❖ انتشار نخستین بار| جذبهای نوری هنگام سخنرانی در منبر| در بیان علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه
• یکی از آقایان که نمیدانم الان مرحوم شده اند یا در قید حیاتند، ایشان در یک ماه رمضانی بالای منبر بود، چه جور بندگان خدا را داشت سلّاخی میکرد [یعنی مردم را بیش از اندازه سرزنش میکرد] که شما چرا اینطور هستید و اونطور نیستید.
• در همین اثنای کرّ و فر که حرف میزد، ناگهان جذبهی نوری به او رسید و یک حالت خوشی برای او پیش آمد. ناگهان کسی از باطنِ او به او ندا کرد: تو که با بندگان خدا اینجور میکنی، خودت همینطور که مینمایی هستی؟!
• رفیق ایشان که از رفقای درس و بحث ما بود میگفت ایشان زبانش بند آمد. مردم هم هاج و واج که چه شد زبانش بند آمد. بعد از چندی از منبر پایین آمد و بدون اینکه حرفی بزند از مسجد خارج شد. پنج شش ماه هیچ خبری از ایشان نبود؛ بعد پیدا شد. خطیب توانای شهرمان بود، آن بارقهی خوب او را گرفت، حرفش کم شد، دیگر حرف نمیزند. آن کرّ و فر را دیگر اصلا ندارد، سوخت و خاموش شد؛ ولکن وجودش پر برکت شد...
👤 بیانات علامه حسن زاده آملی در درس مصباح الانس
@Arefane
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ کلیپ دیدنی| شور و شعف عالِم ملکوتی حضرت آیت الله بهاءالدینی هنگام شنیدن مدح حضرت زهرا سلام الله علیها از زبان حبیبالله چایچیان (حسان)
• زیرنویس بیانات توسط صفحه عارفانه
@Arefane
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ بیانات اشکبار حاج آقای عاملی: قهر کردنها با خدا، غالبا به خاطر امید و انتظاری بوده که شخص از خدا داشته... (به همراه نقل رویایی از مرحوم آیتی)
• زیرنویس بیانات توسط رسانه عارفانه
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انا لله و انا الیه راجعون
صحنه ای ماندگار از تواضع آیت الله صافی گلپایگانی
@Arefane
❖ کتاب «عرفان در آیینه قرآن و روایات (عرفان نظری)» به قلم جناب استاد حسن رمضانی در ۳۹۶ صفحه از سوی انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
• در معرفی این کتاب آمده است: در مقام بیان خاستگاه عرفان اسلامی میتوان بر دو امر تکیه و تأکید کرد: نخست، فطرت و نوع خلقت انسانهاست که ایجاب میکند هر انسانی بتواند به اندازه قابلیّت و تلاشش، ذوقیّات و کمالات عرفانی را تجربه نماید و در خود شکوفا سازد؛ دوم، فرهنگ غنی و تعالیم ناب اسلام، قرآن و روایات اهل بیت (ع) است که مطمئنترین بستر و نیز بهترین عامل برای رشد و به فعلیّت رسیدن قابلیّتهای انسانی میباشد و میتواند انسانها را با بهترین شیوه و مصونترین طریقه به سرمنزل مقصود برساند. تحقیق پیش رو سعی دارد اسلامی و قرآنی بودن این میراث گرانقدر را روشن سازد و ابرهای تیره و تار بدبینیها و سوءتفاهمها را بزداید و بدین گونه راه را برای کمالجویان و حقطلبان هموار کند و موانع را از سر راه آنان بردارد.
• لازم به ذکر است پیشتر، کتاب «عرفان در آیینه قرآن و روایات (عرفان عملی)» از جناب استاد رمضانی منتشر شده بود.
@Arefane
❖ در مکان شریفی از مرحوم علامه طباطبایی قدّسسرّه سوال شد: در بین دعاها، قرآن، نماز و زیارت، کدامیک از همه مهمتر است تا آدمی آنرا انجام بدهد؟ ایشان فرمودند: ذکر [و توجه به] خداوند تبارک و تعالی. و سپس این آیه را خواندند: فَاذکُرونی اَذکُرکُم؛ یعنی شما ذاکر باشید تا من ذاکر شما باشم.
✍ استاد امامی نجفآبادی، مهر جانان، ص ۲۵
@Arefane