✍ از آیتالله بهجت(ره) درخواست کردم: «یک ذکر خیلی بزرگ یادم بدهید!»
گفتند: ذکری یادتان بدهم که از جواهرهای همۀ کوههای دنیا و مروارید همه دریاها قیمتیتر باشد؟ گفتم: بله! و منتظر یک ذکر عریض و طویل خاص بودم؛ که گفتند: استغفار... استغفار... استغفار!
اگر بدانید در این استغفار چه گنجهایی نهفته است! روح را صیقل میدهد، راهها باز میشود و حاجتها برآورده میشوند ...
📚 به شیوه باران،
کمی تا بهجت🌷
#هم_و_غم_روزی
🍃خدا کند یقین برای انسان روزی شود!... چه قدر خوب است انسان از ناحیۀ امر روزی، راحت باشد؛ زیرا همّ و غمّ روزی، بدتر از زحمت کار است. کسی که به همّ و غمّ روزی مبتلا است، شب و روز کار می کند، و پیوسته غصّۀ روزی را می خورد!
👈 کمی تا بهجت🌷
#مسیر_رسیدن_به_توحید:
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط فرموده اند:
🍃« به نظر حقیر، اگر کسی طالب راه نجات باشد و بخواهد به کمال واقعی برسد و از معانی توحید بهره ببرد، باید به چهار چیز تمسک جوید:
اول حضور دائم
دوم توسل به اهل بیت (س)
سوم گدایی شب ها
چهارم احسان به خلق
👈 کمی تا بهجت🌷
🍀آیت اللّہ فاطمی نیا:
راه زیاد شدن محبّتِ معصومین
علیهم السلام در قلب، عملصالح
و دوری از #گنــــــــاه میباشد.
ایت الله بهجت ره 🌺
کمی تا بهجت🌷
✍استاد فاطمی نیا
برخی که قادر به گرفتن روزه نیستند می گویند: سعادت نداشتیم! این چه جمله ای است؟! تو به دستور خدا روزه نگرفته ای! این جمله یعنی خدا مرا بی سعادت کرد! این بی ادبی است به خداوند و باید ترک شود؛ همانطور که روزه دار به امر خدا عمل میکند آن که به خاطر مریضی روزه نمی گیرد هم به فرمان خداست.
کمی تا بهجت🌷
#توسل
🍃نزدیکترین راه برای توسل این است که به دلت نگاه کنی ببینی با کدام یک از امامان انس بیشتری داری، دلت بیشتر پیش کدام یک از آنان میرود..
«آیت الله کشمیری»
👈 کمی تا بهجت🌷
⭕️ #حکومتهای_باطل_همه #کارهایشان_دروغ_است❗️
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
حکومتهای باطل همه کارهایشان دروغ و فقط برای این است که در حکومتهای اسلامی راه پیدا کنند. مثلاً [شاید کسی بپندارد که] الان بیش از معدن و مانند آن چیزی نمیخواهند لکن فهمیدهایم که همه چیز را میخواهند. حتی نمیخواهند مملکتی را که با اینها دوست است #دین داشته باشد. خودشان هم که دینی ندارند. خودشان از دین نصاری(مسیحیت) [فقط] اسمش را دارند…
📚 گوهرهای حکیمانه، ص۶٠
👈 کمی تا بهجت🌷
✨﷽✨
👤 استادعلی صفایی حائری
✍در همين شبهاى ماه رمضان، كه ما دور هم مى نشينيم و مى گوييم ماه رمضان آمد. بايد مواظب باشيم و به خودمان فكر كنيم، ولى مانند كسى هستيم كه به حمام آمده است، ولى نه براى تطهير، كه براى بازى!
وقتى بچه بوديم، نزديك عيد كه مى شد، ما را به حمام می فرستادند. چند تا بچه بوديم، بدجنس و بازى گوش. گاهى سه ساعت در حمام مى مانديم؛ آن هم حمام هاى قديمى كه خزينه داشت. همديگر را مىزديم و پوست همديگر را مى كنديم و صاحب حمامى چقدر ما را دعوا مى كرد! بعضى وقتها هم بيرونمان مى كرد، ولى وقتى مى آمديم خانه، پشت گوشها و پاهامان همه كثيف مانده بود. مادر ما هم كه خيلى دقيق بود، پشت گوشها و آرنج هاى ما را نگاه مى كرد و مى پرسيد: اينها چيه؟! ما را تنبيه مى كرد و گريه مى كرديم.
ما حمّام رفته بوديم، اما بازى كرده بوديم. در مقام تطهير نبوديم.
رمضان ها آمده و رفته، امّا ما لَعْبِ به رمضان داشته ايم و جدّى نبوده ايم. ماه رمضان كه شهر طهور، شهر تمحيص ماه طهارت، ماه شستشو است، اما ماه شستشوى ما نبوده است.
✨﷽✨
✍ آیت الله جوادی آملی :
الآن ما ماه مبارك رمضان را در پيش داريم. بعضيها ميگويند چگونه ما هفده ساعت غذا نخوريم؟ آنها كه «بدني» فكر ميكنند آنها را غصه ميگيرد كه من به هر حال آب ميخواهم, نان ميخواهم هميشه ساعت را نگاه ميكنند كه چه وقت اذان ميشود، آنها كه الهي فكر ميكنند اصلاً منتظرند, روزشمارند كه ماه مبارك رمضان بيابد. در بين حكماي بزرگ مثل مرحوم بوعلي و امثال آن که از بزرگان و مفاخر اسلامي هستند اينها آمدند به شما گفتند اگر كسي با يك غذاي كمي دارد زندگي ميكند شما اين را باور كنيد، براي اينكه طب، يك و معارف برتر از طب، دو; اين را تجويز ميكند، سه. مرحوم بوعلي مثالي ذكر ميكند و ميگويد انسان روحي دارد و بدني, نه بدن اصل است نه همتاي هماند، براي اينكه بدن را روح دارد اداره ميكند. اين بدن غذا ميخواهد؛ ولي در حال نشاط و اندوه, ما ميآزماييم كه اين بدن چيزي نميخواهد.
اگر كسي ـ انشاءالله ـ براي فرزندش جشني در پيش داشته باشد اين از صبح تا نيمه شب مرتب در حركت است به استقبال و بدرقه مهمانها ميپردازد، از صبح كه شروع كرده چيزي نخورده تا نيمه شب و نيمه شب هم كه شد به او شام تعارف ميكنند ميگويد من ميل ندارم از بس خوشحال است، در نشاط و خوشحالي, روح به بدن توجه ندارد، به آن هدف والاي خودش متوجه است، چون به بدن توجه ندارد، بنابراين غذا نميخواهد سالم هم هست؛ ولي ميگويد ميل به غذا ندارم ـ خداي ناكرده ـ در اندوه و غم اگر كسي عزيزي را از دست داد از صبح تا غروب مرتب حمل جنازه و تشييع كردن و دفن كردن و تلقين كردن و بدرقه كردن, نيمه شب كارش تمام ميشود؛ اما هيچ اشتها به غذا ندارد, چرا؟ چون روحش جاي ديگر است؛ بدن, اصل نيست.
شما ميبينيد دو برادر از يك خانواده يكي گرفتار شكم است مرتب ساعت نگاه ميكند مرتب ميگويد روز طولاني است؛ اما يكي ديگر كه اهل معناست، اصلاً نمازش را هم اوّل وقت ميخواند، چون خيلي فضيلت دارد نماز مغرب و عشا را انسان به حالت روزه بخواند، قبل از افطار گرچه وقتي اوّلِ اذان شد شخص صائم نيست، ديگر روزه ندارد، ولي قبل از اينكه چيزي ميل كند اين نماز مغرب و عشا را بخواند نه تنها فضيلت اوّل وقت است, فضيلت صلات صائم را دارد، حواسمان جمع باشد!
📚جلسه درس اخلاق
کمی تا بهجت🌷
#جواب_بهجت
❓سؤال: عامل موفقیت در زندگی مشترک و شرایط ازدواج محمدی چیست؟
▫️جواب: محبّت بین طرفین و عمل هر کدام به وظایف شرعی نسبت به دیگری و اغماض هریک از خطاهای دیگری.
👈 کمی تا بهجت🌷