جهادتبیین آتش به اختیار
🔘 منصفانه با دکتر غنی نژاد؛ مخالفت و موافقت! #بخش_اول اقتصاد قانون اساسی هیچوقت تحقق نیافت؛ دهه۶۰
🔘 منصفانه با دکتر غنی نژاد؛ مخالفت و موافقت!
#بخش_دوم
2⃣ موافقت!
با ایشان در دو برداشت موافقم اما نه بخاطر عمل به قانون اساسی و اصول مترقی اش بلکه بالعکس بخاطر تخلف از قانون اساسی و اقتصاد مردمی اش!
۲-۱. اقتصاد دولتی چپ!
دولت دهه۶۰ که جای تحقق اصل۴۳ و مردمی سازی اقتصاد، اقتصاد دولتی بزرگ را موجب شد.
- بخاطر مصادره های شرکتهای خصوصی و تصدی دولت، شرکتهای دولتی به رشد ۱۱۱درصدی رسید! که البته بعد هم ادامه یافت!
- اگر تایید لازم است؛ رهبر انقلاب هم آخرین بار در اول فروردین۱۴۰۲ فرمود: "تصدی گری افراطی دولت مهمترین نقطه ضعف اقتصاد ماست".
⬅️ اما این بیشتر به تخلف از اصل۴۳و۴۴ ربط دارد تا خود آن اصول.
۲-۲. اقتصاد سرمایه داری کنونی!
در دولتهای پس از جنگ با غلبه گفتمان بازار آزاد، باز آن اصول تحقق نیافت و اینبار با واگذاری ها به تعبیر ایشان (با کمی مبالغه) اقتصاد سرمایه داری دولتی [حاکمیتی]، رفاقتی و... شکل گرفت.
- بعد از ۱۸سال رهبر انقلاب صریحا عدم مشارکت عموم مردم (نه فقط سرمایه داران) -یعنی عدم تحقق بند۲ اصل۴۳- را از دیگر اشکالات مهم ما خواند!
"از اشکالات مهمی که ما داریم این است که روی مشارکت مردم فکر نکرده ایم من همین جا به مسئولین محترم، به صاحبنظران اقتصادی، به کسانی که علاقمند سرنوشت کشورند توصیه می کنم بنشینند راه های مشارکت عموم مردم در مسائل اقتصادی را پیدا کنند"!(۱۴۰۲/۱/۱)
- این بعد از عدم تحقق بند ب سیاستهای کلی اصل۴۴ در ایجاد تعاونی های فراگیر و مشارکت های تعاونی مردم در اقتصاد بود!
⬅️ پس عامل بدبختی ها نه اصول اقتصادی قانون اساسی بلکه تخلف از آن است. چپ ها و راست های اقتصادی دو لبه قیچی برای تعطیل و تأویل این اصول مترقی و شاهکار بهشتی بوده اند. دهه اول دولت چپ گرا و دهه های بعد دولتهای راست گرا، اقتصاد را دولتی و خصولتی (سرمایه داری حکومتی رفاقتی) کردند و سراغ مردمی کردن اقتصاد ایران و تحقق دو اصل اساسی آن نرفتند.
صد حیف که حالا بدبختی اش با برچسب کمونیست به قانون اساسی و بهشتی زده می شود!
#اقتصاد_مردمی
#قانون_اساسی
#بهشتی_مظلوم
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۲/۲/۵
هر که دلارام دید
از دلش آرام رفت
چشم ندارد خلاص
هر که در این دام رفت
#فرمانده_دلهـا
#شهید_حاج_ابراهیم_همت
خستگی را خسته کردهاند
این سرداران سپاه خمینی ...
چهره خسته اما با صلابت
#فرماندهان لشکر۱۰ سیدالشهداء
بعد از عملیاتی نفس گیر در
#عملیات_خیبر
از سمت چپ:
شهید حاج اسماعیل معروفی
محسن سوهانی
سید محمد ابوترابی
شهید بهمن نجفی
تقی محقق
22.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 نوحه ای خاطره برانگیز از مداح باصفای جبهه ها #غلامرضا_کویتی_پور
همراه با تصاویری زیبا و دیدنی از جبهه های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس
🎙آرزومندان به پا خیزید
راهیان کربلا رفتند
نادیان صبح پیروزی
بهر عزّ و اعتلا رفتند
دسته دسته زبد انسان ها
فاتحان بدر و عاشورا
سنجر آریان شیر و جنگ
یکه تازان صف ایجا
سرفرازان و سلحشوران
یکه تازان صف ایجا
عاشقانه وصل جانه
بهر دیدار خدا رفتند
👌 این مسیر را تا آخر ادامه خواهیم داد ، ما پیروزیم چون خدا با ماست....
#دفاع_مقدس
#نام_شهدا_فراموش_ناشدنیست
#ما_تا_آخر_ایستاده_ایم
-------------------------------------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تناقض واضح غنینژاد لیبرال: من اگر در اقتصادلیبرال از هایک، کانت و... میگویم علم است ولی #دکتر_درخشان در تعریف اقتصاداسلامی حق ندارد از امام حرف بزند و این شعار است و علم نیست!!!
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️نسخه شکست خورده ی 50 ساله برای حل مشکلات اقتصادی!
🔹بیش از نیم قرن است که کشور ما تقریبا به طور پیوسته مبتلا به تورمهای دو رقمی است به طوری که طی این 50 سال، تنها در سه سال، تورم تک رقمی را تجربه کردهایم.
🔹این روند به وضوح منجر به آسیب دیدن تولید، رونق بازارهای غیر مولد و افزایش شکاف طبقاتی در جامعه شده است و بدتر اینکه در همه این سالها، سیاستگذاران برای درمان این بیماری مزمن، غالبا علتها را نادیده گرفتهاند.
🔹سیاستگذاران معمولا به سراغ معلول تروم رفته و سعی داشتهاند با سیاستهای تکراری و تجربه شدهای مانند تنظیم بازار، سرکوب نرخ ارز و دخالت دولت در بازار، به راحتترین شکل ممکن مشکلات را حل کنند.
🔹به اعتقاد برخی کارشناسان و به گواه تجربیات کشورهایی که موفق به کنترل پایدار تورم شدهاند، مهمترین علت ایجاد تورمهای بالا در بلندمدت، رشد نقدینگیای بوده که ما به ازای تولیدی نداشته است.
⏰ عیار، سهشنبهها ساعت ۲۲:۰۰، شبکه افق
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️راه واقعی کردن تقاضا در بازار خودرو چیست؟
🔸دکتر محمدرضا یزدیزاده (اقتصاددان):
🔹12 میلیون خانواده در ایران با ضریب 1.8، صاحب خودرو هستند و 12 میلیون خانواده هم اصلا نمیتوانند اتومبیل بخرند، و جالب اینکه سالیانه 1 میلیون خودرو در همین بازار با چنین تقاضایی غیر واقعی به فروش میرسد.
🔹تقاضا باید واقعی شود، آن هم از طریق مالیات 90 درصدی بر نقل و انتقال خودرو در سال اول و کاهش پلکانی آن تا چند سال، به این ترتیب دلالان از ورود به بازار منع می شوند و تقاضا چنان کاهش مییابد که خودروسازان مجبور میشوند برای فروش تولیداتشان، شرکتهای لیزینگی را مجددا راه بیندازند.
⏰ عیار، سهشنبهها ساعت ۲۲:۰۰، شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عجیب اما واقعی؛ رفیعی نماینده مجلس: بودجه قانون هوای پاک برای سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ فقط ۳۸۰ میلیون است!
⏰ «فرامتن»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹ از شبکه افق
#فرامتن
#شبکه_اافق
🚨جوابیه ریاست جمهوری به چاپ سخنان نماینده شهربابک در روزنامه جمهوری اسلامی؛
🔻کمک چهل و سه میلیارد و پانصد میلیاردی دولت به روزنامه منتقد/ سوء استفادهی عاملان وضع موجود از اخلاقمداری رئیس جمهور
🔹در پاسخ به سخنان نماینده شهربابک در مجلس شورای اسلامی که در روز پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ در روزنامه جمهوری اسلامی چاپ شد، معاونت امور مجلس ریاست جمهوری مطلب زیر را خطاب به مدیرمسئول روزنامه ارسال کرده است که در ادامه خواهید خواند.
🔹شما که چند دهه است روزنامه جمهوری اسلامی را هدایت میکنید لابد هنوز فرمایش امام را خطاب به چند روزنامه مطرح آن عصر به خاطر دارید که فرمودند: «بطور کلی مطبوعات باید یک بنگاه هدایت باشند، یعنی به صورتی که اگر دست مردم بیفتد مردم هدایت شوند، بخصوص روزنامههایی مثل اطلاعات و کیهان و جمهوری اسلامی و...) (امام خمینی، تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۶۲) حالا خود بسنجید که آیا اکنون این روزنامه بنگاه هدایت است یا خدای نکرده بنگاه سخن پراکنی؟
🔹به نظر میرسد که منش آقای رئیسی مبنی بر اینکه درپی بیان مشکلات تحویل گرفته از دولت گذشته نیست، موجب شده تا مسئولان بلندپایه دولت قبل و عقبه متعصب رسانهای شان بهجای آن که بهخاطر ناتوانیهای مشهود خود در اداره امور و خسارتهای فراوانی که بر سر ملت آوار کرده بودند، در مقابل مردم پاسخگو باشند، زبان و قلم به وارونهنمایی و تحریف واقعیتها، گشوده و میچرخانند!
🔹این درحالی است که همگان اذعان دارند که آقای رئیسی وضعیت اقتصادی خوبی را از دولت قبل تحویل نگرفته است. دهه ۹۰، تحت مدیریت دولتی سپری شد که با شعار حل مشکلات اقتصادی رای مردم را جلب کرده بود و قرار بود با «تدبیر»، زخمهای اقتصاد کشور را درمان و «امید» را به جامعه بازگرداند.
🔹کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومان، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق قرضه، مدیریت غیرعلمی منجر به ضایع شدن ۶۰ تن طلا، هزینه نزدیک به بر باد دادن دهها میلیارد دلار ارز در قالب ارز ترجیحی، کاهش نزدیک به سقوط ارزش پول ملی، ۸ برابر شدن قیمت مسکن، از جمله مواردی از ناکارآمدی و ناکارائی دولت موسوم به تدبیر و امید است
🔹در آن دوران افتخار وزیر مسکن آقای روحانی بر این بود که در طول وزارت ۶ ساله خود حتی یک مسکن هم نساخته است! وزیر نفت ایشان، ساخت پالایشگاه را کثافتکاری میدانست!
🔹در چنین شرایطی و بهرغم مشکلات و کمبودهای فراوانی که بجا مانده بود آقای رئیسی درطی ۲۰ ماه گذشته در مسیر افزایش کارآمدی اقدامات گستردهای را آغاز کرده است.
دولت همچنین در حوزه شایستهسالاری دست به تغییراتی در کابینه دولت خود زده که نگاهی به عملکرد رئیسجمهور قبل در این زمینه و اصرار برای استفاده از مدیران ناکارآمد و اشرافی تا آخرین روز نشانه آشکاری از تفاوتهای دو رئیسجمهوری فعلی و سابق است.
🔹در چنین شرایطی مدیران دولت گذشته و رسانههایی مانند روزنامه جمهوری اسلامی که در دوره ۸ ساله گذشته حامی پروپاقرص مدیران اشرافی و ناکار آمد بودند بهصورت هماهنگ به اقدامات و برنامههای دولت مردمی و شخص رئیسی حمله کرده و با انتشار تعابیری توهین آمیز، تکاپوی شدیدی به راه انداختهاند تا رویکردها و برنامههای قابل تقدیر دولت مردمی را در اذهان عمومی تخریب کنند البته دولت نشان داده که در مسیر افزایش کارآمدی و رفع دغدغههای مردم، تحت تاثیر اینگونه جوسازیهای کاذب قرار نمیگیرد.
🔹جناب مهاجری! مگر رهبر معظم انقلاب مکرر امید آفرینی را وظیفه رسانهها اعلام نفرموده اند؟ تعبیر شما از امید آفرینی چیست؟ اگر خود را مخاطب این فرمایشات نمیدانید و خود را نه رسانه نظام و مدافع «جمهوری اسلامی» که رسانهای آزاد و منتقد میدانید سلمنا! همین فردا اعلام کنید که دیگر هیچ گونه یارانه و کاغذ دولتی و رپرتاژ و آگهی دولتی نمیگیرید و آنوقت با آزادی و آزادگی تا آنجا که وجدان و انصافتان اجازه میدهد نقد کنید و گرنه شرط انصاف نیست که تنها در سال ۱۴۰۱ جمعا بابت یارانه مستقیم و آگهی و سهیمه کاغذ ۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون از دولت سیزدهم کمک بگیرید تا چنگ بر روی او بکشید آن هم در شرایطی که این میزان کمک دولتی ۴ برابر سال ماقبل آن بوده است. علی ایحال در شرایطی که دشمن به ویژه از مهر گذشته جنگ ترکیبی گسترده و پیچیدهای را علیه مردم و دولت مردمی ترتیب داده است توقع میرود این گونه تیترهای کذایی و جبهه گیریهای افراطی تعبیر به همنوایی ولو ناخودآگاه با دشمن نشود.
وَالعاقِبَهُ لِلمُتَّقینَ.
51.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازخوانی کارنامه و عملکرد فردوسی پور به صورت مستند، که احتمالا دیدن آن برای خود فردوسی پور هم جذاب خواهد بود!
🔹عادل فردوسی پور چهرهای به ظاهر ورزشی است اما در واقع یک فعال سیاسی است. تا جایی که وقتی لازم باشد، در قامت یک بازجو، بازیکن تیم ملی را در برابر خود مینشاند و سیاسیترین و شخصیترین سوالات غیر فوتبالی را از او میپرسد.
🔹فردوسی پور نماد یک جریان سیاسی است که همواره پشت شعار «ورزش از سیاست جداست»، «بی طرفی» و «حرفهای گری» پنهان میشوند اما در وقت مبادا، کاملا یک طرف ماجرا میایستند و پلی محکم بین ورزش و سیاست برقرار میکنند.