┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
سلام ✋صبح زیبای شنبه بخیر و شادی
بارالها،،در این روز دستانم را در دستانت میگزارم و تو را سپاس میگویم برای تمام داده ها و نداده هایت که اگر داده ای همه از لطف و عطوفتت بوده و نداده هایت همه از حکمت و معرفتت،،حال برای امروزم نیز از تو میخواهم تا به عزیزانم،،،،،
اندیشه ای خلاق
دیده ای بینا
گوشی شنوا
زبانی مهربان
دستهایی بخشنده
پاهایی استوار
تنی سالم و تندرست
و قلبی پر از عشق و دلدادگی
و سبد سبد روزی حلال
عطا کنی.
بارالها بشنو و مستجاب کن که تنها تو شنونده ای پذیرا هستی برای نیاز هایمان.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
سلام امام زمان عج 🌼❤️
ما را ببخش یوسف زهرا به مادرت
این رسم عاشقی به درستی ادا نشد
با خیال رخ زیباے تو ای راحت جان
فارغ از دیدن روے دگرانیم هنوز
تا که تو کی برسی زین سفر دور و دراز
حیف و صد حیف که از بی خبرانیم هنوز
#الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🤲🌼
#صبحت_بخیر _آقای_مهربانم💚🌼
#صبحتون_مهدوی⛅️🌸
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
💠روزمان را با آیات قرآن نورانی میکنیم:
✨✨يعْمَلُونَ لَهُ مَا يَشَاءُ مِنْ مَحَارِيبَ وَتَمَاثِيلَ وَجِفَانٍ كَالْجَوَابِ وَقُدُورٍ رَاسِيَاتٍ ۚ اعْمَلُوا آلَ دَاوُودَ شُكْرًا ۚ وَقَلِيلٌ مِنْ عِبَادِيَ الشَّكُورُ
🍃🍃آنها هر چه سلیمان میخواست برایش درست میکردند: معبدها، تمثالها، ظروف بزرگ غذا همانند حوضها، و دیگهای ثابت (که از بزرگی قابل حمل و نقل نبود؛ و به آنان گفتیم:) ای آل داوود! شکر (این همه نعمت را) بجا آورید؛ ولی عده کمی از بندگان من شکرگزارند!
📗ســــــــــوره ســــــبــاء آیــــــــه 13
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
🔰از رسول خدا پرسیدند:
💫خدا چه کسی را بیشتر دوست دارد؟
💠فرمودند:
❇️آنکه نفع بیشتری به مردم برساند.
📚بحارالانوار،ج 73،ص33913
#حدیث
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
💠رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
💢 سه چیز است که پس از خودم از این سه بر امّتم ترسانم:
⭕️ گمراهی بعد از معرفت و فتنه های گمراه کننده و شهوت شکم و فَرجْ .
📚 کتاب جهاد با نفس باب 29
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
⭕️ میان قائم (عج) و شیعیانش پیکی نیست ...
💠امام صادق عليه السّلام فرمودند:
✨✨ان قائمَنا اذا قام مدَّ اللهُ عزَّوجلَّ لشيعتنا في اسماعهم و ابصارهم حتي لا يكون بينهم و بين القائم بريد، يكلمهم فيسمعون و ينظرون اليه و هو في مكانه.
💢وقتی قائم ما قيام كند، خداوند چشمان و گوشهای شيعيان ما را تيز می كند، به گونه ای كه ميان قائم و شيعيانش پيكی نيست، او صحبت می كند و آنها می شنوند و او را می بينند، در حالی كه او در جای خود می باشد.
📚الکافي، ج ۸، ص ۲۴۱
#حدیث_مهدوی 🌼
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
کانال ܫߊܢܚ݅ܧߊࡍ߭ ܥ݆ܣߊܝܥܘ ܩܫࡎࡐܩܢ ܫܠࡅ࡙ܣܩܢ ߊܠܢܚܠߊܩܢ
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈ #اوصاف_مشترک خاتم الانبیا✨ و خاتم الاوصیا✨ 📌قسمت 2️⃣ از 5️⃣ 💎 حجت الهی 💠«السَّلَا
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
#اوصاف_مشترک خاتم الانبیا✨
و خاتم الاوصیا✨
📌قسمت 3️⃣ از 5️⃣
💫 دعوت كننده به سوی خداوند متعال
📗خداوند در قرآن خطاب به رسول مكرمش🌼 میفرماید: «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْناكَ شاهِداً وَ مُبَشِّراً وَ نَذیراً وَ داعِیاً إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَ سِراجاً مُنیراً✨» [1] ای پیامبر! ما تو را گواه فرستادیم و بشارت دهنده و انذار كننده، و تو را دعوت كننده💞 به سوی خدا به فرمان او و چراغی روشنی بخش✨ قرار دادیم.
🌼امام زمان نیز در وصف💭 وجودی خویش میفرمایند: « إِنِّی أَمَانٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ كَمَا أَنَّ النُّجُومَ أَمَانٌ لِأَهْلِ السَّمَاءِ»؛ به درستی كه من🌷امنیت بخش اهل زمین🌏 هستم، همانگونه كه ستارگان⭐️ امنیت بخش اهل آسمانند.
💠در مورد امام عصر✨ (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز آمده است: «السَّلَامُ عَلَیْكَ یَا دَاعِیَ اللَّه» [2] سلام✋ بر تو ای دعوت كننده خلق👥 به سوی خدا.
📚پینوشتها:
[1]. احزاب: 45 و 46
[2]. بحارالانوار، ج53، ص171
#ادامه دارد ...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
4_5782691457064240206.mp3
7M
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
📖داستان یک عهد با امام زمان 💫
🎙استاد عالی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
⭕️ کیفر کردار :
✍️در زمان حضرت موسی علیه السلام پادشاه ستمگری بود که بوی به واسطه بنده صالح حاجت موسی را بجا آورد.
از قضا پادشاه و مؤمن هر دو در یک روز از دنیا رفتند مردم جمع شدند و پادشاه را با احترام دفن نمودند و سه روز مغازه ها را بستند و عزادار شدند امام جنازه مؤمن در خانه اش ماند و حیوانی بر او مسلط گشت و گوشت صورت وی را خورد پس از سه روز حضرت موسی از قضیه باخبر شد موسی در ضمن مناجات با خداوند اظهار نمود: بارالها! آن دشمن تو بود که با آن همه عزت و احترام فراوان دفن شد و این هم دوست توست که جنازه اش در خانه ماند و حیوانی صورتش را خورد سبب چیست؟ وحی آمد که ای موسی! دوستم از آن ظالم حاجتی خواست. او هم بجا آورد من پاداش کار نیک او را در همین جهان دادم امام مؤمن چون از ستمگر که دشمن من بود حاجت خواست من هم کیفر او را در این جهان دادم حال هر دو نتیجه کارهای خودشان را دیدند.
📚 داستانهائی از بحارالانوار ج 2.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍
┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
🔴 #امام زمان و #مهدويت #نهى از تكلّف و به #زحمت انداختن
💠قال مولانا الامام المهدي-عجل الله تعالي فرجه الشريف- :
✨✨(لا تَتَكَلَّفُوا عِلْمَ ما قَدْ كُفيتُمْ)[1]
🔰خود را براى دانستن آن چه از شما نخواسته اند به مشقت نيندازيد.
✍️شرح
💢اين عبارت از جمله مطالبى است كه امام زمان(عليه السلام) در جواب سؤال هاى اسحاق بن يعقوب تذكّر داده اند.
🔺از اين حديث شريف چند نكته استفاده مى شود كه به برخى از آن ها اشاره مى كنيم:
1️⃣. همه ى افراد، از نظر عقلى و توان درك و فهم، يك سان نيستند. برخى، مطالب فلسفى و عقلى و استدلالى را به راحتى درك مى كنند و برخى چنين نيستند; بنابراين، هر كس بايد اندازه ى فهم خود را بداند و بيش از آن، خود را به زحمت نيندازد; زيرا، به طور نمونه، كسى كه توان فهم مطالب عرفانى را ندارد، اگر وارد اين مباحث شود، يقيناً، با مشكل روبه رو خواهد شد و چه بسا به گمراهى افتد.
2️⃣. شارع مقدّس اسلام، برخى مطالب را نخواسته آشكار كند. حضرت در اين روايت مى فرمايد:
⭕️به همان اندازه كه براى شما روشن شده است، قناعت كنيد و خود را براى فهميدن آن چه از شما مخفى شده است، به زحمت نيندازيد.
📌مثلاً برخى به دنبال اين اند كه بدانند حضرت، الآن، در كجا زندگى مى كنند و ...; علم اين مطالب بر ما پوشيده است. آن چه براى ما روشن است، اين است كه حضرت، زنده است. وظيفه ى ما، آماده كردن اوضاع براى ظهور ايشان است. ما نبايد خود را براى اطلاع از نحوه ى زندگى حضرت و ... به زحمت بيندازيم; زيرا، اين امور، نفعى براى ما ندارد; لذا علمش نيز در اختيار ما نيست.
3️⃣. هم چنين، به طور مثال، اگر كسى لباسش پاك بوده باشد و شك كند كه نجس شده است يا نه، بايد حكم را بر پاكى لباس بگذارد; ولى بعضى به اين مقدار اكتفا نمى كنند و خودشان را به زحمت مى اندازند و براى يافتن نجاست احتمالى، همه ى لباس را نگاه مى كنند تا علم حاصل كنند! از ما چنين علمى را نخواسته اند.
📚[1]. كمال الدين، ج2، ص485، ح10 ; احتجاج، ج2، ص284 ; بحارالأنوار، ج53، ص181، ح10 .
#امام_زمان
#نهی_از_تکلف
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍