🌷رئیسجمهور مهدوی باید...🌷
🔶 خدمت بیمنّت🔶
✅ مسئولان در نظام اسلامی نباید در خدمتگزاری به مردم بر آنها منّت بگذارند. دربارهٔ حضرت مهدی از پیامبر نقل شده که فرمودند: «هنگامِ ظهورِ فتنهها، مردی خواهد آمد که به او مهدی میگویند. عطاهای او گوارا (بیمنّت) است.»
📚 بحارالانوار، ج ۵۱، ص ۸۲ و ۹۲
#سیاست_مهدوی
#حکومت_مهدوی
#دولت_مهدوی
#امام_زمان
❓آیا عبارت «عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» پس از صلوات، در احادیث آمده یا توسط علاقه مندان به حضرت اضافه شده است؟
✅امام صادق علیه السلام مي فرمايند:
هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگويد: "اللّهم صلّ علي محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم"، از دنيا نمي رود مگر آن که قائم آل محمد را درک ميکند.
📚 سفينة البحار، ج ۲، ص ۴۹
🏴 ما مصیبت زده ایم...
🔷از آیت الله بهجت(ره) پرسیدند: مقصود از «مصیبت در دینِ» ذکر شده در برخی ادعیه چیست؟
🔷جواب دادند: «همین مصیبتی که به آن مبتلا هستیم؛ یعنی فقدان امام زمان»
⏪چقدر سنگین است این حرف اگر بفهمیم. ما کجا و مصیبت زدگی کجا؟ مصیبت زده تعریف دارد؛ علامت و نشانه دارد.
⏪مصیبت زده یعنی مادرِ داغِ فرزند دیده؛
⏪یعنی کسی که در سیل یا زلزله تمام سرمایه یک عمرش را از دست داده...
⏪ مصیبت زده،غم زده است. اشک چشمش خشک نمیشود؛ آرام و قرار ندارد.
#اضطرار_فرج
#غفلت_از_امام
#غربت_امام
mahdimontazeremast
⭕️ مؤمنان ، آماج تهمت ها و دشنام ها
💚 در توصیف شیعیان مؤمن و شدت نادانی مردمان در آخرالزمان، امام صادق(ع) فرمودند:
🔹 «برای شما زمانی پیش میآید که از افراد متدين، کسی نجات نمییابد، به جز افرادی که مردم آنها را ابله تصور کنند و آنها #صبر و #شکیبایی داشته باشند، بر آنکه آنها را ابله و بیخرد بخوانند.»
📚 برگرفته از کتاب « #شیعه_در_عصر_غیبت »؛ به نقل از اصول كافی، ج 2، ص 117.
#شیعه_در_عصر_غیبت
#اوصاف_شیعیان_حقیقی
🔹 zoho313or
🔰 لوح | #باافتخار_ایرانی
🔺️ رهبر انقلاب: افتخار ملی تولید واکسن ایرانی را به معنای واقعی کلمه پاس بداریم. ۱۴۰۰/۴/۴
💻 @Khamenei_ir
پیامی که امام خامنه ای مد ظله با واکسن زدن دادند👆
اینستاگرام 👇
🆔 @ostadfathikaraj | 🆔 @hajfathi.ir
🆔 @hajfathi_ir تلگرام و ایتا
⭕️ برنامه روزانه امام خامنه ای (حفظ الله)
👤 غلام شاه پسندی از محافظان رهبری درمورد برنامه روزانه آیت الله خامنه ای گفت:
🕑 ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از نماز صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است. روزهایش هم با هم فرق میکند، شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند...
🕓 بعدش نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان توی دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
🕔 ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند
بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند.
بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
🕖 آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را توی خانه ورزش میکنند.
پس از ورزششان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
🕗 اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند.
🕛 بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا توی دفتر است. اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز را بخوانیم بعد بیاییم؛ نماز اول وقت.
🕑 بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازة ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان توی کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
💠 هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا ذکر میگوید یا قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند.
💠 همه افراد خانواده آقا حافظ کل قرآن هستند. منزل حضرت آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
🗞 یک روز با رهبری،ماهنامه امتداد،شماره۶۴،ص۱۶
#رهبر_انقلاب
#ایران_قوی
🔹 zoho313or