eitaa logo
آسمانی ها
651 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
19 فایل
مجموعه مدارس آسمانی https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1 آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی ..... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
30.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ بچه هامون راجع به ایران چی فکر میکنند؟ 🔻 حضرت آقا در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند؛ از میان همه ملت‌های ستمدیده، کمتر ملتی به انقلاب همت می‌گمارد." ❓❓آیا این تصویر در ذهن بچه‌های ما وجود دارد که خودشان را جزء معدود ملتهای کنشگر بدانند؟ این موضوع بسیار شخصیت ساز است. مثلاً وقتی از بچگی به بچه‌ای گفته شود، پدربزرگ تو پهلوان این محل بوده، بچه حس پهلوانی پیدا می‌کند. ✅ وقتی به من بگویند نه فقط در تاریخ معاصر، که در کل تاریخ، جزء معدود ملت‌های انقلاب گر بوده‌ایم، بسیار شخصیت ساز است. در ادامه می‌فرمایند در بین این ملت‌هایی که انقلاب می‌کنند درصد کمی از آنها به شعارهایشان پایبند می‌مانند. حال این را مقایسه کنید با تصویری که دشمن برای ما می سازد که طی این ۴۰ سال همه جهان به سمت پیشرفت حرکت کرده و ما عقب مانده‌ایم❗️ علاوه بر این آقا می‌فرمایند، انقلاب ما یک انقلاب جهانی بود. یعنی فقط از جنس ساختن ایران نیست و من باید خودم را یک کنشگر جهانی بدانم. یک دلیل مهم این است که ما یک شوری داریم و یک شعوری. شور ما از امام حسین و عاشورا و ائمه اطهار و شعور ما از عقلانیت دینی و اسلامی است که در شیعه پررنگ است. ترکیب شور و شعور؛ عقلانیت سبز و انگیزش سرخ است که این تمدن‌سازی را ایجاد می‌کند.
هرگز با کنایه و جملاتی که بار منفی دارند با بچه ها صحبت نکنید. مانند تو هیچ وقت درست نمی شوی، تو هیچ وقت به حرف من گوش نمی دهی. ❌هر روز ده ها بار به کودک خود بگویید من به تو افتخار می کنم، دوستت دارم، تو بچه خوبی هستی، من همیشه مراقب تو هستم. ❌هرگز نگویید دوستت ندارم، تو بچه بدی هستی، من دیگه مامان تو نیستم، من تو را ترک می کنم.
السلام علی قلب زینب الصبور... 😭😭😭💔💔💔 📍صدقه فراموش نشود...
ماه صفر صدقه زیاد بدهید... صدقه فقط پول نیست.... 🌷
دعای هر روز ماه صفر....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️ موافقت اخلاقی بین مرد و زن در محیط خانواده 💐 حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: 📝 موافقت اخلاقی بین مرد و زن در محیط خانواده به‌صورت صددرصد برای غیر انبیا و اولیا علیهم‌السلام غیرممکن است. 🔴👈 لذا ما اگر بخواهیم ، گرم و و باشد، فقط باید ، ، و را پیشه خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد. اگر اینها نباشد اصطکاک و برخورد پیش خواهد آمد و همه اختلافات خانوادگی از همین‌جا ناشی می‌شود. 📚 نکته‌های ناب، ص۶١
نوشته شده توسط مادر محترم حسین آقا سلیمانی🌷
دادن حق انتخاب و‌آزادی به کودک در ساختن شخصیت مثبت و سازنده کودک بسیار مهم و اساسی است. اما دادن انتخاب باید محدود باشد مثلا نپرسید غذا چی دوست داری؟ به او دو‌حق انتخاب بدهید. سوال نکنید لباس چی میخوای بپوشی؟ به او دولباس پیشنهاد بدهید تا کودک گیج نشود و انتخاب برای او آسانتر باشد. حد دادن آزادی به کودک تا جایی است که باعث آسیب به خود یا دیگری نشود و به حقوق کسی تجاوز نکند.
قرار نيست اختلاف نداشته باشند. دعوا نكنند و هميشه با هم موافق باشند. 👈 كودک قرار است از والدينش روش درستِ حل اختلاف را بياموزد. قرار است ببيند ؛ پدر و مادرش با دو عقيده مختلف چگونه بر سر يک مسأله به تفاهم می رسند. قرار است ببينند با داشتن اختلاف عشق و محبت به پايان نميرسد.❤️♥️ 👈 والدين قرار است به فرزندشان نشان دهند با احترام ، ابراز درست عقايد، با گوش دادن به هم ميتوان يک جايی به تفاهم رسيد و مشكلات را حل كرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای من شبیه خوابه... خبرایی که شنیدم... 😭😭😭💔💔 چجور فقط چشم به عکس قدیمیام بدوزم.. 💔💔💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از لحاظ روحی نیاز دارم امام حسین صدام کنه و بگه : پاشو بیا ببینم باز با خودت چیکار کردی!😭😭😭 تو بین الحرمین منتظرتمااااا🥀♥️♥️♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كودك نيازمند مهر والدين است نه دلسوزی آنها... هر چقدر توان داريد به کودک مهر بورزيد ولي دلسوزي نكنيد چرا كه دلسوزي مانع رشد كودك مي شود. مثلاً اگر كودك شما قادر باشد خودش غذا بخورد ولي شما به او غذا بدهيد دلسوزي كرده ايد، كودك شما بايد بداند كه با گريه كردن نمي تواند به خواسته هايش برسد و اگر شما به درخواست او که با گريه است، توجه كنيد دلسوزی كرده ايد.
بصیرت افزایی مادران - 09.mp3
21.55M
مادران گرامی، سروران محترم، قبول باشه عزاداری هاتون ان شاء الله. آدینه بخیر... 🌷🌷🌷 محبت کنید صوت را گوش کنید و جزوه برداری فرمایید. ٩از١١
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ریشه عصبانیت آدم‌ها قسمت زیادش مربوط به کودکی ست 🔸کودکان در سنین کم، به وسیله‌ تحقیر، ترسوندن، زورگویی، سخت‌گیری بیش از حد و عدم توجه به ضعف‌هاشون، دچار کاهش اعتماد به نفس می‌شن. 🔸کودک در اثر برخورد خشن، نابهنجار و آزاردهنده‌ اطرافیانش، نیاز به مدارا کرده و سه راه فرار روبروی خودش می‌بینه: 1⃣ خودشو به دلخواه اطرافیان وفق میده که در نتیجه سر به راه و توسری‌خور و تابع می‌شه(مهر‌طلب) 2⃣ خشن، گستاخ، بددهن، فحاش و تند و تیز می‌شه (برتری‌طلب) 3⃣ سعی می‌کنه کمتر با دیگران تماس بگیره تا کمتر آزار ببینه (عُزلت‌طلب) 🔸کودک هر سه رو با هم استفاده می‌کنه؛ منتهی بسته به وضع محیطش، بعضی رو صریح و بعضی رو غیرمستقیم. از برخورد این سه تمایل، در شخص کشمکشی دائمی ایجاد می‌شه که ریشه تضادهای اساسی رفتاریش در بزرگسالی می‌شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا