🗓 سهشنبه ١۵ اسفند ماه ١۴٠٢
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️ این طرف حیاط، کنار حوض یک درخت انار بود.
▫️ کنار انار، بوتۀ گل محمدی.
▫️ آنطرف حیاط هم یک درخت خرزهرۀ بزرگ که مدام گلبرگهاش میریخت؛
▫️ و یک نفر باید هر روز جارو بهدست، به داد حیاط میرسید.
▫️ جمعه بعد از روضه داشت کنار حوض وضو میگرفت.
▫️ گفتم: «آقا! اجازه بدهید این خرزهره را ببُریم. درخت میوه که نیست؛ فقط حیاط را کثیف میکند.»
▫️ با مهربانی و خنده گفت: «نه! این را علی آقا [فرزند ایشان] کاشته؛ نباید بِبُرید.»
▫️ مهربانی، از چشمهایش میبارید.
📚 به شیوه باران، ص۴۵
🔻مناسبتها:
🔹 درگذشت آیتالله میرزا محمدحسن شیرازی، صاحب فتوای تحریم تنباکو؛ ١٣١٢ق.
🔹 روز درختكاری
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
🔻بحث سادات شد بد نیست به این شبهه پاسخ بدم که این تعداد #امامزاده تو ایران دلیلش چیه؟
1⃣ در قرن اول و دوم شیعیان و سادات تحت فشار و تعقیب خلفای اموی و عباسی بودن و بخاطر حفظ جونشون به ایران میاومدن و در جای جای ایران پخش میشدن. مثلا #سادات_علوی در قرن سوم به طبرستان یا همون مازندران فعلی اومدن که بدلیل کوهستانی بودن، دسترسی حکومت بهشون ناممکن میشد. حتی حکومت تشکیل دادن علیه عباسیان. سادات دیگری هم وارد ایران شدن. این سادات با چند نسل به اهل بیت میرسیدن. برخی از خاندان های غیر سادات هم به ایران اومدن که مهمترین اونها خاندان اشعری بود که به قم رفتن.
🔻سادات بخاطر اینکه از نسل رسول خدا بودن و غالبا دارای فضائل اخلاقی بودن خیلی مورد احترام مردم ایران بودن. هرکدوم از این سادات که از دنیا میرفتن، مقبره هاشون هم مورد احترام قرار میگرفت و بمرور این امامزاده ها رو تشکیل دادن.
2⃣ بخش دیگری از سادات با ورود امام رضا و کاروان حضرت معصومه و دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر وارد ایران شدن. بخاطر همین خیلی از امامزادههای داخل ایران و سادات به امام موسی کاظم میرسن
✅ خلاصه تعداد زیاد امامزاده در ایران اصلا جای تعجب نداره. چون همه امامزادهها فرزندان بدون واسطه ائمه نیستن، خیلیاشون با چند واسطه به امام میرسن
تو ایران امامزادههایی که فرزند خود ائمه بودن انگشتشمار هستن
#شبهات_دینی
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
آمار امامزادههای شهرهای مختلف ایران
شمال (گیلان و مازندران) بیشترین تعداد امامزاده رو دارن، بعدش فارس
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال شهید عاصمی
#خلاصه_خوبیها
1⃣1⃣ قسمت یازدهم
حرف درستش نه تنها من که کلّ جمع را به خنده انداخت.
ساعت 9 صبح روز بعد، علی آمد دنبالم. وقتی در را به رویش باز کردم، با روی خوش سلام کرد و گفت: «میآیی برویم بیرون؟»
گفتم: «بله!»
برگشتم توی خانه و از پدر و مادرم اجازه گرفتم. چادرم را سرم کردم و رفتم توی ماشین هیلمنی که بعدها فهمیدم از دوستش قرض گرفته بود، نشستم. وقتی پشت فرمان نشست، چند لحظه مکث کرد و با شرم و حیای خاصی که داشت، برای اولین بار دستم را گرفت و با صدایی که می¬لرزید، پرسید: «چه حسّی داری؟»
از خجالت گُر گرفتم. فقط گفتم: «حسّ خیلی خوبی دارم.»
خندید و گفت: «من هم حسّ خیلی خوبی دارم!»
گفت: «مرضیه، من احساس میکنم آن کسی که میخواستم، پیدا کردهام!»
گفتم: «من هم همینطور.»
گفت: «قول میدهم خوشبختت کنم.»
گفتم: «من هم قول میدهم.»
ماشین را روشن کرد و راه افتاد. پرسیدم: «کجا میخواهیم برویم؟»
گفت: «خودت میفهمی.»
از کوچه و خیابانهای زیادی گذشت تا رسید جلوی بیمارستان سینا. ماشین را پارک کرد. هردو پیاده شدیم. علی راه افتاد سمت بیمارستان، من هم پشت سرش. او از داخل سرسرا و سالنِ دور و دراز بیمارستان عبور کرد. من هم مثل او. نه میپرسیدم جریان چیست، نه به تند راهرفتنش معترض میشدم.
وارد یکی از اتاقها شد. کسی یکنفر روی یکی از تختها دراز کشیده بود که دستش باندپیچیشده بود، پاهایش هم پانسمان بود، چشمهایش را هم بسته بودند. دلم آتش گرفت. بهسختی سلام کردم و احوالش را پرسیدم. بالای تخت را نگاه کردم، نام بیمار را نوشته بود: «جلال روغنی.»
علی خم شد و پیشانی بیمار را بوسید. عجیب حالم بد شد. آقاجلال هیچ جای سالم نداشت. نه دست، نه پا و نه چشم. فقط میشنید و میتوانست حرف بزند! نتوانستم آن اوضاع را تحملکنم. روحیة آقاجلال واقعاً خوب بود. با هم میگفتند و میخندیدند؛ اما من گریهام گرفته بود. بدون هیچ حرفی از اتاق بیرون زدم و داخل سالن کنار در ایستادم و شروع کردم به گریهکردن.
چند دقیقه بعد علی آمد دنبالم. هنوز گریه میکردم. گفتم: «نمیتوانم این آقا را با این وضع ببینم علی! چرا من را آوردهای اینجا؟»
حرفی نزد. راه افتاد سمتِ درِ خروجی بیمارستان. من هم دنبالش رفتم؛ اما این بار دیگر حال خوشی نداشتم. دستوپایم میلرزید. هر دو داخل ماشین نشستیم. گفت: «مرضیه! آقا جلال را دیدی؟ از دوستهای من توی تخریب بود. با همان وسایلی که من هر روز با آنها سروکار دارم، به این روز افتاده. همانطور که خودت دیدی، از هر دو چشم نابیناست، دستهایش هم قطعشده و یک پا هم ندارد! خواستم همین روز اول که با هم مَحرم شدیم او را ببینی تا بدانی بعید نیست یک روز هم من مثل او شوم.»
انگار با خنجر افتاده بود به جان دلم. گریه و خندة دردناکم یکی شده بود. گفتم: «علی! تو را به خدا، با من این کار را نکن!»
حرفی نزد. گفتم: «علی! امتحانهایی که تو از من میگیری، از امتحانهای خدا هم سختتر است! چرا با من این کار را میکنی؟ تو را بهخدا این حرفها را نزن، من نمیتوانم طاقت بیاورم تو را با آن وضعیت ببینم!»
گفت: «من که نمیگویم حتماً این شکلی میشوم؛ اما بد نیست آماده باشی. بد نیست هرازگاهی با من بیایی ملاقاتشان!»
گفتم: «چشم میآیم؛ اما میبینی که دلم نمیآید زیاد بمانم و مثل تو و آقا جلال به روی خودم نیاورم که در چه شرایطی هستیم!
👇👇👇👇👇
@shahidasemi
یازدهم اسفند
تکلیفی که انجام شد....!!
و مسئولیتی که باقی ماند....!!!
ملت بزرگ ایران همانند همیشه با حضور در صحنه و عمل به تکلیف شرعی ، اخلاقی و میهنی خود و با انتخاب نمایندگان خود ، تکلیف ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را روشن نمودند تا مثل همیشه چشم طمع دشمنان خود را کور نمایند.
مردم به تکلیف خود عمل کردند واینک منتخبین آنها باید از امانت مردم که همان مسئولیت و اعتماد آنهاست بخوبی محافظت نمایند و با درک مشکلات و معضلات جامعه با استعانت از الطاف الهی به وظایف خود عمل نمایند.
جامعه ایثارگران و بویژه آزادگان عزیز و سرافراز خراسان رضوی که به تعبیر مقام معظم رهبری الماسهای درخشان جامعه می باشند همانند همیشه حضور متعهدانه و مسئولانه خود را نشان دادند. حضور این عزیزان وخانواده های ارجمندشان را در حماسه حضور یازدهم اسفندماه ارج نهاده و برای یکایک همسنگران عزیزمان عافیت و عاقبت بخیری آرزومندیم.
«موسسه فرهنگی پیام آزادگان خراسان رضوی»
https://eitaa.com/payamazadegankhorasan
https://splus.ir/payamazadegankhorasan
هدایت شده از علیرضا
📛 ورود کشور به جنگ ادراکی
👈پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
🔚 جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده* و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی #جنگ_شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
🔝 اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟!👇
➖آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد!؟
➖آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات، تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند!؟
➖ آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند!؟
➖آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کنند!؟
🔚جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
🔚 این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است
که با ایجاد یک پارادایم (چارچوب و پیش فرض های ثابت) ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت می دهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
➖هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
➖دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
➖خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
➖ اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
➖حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده وبا جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
➖حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که تمامی حق با مظاهرش در برابر تمامی باطل با مظاهر خود قرار گرفته و چه بسا میشود گفت دوران آخرالزمانی که منتهی به ظهور حجت خدا(عج) میشود فرا رسیده و زمانه های غربال شدن یکی پس از دیگری فرا میرسد.
🇮🇷در چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب، ما با یک جنگ شناختی چند ساله روبرو هستیم. اینکه در این چند سال اخیر دشمن به جنگ شناختی روی آورده است
چند علت دارد:
1⃣ جنگ نظامی و سخت موجب وحدت داخلی است ولی جنگ شناختی وحدت شکن است.
2⃣ جنگ سخت هزینه بر است ولی جنگ شناختی هزینه اش اندک است.
3⃣ دستاورد جنگ شناختی به مراتب بیشتر و ماندگارتر از جنگ سخت و نیمه سخت است.
✳️ سئوال: ابزار های جنگ شناختی دشمن چیست؟
👈ایجاد یاس و ناامیدی و بن بست نمایی از مسیر آینده.
👈تحریف در واقعیات و تردید در درستی مسیر طی شده انقلاب.
☑️ نکته آخر اینکه این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده براساس قرائت های اصیل از آرمانهای انقلاب، گام اساسی آن است.
هدایت شده از مجتبی سالاری
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از مجتبی سالاری
پشت اکانتهای فارسیزبان رژیم صهیونیستی چه کسانی نشستهاند
🔹یگان ۸۲۰۰ بعد از نیروی هوایی بزرگترین یگان نظامی صهیونیستهاست. یگانی که در آن بدافزار میسازند، شنود میکنند و حتی با اکانت جعلی دروغ و شایعه منتشر میکنند.
🆔 @shahidemeli
هدایت شده از الف انبیایی
#بر_ما_چه_گذشت
#جنایات_کومله_و_دمکرات
#شهید_احمدوکیلی:👇
💗 شهید احمد وکیلی که با پیروزی انقلاب نام مستعار سعید را برای خود انتخاب کرده بود، بچه شهر قم بود. حضور در کردستان ، ایمانی قوی و دلی چون شیر را می طلبید. در اردیبهشت سال 59 و در جریان عملیات آزاد سازی شهر سنندج بعد از نبردی دلاورانه ، مجروح شد و توسط کومله به اسارت گرفته شد. همان لباس با آرم سپاهی که پوشیده بود، کفایت می کرد تا خون خواران کومله تا لحظه شهادت بلاهائی بر سر او بیاورند که باور این رفتارها از سوی انسانهائی به نام کومله و دمکرات بسیار سخت است...😇 بعداز مجروحیت و اسارت سعید دیگر هیچ خبری از او نبود و نیست و برای همیشه مفقود الاثر شد و تنها سند و حکایت بعد از اسارت ایشان خاطرات یک برادر ارتشی است که از آن دوران دارد👈 آقای رمضانی می گوید:👇
⭐حدود یك سال و چندی كه در دست کومله اسیر بودم همان اول اسارت كه به پایگاه منتقل شدم، گفتند هیچ اطمینانی درحفظ اینها نیست، به همین خاطر👈 "پاشنههای هر دو پایم را با مته و دلر سوراخ كردند و برادران دیگر را هم نعل كوبیدند و با اراجیف و فحاشی بر این عمل شان شادمانی میكردند" 😭 بعد از 18 روز قرار شد مارا به سبک دموكراتیك و آزادانه!! محاكمه و دادگاهی كنند. روز دادگاه رسید، رئیس دادگاه، سرهنگ حقیقی را كه همان اوایل انقلاب فرار كرده بود شناختم و محاكمه بسیار سریع به انجام رسید. چون جرم محكومین مشخص بود. دفاع از حقانیت اسلام و جمهوری آن و ندادن اطلاعات و بالطبع حكم هم مشخص، عدهای به اعدام فوری و بقیه هم به اعدام قسطی (یعنی به تدریج) محكوم شدیم😣
🌟حكم ما كه اعدام مان قسطی بود به صورت كشیدن ناخنها،بریدن گوشتهای بازو و پاها، زدن توسط كابل، نوشتن شمارهای انقلابی!😔 توسط هویه برقی و آتش سیگاربه سینه وپشت مابودو تمامی اینها بی چون و چرا اجراء میشد كه آثارش بخوبی به بدنم مشخص است 😰 مرسوم است به میمنت ازدواج نوجوانی، جلو پایش قربانی ذبح شود. این رسم را كومله نیز اجرا میكرد با این تفاوت كه قربانیها در اینجا جوانان اسیر ایرانی بود. عروسی دختر یكی از سركردگان بود. پس از مراسم، آن عفریته گفت: باید برایم قربانی كنید تا به خانه شوهر بروم.
🌟دستور داده شد قربانیها را بیاورند.
۱۶ نفر از مقاوم ترین بچههای بسیج و ارتش ودو روحانی را كه همه جوان بودند، آوردند و تك تك از پشت سر بریده شدند، این برادران عزیز مانند مرغ سربریده پر پر میزدند و آنها شادی و هلهله میكردند. بله، بزرگترین جرم همگی ما این بود كه میخواستیم دست اینان را از سر مردم مظلوم و مسلمان كُرد آن منطقه كوتاه کنیم. شهید سعید وکیلی 75 روز زیر شكنجه بود، ابتدا به هر دو پایش نعل كوبیده و به همین ترتیب برای آوردن چوب و سنگ به بیگاری میبردند. پس از دادگاهی شدن محكوم به شكنجه مرگ شد بلكه اعتراف كند. اولین كاری كه كردند هر دو دستش را از بازو بریدند😇 و چون وضع جسمانی خوبی نداشت برای معالجه و درمان به بهداری برده شد.این بهداری بردن و معالجه كردن هایشان به خاطر این بود كه مدت بیشتری بتوانند شكنجه كنند والا حیوانات وحشی را با ترحم هیچ سنخیتی نیست.
🌟پس از آن معالجه سطحی، با دستگاه های برقی تمام صورتش را سوزاندند.😞 سوزاندن پوست تنها مقدمه شكنجه بود به این معنی كه مدتی میگذرد تا پوست های نو جانشین سوخته شده و آن وقت همان پوستهای تازه را میكندند كه درد و سوزندگیاش بسیار بیش از قبل است و خونریزی شروع میشود و تازه آن وقت نوبت آب نمك است كه با همان جراحات داخل دیگ آب نمك میاندازند كه وصفش گذشت. تمام این مراحل را سعید وكیلی با استقامتی وصفناپذیر تحمل كرد و لب به سخن نگشود😭
🌟او از ایمانی بسیار بالا برخوردار بود و مرتب قرآن را زمزمه میكرد. استقامت این جوان آن بیرحمها را بیشتر جری میكرد. روزهای آخر بود و او كه دیگر نه دستی، نه پائی، نه چشمی و نه جوارحی سالم داشت با قلبی سوخته به درگاه خدا نالید كه خدایا می پسندی اینچنین در حضور شیاطین افتاده و نالان باشم دوست دارم افتادگیام تنها برای تو باشد و بس 🙌 خداوند دعایش را اجابت نمود. سعید را به دادگاه دیگری بردند و محكوم به اعدام گردید. زخمهایش را باز كردند و پس از آنكه با نمك مرهم گذاشتند داخل دیگ آب جوش كه زیرش آتش بود انداختند و همان جا مشهدش شد و با لبی ذاكر به دیدار معشوق شتافت. اما این گرگان كه حتی از جسد بیجانش نیز وحشت داشتند دیگر اعضایش را مثله نمودند و جگرش را به خورد ما كه هم سلولیش بودیم دادند و مقداری را هم خودشان خوردند...
#کتاب_خاطرات_دردناک, #ناصر_کاوه
راوی برادر #رمضانی
💢ڪاری ڪن 👈 اے_شهید: بعضے وقتـــ ها نمیـدانم در گـرد و غبـار گنـاه این دنیـا چه ڪنم. مـرا جدا ڪن از زمیـن. 🙏دستمـ را بگیـر... میخواهمـ در دنیاے تو آرامـ بگیرم ... 👌
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰بازگشت امید به جبهه انقلاب/بخش اول
🔸استقبال رایدهندگان تهران از نیروهای مستقل، عدالتخواه و فسادستیز انقلابی
🔻معجزه حضور
انتخابات یازدهم اسفند با حد نصاب نزدیک به ۴۱ درصد مشارکت به پایان رسید. ضربات هولناکی که مدیریت هشت ساله حسن روحانی بر پیکر نحیف سفره و معیشت مردم وارد کرد و زیرساختها و سازه های اقتصاد بیمار ایران را مجروح تر و سست تر از قبل نمود، از یک طرف و فضای سنگین محاصره تبلیغاتی دشمنان در رسانه و فضای مجازی از سوی دیگر موجب شدند طی سالهای اخیر زمینه های افزایش بی اعتمادی مردم به نظام و رشد ناامیدی بیش از گذشته فراهم شود.
🔹اینها را بگذارید در کنار بزرگترین عملیات ترکیبی آمریکا و اسرائیل علیه ملت ایران از ابتدای انقلاب تا کنون که در پاییز ۱۴۰۱ کلید خورد. حالا آمار مشارکتهای سه چهار سال اخیر مردم در انتخاباتها را مرور کنید.
🔹هر بیننده منصف و مشاهده گر عادلی با دیدن جمیع این شرایط، ثابت ماندن میزان مشارکت مردمِ فتنه زن، زندگی، آزادی گذرانده در انتخابات مجلس دوازدهم نسبت به انتخابات مجلس یازدهم در سال ۹۸ چند ماه پس از فتنه و آشوب بنزینی، را چیزی شبیه معجزه تعبیر خواهد کرد. اتفاقی که جز از نجابت و بصیرت مردم ایران بر نمی خیزد.
🔻دلالتهای هشداردهنده حضور ۴۱ درصدی
اما این همه ماجرا نیست؛ در هر حال مشارکت زیر پنجاه درصد در نظام مردمسالاری دینی، دلالتهای هشداردهنده ای دارد؛ اتفاقی که در سه انتخابات اخیر افتاده است. بخشی از مردم نسبت به وضعیت اداره کشور معترضند و گلایه دارند. تا جایی که انگیزه مشارکت در انتخابات را ندارند. تجربه انتخاباتهای گذشته نشان داده هر موقع مجموعه مسئولان و قوای نظام عملکرد کارآمدتر و مردمی تر و عدالت طلبانه تری داشته اند، با افزایش مشارکت روبرو بوده ایم.
🔹همین معجزه ثابت ماندن مشارکت مردم نسبت به انتخابات مجلس قبل علی رغم فتنه سال گذشته، تا اندازه ای به رویکرد عدالت طلبانه و مردمی دولت رئیسی بر میگردد؛ هر چند این رویکرد هنوز نتوانسته خود را در سفره و زندگی و معیشت مردم بروز و ظهور دهد.
🔻ناامیدی در هسته سخت
در همین چارچوب تحلیلی، در میان بدنه انقلابی و هسته سخت نظام هم طی سالهای اخیر شاهد افزایش ناامیدی نسبت به کارآمدی نظام و عمل مسئولین بر مبنای مطالبات رهبر انقلاب بوده ایم؛ تا جایی که رهبر انقلاب گفتمان تبیین را سر دست گرفتند که اکثریت همچنان امیدوارِ هسته سخت، پای کار بیایند و جور کم کاریها و ناکارآمدیهای مسئولین را بکشند.
🔹 هرجا مجلس یا دولت کوچکترین اقدام انقلابی عدالت خواهانه ای انجام داد، رهبری آن را برجسته کردند تا اولویتها را به مسئولان نشان دهند؛ اما رفتارهای قدرت طلبانه و سهم خواهانه، تبعیض و حتی فساد اقتصادی در میان بخشی اصولگرایان حاکم بر نهادها و دستگاههای حاکمیتی، همچنان مانعی برای بازگشت امید به بخشی از هسته سخت نظام و در ادامه به عموم مردم شده است؛ تکلیف نقش مسئولین غربگرا و اشراف رانت خوار و نجومی بگیر در این ماجرا که به طریق اولی مشخص است!
ادامه در بخش دوم👇
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
✨ #فوق_کلام_مخلوق_دون_کلام_خالق 🌿
🔻هر هفته، کلامی از امام سجاد علیهالسلام برگرفته از کتاب #صحیفه_سجادیه
🔸وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَيْكَ مِنْ أَنْ أَسْتَكْبِرَ،
🔹و من از این که در برابر تو سرکشی کنم، بیزارم،
🔸وَ أَعُوذُ بِكَ مِنْ أَنْ أُصِرَّ،
🔹و از این که بر گناه پافشاری ورزم،
🔸وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِمَا قَصَّرْتُ فِيهِ،
🔹به تو پناه میآورم؛ و نسبت به آنچه کوتاهی کردم، از تو آمرزش میخواهم،
🔸وَ أَسْتَعِينُ بِكَ عَلَى مَا عَجَزْتُ عَنْهُ.
🔹و بر آنچه از انجامش ناتوانم، از تو یاری میطلبم.
📚صحیفه کامله سجادیه، دعای دوازدهم، فراز ١۴
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت
✅ @bahjat_ir