فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بهترین نعمت
💞سلامتی و آرامشه
🌸بقیه چیزا همشون واسه رسیدن
💞به همین دوتاست
🌸هر دو تاش نصيب تون باد
🌸این دسته گل زیبا
💞تقدیم به دوستان گلم
۲ اسفند ۱۴۰۱
#کیک_پنبه_ای بدون_فر
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱ لیوان (میشه شیر هم استفاده کرد)
روغن مایع نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو بهش اضافه کردم و کمی زدم و بعد ماست رو بهش اضافه کردم و یه کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کردم و به تدریج و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق یا لیسک مواد رو هم زدم .
درون قالبم رو که چرب کردم (روغن جدا کننده که قبلا گفتم ۵۰ گرم کره یا روغن جامد نرم شده رو با ۵۰ گرم روغن مایع و ۵۰ گرم آرد سفید با همزن ۷ دقیقه بزنین . این رو داخل ظرف درب بسته درون یخچال نگه داری کنین هر وقت خواستین بیارین و ازش استفاده کنین ) موادم رو داخلش ریختم . من از قالب میان تهی با قطر ۲۰ استفاده کردم . لبالب پف کرد اگه قالب بزرگتر باشه بهتره .
قابلمه ای رو روی حرارت قرار دادم از یه رینگ یا سبد یا الک هر چی که براتون مقدوره کفش قرار بدین . در قابلمه رو بزارین یه ربع با حرارت کم گرم بشه مثل فر .
بعد از یه ربع قالب رو داخل قابلمه روی رینگ قرار دادم درش رو گذاشتم . لازم به دم کنی نیستش در قابلمه من خوب چفت نمیشد به خاطر این گذاشتم . قبل از ۳۰ دقیقه در باز نشه . مدت پخت برای من با حرارت کم حدودا یک ساعت طول کشید . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . اگه روش طلایی شده دلیلیش اینه که من بعد از پخت قالب رو برگردوندم توی یه تابه که چرب کردم روی شعله مستقیم قرار دادم یه کوچولو تا روش هم خوش رنگ بشه نزارین همموردی نداره .
بعد هم که کیک پخت و کمی خنک شد برگردوندم و روش کمی پودر قند الک کردم . بسیار بسیار بافت نرم و عالی داره .
در فر خواستین با دمای ۱۸۰ درجه حدودا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه .
🌟
۲ اسفند ۱۴۰۱
۲ اسفند ۱۴۰۱
۲ اسفند ۱۴۰۱
🌱 نذر پرندگان
دعایم مشتی دانه بود که در دستم ریختم تا پرنده ای بیاید و بخورد و به خدا بگوید این دانه که خوردم از دست کسی بود که دعایی داشت و خدا بگوید: با آن دانه که خوردی، تنت اندکی گرم شد؟
بالت کمی جان گرفت؟
و پرنده بگوید: بله اندکی
و خدا بگوید: بیا این استجابت را ببر و بگذار در دستش؛ به پاس همان اندکی...
✍️#عرفان_نظرآهاری
🕊️#ما_همه_پرندگانیم_به_دستهای_هم_محتاج
#هر_اندکی_پاداشی_دارد..
۲ اسفند ۱۴۰۱
#خوراک_کلم_با_گوشت
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته.
کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون.
بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم
۲ اسفند ۱۴۰۱
#لازانيا_رولى
ورق هاي لازانيا رو در آب جوش گذاشتم تا نرم بشن ،نجوشونيد كه باز ميشن،وقتي نرم شدن
وسطش گوشت چرخ كرده ،سيب زميني سرخ شده ،قارچ و پنير پيتزا گذاشتم و رول كردم ،قبل رول كردن كمي سس مايونز به ورق ها ماليدم
داخل قالب كمربندي چيدم و روشون پنيرپيتزا وآويشن پاشيدم و گذاشتم فر حدود نيم ساعت با دماي ١٦٥
۲ اسفند ۱۴۰۱
۲ اسفند ۱۴۰۱
۲ اسفند ۱۴۰۱
#پيتزا_مارگاريتا
١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم .
حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش
۲ اسفند ۱۴۰۱
#آش_شله_قلمکار
پیاز
گوشت
نخود
لوبیا
برنج
عدس
زردچوبه
فلفل سیاه و قرمز
روغن
نمک
سبزی آش
نعنا
پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم.
۲ اسفند ۱۴۰۱
🌱 نذر پرندگان
دعایم مشتی دانه بود که در دستم ریختم تا پرنده ای بیاید و بخورد و به خدا بگوید این دانه که خوردم از دست کسی بود که دعایی داشت و خدا بگوید: با آن دانه که خوردی، تنت اندکی گرم شد؟
بالت کمی جان گرفت؟
و پرنده بگوید: بله اندکی
و خدا بگوید: بیا این استجابت را ببر و بگذار در دستش؛ به پاس همان اندکی...
✍️#عرفان_نظرآهاری
🕊️#ما_همه_پرندگانیم_به_دستهای_هم_محتاج
#هر_اندکی_پاداشی_دارد..
۲ اسفند ۱۴۰۱