هیچ دوربینی نمی تواند حضور امت انقلابی را انعکاس دهد، باید بود و دید!
https://eitaa.com/AtashBeEkhtiar_Qom
دهه نودی ها هم آمده بودند،تمرین عبادت حضور!
https://eitaa.com/AtashBeEkhtiar_Qom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محسن هاشمی باحضور در ستاد آقای پزشکیان از او حمایت کرد
🇮🇷 @amre_be_maroof_khod_joosh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادب و احترام مقابل رهبری
⭕️ چنین رئیس جمهوری آرزوست .....
🔺️ @amre_be_maroof_khod_joosh
پلیس فرانسه هم به مقر گروهک تروریستی منافقین در پاریس حمله کرد
🔹پلیس فرانسه ساعاتی قبل به یکی از مراکز گروهک تروریستی منافقین در پاریس حمله کرده است. این در حالیست که طی روزهای اخیر، خبر حمله عصبی مریم رجوی سرکرده این گروهک و وضعیت نامعلوم وی پس از انتقال به بیمارستان، این سازمان تروریستی را با چالش و مشکلات بزرگی مواجه ساخته و حالا با حمله پلیس فرانسه به مقر آنها در این کشور، وضعیت منافقین بیش از پیش بحرانی خواهد شد.
🔹پیش از این، پلیس آلبانی نیز در خرداد ماه سال گذشته به مقر اشرف ۳ در پایتخت این کشور حمله کرده بود و حالا در ادامه روند دیپلماسی عزتمندانه جمهوری اسلامی، به نقل از رسانههای فرانسوی، عصر امروز پلیس فرانسه به یکی از مراکز گروهک تروریستی منافقین در شهر پاریس حمله کرده است.
⚠️ @amre_be_maroof_khod_joosh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای بیشرمانه معصومه ابتکار درباره شهدای خدمت :
حادثهی سقوط هلیکوپتر ایران را از انسداد سیاسی بعد از فوت مهسا امینی که گرفتارش بودیم نجات داد. این اتفاق [سقوط بالگرد] حالا تقدیر الهی بود یا آه و نالهی مردم، ایران را از این انسداد نجات داد.
🇮🇷 @amre_be_maroof_khod_joosh
کد انتخاباتی شهید رئیسی ۴۴
کد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی ۴۴
✅ بزرگ پیام برای هواداران سعید جلیلی
🇮🇷 @amre_be_maroof_khod_joosh
پوستر و تایپوگرافی
#سعید_جلیلی
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews