فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذات پلید شبکه منوتو
همانطور که در کلیپ مشاهده میشود افراد داخل فروشگاه لباس زمستانی بر تن دارند و این امر گواه این است که رسانههای معاند کلیپ دروغین را به منظور مشتنج کردن فضا منتشر کردند.
این فیلم برای فروشگاه افق قلعه حسن خان و برای اتفاقات و حمله اغتشاشگران به فروشگاهها آبان ۹۸ است.
عجیبتر اینکه منوتو اگر هم اشتباه کرده است و عمدی نبوده است بعد از فهمیدن به جای عذرخواهی و برداشتن کلیپ دوباره استوری کرده است.
منکر گرانی ها و مشکلات نیستیم ولی دروغ و لجن پراکنی را درست نمیدانیم.
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
#دعوتنامهی_بهشت_را_پذیرفت....
🌷درس خواندنش برای رسیدن به امکانات و حقوق بالا و جایگاه و مقام نبود، تنها چیزی که برایش مهم بود خدمت به مردم بود. زمانی که دانشجوی ممتاز دانشگاه شیراز بود، از آلمان براش دعوتنامهی تحصیلی آمده بود. اساتیدش پیشنهاد دادند که برود تا بهترین امکانات، خانه، ماشین و حقوق در اختیارش قرار گیرد. ولی الله گفته بود: «نه! من میخوام بمونم و برای مملکت خودم خدمت کنم.»
🌹خاطره ای به یاد شهید معزز ولیالله نیکبخت
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
#اللهم_صل_على_محمد_وال_محمد_عجل_فرجهم
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
⭕️هموطن! این بار قطعکننده زنجیره باش!
🔹چگونه میتوان به دولت در اجرای برنامههای اقتصادی کمک کرد؟
🔹«ویدئوی یورش، غارت یا حمله مردم قزوین به فروشگاه»، «تصویر کارت یارانه نان»، «خبر ۹۰ هزار تومانی شدن مرغ» و ... که در هفته اخیر دست به دست در رسانهها و پیامرسانها چرخیده و هر بار به طریقی تکذیب شده، نشان میدهد با همه تبیینها و توضیحها و هر اندازه اطلاعرسانیها و پاسخگوییها قوی و جامع باشد (که نیست و ایراداتی دارد)؛ رسانه همچنان رسانا نیست و پیام به درستی به مخاطب نمیرسد. علاوه بر آنکه نباید از یاد برد رسانه فقط رسانه نیست و محصول محیط سیاسی و وضع اقتصادی است. همچنان که از پدیدهای مانند «انتظارات تورمی» سخن میگوییم و «اثر روانی» بازار را در تغییر قیمتها مؤثر میدانیم و کنش رسانه را بر اقتصاد را هم در نمودار میآوریم، از منظر اقتصاد و تجارت نیز به رسانه بنگریم. واقعیت بازار را تنها آمار و عدد و نمودار نمیسازد، جیب مشتری و تجربه خریدار نیز میسازد.
🔹با این همه، تجربه تجمعات و رخداد نارضایتیهای پنج سال اخیر نشان میدهد رسانهها به ویژه پیامرسانهای موبایلی و شبکههای اجتماعی در وخیم شدن شرایط روانی و حتی نابسامان شدن وضعیت اقتصادی اثر مستقیم دارد. اینجاست که باید مراقبت کرد به جای ارتقای فهم عمومی و آموزش شهروندی، مطالبه محدودیت شبکه و سیاست گرانسازی اینترنت پررنگ نشود. فاصله میان این دو را باید جامعه مدنی آگاه و دلسوز و مراجع اجتماعی پر کنند. از جمله در عالم رسانه، به معلمان، مشاوران و فعالانی نیاز داریم که شهروندان جامعه را توانمند کنند تا از آسیبپذیری آنان بکاهند. «سواد رسانهای» بهرغم استفاده ناآگاهانه و بیجایی که در سالهای اخیر از آن شده، همچنان ضرورتی خطیر است. فقر این سواد و ضعف این آگاهی در برهههایی مثل روزهای اخیر که یک جراحی اقتصادی در جریان است، بهتر و بیشتر خود را نشان میدهد.
🔹از این روست که شاید چهار مهارت عمومی سواد رسانهای زیر به کار آید:
1️⃣به منبع توجه کنیم: آیا مطلب یا ویدئو، رفرنس یا منبعی دارد؟ آیا رفرنس یا منبع در آن زمینه معتبر است؟ عمده پیامها یا ویدئوهای فیک و دروغ، منبع ندارند و حاصل تقطیع یا دستکاریاند. اهمیت نفوذ در رسانههای رسمی و هک وبسایتها و خبرگزاریها نیز از همین روست که اصالت منبع اهمیت دارد.
2️⃣به ناشر توجه کنیم: اخبار جعلی یا پیامها و ویدئوهای دروغین را کسانی منتشر میکنند که توجهی به اثر کار خود ندارند. برخیها عادت دارند فقط و فقط سیاهنمایی و تخریب کنند. از نظر روانی، همنشینی و معاشرت با افراد منفیباف و افسرده، پیامدهای تخریبی پرشماری دارند. صرف نظر از این پیامدها، غفلت از روی ناراحتی سبب میشود دروغ مثل بومرنگ بازگردد و ذهن و روان خود فرد را نیز به بازی بگیرد.
3️⃣در سایر رسانهها جستجو کنیم: جستجوی ساده عنوان پیام یا ویدئو در موتورهای جستجو یا دیگر خبرگزاریها و وبسایتها کمک میکند درستی یا نادرستی آن محک بخورد. این معیار اگرچه یک معیار حداقلی است اما میتوان گفت در بیشتر اوقات، فرد را به یک سپر دفاعی قدرتمند مجهز میکند. برای نمونه، خود من در مقابل خبر دروغ کشته شدن عدهای در یکی از استانهای جنوبی در تظاهرات اعتراض به گرانی استفاده کردم. هیچ منبعی حتی رسانههای ضدانقلاب که عادت دارند از کاه کوه بسازند، هم اشارهای به این خبر نداشتند.
4️⃣به رنگ، لباس، هوا و جزئیات پیام، ویدئو یا صوت دقت کنیم: در دورانی که رفتهرفته دستکاری در افکار عمومی به یک صنعت تبدیل میشود، تجزیه و تحلیل عناصر یک محصول یا تولید رسانهای، میتواند مانعی هر چند کوچک جلوی تسلط فریب بر حقیقت باشد. برای این منظور، یک تجزیه و تحلیل ابتدایی، مثل همین کاری که در ویدئوی موسوم به یک فروشگاه در قزوین صورت گرفت و از روی لباس گرم حاضران، دروغین بودن ادعای ویدئو معلوم شد.
🔹کمک کردن به دولت تنها صبر بر این شرایط سخت نیست. این بار باید زنجیره انتشار و توزیع پیام دروغ را قطع کرد. حتی پیامهایی که برای دفعات پرشمار فوروارد شده یا بازدیدهای میلیونی گرفته، ممکن است دروغین باشد. مانند ویدئوی خوشگذرانی ادعایی یک سردار سپاه. اگرچه واکنش رسمی، سریع و البته همراه با سعه صدر و نرمی خلق به این دروغها و فریبها نیز نباید از یاد برود. چیزی که متأسفانه در نظر برخی با استدلال «بیشتر به دیده شدنش کمک میکنه» و «ارزشش رو نداره» همراه میشود و این همراهی به گسترش اخبار دروغی که در ابتدا مسخره و مضحک به نظر میآیند، میانجامد.
✍محمد رستمپور
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
یازهرا💖
خیلی چیزها
روی دستم مانده
مثلا همین جانِ ناقابل
خوش به حال شما که پر کشیدید
با شهادت ......❤
زیارت نیابتی #شهیدیزدانی🦋
#گلزارشهدا زرند
به همراه اعضا خوب خادم الشهدا کرمان💕
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب✅
#اللّهم_ارزُقنا_شَهادت🤲
سلام و درود بر شهیدان🌹
#باشهـــداتــاظهــــور🇮🇷🌼
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دلنشین شهید سنجرانی در فراق حسن قاسمی دانا
بیاد شهدای مدافع حرم
#رضا_سنجرانی
#مرتضی_عطایی
#حسن_قاسمی_دانا
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
#بسم رب الشهدا و الصدیقین
خودمان را برای عملیات والفجر مقدماتی آماده می کردیم. حسن باقری به من گفت: «بیا بریم از اسرا بازجویی کنیم.»
در بین اسرایی که چند شب پیش گرفته بودیم، سه نفر از فرماندهان عراقی به چشم می خوردند و حسن می خواست بداند، عراق در مورد منطقه ای که ما برای عملیات انتخاب کرده ایم، چگونه فکر می کند. او حتی در انتخاب اسیر نیز دقت می کرد.
به هر حال، بازجویی را آغاز کردیم. آن شب بازجویی به درازا کشید و تا ساعت یک بامداد به طول انجامید. من خسته شده بودم؛ به او گفتم: «حسن! چقدر از این ها سؤال می کنی؟ مگه می خوای آموزش ببینی؟»
گفت: «چه اشکالی داره؟ ما باید از این ها اطلاعات بگیریم.»
خستگی شدیدا بر من غلبه کرده بود. جالب اینکه، در آن لحظات، من به علت خستگی در ترجمه سؤالی که او گفته بود، اشتباه کردم و او با اینکه هنوز به زبان عربی تسلط نداشت، به من گفت: «شما در سؤال کردن اشتباه کردی؟ سؤالت رو درست بپرس.»
آن قدر دقیق و نکته سنج بود که حتی اشتباهات سؤالات عربی را نیز می فهمید.
وقتی دید که من دیگر نمی توانم ادامه دهم، گفت: «شما برو استراحت کن.» من هم رفتم و از خستگی نفهمیدم که کی خوابم برد.
در یک لحظه از خواب پریدم. نگاهی به دور و برم انداختم و با کمال تعجب دیدم که حسن هنوز مشغول بازجویی از اسراست و دست و پا شکسته، از آن ها سؤال می کرد و جواب می گرفت.
-راوی مؤید رضوانی
#شهید_حسن_باقری
منبع: یاران ناب-جلد ۶-من اینجا نمی مانم-به کوشش: علی اکبری-انتشارات یا زهرا(س)
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفا حتما حتما این و با دقت ببینین☝️
قابل توجه همه کسایی که میگن کشورا خارجی گل و بلبل هست ببینین
#نشر_حداکثری
#جهادِتبیین
#روشنگری
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
🔰 #خاطرات_شهدا | #سنگر_خاطره
📍حاج عباس الگوی مدیریت اسلامی...
🌟در نظام نو پای جهموری اسلامی ایران نیز مسئله مدیریت حساس تر و ظریف تر از نظام های دیگر بود، در اینجا مدیر وظیفه اش اداره امور به هر صورت و به نحو دلخواه خود نبود بلکه وظیفه و رسالت خطیری بر عهده او بود رسالتی در طول رسالت انبیاء و اولیاء الهی رسالت انسان سازی و هدایت انسان ها به سوی خدا با اعمال و رفتار و گفتار خود، و این نمونه مدیریت از مشکل ترین و حساس ترین مدیریت هاست، افراد معدودی می توانند به انجام آن توفیق یابند چون شرایط اولیه چنین مدیریتی پاکسازی درون وجود خود از رذایل و آلودگی ها و مبارزه بی امان با هوای نفسانی و پیروزی در جهاد اکبر است.
حاج عباس ما از نوادری بود که در این راه سخت و پر پیچ و خم موفق و سرافراز به سر منزل مقصود رسید و مدیری بود حاکم بر قلب ها بود که نه بر جسم ها، ما چه خصوصیاتی از او یک مدیر اسلامی ساخته بود مرور این خصوصیات راهنما و سرمشق خوبی است برای همه مدیران و مسئولان و دستاندرکاران نظام مقدس جمهوری اسلامی.
🌷شهید عباس پورش همدانی🌷
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
🔴باید مرد باشی که بعد از اعتراضات برخی مردم نسبت به کار بزرگ و حساسی که انجام دادی بری بینشون و مستقیم فریادشون رو بشنوی.
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
🕚 سه دقیقه با پدرم صحبت کردم؛ از حقوقم کم شود!
✍از مواردی که شهید صیاد رعایت میکرد حقوق بیتالمال بود. من شاهد بودم که از منطقه با من که در دفتر ایشان بودم، تماس میگرفت و میگفت مثلا سه دقیقه با مشهد با پدرم صحبت تلفنی کردهام. ما در طول این مدت تماسهای شخصی او را یادداشت میکردیم سر ماه جمعبندی میکردیم و پولش را از محل حقوق وی کسر و به حساب بیتالمال واریز میکردیم که رسید همهی این پرداختیها هم موجود است. شهید صیاد یک پیکان داشت در حالی که دهها ماشین مدل بالا در اختیار ما بود، اما ایشان پرهیز میکرد و میگفت کارهای شخصی را با ماشین شخصیام پیگیری کنید.
📚 از کتاب صیاد دلها
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛
#یادی_از_شهدا
🔹خاطره ای از شهید جهان آرا به نقل از پدر بزرگوارشان
تابستون ها هوای خرمشهر خیلی گرم و زجرآوره، اون قدیما تو خرمشهر مردم خیلی فقیر بودند و کسی تو خونه اش کولر نداشت، شاید چند تا خانواده بودن که کولر داشتن تو خونشون. ماهم جزء اون چند تا خانواده بودیم.
وقتی شبها می خواستیم بخوابیم، کولر روشن می کردیم و همین که کولر روشن می شد، محمد می رفت روی ایوان، رختخوابش رو پهن می کرد و می خوابید.
برام سوال شده بود که این بچه چرا نمیاد توی خونه زیر کولر بگیر بخوابه؟ رفتم بهش گفتم: بابا جان! بیا تو خونه، روی ایوان گرمه اذیت می شی.
گفت: نمیام، رو ایوان راحت ترم، زیر کولر خوابم نمی گیره.
این کار محمد همش برام سوال بود. یک شب ازش خواستم دلیل این کارش رو برام بگه. خلاصه با کلی اصرار بهم گفت:
باباجان! تو خرمشهر فقط چند تا خانواده هستند که کولر دارن، می دونی چقدر بدبخت بیچاره ها هستند که کولر ندارن و شبها به سختی و با زجر می خوابند؟ دوست ندارم زیر کولر بخوابم و با بدبخت بیچاره ها فرق کنم، دوست دارم مثل اونها باشم.
┏✿○•━━━━━┓
🌺 @Atereparvaz
┗━━━━━✿•○┛