eitaa logo
جهادتبیین آتش به اختیار
361 دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
16.3هزار ویدیو
145 فایل
🌺امام خامنه ای: 🔹همه‌ هسته‌های فکری، فرهنگی، عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند...چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد،شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختياريد #آتش_به_اختیار لینک کانال: 🆔 @Atash_BeEkhteyar
مشاهده در ایتا
دانلود
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨😱چرا سیستم اقتصادیمون سالهاست که مریضه⁉️😱😳😡‏ 🔹یکی از دلایلش میتونه وجود یک ویروس در این سیستم باشه! ‏ویروسی به اسم ‏🔹با توجه به سخنان این خانمِ جدا شده از فرقه، آرزو داریم کاش مثل امیرکبیر با این فرقه جاسوسی برخورد محکمی صورت بگیرد. که البته این وظیفه بر عهده دستگاه های امنیتی می‌باشد.
🔹اصطلاح به سر کردن در متن زرتشتی منتسب به دوره ساسانیان 🔹 🔸نشر برای نخستین بار 🔻در متن زرتشتی به نام یوشت فریان که به زمان ساسانیان مرتبط دانسته شده است به وضوح چادر به سر کردن آمده است تکرار می کنیم چادر به سر کردن 🔹در گذشته هم ذکر شد که واژه چادر اساسا واژه عربی نیست # اللهم - عجل - لولیک - الفرج
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زندانی کردن دانش آموزان به خاطر پوشیدن شلوارک! 🔹‌ به نظرتون کجای دنیا این برخورد رو انجام دادن؟
⭕️ مادورو: سکوت رهبران اروپایی در قبال اهانت به قرآن کریم تاسف‌برانگیز است ♨️ «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا از سکوت کشورهای غربی در برابر اهانت به کتاب مقدس مسلمانان ابراز تاسف کرد. 🔻براساس گزارش شبکه المیادین، مادورو گفته: از سکوت عمیق رهبران کشورهای اروپایی در قبال سوزاندن قرآن کریم ابراز تاسف می‌کنم. 🔴 وی افزود: من افرادی که با سکوت خود شریک این جرم هستند را محکوم می‌کنم همانطور که ما شاهد سکوت سران کشورهای اروپایی در قبال این موضوع هستیم. 💢 وی تاکید کرد: من از مسیحیان جهان می‌پرسم اگر در سوئد یا دانمارک یا کشورهای دیگر ابتکار عمل برای سوزاندن کتاب مقدس مسیحیان را به دست بگیرند، چه احساسی خواهیم داشت؟ ♦️مادورو با اشاره به این مساله افزود: من به عنوان یک مسیحی از خودم می‌پرسم که اگر کسی اقدام به سوزاندن انجیل کند ما مسیحیان چه احساسی خواهیم داشت؟ ما بسیار خشمگین خواهیم شد و اگر کسی کتب مقدس را بسوزاند توهین بزرگی خواهد بود. من در اعماق قلبم خشم مسلمانان جهان، وقتی که میبینند قرآن کریم را می‌سوزانند، را درک می‌کنم. ‼️مادورو با محکومیت نفرت پراکنی علیه مسلمانان همچنین تاکید کرد که گروهها و جناحهای راست افراطی و نژادپرست در کشورهای غربی که اقدام به اهانت به قرآن کریم میکنند محکوم هستند. ❌ اهانت مستمر به قرآن کریم در دانمارک واکنش تند کشورهای مسلمان را به همراه داشت و بسیاری از کشورها اقدام به احضار سفرا و رؤسای نمایندگی‌های دیپلماتیک دانمارک کردند. دیپلمات‌های دانمارک در بغداد نیز اقدام به ترک خاک عراق کردند. 🔹سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانمارک روز یکشنبه ۱۵ مرداد ماه و در پی استمرار اهانت به قرآن کریم بیانیه‌ای صادر کرد. 🔻در این بیانیه آمده است: سفارت جمهوری اسلامی ایران در کپنهاگ اقدام مستمر نفرت انگیز اهانت به قرآن کریم در دانمارک را به شدت محکوم می‌کند. 💢 در بیانیه مذکور عنوان شده است: این سفارتخانه از عدم اقدام مقامات دانمارکی جهت جلوگیری از ترویج بی وقفه خشونت در قالب سخنرانی‌های نفرت انگیز و بیگانه ستیزانه و توهین به قرآن کریم در شگفت است.
♦️هشدار مجدد بانک مرکزی به ۹ بانک عامل 🔹بانک مرکزی در ابلاغیه‌ای خطاب به مدیران عامل ۹ بانک با اشاره به شکایت‌های مردمی و بررسی‌های میدانی تاکید کرد بانک‌های عامل باید مراتب تسهیل پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری را فراهم کنند و نباید از متقاضیان این تسهیلات، ضمانت‌های فراتر از حدود قانون طلب کنند.
🔴 با دوربین، بدون دوربین، با جریمه، بدون جریمه؛ مقابله با ولنگاری در همه صورت، هزینه دارد 🔹فلسفه قانون این است که برای مجرم و متخلف، هزینه و بازدارندگی ایجاد کند. 🔹از طرفی، هر هزینه ای برای مجرم ایجاد کنیم ( برخورد مستقیم در کف خیابان، حبس، جریمه و یا هر چیز دیگر ) کسانی که طرفدار ارتکاب آن جرم یا تخلف هستند، قطعاً بیکار نمی نشینند، بلکه همیشه و در هر صورتی ممکن است کنند و برای حاکمیت، ایجاد کنند. اما این، دلیل نمی شود که ما از ایجاد هزینه برای آنها کوتاه بیاییم. 🔹 در مقابله با هم با هر شکل و به هر شیوه ای که باشد باید هزینه های احتمالی آن را بپذیریم و کاملاً طبیعی است. 🔹 برای مثال، اگر برای مقابله با بی بند و باری، جریمه سنگین و هزینه بازدارنده ایجاد کنیم – که باید هم ایجاد کنیم - و حتی بگوییم که پلیس حق ندارد به ولنگاران بگوید که بالای چشمتان ابرو است! در این صورت هم ممکن است که برخی افراد کنند؛ برخی علیه حاکمیت به کف بیایند؛ دشمن و رسانه ها، سوء استفاده کنند و ... ⚠️ فقط در یک صورت است که اینگونه هزینه ها را شاهد نخواهیم بود و آن زمانی است که از کوتاه بیاییم، که البته آن هم هزار و یک هزینه برای مردم و جامعه به دنبال خواهد داشت❗️ ⏪ نتیجه اینکه، گمان نکنیم که با ضربه به اقتدار پلیس و تبدیل آن به عکاس و فیلمبردار می توانیم هزینه های احتمالی را برداریم و هوشمندانه عمل کرده ایم؛ خیر، اتفاقاً کاهش اقتدار پلیس و بستن دست او، اقدامی غیر معقولانه و غیر هوشمندانه است. ⏪ اقدام معقول این است که هم به پلیس اختیار عمل دهیم تا هر گونه که می دهد – مستقیم یا غیر مستقیم – با ولنگاران برخورد کند و هم اینکه جریمه و هزینه های بازدانده و پشیمان کننده برای ولنگاران قرار دهیم.
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 روایتی از نحوه اسارت و شهادت شهید محسن حججی جواد تاجیک، راوی شهدا: 🔹 وقتی ترکش به پهلو شهید حججی می‌خورد، بیهوش می‌شود و بچه ها فکر می‌کنند شهید شده است و به عقب بر می‌گردند. 🔹 شهید حججی در سوریه اسیر می‌شود و در عراق توسط داعش سر او بریده می‌شود. 🔹 ۱۶ مرداد سالروز اسارت شهید مدافع حرم محسن حججی توسط تروریست‌های داعش است و دو روز بعد در هجدهم مردادماه ۱۳۹۶ به شهادت رسید. 🔴 👇 @bidariymelat
جهادتبیین آتش به اختیار
👆👆♦️این کلیپ را ! چند جوان بهائی طرز جاسوسی خود را با عنوان «قرائت منطقه»، توضیح می‌دهند. در این مدل از جمع‌آوری اطلاعات، فرد بهائی با سکونت در هر منطقه‌ای، اطلاعات مربوط به آن محله یا منطقه را به صورت اطلاعات خام به مرکز تحلیل یا ، که قطعا جامعه‌شناسان و روانشناسان متبحری در آن حاضرند، می‌فرستند تا در آخر به گفته یکی از حاضرانِ در این فیلم، اجرای فعالیت یا هدف، بهتر صورت گیرد! ♦️ چه فعالیتی؟! لکه‌ی جوهر... معمولا خانواده‌های بهائی پراکنده اما بهم پیوسته هستند و مانند لکه‌ی جوهر در صفحه سفید عمل می‌کنند و پس از افتادن بر صفحه، پخش شده و کل صفحه را جوهری می‌کنند. چگونه؟! خانواده‌هایی که در هر محله به مناسبت های گوناگون مثل تولد یا هر جشن دیگری، کودکان و نوجوانان آن محله را دعوت و به مرور روی آن‌ها کار کرده و در آخر به خدمت می‌گیرند! 🔻 خانواده‌هایی که به ظاهر در جامعه حل شده‌اند و رفتارهای سازماندهی شده‌ی ضداخلاقی آن‌ها و بعضاً رادیکال، نه به اسم بهائیت که به اسم جامعه ایران و یک شهروند عادی به همگان تلقی می شود و در ادامه افرادِ کمتر مذهبی، تحت تاثیر این رفتار رادیکال، با آن‌ها همراه می‌شوند! ۱