فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهترین شیوه ارتباط با امام زمان علیه السلام در این عصر
🎙 آیت الله بهجت (ره)
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✍ آیتالله بهجت(ره):
📝 نمیتوانیم اعمال خودمان را از خدا مخفی کنیم؛ او قادر است، ناظر است، علیم است، حکیم است. تا با او نسازیم، کارمان درست نمیشود.
🔹حالا چهکار بکنیم؟ خودمان از خودمان بترسیم، فضلاً از دیگران... بین خودمان و خدایمان در خلَوات، از تضرعات، از انابه و از #توبه، و از طلب توبه، طلب توفیق به توبه، دست برنداریم.
📚 بهسوی محبوب، ص١١١
💠
✍ آیتالله بهجت:
.
نمیتوانیم اعمال خودمان را از خدا مخفی کنیم؛ او قادر است، ناظر است، علیم است، حکیم است. تا با او نسازیم، کارمان درست نمیشود.
حالا چهکار بکنیم؟ خودمان از خودمان بترسیم، فضلاً از دیگران... بین خودمان و خدایمان در خلَوات، از تضرعات، از انابه و از توبه، و از طلب توبه، طلب توفیق به توبه، دست برنداریم.
.
📚 بهسوی محبوب، ص١١١
💠
✨﷽✨
✍️ ازعلامه جعفری ره
.
روزی طلبه فلسفهخوانی نزد من آمد تا برخی سوال بپرسد. ديدم جوان مستعدی است كه استاد خوبی نداشته است. ذهن نقاد و سوالات بديعی داشت كه بیپاسخ مانده بود. پاسخها را كه میشنيد، مثل تشنهای بود كه آب خنکی يافته باشد.
.
خواهش كرد برايش درسی بگويم و من كه ارزش اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندی كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش ابهت و عظمتی يافته بودم كه برايش خطر داشت.
.
هرچه كردم، اين حالت در او كاسته نشد. میدانستم اين شيفتگی، به استقلال فكرش صدمه میزند. تصميم گرفتم فرصت تعليم را قربانی استقلال ضميرش كنم. روزی كه قرار بود برای درس بيايد، در خانه را نيمهباز گذاشتم. دوچرخه فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازی و حركات كودكانه كردم.
.
ديدمش كه سر ساعت آمد. از كنار در، دقايقی با شگفتی مرا نگريست. با هيجان، بازی را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بی يک كلمه، رفت كه رفت. اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفری با آن همه خدمات فكری و فرهنگی به اسلام، گفت: برای آخرتم به معدودی از اعمالم، اميد دارم. يكی همين دوچرخهبازی آن روز است!
.
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✨﷽✨
✳ تقوا، کمش هم انسان را نجات میدهد
✍ «وَاجْعَل بَینکَ وَ بَینَ اللّهِ، سِتراً وَ إن رَقَّ.» (و بین خودت و خدا ستری قرار بده؛ اگرچه نازک باشد) (نهجالبلاغه، حکمت۲۴۲)
یعنی حریمی هر چند نازک، بین خودت و خدای خودت حفظ کن. خدا شاهد است که بهترین امتحان برای بشر، حوادث همین عالم است. آن که #تقوا دارد، اگرچه کم، ما میبینیم در حوادثی که پیش میآید، میتواند خودش را حفظ کند. آن که تقوا ندارد، وقتی در این حوادث قرار بگیرد، آنجا است که عجیب #انحراف پیدا خواهد کرد.
تقوا! تقوا! انسان اگر تقوا پیدا کند به یک معنا خیالش راحت میشود. این، مثل کسی میماند که در اجتماعی که همه بیمار هستند و بیماریشان مسری است، واکسنزده وارد میشود. لذا #علی علیه السلام در #نهج_البلاغه میفرماید: تقوا کمش هم که شده انسان را نجات میدهد. تقوا ناجی انسان است.
👤 #آیت_الله_مجتبی_تهرانی
📚 از کتاب «فَلیَبکِ ٱلباکون: توسلات اصحاب امام حسین (ع)»
📖 ص ۵۹
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✍آیت الله حق شناس:
شیطان از پروردگار یک اختیاری گرفته است که از راه خون وارد عروق انسان میشود و او را وسوسه میکند. «ان الشیطان لیجری من ابنآدم مجریالدم». (عوالی اللئالی، لابن ابیجمهور الاحسایی/1/273)
شیطان کاملاً به وضعیات شما مطلع است که چه کسی احکام شرع را یکدستی گرفته و چه کسی خودش را در حضور پروردگار میداند و چه کسی نمیداند، چه کسی مراقب است و چه کسی مراقب نیست
💠
✨﷽✨
✳️ حقیقت گناه!
✍با جوانان شهر، پای کوهی بازی میکردیم. در بین بازی که به استراحت نشسته بودیم، یکمرتبه دوستم مرا صدا زد و گفت بهرام بیا! جلو رفتم و دیدم تعدادی تخم کبوتر را در داخل قوطی حلبی جمع میکند. این تخمهای پرنده مرا به هوس انداخت و از حسین خواستم که از آنها به من هم بدهد که گفت نه! حتی یک عدد هم نمیدهم و این تنگنظری او موجب بههمخوردن دوستی ما شد. پس از چندی باخبر شدیم که خانهی حسین در خطر هجوم مارها واقع شدهاست. مأموران شهرداری بررسی کردند و متوجه شدند منشأ این مارها همان قوطی حلبی بود و معلوم شد که آنها تخم مار بودند، نه تخم کبوتر!
گناهانی که امروز برای انسان جاذبه و شیرینی دارند، صورت برزخی آنها مار و افعی است و انسان در قیامت با شدت تمام آرزو خواهد کرد ای کاش این گناه در اختیار من قرار نمیگرفت و گرفتار این بدبختی نمیشدم! آری، جاذبههای گناه، مطلوب و خوشایند است ولی صورت برزخی آن بسی کریه و بدمنظر است.
👤 استاد ابوالفضل بهرامپور
📚 از کتاب زندگی با قرآن ج۵ ص ۹۳
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✨﷽✨
✍آیت الله محفوظی:
در همهٔ فرهنگ های بشری امانت داری امر پسندیده ای تلّقی شده است
در اسلام نیز این مقولهٔ انسانی،بسیار با اهمیت است و قرآن و نیز سیرهٔ انبیا و اولیا و معصومان پاک بر ترویج و تثبیتِ امانت داری بوده است
دلیل این اهمیت آن است که اساساً استواری جوامع بشری در همهٔ ابعاد سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی، وام دار امانتداری و گسترش آن در جامعه است.
اگر امانتداری در جامعه ای تضعیف شود،اعتماد افراد از میان می رود و پریشانی و خیانت،سایهٔ شوم خود را بر زندگی مردم خواهد افکند.
در تعالیم اسلام،امانت داری چنان با اهمیت است که حتی از ایمان هم بالاتر می باشد
امیرمؤمنان فرمود:أفضَل الايمان الأمٰانَة
امام صادق(ع( امانتداری را معیار مناسبی برای ارزیابی شخصیتِ معنوی دانسته و می فرماید:به طول رکوع و سجدهٔ انسان نگاه مکن،زیرا اگر به آن عادت کرده باشد از ترک آن بیمناک خواهدبود؛به راستی و امانت داری او بنگر که چگونه امانت را پاس میدارد.
قرآن انسانها را به ادای امانت فرمان داده و می فرماید
إنّ اُلله يَأْمُرُكُمْ أن تُؤدَّوا اُلأمانات إِلي أَهْلِها
خداوندبه شما فرمان می دهد که امانت ها را به صاحبان آن ها رد کنید.
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✨﷽✨
💠 پاسخ به یک شبهه مهدوی 💠
✍حاج آقا قرائتی:
سؤال: آمده که امام زمان(ع) با شمشير ظهور ميکنند: «يَخْرُجُ بِالسَّيْف» (كمالالدين،ج۲، ص۵۳۲) پس در برابر اين همه سلاح مدرن و پيشرفته چه مي کند؟!
جواب: معنايش اين نيست که حضرت(ع) مي خواهد با شمشير با کفار بجنگد، همانطور که می بينيم در مقابل تمام پادگانها دژبان با سرنيزه ايستاده است، معنايش اين نيست که با سرنيزه مي خواهند بجنگند، اين علامت قدرت دفاعي است. روايت داريم: زمانِ ظهور آنقدر جنگ جهاني توسعه مي يابد که يک سوم مردم کشته و يك سوم مي ميرند.
حديثی هم داريم که: زمان ظهور افرادي با همان اسلحه ها، به آن حضرت(ع) ايمان مي آورند و اسلحه ها را در اختيار مي گذارند.
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✨﷽✨
💬استاد حجت الاسلام تهرانی میگفت دوران نوجوانی در محضر سیدعبدالکریم کشمیری بودیم این داستان از زبان خود ایشون شنیدیم
آیت الله کشمیری میفرمود در هند یه مرتاضی بود، این توانایی رو داشت که اگر اسم شخص و مادرش رو بهش میگفتیم، بهت میگفت که طرف زندهس یا مرده و کجا دفنه، ازش چندنفر رو پرسیدیم کاملا درست جواب داد.
👈مثلا آیت الله بروجردی رو پرسیدیم، گفت: کُم کُم.
منظورش قم بود. یعنی قم هستش پرسیدیم زندهس یا مرده، گفت مرده.
آیت الله کشمیری اهل کشمیر بود و زبان هندی رو بلد بود.
👳🏾♂این مرتاض این توانایی رو داشت که بفهمه منظور ما چه کسی هست. چون مثلا اسمها خیلی مشترک هستش، شاید تو کل دنیا چندهزار آدم وجود داشته باشه که اسمش محمد باشه و اسم مادرش هم مثلاً فاطمه. ولی این شخص می فهمید معنا و منظور چه کسی هست. این قدرت رو داشت که شرق و غرب عالم رو ببینه و میگفت شخص کجاست و آیا روی خاک هست یا زیر خاک!
✳️آیت الله کشمیری گفت دیدیم وقت خوبیه ازش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بپرسیم ببینیم حضرت کجاست و مرتاض چی میگه. گفتیم مهدی فرزند فاطمه. مرتاض یکم صبر کرد و گفت چنین کسی رو متوجه نشدم. اونی که منظور شماس این اسمش نیست.
ماهم دیدیم اشتباه گفتیم، اسم امام زمان محمد هستش، مهدی لقب حضرته، مادر حضرت مهدی هم باید نرجس بگیم نه حضرت زهراء (سلام الله علیها)، به مرتاض گفتیم، محمد فرزند نرجس، دیدیم مرتاض بعد از چند لحظه مکث، رنگ و روش عوض شد و یِکَم جا خورد و کمی عقب رفت چند بار گفت این کیه؟ این کیه؟ گفتیم چطور مگه؟
👈اینجای تعریف کردن داستان که رسید آیت الله کشمیری شروع کرد به گریه کردن، به مرتاض گفتیم این امام زمان ماست.
🌏 گفت هر جای عالم که رفتم این شخص حضور داشت، همه جا بود. جایی نبود که این شخص نباشه!!!.
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✨﷽✨
✳️ مثل کودک صدساله از دنیا نرویم!
✍ اگر کسی #درون خود، هیچ #سفر نکرده باشد، یک #کودک بیست ساله است، بعد سی ساله میشود، بعد هفتاد ساله میشود، بعد هشتاد ساله میشود، حداکثر بعد هم اگر عمر کرد، یک کودک صد ساله است و میمیرد. سفرها کرده، خیلی از جاها را دیده ولی در درون خود هیچ سیری نکرده است. گاهی نیز انسان در درون خود سیر کرده و متحول شده و یک شبه ره صد ساله را پیموده است.
راه خدا که رهبران الهی مردم را به آن دعوت میکنند، راه زمین و آسمان و هوا و دریا نیست. بلکه راه خدا #علم و #معرفت و #عدل و #فضایل است و اینها در درون #جان آدمی است. پس در سیر الی الله، رونده و راه یکی است.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
📚 برگرفته از کتاب «توصیهها، پرسشها و پاسخها»
📖 ص ۲۹
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✨﷽✨
✍آیت الله سید احمد خوانساری و قرآن
یک روز حضرت آیت الله العظمی حاج سید احمد خوانساری در مجلس عقد، برای خواندن خطبه، به منزل کسی رفته بودند. شخصی که قرآن را برای سفره عقد می برده است.
.
در پله ها به ایشان میرسد، او به احترام آقا صبر می کنند تا حضرت آقا بروند، اما آقا میفرمایند: «شما قرآن را جلوتر ببرید، من پشت سر شما خواهم آمد»
.
دکتر احمد مسجد جامعی می فرمود: نقل است. که یک بار هيأت عزاداران حسینی در بازار در منزل حضرت آیت الله العظمی حاج سیداحمد خوانساری مشغول سینه زنی بودند، در پشت سر سینه زنان، قرآنی بر طاقچه بود. حضرت آقا با شتاب آمدند و قرآن را از پشت سر هیات سینه زنی برداشتند که
مبادا به کلام الله بی احترامی شود.
مرحوم آیت الله «سید عبدالکریم کشمیری» میفرمودند: از حضرت آیت الله العظمی حاج سیداحمد خوانساری پرسیدم: شما هر روز چقدر قرآن میخوانید؟ فرمودند: «هر سه روز یک ختم قرآن موفق می شوم یعنی هر روز ده جزء ] و اگر کلمات کتابها ریز باشد نمی توانم ببینم و بخوانم، ولی قرآن حتی اگر کلماتش ریز هم باشد، آنها را می بینم و می توانم بخوانم.»
✅ کانال آیَتٌ اَلله بَهجَت (ره)
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄