکند.
اما در مورد «ضربه» ماجرا متفاوت است. در سال ۲۰۲۱ برای اولین بار دانشمندان توانستند با شلیک گلوله، حد تحمل خرسهای آبی را کشف کنند.
خرس آبی میتواند گلولههایی را که سرعتشان از ۹۰۰ متر بر ثانیه فراتر نمیرود به سادگی تحمل کند. اما اگر سرعت گلوله از این مرز بگذرد، ممکن است در اثر شلیک آسیب ببیند.
#خرس_آبی
🐬@Aquatics
♦️مصرف انرژی تغییر رنگ هشتپاها به اندازه ۲۵ دقیقه دویدن انسان🦑
🔹هشتپایان به دلیل تواناییهای خود در تغییر رنگ به صورت آنی و لحظهای شهرت دارند،
🔹مهارتی که برای فریب دادن شکارچیان و غافلگیری طعمهها از آن استفاده میکنند.
🔹زیستشناسان با مطالعه روی هشتپاها (اختاپوسها) دریافتند که تغییر رنگ این موجودات به اندازه دویدن انسان به مدت ۲۵ دقیقه انرژی مصرف میکند.
🔹تغییر کامل رنگ به طور متوسط به ۲۱۹ میکرومول اکسیژن در ساعت نیاز دارد.
#هشت_پا
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناسا رباتهای زیردریایی به اندازه موبایل را برای جستجوی حیات آزمایش میکند
🔹️گروهی از رباتهای کوچک موسوم به رباتهای زیردریایی که قرار است در قمر سیاره مشتری، اروپا، بهدنبال حیات بگردند، سفر خود را روی زمین، در استخر شنا آغاز کردهاند! این رباتها که SWIM (Sensing With Independent Microswimmers) نام دارند، طی آزمایشهای اخیر در استخر شنای دانشگاه Caltech، قابلیتهای تحسینبرانگیزی در حرکتپذیری از خود نشان دادهاند.
🔹️این رباتها بهوسیله دو ملخ (پروپیلر) به حرکت درمیآیند و از ۴ پره برای هدایت بهره میبرند. در آزمایش، نمونه اولیه SWIM توانست مسیر حرکت خود را خودکار حفظ کند، الگوی حرکت رفتوبرگشتی«چمنزنی» را اجرا کرده و حتی عبارت J-P-L را بنویسد.
🔹️به گفته دانشمندان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا (JPL) که SWIM را طراحی و آزمایش کردهاند، این رباتها برای جستجوی شواهدی از حیات در اقیانوس شور زیر پوسته یخی قمر اروپا طراحی شدهاند و میتوانند نقشی کلیدی در شناسایی سیگنالهای شیمیایی و دمایی که ممکن است نشاندهنده حیات بیگانه باشند، ایفا کنند.
#اقیانوس
🐬@Aquatics
28.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 واقعیت حوادث سوریه چیست‼️
ویدئوی ارسالی یک ایرانی مستقر در حلب
🐬@Aquatics
ستاره دریایی
نقاطی که به نور حساس هستند در بازوهای این ستاره ها وجود دارد که باعث واکنش این موجودات به نور می شود. این موجودات دارای ۶۰۰۰ گونه بوده و غذای آن ها صدف است. در این جانور به جای گردش خون در بدن، دارای سیسنم گردش آب هستند. انواع مختلفی از ستاره های دریایی مانند ولکرو، ستاره ی دریایی اقیانوس آرام شمالی، اوچر، آفتابگردان، شنی، تاج – خاردار و … وجود دارد.
#ستاره_دریایی
🐬@Aquatics
30.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عقرب ماهی ها دارای نیش های سمی می باشند.
بیشتر و شاید تمام آن ها دارای نیش سمی روی شعاع های سخت باله پشتی و کیسه های سم در زیر پایه ی آن ها می باشند.
#عقرب_ماهی
🐬@Aquatics