1_713322260.pdf
17.85M
کتاب "صعود چهل ساله"
🌏💥پیشرفت های انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف ناظر به آمار های جهانی💥🌍
#معرفی_کتاب
#انقلاب_اسلامی
#صعود_چهل_ساله
#استاد_راجی
@Arshiv_Gholam
هر انسانی دارای حقوقی است و هنگامی که انسان ها در قالب یک إجتماع در کنار یکدیگر زندگی می کنند، حقوق آن ها در تعارض با حقوق دیگران قرار می گیرد و اینجاست که نیاز داریم آزادی های فردی را برای زندگی إجتماعی محدود کنیم و حقوق إجتماعی را بر حقوق فردی مقدّم سازیم و اگر این کار را انجام ندهیم؛ جامعه را هرج و مرج فرا می گیرد.
استاد محمد نجفی
حکومت اسلامی از مبانی تا مقاصد، ص 156
#کتاب
#حکومت_اسلامی
#استاد_محمد_نجفی
@Arshiv_Gholam
جمهوری اسلامی با رویکرد مبارزه با وابستگی به نفت، توانست روزبه روز وابستگی خود به نفت را کاهش دهد؛ به نحوی که در سال 1976م (1355ش) نزدیک به 93درصد از صادرات ایران، سهم نفت خام بوده است و جمهوری اسلامی توانست در سال 2016م (1395ش) این سهم را به حدود 63درصد کاهش دهد.
صعود چهل ساله، ص 21
#کتاب
#انقلاب_اسلامی
#صعود_چهل_ساله
#استاد_راجی
@Arshiv_Gholam
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ ابْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ هِشَامِ بْنِ سَالِمٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام) قَالَ:
جَاءَ رَجُلٌ إِلَى النَّبِيِّ (صلّی اللّه علیه و آله) فَقَالَ يَا رَسُولَ اللَّهِ مَنْ أَبَرُّ؟ قَالَ أُمَّكَ، قَالَ ثُمَّ مَنْ؟ قَالَ أُمَّكَ، قَالَ ثُمَّ مَنْ؟ قَالَ أُمَّكَ، قَالَ ثُمَّ مَنْ؟ قَالَ أَبَاكَ.
الكافي، ج2، ص 159
#حدیث
#الکافی
#رسول_الله
#امام_صادق
@Arshiv_Gholam
حیازُدایی از رفتارهای آشکار جنسی و دسترسی آزادانه به إطّلاعات جنسی، سبب کاهش سنّ بلوغ و بیداری زودرس غریزه جنسی می شود. در نتیجه پسران و دختران پیش از رشد فکری لازم برای إزدواج، به روابط جنسی روی می آورند.
دانش خانواده و جمعیت، ص 37
#کتاب
#دانش_خانواده
@Arshiv_Gholam
مدیریّت و هدایت هوشمندانه دانش، نیازمند نگاهی جامع به أفق مطلوب علم، آسیب شناسی و بازنگری مستمر در زوایای مختلف، از جمله ربط، نسبت و تعاملات دوسویه آن با علوم پیرامونی است.
دانش ریشه دار فقه همانند أخلاق از علوم عملی اسلامی به شمار می آید و قرابت های فراوانی میان آن دو وجود دارد، به گونه ای که تشخیص مرزهای آن ها را دشوار می سازد. مرکز أخلاق و تربیت که از بدو تأسیس به بازخوانی أهداف، قلمرو، ساختار و روش شناسی دانش أخلاق اسلامی همّت گمارده، با إستمداد از اندیشمندان عرصه أخلاق و فقه با هدف یافتن پاسخی مؤثّر برای چالش پُر دامنه تعیین نسبت دانش فقه و أخلاق و مأموریّت آن دو، میدان تضارب آراء را در این أثر فراهم ساخته است.
✍ به کوشش استاد محمّد هدایتی.
📚 پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی.
#معرفی_کتاب
#مناسبات_فقه_اخلاق
#استاد_محمد_هدایتی
@Arshiv_Gholam
🔰جلسه هفتگی هیأت خیمه أصحاب الحسین (علیه السّلام)🔰
🕯هدیه به روح ملکوتی حضرت علّامه مصباح یزدی (رحمه اللّه)🕯
زمان:
جمعه، 24 بهمن 1399
ساعت ۱۹
مکان:
خیابان أنصارالحسین، بلوار شهید شیرازی، خیابان شهید جهان آرا، ک3، پ11، منزل آقای بدرلو
"خانوادگی"
#اطلاع_رسانی
#روضه_خونگی
@kh_ashabalhosein
@Arshiv_Gholam
موقع خلقت عشّاق ز إحسان علی
ورز می خورد گِل شیعه به دستان علی
عرش اگر در حرمش نیست چرا پس شب ها
می نشینند ملائک به شبستان علی؟!
فارسی بودن او خوب ولی حُسن این است
کهبگویند به سلمان همه سلمان علی
سجده ی نیمه شبش تا به سحر طول کشید
بازهم گشته علی دست به دامان علی
تا أبد هرچه کریم است به قربان حسن
تا أبد هرچه خلیفه ست به قربان علی
مانده ام من که علی گشته مسلمان نبیّ
یا که بر عکس نبیّ گشته مسلمان علی
پدرم خانه اش اینجاست به من حق بدهید
خانه ای نیست برایم به جز إیوان علی
چه هراسی ز قیامت چه هراسی ز صراط
مُهر و موم است اگر نامه به عنوان علی
زائر کرب و بلا نان نجف را خورده
أربعین ها همه هستند سر خوان علی
أهل یثرب به نبیّ مزد رسالت دادند
آتش افتاد روی کوثر قرآن علی
#شعر
#مدح
#امام_علی
@Arshiv_Gholam
عقل ما هرچند نقش مهمّی را در تأمین نیازمندی های زندگی إیفا می کند، أمّا قدرت آن را ندارد که قوانین کاملی برای سعادت دنیا و آخرت وضع نماید...اینجاست که به وحی إلهی نیاز پیدا می کنیم، تا خداوند متعال که أوّلاً عالم به تمام مصالح انسان است و جهل در او راه ندارد، و ثانیاً از جعل قوانین هیچ نفعی نمی برد و هیچ شهوت و میلی که او را از وضع قوانین صحیح به وضع قوانین دل خواه منصرف کند در او وجود ندارد، برای ما قوانینی را وضع نماید.
استاد محمد نجفی
حکومت اسلامی از مبانی تا مقاصد، ص 157
#کتاب
#حکومت_اسلامی
#استاد_محمد_نجفی
@Arshiv_Gholam
أَبُو عَلِيٍّ الْأَشْعَرِيُّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سَالِمٍ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ النَّضْرِ عَنْ عَمْرِو بْنِ شِمْرٍ عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام) قَالَ:
أَتَى رَجُلٌ رَسُولَ اللَّهِ (صلّی اللّه علیه و آله) فَقَالَ يَا رَسُولَ اللَّهِ إِنِّي رَاغِبٌ فِي الْجِهَادِ نَشِيطٌ، قَالَ فَقَالَ لَهُ النَّبِيُّ (صلّی اللّه علیه و آله) فَجَاهِدْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَإِنَّكَ إِنْ تُقْتَلْ تَكُنْ حَيّاً عِنْدَ اللَّهِ تُرْزَقْ وَ إِنْ تَمُتْ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُكَ عَلَى اللَّهِ وَ إِنْ رَجَعْتَ رَجَعْتَ مِنَ الذُّنُوبِ كَمَا وُلِدْتَ، قَالَ يَا رَسُولَ اللَّهِ إِنَّ لِي وَالِدَيْنِ كَبِيرَيْنِ يَزْعُمَانِ أَنَّهُمَا يَأْنَسَانِ بِي وَ يَكْرَهَانِ خُرُوجِي، فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ (صلّی اللّه علیه و آله) فَقِرَّ مَعَ وَالِدَيْكَ فَوَ الَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ لَأُنْسُهُمَا بِكَ يَوْماً وَ لَيْلَةً خَيْرٌ مِنْ جِهَادِ سَنَةٍ.
الكافي، ج2، ص 160
#حدیث
#الکافی
#رسول_الله
#امام_صادق
@Arshiv_Gholam
در جامعه ای که تحریک جنسی فراوان باشد، بسیاری از افراد در مدّتی طولانی متوجّه مسائل جنسی اند، بی آنکه به مسائل عمیق و سازنده بیندیشند. در این محیط ها، فعالیّت های علمی و حساسیّت های اجتماعی و سیاسی کاهش می یابد. از همین رو، امروزه مهمترین دلیلی که برخی کشورها برای حمایت از تأسیس محیط های علمی تک جنسیّتی مطرح می کنند، کمک به رشد علمی دانش پژوهان است. برای نمونه در أواخر دهه پایانی قرن بیستم، کشور سوئد به کمیته "رفع تبعیض علیه زنان" سازمان ملل گزارش داد:
"دولت سوئد معتقد است که در صورت جداسازی دختران و پسران، دانش آموزان بهره علمی بالاتری خواهند برد."
دانش خانواده و جمعیت، ص 38
#کتاب
#دانش_خانواده
@Arshiv_Gholam
میرزا ملکم خان که پدرِ روشن فکری و پایه گذار لژهای فرماسونری در ایران است، نوشته است:
"من همین قدر میگویم که ما در مسائل حکمرانی، نه میتوانیم و نه باید از پیش خود إختراعی نماییم. یا باید علم و تجربۀ فرنگستان را سرمشق خود قرار بدهیم، یا باید از دایرۀ بربری گریِ خود قدمی بیرون نگذاریم."
صعود چهل ساله، ص 22
#کتاب
#انقلاب_اسلامی
#صعود_چهل_ساله
#استاد_راجی
@Arshiv_Gholam
شیوه تحلیل و تبیین و توصیه برای برون رفت از تعارض أخلاقی یکی از شاخص های مهمّ أرزیابی مکاتب أخلاقی است. مبحث تعارض أخلاقی آوردگاهی است که نظریه های رقیب أخلاقی در آن به صورت جدّی به چالش کشیده می شوند. دانش أصیل أصول فقه به مثابه رشته ای روش شناختی می تواند در این عرصه به اندیشمندان أخلاق مدد رساند.
این دانش تاکنون نه برای غیرمسلمانان چندان شناخته شده و نه خود ما کوشیده ایم تا ظرفیّت های فراوان آن را در حوزه های معرفتی غیر از دانش شریف فقه به کار بندیم. اکنون زمان آن رسیده که أصول فقه آغوش خود را بر پرسش های همه علوم اسلامی و انسانی بگشاید. کتاب حاضر در پی انجام این مهمّ است.
✍ أثری از استاد حسن بوسَلیکی.
📚 پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی.
#معرفی_کتاب
#تعارض_اخلاقی_و_دانش_اصول_فقه
#استاد_حسن_بوسلیکی
@Arshiv_Gholam
03 zamine_01.mp3
5.93M
🎙گویا که این جوانی أیام سخت پیری است🎙
"کربلایی علی اکبر حائری"
#صوت
#سینه_زنی
#علی_اکبر_حائری
@Arshiv_Gholam
4_5953803413698381711.mp3
10.58M
🎙دل بی شکیب من الحبیب الی الغریب🎙
"کربلایی محمود عیدانیان"
#صوت
#سینه_زنی
#محمود_عیدانیان
@Arshiv_Gholam
دانشجویی از من سئوال کرد، در مسئله عدالت چرا خودتان وارد میدان نمی شوید؟
این توقّع درستی نیست؛ مدیریّت إنقلاب، غیر از مدیریّت إجرایی کشور است. برای رهبری، وارد شدن در میدان، به صورت طرح مسئله و بسیج أفکار عمومی است.
نائب المهدی امام خامنه ای
کتاب عدالت، ص 8
#کتاب
#کتاب_عدالت
#سید_علی_خامنه_ای
#رهبر
@Arshiv_Gholam
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ النَّوْفَلِيِّ عَنِ السَّكُونِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام) قَالَ:
مِنَ السُّنَّةِ وَ الْبِرِّ أَنْ يُكَنَّى الرَّجُلُ بِاسْمِ أَبِيهِ.
مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ إِسْمَاعِيلَ بْنِ بَزِيعٍ عَنْ حَنَانِ بْنِ سَدِيرٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ:
قُلْتُ لِأَبِي جَعْفَرٍ (علیه السّلام) هَلْ يَجْزِي الْوَلَدُ وَالِدَهُ؟ فَقَالَ لَيْسَ لَهُ جَزَاءٌ إِلَّا فِي خَصْلَتَيْنِ يَكُونُ الْوَالِدُ مَمْلُوكاً فَيَشْتَرِيهِ ابْنُهُ فَيُعْتِقُهُ أَوْ يَكُونُ عَلَيْهِ دَيْنٌ فَيَقْضِيهِ عَنْهُ.
الكافي، ج2، ص 162 و 163
#حدیث
#الکافی
#امام_باقر
#امام_صادق
@Arshiv_Gholam
برای تقویت خویشتن داری جنسی باید از راهکارهای اندیشه ای (تفکّر درمورد فلسفه زندگی، تقویت باور به خدا، جدّی گرفتن آخرت و افزایش إطّلاعات درباره پیامدهای دوستی دختر و پسر)، گرایشی (توجّه به کرامت خویشتن و مدیریّت خواسته ها) و رفتاری (رعایت حدود إلهی و مدیریّت أوقات فراغت) استفاده کرد.
دانش خانواده و جمعیت، ص 44
#کتاب
#دانش_خانواده
@Arshiv_Gholam
برای تشخیص میزان کاهش نابرابری در توزیع درآمد و توزیع مناسب ثروت در یک جامعه، از شاخص "ضریب جینی" استفاده می شود...اگر ضریب جینیِ کشوری در طول بازۀ زمانی مشخّصی کاهش پیدا کند، نشان دهندۀ افزایش عدالت اجتماعی و کاهش فاصلۀ طبقاتی در آن کشور خواهد بود...ضریب جینی در أکثر کشورها سیر صعودی داشـته اسـت که نشانگر افزایش فاصلۀ طبقاتی و دورشدن از عدالت اجتماعی است؛ أمّا در مقابل، جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب اسلامی، توانسته است ضریب جینی را بـه میزان درخورِ توجّهی کاهش دهد.
صعود چهل ساله، ص 42 تا 52
#کتاب
#انقلاب_اسلامی
#صعود_چهل_ساله
#استاد_راجی
@Arshiv_Gholam
ربط و نسبت دین و اخلاق دیرزمانی است که ذهن و ضمیر اندیشمندان را به خود مشغول کرده است. هرچند در أدیان آموزه های اخلاقی بسیاری وجود دارد، ولی آیا اخلاق به لحاظ عقلی و منطقی وابسته به دین است؟ آیا اخلاقِ بدون دین، به لحاظ عملی، مجال ظهور می یابد؟ در مقام پاسخ به چنین پرسش هایی چهارگونه رابطه و وابستگیِ معناشناختی، وجود شناختی، معرفت شناختی و روانشناختیِ اخلاق به دین مطرح شده است. این أثر ضمن گزارش و تحلیل، به بررسی و نقد دیدگاه های متفکّران در این زمینه پرداخته است.
✍ أثری از استاد جواد دانش.
📚 پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی.
#معرفی_کتاب
#دین_و_اخلاق
#استاد_جواد_دانش
@Arshiv_Gholam