7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکته ای درباره دعای معروف ماه رجب
🔸️شهید مطهری (رضوان الله تعالی علیه)
#تزکیه
#ماه_رجب
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
🌱تصویری از شهید آیت الله آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز
(رضواناللهعلیه)
#تصویر
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
🌷 اميرمؤمنان علی عليه السلام:
▪️ اَيُّهَا النَّاسُ اِنَّ اللّهَ اَرْسَلَ اِلَيْكُمْ رَسُولاً لِيُزِيحَ بِهِ عِلَّتَكُمْ وَ يُوقِظَ بِهَا غَفْلَتَكُمْ
▪️ ای مردم! خداوند پيامبرى به سوى شما فرستاد تا بيماریهاى روحى و اخلاقى شما را برطرف سازد و شما را از خواب غفلت بيدار كند.
📎 بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۲۹۶
#تزکیه
#غفلت
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
May 11
مقام معظم رهبری (حفظه الله)
🌱با دانش، خودتان را مجهّز کنید؛ من توصیه میکنم به همهی شما جوانان عزیز که درس خواندن را جدّی بگیرید.
۱۳۹۵/۰۹/۲۳
#علمی
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
هدایت شده از ندای پاک فطرت
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاحسین غریبمادر
#شب_جمعه
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
🌱تصویری از عالمِ واعظِ درس آموز، جناب حجتالاسلام آقای حاج سیّد عبدالله فاطمینیا
(رضواناللهعلیه)
#تصویر
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
عشق به امام زمان
امامی که...
▫️درست همان جلوۀ والاى الهى كه وقتى انسان به خودِ خدا معتقد است و دل بسته است و عشق می ورزد به آن كمال مطلق، به آن قدرت مطلق، به آن علم مطلق عشق می ورزد، به آن خير مطلق، به آن عدل مطلق قلباً معتقد است و عشق می ورزد، چه طور او براى انسان جاذبه دارد كه منِ انسان آغازگرِ راه را آن عشق می تواند پيش ببرد؟ همين طور توجه به رهبرى و الگو و اسوه بودنِ امامى كه خودش پاك و كامل و معصوم و انسان ساخته شده بر فراز اسلام است و حتى حكومتش عالی ترين درجۀ تحقق حكومت است، يعنى حكومتى كه موانع را از سر راه برداشته است البته نه برداشتن يك روزه، بلكه برداشتنى كه نظير به جوش آمدن آب است و پس از مدتى گرم كردن آب يعنى در نقطۀ قَلَيان ایجاد می شود نقطۀ قَلَيان همۀ كارهایی است كه مسلمانها در طول تاريخ خواهند كرد. به همين دليل، حركت همۀ ما میتواند جزو عوامل تعجيل و تسريع در آن نقطۀ غلیان باشد، ان شاءالله. بر همگان اين روز و اين ايمان و اين اميد و اين انتظار مبارك باد!
📚سید محمد حسینی بهشتی، کتاب حزب جمهوري اسلامی (گفتارها، گفتگوها، نوشتارها)، ص۲۲۵-۲۲۶
#جمعه
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi
💠حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای:
🔰#بصیرت این است که شما بدانید با چه کسی طرفید، بدانید که او دربارهی شما چه فکری دارد، بدانید که اگر چشم خودتان را بستید و فکر نکردید ضربه خواهید خورد.
🔹توقع ما از نخبگان سیاسی و غیر سیاسی کشور این است که این #بصیرت را داشته باشند .
🔸مردم خوشبختانه این #بصیرت را دارند.
🗓۱۳۹۵/۰۸/۲۶
#بصیرتی
📲کانال آستان بندگی
🔎 @Astanebandegi