eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
💠۲ اردیبهشت، سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گرامی باد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
تزیین ژله😍😍👌 @modern.ya🍹
اشپزی بانو ایرانی
#فرنی_سه_رنگ ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
شیر 2 لیوان آرد برنج 2 قاشق سوپخوری پُر شکر 4 قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه خودتون میشه شکر رو بیشتر ریخت) گلاب 4 قاشق سوپخوری خامه صبحانه2 قاشق مرباخوری(به دلخواه،میتونید به جای خامه مقداری کره اضافه کنید ولی به نظرم با خامه طعمش خیلی خوشمزه تره) شیر سرد را در شیر جوش بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل بشه و هیچ گوله ای از آرد باقی نمونه. بعد شکر را هم اضافه کنید. شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید. حرارت حتما ملایم باشه تا آرد برنج در شیر خوب پخته بشه و مزه خامی نداشته باشه. حتما مدام هم بزنید وگرنه آرد برنج سریع تهنشین میشه و در شیر تکه تکه میشه و فرنی شما یکدست نمیشه. وقتی غلظت فرنی به حد دلخواهتون رسید نوبت اضافه کردن گلاب هست،گلاب رو هم اضافه و دوباره روی حرارت هم بزنید . در آخر به دلخواه میتونید کمی خامه صبحانه اضافه کنید تا فرنی شما کِرِمی و خوش طعم تر بشه. فرنی را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سه قسمت کنید. یک قسمت آنرا ساده بگذارید . به قسمت دوم مقداری پودر کاکائو حل شده در آب جوش اضافه کنید(من 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کردم ) به ظرف سوم مقداری زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید. ترتیب ریختن فرنی ها به سلیقه خودتون بستگی داره. من ابتدا مقداری فرنی سفید کف ظرفها ریختم و صبر کردم تا رویه ببنده... در این فاصله هر از گاهی مواد فرنی زعفرانی و شکلاتی را هم بزنید تا رویه نبنده. و بعد از اینکه فرتی سفید رویه بست،فرنی شکلاتی و در پایان فرنی زعفرانی در ظرفها ریختم... روی فرنی رو به دلخواه تزئین و سرو کنید. اگه فرنی زیاد از حد غلیظ بشه یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بمونه ممکنه رویه اون ترک برداره. با این مقدار حدود 5 تا 6 استکان فرنی خواهید داشت. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
🎀اموزش شکلاتی بلوط😋 طرز تهیه: یک بسته پودرپنکیک کاکائویی رشدرو با دو عددتخم مرغ ویک لیوان آب یا شیر( خودم همیشه آب استفاده میکنم) و یک قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق غذاخوری شکر ودوقاشق غذاخوری بلوط پخته شده و آسیاب شده خوب مخلوط کنید(نیازی به همزن ندارید). باید مایه پنکیک یه کم رقیق باشه. توی یه ماهیتابه ای که حتما حتما نچسب باشه یه ملاقه کوچیک از مواد رو میریزیم ( حواستون باشه هر بار چقدر میریزین که همه پنکیکها یک اندازه باشن). بعد از یکی دو دقیقه که یه سمتش با شعله ی ملایم برشته شد به طرف دیگه برمیگردونیم. چون توی موادش روغن ریختیم دیگه نیازی نیست توی ماهیتابه روغن بریزیم.بعد از اتمام کار میتونید پنکیکها رو با عسل، مربا، شکلات و یا هر نوع میوه تزیین و نوش جان کنید. نکته۱ : اگه بلوط در دسترستون نبود حذفش کنید و با بقیه مواد بالا یه پنکیک شکلاتی خوشمزه درست کنید. نکته۲ : میوه بلوط به خاطر طعم تلخی که داره باید ابتدا حتما پخته بشه( حالا یا برشته بشه یا آبپز) تا تلخیش از بین بره و بعد از خشک کردنش آسیاب بشه. نکته۳ : اگه از عسل و مربا و شکلات شیرین برای تزیینش استفاده میکنید شکر رو حذف کنید که دیگه خیلی شیرین نشه. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
کیک قاشقی دستور کانال 😍😍👌 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
. 🎀آموزش🍰 .  تخم مرغ ......5عدد  آرد .....150 گرم(حدود یک پیمانه) شکر..... صدو بیست گرم(حدود نصفه پیمانه)  عسل...... 1/5قاشق سوپ خوری آبجوش...... 4قاشق غذاخوری  وانیل...... کمی  طرز تهیه: زرده و سفیده رو جدا کنید.سفیده را بزنین تا پف کنه.زرده رو بزنین تا از لختگی دربیاد,شکرو بریزین و هم بزنید,بعد آبجوش و سریع هم میزنیم,بعد وانیل و تا کمرنگ شدن به هم زدن ادامه میدیم.عسل و میریزیم و کمی دیگه هم میزنیم. و سفیده را بحالت دورانی مخلوط میکنیم ,بعد ارد را کم کم روی ظرف الک کرده و دورانی هم میزنیم و در سینی کاغذ انداخته و چرب شده سی در چهل میریزیم و صاف میکنیم ,در فر دویست و بیست درجه,10 تا 15دقیقه میپزیم.بعد یه سینی بزرگتر روش میزاریم تا سرد شه.کاغذروغنی بزرگتر از سایز رولت را خاک قند پاشیده و رولت را روش برمیگردانیم و کاغذ رویی را جدا میکنیم و همراه با کاغذ زیری رول میکنیم به مدت سی دقیقه کنار میزاریم,بعد خامه میزنیم و رول کرده و تزیین میکنیم . برای رولت کاکائویی,کمی از ارد برداشته و کاکائو اضافه میکنیم. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
🎀🎀🎀. 😍😍 اول از همه لیوان های کافه گلاسه رو بذارید داخل فریزر که وقتی بستنی رو داخلش ریختید زود آب نشه. کاکائوی آب شده و مقداری پودر نسکافه روی دیواره ی داخلی لیوان بریزید و بعد اسکوپ های بستنی رو آهسته داخل لیوان بریزید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید و روی اونا رو اگه مایل هستید خامه بریزید. واقعا توی این هوای گرم، حال آدمو جا میاره😊 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
🎀اموزش🍮 ۴ بسته ژله لیمو ، بلوبری ، طالبی و آلبالو رو جداگانه با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و میزاریم خنک بشه به هر کدوم دو سوم لیوان بستنی وانیلی اضافه میکنیم و در داخل ظرف پلاستیکی مسطح میریزیم و میزاریم یخچال ببنده بعد از اینکه خوب خودشو گرفت بر عکسش میکنیم و ژله هارو مربعی برش میدیم دو بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم و دو لیوان آب خنک اضافه میکنیم و میزاریم یخچال فقط خنک شه بعد قالبمون رو چرب میکنیم و ژله بستنی ها رو میچینیم توشو ژله آلوورا رو میریزیم روشون تا قالب پر بشه بعد میزاریم یخچال تا ببنده.دورشو با چاقو آزاد میکنیم و چند ثانیه قالب رو تو آب گرم میزاریم و تو ظرف مورد نظر بر عکس میکنیم ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
تزیین دسر😍😍👌 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دانمارکی.... ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
اشپزی بانو ایرانی
شیرینی دانمارکی.... ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
شیرینی دانمارکی حدودا ۱۶ عدد خمیر آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) زعفران مقداری وانیل ۱/۴ ق چ خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف) کرم آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل . برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه . خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد. تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه . خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن . یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم من بعد از این مدت گریل رو روشن کردم ، تا کمی روش خوشرنگ بشه . بعد از پخت هم دوست داشتین میتونین اینجوری بخورین یا یه کم شربت درست کنین ، من برای شربت یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شکر و کمی زعفران رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه . بعد که شربت کمی خنک شد ، شیرینی هایی هم که کمی از دما افتاده بود رو کمی توی شربت فرو کردم و بیرون آوردم. ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»