eitaa logo
عارفانه
61.9هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
60 فایل
🌾 خدایا مرا به آنچه که میل تو باشد هدایت کن. استفاده از مطالب کانال «همراه با لینک» بلامانع است. 💯👈تبلیغات ارزان 👇 https://eitaa.com/joinchat/1796079798C454a6986bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 امام رضا(علیه السلام) فرمود : ☘️ کسی که توان جبران گناهانش را ندارد ، پس بسیار بر محمد و آل محمد درود فرستد ، زیرا صلوات فرستادن هر آینه گناهان را نابود می کند. 🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📚 وسائل الشیعه، ج۷، ص۱۹۴ ‌‌__________________________ ➬@Areffane «»
🌷 مرحوم سیدعلی (ره) : هيچ‏ گاه پس از نمازهاى واجب خود ، ‏ حضرت صدّيقه (صلوات الله عليها) را ترک ننماييد ؛ زيرا اين تسبيحات‏ ، يكى از انواع شمرده شده است. 📒 مهر تابناک ، ص ۲۳۴ __________________________ ➬@Areffane «»
💐آیت الله سید عبدالله جعفری تهرانی ره : سفارشی برای حل مشکلات می کردند ؛ که به مدت چهارده روز بعد از نماز شب و اگر نشد بعد از نماز صبح صد مرتبه استغفار (أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْه‏ ) و صد مرتبه با و عجل فرجهم ( اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ) روز اول به روح مقدس پیامبر اکرم (صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّم‏) و روز دوم به روح مطهره حضرت زهرا (عَلَیهَا الصَّلاة وَ السَّلام ) و به همین ترتیب تا روز چهادرهم برای حضرت صاحب الامر (عَجَّلَ اللهُ تَعالی فَرَجَهُ الشَّرِیف) هدیه کند و اگر حل نشد دوباره این ختم را انجام دهند و یا برای بار سوم ادامه دهند. 📚یادنامه تخصصی کلمات و احوالات اهل معرفت و بزرگان عالم اسلام روا ان شاءالله ___ @Areffane «»
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠نصیحتی از امام حسن عسکری که دوای درد جامعه ماست. 🎙 ___ @Areffane «»
803.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙏خداوند بعد از سختی آسانی قرار خواهد داد. 📚سوره طلاق آیه ۷ ___ @Areffane «»
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⤴️چرا خداوند ما را به دنیای پر از بلا آورد؟ حجت الاسلام والمسلمین استاد ___ ➬@Areffane «»
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶با خواندن این نماز گناهان پاک میشه ! 🎙استاد حسینی قمی ⚠️نکته قابل اهمیت اینه که حق الناس رو باید پرداخت کنیم و این نیست که نماز خوندی ولی حق الناس داری بگی تموم شد خدا بخشید، طرف حساب ما در حق الناس مردم هستن نه خدا ، تا جایی که میتونیم باید حق الناس هامونو ادا کنیم چه مالی چه آبرویی چه... ___ ➬@Areffane «»
♻️🌐👈رزرو تبلیغات👉🌐♻️ ادمین تبلیغات👈@Yassin_1234 پست زیر تبلیغ موقت است👇
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری: 🔸گاهی بیدار شدن و خواندن برای برخی سخت می شود. می گوید: می خواهم سحر بیدار شوم؛ اما نمی توانم؟! 🔸در حالی که «نمی توانم» معنا ندارد. یک پله به شب ها و روزهایت برگرد و ببین داری چگونه می گذرانی؟! 🔸 خیلی از اعمال و برنامه ها، توفیق نماز شب را از بین می برد. گاهی یک معصیت، توفیق سحر را از انسان می گیرد. یک سم اگر وارد بدن شود، بخشی از بدن را مختل می کند؛ در مسائل روحی هم همین طور است. 🔸چه چیز سحرخیزی را احیا می کند؟ یک توبه، یک انفاق، یک استغفار، یک بازگشت، یک نگرانی برای دوری از این توفیق ها، همه این ها توفیق بیداری شب را به انسان می دهد. ___________ @Areffane «»