eitaa logo
جهادتبیین آتش به اختیار
361 دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
16.3هزار ویدیو
145 فایل
🌺امام خامنه ای: 🔹همه‌ هسته‌های فکری، فرهنگی، عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند...چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد،شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختياريد #آتش_به_اختیار لینک کانال: 🆔 @Atash_BeEkhteyar
مشاهده در ایتا
دانلود
1.37M
توصیه های یکی از برادران نیروی انتظامی در مورد حجاب ☝️ لطفا گوش کنید ☝️ 📣 خواهشا مردم پشت ما باشند ✅ إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ(تور_۱۹) همانا براى كسانى كه دوست دارند زشتى‌ها در ميان اهل‌ ايمان شايع گردد، در دنيا و آخرت عذاب دردناكى است، و خداوند مى‌داند و شما نمى‌دانيد. 
🔴💭 | ‏خبر بدی که در دولت رییسی شنیده نشد
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند 🔹به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند؛ واحدهای تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند. ‌جناب آقای رئیسی مراقب باشید واگذاری بنگاه‌های اقتصادی بانک‌ها که با استفاده از قدرت خلق اعتبار به دست آورده‌اند مثل ماجرای خصوصی‌سازی طوری اجرا نشود که فردا مقام معظم رهبری بگویند: نصفش فاسد از آب درآمد. ضمن اینکه اول بررسی کنید کدام یک از این بنگاه‌ها به جای واگذاری باید مصادره شود. زیرا برخی از این املاک و بنگاه‌ها با خلق پول خصوصی ایجاد شده و قطعا مجهول المالک و معلوم الغصب هستند.
▪️تنها آمدی به میدان جنگ ترکیبی حجاب و اطاعت محض از امر ولی، سردار رادان عزیز و ولایت مدار از شما . محافظه کاران پشت شما را خالی کردند اما مدافع و کنار شماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دیگه حرفی از گزینه‌های روی میز نیست؟ چون دیپلماسی و میدان در کنار هم هستن فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 "می‌گفتند پاسخی از سوی ایران نمی‌گیریم، ولی اشتباه بود!" لیبرمن، وزیردفاع اسبق رژیم صهیونیستی در شبکه ۱۲ اسرائیل: 🔹ارزیابی بخش اطلاعات نظامی از پاسخ ایران اشتباه از آب درآمد؛ آنچه تاکنون مشخص است، این است که مراجع مربوطه گفته بودند که هیچ پاسخی از سوی ایران نخواهد بود و تهران هم با آن کنار خواهد آمد، اما اتفاقی که افتاد، برعکس بود! 🔸بدون رادارهای آمریکایی در زمین، دریا، هوا و اطلاعاتی که آنها در اختیار ما قرار دادند، مقابله با حمله ایران، محال بود.
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران: در صورت تهدید مراکز هسته‌ای، تغییر در سیاست‌های هسته‌ای محتمل است تاریخ انتشار: 1403/01/30 - 15:27
🌓 عكس روي جلد مجله بین المللی و اقتصادی فوربز که یکی از مشهورترین مجلات بین المللی آمریکا و جهان است و دو هفته ای یک بار چاپ میشود، با عنوان قوی ترین مرد جهان... ⭕️ فوربْز (به انگلیسی: Forbes) شرکت رسانه‌ای و مجله آمریکایی است که بی. سی. فوربز آن را در ۱۹۱۷ بنیان نهاد.
⭕️ عبدالملک الحوثی:موضع رسمی اکثر کشورهای عربی و اسلامی در خط مقدم جنگ به گونه‌ای است که تمایلی به حمایت از فلسطین ندارند. 🔻عده‌ای سهل‌انگاری می‌کنند، عده‌ای دیگر در تجاوز شریک هستند و عده‌ای هم در چندین زمینه به دشمن کمک می‌کنند. 🔻جریان تکفیری یک جریان فتنه‌انگیز بزرگ است که ده‌ها هزار نفر به آن گرایش دارند، اما حرکت آن تحت عنوان جهاد، در مسیری اشتباه است.جریان تکفیری بیش از 4 هزار عملیات انتحاری در عراق تحت عنوان جهاد انجام داد. 🔻جریان تکفیری در زیر پرچم اسلام اقداماتی جنایتکارانه از جمله ذبح بی‌گناهان با چاقو، مثله کردن اجساد و سر بریدن انجام داد. 🔻جنبش تکفیری با حمایت مالی گسترده رژیم‌های عربی و حمایت سیاسی و رسانه‌ای صدها هزار مسلمان را به شهادت رساند. 🔻جریان تکفیری با دشمن اسرائیلی که از نظر قرآن اولین دشمن اسلام محسوب می شود، هرگز مقابله نمیکند. 🔺سید بدر الدین:رژیم عربستان سعودی و امارات حتی در رسانه‌های خود در راستای تامین منافع اشغالگران اقدام می‌کند و اظهارات صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها را کاملا پذیرفته‌اند. 🔻رژیم سعودی و امارات، خود را رهبران و حامیان کشورهای عربی معرفی کردند، اما هیچ تلاشی برای حمایت از فلسطین نکردند. 🔻اگر جهاد مردم فلسطین و مجاهدان مقاومت در لبنان نبود، شر دشمن اسرائیلی به همه کشورها سرایت می‌کرد. 🔺سید حوثی:پیشنهادهایی به برادران ما در ایران داده شد تا آنها را از پاسخ دادن به رژیم صهونیستی منصرف کنند زیرا دشمنان نگران هر موضعی است که به نفع مردم فلسطین باشد. 🔻عملیات ایران معادله جدیدی برای پاسخ به حملات اسرائیل ایجاد کرد و به دوران مباحات و غرور رژیم صهیونیستی پایان داد. 🔻ایران مجدانه تلاش‌های فراوانی برای ایجاد مانع و مهار این رژیم وحشی انجام داده است. 🔻متأسفانه برخی از کشورهای عربی به بهانه جلوگیری از تشدید تنش، به دنبال ممانعت از واکنش ایران بودند. 🔻برخی از کشورهای عربی برای مقابله با واکنش ایران، همسو با کشورهای اروپایی اقدام به حمایت از اسرائیل کردند.مایه تاسف است که کشورهای عربی از دشمن صهیونیستی محافظت می‌کنند و این اقدام، جنایت علیه مردم فلسطین است.
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عناصر اقتصاد اسلامی در بیان آیت الله العظمی جوادی آملی _ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ اوّل_ مال به منزله ی ستون فقرات يک ملّت و جامعه است. دوم_ اگر مال در اثر ربا و مانند آن آسيب ببيند، ملّت فقير مي‌شود. سوم_ ملتي که ستون فقراتش شکست، قدرت قيام ندارد، چه رسد به مقاومت اقتصادی چهارم_ باید براي توده مردم ميسور باشد که از مال مملکت، زندگي آبرومندانه داشته باشند و مجبور به مزدوری نشوند. پ ن : هر چهار عنصر فوق در شرایط پول اعتباری به چالش کشیده شده است. 🔖موسسه متا
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀💠‌🍁 تحلیل سیاسی، اقتصادی در اقتصاد غربی(لیبرالیسم) ثروت هدف است و انسان وسیله یعنی انسان ها کار میکنند تا یک عده پولدار پولدار تر بشن هدف ثروت است اما در اقتصاد اسلامی انسان هدف است و ثروت وسیله برای رشد و حرکت به سمت خداوند.