🌐تبعات سیاسی فاجعه هالووین
🔹حدود 100 روز از فاجعه روز هالووین سئول میگذرد و این موضوع به دستاویزی برای تسویه حساب های سیاسی در کره جنوبی تبدیل شده است.
🔸در 29 اکتبر در منطقه معروف Itaewon حضور یک خواننده معروف کی پاپ (پاپ کره) موجب هجوم خیل عظیم طرفداران به یک خیابان باریک و خلق یکی از تلخ ترین روزهای تاریخ کشور کره شد .
🔸در این حادثه 150 نفر که عمدتا دختران جوان حدود 20 ساله بودند، کشته شدند. 19 تبعه خارجی از جمله 5 ایرانی مقیم کره نیز کشته شدند.
🔸اما حالا پارلمان کره جنوبی که تحت اختیار مخالفان دولت است طرح استضاح وزیر کشور را کلید زده است تا وزیر کشور را به دلیل عدم انجام اقدامات پیشگیرانه برای چنین بحران هایی و نیز عدم واکنش مناسب برای امداد به مصدومان حادثه برکنار کند.
🔸دفتر رئیس جمهور کره، که قاطعانه از مدیریت وزیر کشور در این فاجعه دفاع کرده است، طرح استیضاح را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت که این یک "قصد شرم آور در تاریخ پارلمان" خواهد بود.
🔸این اقدام در حالی صورت میگیرد که مقامات شهر سئول با خانوادههای قربانیان فاجعه Itaewon بر سر بنای یادبودی که آنها برپا کردهاند، درگیر هستند، چرا که مقامات میگویند غیرقانونی است و تهدید به تخریب کردهاند. خانوادههای داغدار محرابی را در نزدیکی شهرداری در مرکز شهر سئول برپا کردهاند، اما مقامات از آنها میخواهند که آن را به زیرزمینی در ایستگاه مترو Itaewon منتقل کنند.
#کره_جنوبی #فاجعه_هالووین
https://www.ucanews.com/news/s-korea-minister-may-have-to-resign-over-halloween-tragedy/100313
💟attacheintl.ir
نابخردی هند-اقیانوسیه_ای چین.pdf
394.8K
♻️نابخردی اقیانوسیه ای چین
⏪جنگ طلبی پکن در حال احیای اتحادهای آمریکا است
🖊نوشته اندرو دی تافر و دیودید والش
📝مترجم: سجاد عطازاده
🔹 بواسطه قدرت یابی چین در قرن جدید؛ طی نیم دهه گذشته، تقریباً همه متحدان ایالات متحده در سراسر منطقه هند-اقیانوسیه، مشارکت خود را با واشنگتن تعمیق کرده و شبکه های جدیدی را با یکدیگر تشکیل داده اند
#آمریکا #چین #رقابت_سیاسی
💟attacheintl.ir
◀️کشتن مردم توسط پلیس
🔸طبق اعلام استاتیستا در سال 2022، تعداد 1096 نفر توسط پلیس آمریکا به قتل رسیده اند.
🔹 طبق این آمار عمده کشته شدگان از مردان بوده اند که توسط اسلحه به قتل رسیده اند.
🔸 در این میان 138 نفر از کشته شدگان دارای علائم بیماری بوده اند.
#قتل #آمریکا #کشتار_مردم
📎https://www.statista.com/chart/5211/us-citizens-killed-by-police-2016/
💟attacheintl.ir
❇️ مسائل حیاتی روسیه در 2023
◀️ طبق بررسی اندیشکده کارنگی، روسیه در سال جاری با سه مسئله حیاتی یعنی کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری پوتین برای انتخابات 2024، شکاف نخبگان سیاسی درباره توقف یا تداوم جنگ و تغییر پرسنل دولتی نزدیک به پوتین است.
⏪طبق این بررسی شخصیتهای ارشد دولت روسیه همگی از یکدیگر ناراضی هستند؛ این عوامل علاوه بر تاثیر شدید در جنگ اوکراین پوتین را به تلاش چندبرابری برای اهداف خود وادار خواهد کرد.
⏪به نظر می رسد آنچه مطلوب غرب و آمریکاست، ایجاد تغییرات درونی در حاکمیت روسیه و به بن بست رسیدن جنگ در راستای تضعیف روسیه با استفاده از ابزار تحریمی باشد.
#روسیه #جنگ #آمریکا #اندیشکده_کارنگی
📎https://carnegieendowment.org/politika/88753
💟attacheintl.ir
🌐 عذرخواهی کره ای ها برای کشتار مردم ویتنام
🔸یک اسقف کاتولیک کره جنوبی که در حال بازدید از کشور ویتنام بود، به دلیل جنایاتی که سربازان کشورش در جریان جنگ ویتنام به رهبری آمریکا مرتکب شدند، عذرخواهی کرد.
🔸این اولین باری بود که یک اسقف کره ای از مردم ویتنام به خاطر جنایات نظامیان کره ای در نیم قرن پیش عذرخواهی می کرد.
🔸تقریباً 350/000 سرباز کره جنوبی در کنار نیروهای آمریکایی در جنگ سال های 1964 تا 1973 بر علیه کمونیست در ویتنام جنگیدند.
🔸سربازان کره جنوبی در طول جنگ ویتنام مرتکب قتل غیر نظامیان ویتنامی شدند. دولت کره جنوبی به تازگی اقدام به پرداخت غرامت به یکی از بازماندگان قتل عام سال ۱۹۶۸ ویتنام کرده است.
🔸حدود %30 از جمعیت کشور کره جنوبی را مسیحیان کاتولیک و پروتستان تشکیل می دهند. گرایش به مسیحیت در کره از یک قرن پیش و بعد از اشغال این کشور توسط ژاپن رشد پیدا کرد. بعد از جنگ دو کره بواسطه حضور آمریکایی ها به شدت گسترش پیدا کرد و مسیحیت به سلاح قدرتمندی برای مقابله با کره شمالی کمونیست تبدیل شد.
#کره_جنوبی #ویتنام #مسیحیت
📌https://www.ucanews.com/news/korean-church-apologizes-to-vietnam-for-war-massacres/100326
https://thediplomat.com/2016/04/christianity-and-korea/
💟http://attacheintl.ir
⏪آینده پروژه یک کمربند_یک راه
🔹 طبق بررسی اندیشکده شورای سیاست خارجی آمریکا، پروژه یک کمربند_یک راه می تواند اسب تروا برای توسعه منطقه ای و توسعه نظامی به رهبری چین باشد.
🔹این پروژه به آفریقا، اقیانوسیه و آمریکای لاتین گسترش یافته و به طور قابل توجهی نفوذ اقتصادی و سیاسی چین را گسترش داده است.
🔹 جاه طلبی کلی چین برای BRI خیره کننده است. تا به امروز، 147 کشور - که دو سوم جمعیت جهان و 40 درصد تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می دهند - در این پروژه همکاری داشته یا بدان ابراز علاقه کرده اند.
🔹در میان نخبگان سیاسی آمریکا نسبت به این پروژه دوگانگی وجود دارد و تنها مخالفان جدی این طرح کشورهای ژاپن و هند هستند.
📎https://www.cfr.org/backgrounder/chinas-massive-belt-and-road-initiative
💟attacheintl.ir
⏪تعبیر چین و روسیه از سفر مقامات ایران
🔹 چاینا دیلی سایت رسمی دولت چین معتقده سفر رئیس جمهور ایران ایران به چین باعث تقویت همکاری دو کشور در زمینه های اقتصادی و موضوعات داغ بین المللی خواهد شد.
🔹 راشا تودی هم در مطلبی معتقده روابط بین دو شریک سیاسی و اقتصادی که مخالف سلطه غرب به رهبری ایالات متحده بر امور بین الملل هستند، تعمیق خواهد یافت.
🔹 به نظر میرسه با توجه به تداوم و بالا رفتن سطح همکاری طرفین در سالهای پیشرو امکان شکل گیری «همکاری راهبردی» فراهم باشه.
📎https://www.chinadaily.com.cn/a/202302/12/WS63e8f759a31057c47ebae4b1.html
https://www.rt.com/news/571378-china-iran-raisi-xi/
💟attacheintl.ir
♋️خطرناک ترین کشورهای آمریکای لاتین
🔸 طبق اعلام گالوپ، اکوادور خطرناکترین کشور آمریکای لاتینه که 64 درصد از مردم این کشور از پیاده روی در شب احساس امنیت ندارن.
🔸تقریباً دو نفر از هر پنج اکوادوری (41%) در سال 2022 به نیروی پلیس محلی خود ابراز اطمینان کردند و تعداد کمتری از آنها به سیستم قضایی اطمینان دارند (24%).
💟attacheintl.ir
◀️سبقت چین از آمریکا
🔹 با سبقت گرفتن تعداد پرتاب موشک های هسته ای فضایی چین نسبت به آمریکا، دریاسالار چارلز ریچارد، فرمانده سابق فرماندهی استراتژیک آمریکا معتقده «قدرت نظامی آمریکا مانند یک کشتی به آرامی در حال غرق شدن است».
🔹 طبق این گزارش اندیشکده هریتیج، رویای جوان سازی چین با تقویت قدرت هسته ای چین برای آمریکا خطرناک خواهد بود.
📎https://www.heritage.org/asia/commentary/china-surpasses-us-nuclear-missile-launchers-us-unprepared-deter-growing-threat
💟attacheintl.ir
♻️ سیاست ارزآوری چین
🔹 طبق اعلام رسانه های چین، این کشور طی سالهای اخیر با هدف تامین ارزی موفق شده به بزرگترین صادرکننده تسلیحات نظامی به عربستان تبدیل شود.
🔹 در صورت تداوم این سیاست، ضمن تضعیف منافع نظامی آمریکا در خاورمیانه، منافع اقتصادی این کشور نیز تضعیف خواهد شد.
🔹 فروش تسلیحات چه توسط آمریکا و چه چین، بوسیله ایجاد اختلاف میان کشورهای منطقه، ایران هراسی و سیاست دلال مسلکانه، طی سالهای اخیر تداوم داشته است.
💟attacheintl.ir