#مسیر_رسیدن_به_توحید:
مرحوم شیخ رجبعلی خیاط فرموده اند:
🍃« به نظر حقیر، اگر کسی طالب راه نجات باشد و بخواهد به کمال واقعی برسد و از معانی توحید بهره ببرد، باید به چهار چیز تمسک جوید:
اول حضور دائم
دوم توسل به اهل بیت (س)
سوم گدایی شب ها
چهارم احسان به خلق
👈 کمی تا بهجت🌷
#سجده_عارفانه
#شیخ_رجبعلی_خیاط
🍃بطری وقتی پر است و میخواهی خالی اش کنی، خمش میکنی. هر چه خم شود خالی تر میشود. اگر کاملا رو به زمین گرفته شود سریع تر خالی میشود.
دل آدم هم همین طور است، گاهی وقتها پر میشود از غم، از غصه،از حرفها و طعنههای دیگران.
قرآن میگوید: "هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها، خم شو و به خاک بیفت." این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است: "ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند." "سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن"
✍آیت الله کشمیری (ره) :
مرحوم آیت الله شیخ محمدحسین اصفهانی معروف به غروی را درک کردم و از ایشان دستوری خواستم ، ایشان خواندن سوره #قدر را به من وصیت کردند و فرمودند :
هر شخصی این سوره را بخواند از سرش تا عرش ، عمودی از نور متصل است . و خودش هم روزی هزار بار این سوره را میخواند .
#واقعا_عجیبه!!
🍃آیت الله بهجت ره: استاد ما، مرحوم آقا سید علی قاضی رحمهالله میفرمود : برای حاجتی، چهل سال بعد از نماز دعا میکردم؛ بعد معلوم شد که مصلحت نبوده است.
📗در محضر بهجت، ج۱
👈 کمی تا بهجت🌷
✍آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله:
هیچ دعایی را کوچک نشمارید، شاید استجابت در همان دعا باشد.بعد از هر نماز دست خود را بلند کن و حاجت از خدا بخواه. هر کس بعد از نماز یک دعا پیش خدا محل دارد که حاجت بگیرد، آن وقت بلند می شود و می رود.
تا نماز خود را خواندی بلند نشو و برو، تعقیبات بخوان، دعا بخوان. همانطور که بادبادک بدون دنباله بالا نمی رود، نماز هم بدون تعقیب بالا نمی رود. بعد از نماز حتما تعقیبات بخوان.بنشین درِ خانه ی خدا و گدایی من و حاجت بخواه. شلید همین امشب دعایت گرفت.
انسان باید در گدایی از خدا سماجت کند. خود خدا می فرماید:«اُدْعوُنی اَسْتَجِبْ لَکُمْ» شما بخوانید مرا، من دعایتان را مستجاب می کنم.
📚 طریق وصل
کمی تا بهجت🌷
#واقعا_چه_مثال_قشنگی_برای
#اهمیت_صلوات❗️
آیتالله بهجت قدسسره:
🍃ترک صلوات و دعا کردن به دعاهای شخصی، مانند رها کردن سرچشمه و به دنبال جوی آب و یا حوض رفتن است.
👈 کمی تا بهجت🌷
✍ علامه طباطبایی رضوان اللّه علیه:
گردش زبان ، دل را به گردش آورد؛ اگر زبان به ذکر خدا مترنم گردد. دل نیز در حرم خدا حرکت می کند، و اگر زبان به گناه حرکت کند، دل نیز در این مرتع شیطان جولان می کند. یک علت مهم آشوب دلها همانا تکثیر در کلام ها است؛ به روایت عامه حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: " اگر نبود تشویش و اضطراب در قلوب و زیاده سخن گفتن شما، قطعاً می دیدید آنچه را من می بینم و می شنیدید آنچه را من می شنوم.
📚المیزان، ج۵، ص۲۷۰
کمی تا بهجت🌷
✅نورِ عَملِ خیر
✍استاد فاطمی نیا می فرمودند: اعمال و عبادات ما همگی نور دارد، باید اثر و نور این ها را با مراقبه و محافظت نگه داریم و از دست ندهیم. ماها متاسفانه غالبا ولخرج هستیم، ولخرج نـور. اگـر از عبادتی نور کسب کنیم ، آن را حفـظ نمی کنیم . فورا با رفتارمان آنرا خرج میکنیم و از بین می بریم نماز شب میخوانیم و بعد غیبت می کنیم و نور نمازشب ازبین میرود، یک نورانیت هم اگـر شب به ما بـدهند، صبح خـرجش می کنیـم. یک دعا می خوانیـم ، با جـواب تلخی کـه مثلا به مادرمان می دهیم ، از بین می بریم خلاصه هـر عمل خیری نور دارد ، اگر نور ها را حفظ کنیـم ، به تـدریج این نورها جمع شـده و قوی می شـوند و دارای آثار عالیه می شود.
کمی تا بهجت🌷
✨﷽✨
✍آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):
نقل می کنند که یک نفر از کسبه بازار بود و او هم به بیماری وسواس مبتلا بود و هر وقت که به دستشویی محل کارش که نزدیک مسجد بود می رفت آفتابه را از حوض مسجد پر می کرد و با خود به دستشویی می برد ، وقتی که آب آفتابه تموم میشد، مردم را صدا میزد که بی زحمت این آفتابه رو پر کنید و این عمل را چندید بار تکرار می کرد شخصی گفت :
من این آقا رو معالجه می کنم، وقتی آن وسواسی صدا زد که آفتابه ام رو پر کنید ، آن شخص به همراه آب یک شیشه روغن زیتون هم در آفتابه ریخت و کاملا به هم زد و داد به دست آن شخص وسواسی
و او هر چه خود را تطهیر می کرد ، و آب می طلبید فایده نداشت و باز می دید که چرب است ، آخرالامر خسته شد و رها کرد و بیرون آمد. و گویند بعد از آن جریان دیگر کسی نشنید که این آقا در دستشویی تقاضای آب کند.
اما دوای وسواسی این است که ، سوره ناس را زیاد بخواند، لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم، زیاد بگوید. و متوسل به اهل بیت شود، زیرا .حضرت امیرالمومین علی علیه السلام فرمودند: یاد ما اهل بیت شفا و علاج از وسواس شک است.
کمی تا بهجت🌷
🌼بزرگترین مصیبت
✍آیت الله مظاهری: بزرگترین مصیبت برای انسان این است که از مناجات با خدای خویش #لذت نبرد. حضرت موسی علیه السلام برای مناجات با خدا میرفت، یک بیادبی به او گفت: از طرف من به خدا بگو: چقدر گناه کنم و تو کیفر نکنی؟! حضرت موسی علیه السلام رفت، مناجات کرد و قصد بازگشت داشت که از سوی خدای متعال خطاب آمد: چرا پیام بندهام را نمیرسانی؟ گفت: خدایا تو میدانی او چه گفت. خداوند فرمود: به او بگو بالاترین بلا را بر تو نازل کردهام و تو نمیفهمی! بلا و کیفر تو این است که از مناجات با من لذت نمیبری و توجه به این مصیبت نداری.
📚 از کتاب « ارتباط عاطفی با خداوند»
کمی تا بهجت🌷