📎 نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔹 باید مجسمه نعمتزاده را از طلا بسازیم و در میدانهای تهران نصب کنیم!
روزنامه سازندگی در مطلبی به نقل از حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران نوشت: «اکنون باید به این پرسش پاسخ دهیم که در وضعیت فعلی چه باید کرد؟ اما پیش از آن بایداشاره و تأکید کنم ما باید قدردان کسانی باشیم که از دوره سازندگی تحت مدیریت مرحوم هاشمی رفسنجانی، پتروشیمیها و فولادها را برای کشور ساختند. داشتههای امروز ما، از آن سالها آغاز شد و این کارخانهها یک به یک احداث شدند.»
در ادامه مطلب آمده است: «چنین کارهایی عمدتاً در دولتهای آقای هاشمی و دولتهای آقای خاتمی انجام شدند. افرادی مانند آقایان نعمت زاده، محلوجی، بانکی و شکری در این کارها مؤثر بودند. اگر قرار باشد در کشور هوشمندانه برخورد شود، باید مجسمه آقای نعمتزاده را از طلا بسازیم و در میدانهای تهران نصب کنیم. چنین افرادی آن سالها کشور را نیرومند کردند تا امروز ایران بتواند در مقابل مشکلاتی سخت همچون تحریمهای ترامپ بایستد.»
وزیر اسبق صنعت که سابقه عضویت در هیئتمدیره دهها شرکت خصوصی را دارد و در سال 97 اسامی بیش از 250 شرکت خاندان وی در رسانهها خبرساز شده بود، در حالی مورد ستایش هم حزبیاش (حزب کارگزاران) قرار گرفته که در طول دوران مدیریتش بر وزارت صنعت، از مجلس شورای اسلامی 3 بار کارت زرد گرفت و به دلایلی مانند رانت 650 میلیون یورویی به فردی خاص برای واردات کالا، واردات بیرویه محصولات کشاوزی، کیفیت پائین خودروهای داخلی، عدم حمایت از تولید داخل و استفاده از برنج خارجی و... چندین مرتبه روی لبه استیضاح رفت...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/196576
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 بانک مرکزی میگوید قرض دادهام اما دولت میگوید نگرفتهام!
🔸 در حالی که رئیسجمهور میگوید دولت هیچ استقراضی از بانک مرکزی انجام نداده، آمارهای رسمی نشان میدهد بدهی دولت به بانک مرکزی از 18/9 هزار میلیارد تومان در سال 92 به 97 هزار میلیارد تومان در سال جاری رسید و تقریباً پنج برابر شده است.
به گزارش روزنامه وطن امروز، رئیسجمهور اخیراً گفت: در 7 سال گذشته دست خود را به سمت بانک مرکزی دراز نکرده و به دنبال پول پرفشار نرفتیم. لذا در این شرایط یا باید اوراق منتشر کنیم یا سهام و نفت بفروشیم که هر 3 کار را انجام میدهیم.
اما اصل بدهی دولت به بانک مرکزی 97 هزار میلیارد تومان است و ردپای دستدرازی دولت به بانک مرکزی طی این 7 سال مشهود است و مشخص نیست حسن روحانی از روی چه آمار و اطلاعاتی ادعای دست دراز نکردن دولت به سوی بانک مرکزی را مطرح میکند. از سوی دیگر دولت طی سالهای اخیر غیر از بدهی مستقیمی که به بانک مرکزی داشته و به آن اشاره شد، از بانکهای عامل نیز قرض گرفته است. در این موارد به طور مشخص دولت سراغ بانکهای دولتی میرفت. به همین دلیل بانکها هم برای جبران قرضی که به دولت دادهاند، از بانک مرکزی اضافه برداشت میکردند. اینکه چقدر از بدهی دولت به بانکها در این قالب شکل گرفته است، مشخص نیست اما اگر این رابطه و حالت را در نظر بگیریم، در واقع دولت در سالهای 92 تا 97 به طور غیرمستقیم از بانک مرکزی استقراض کرده است و تسویه بخشی از بدهی دولت به بانکها به روش تهاتر را که موجب انتقال بخشی از بدهی بانکها به بانک مرکزی به حساب بدهی دولت به بانک مرکزی شده است، نباید از حساب بدهی دولت به بانک مرکزی حذف کرد. آنچه مشهود است دولت 34 هزار میلیارد تومان از بدهی خود به بانکها را با بدهی بانکها به بانک مرکزی تهاتر کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/196605
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹پیگیری میدانی نمایندگان
بازپسگیری «هفت تپه» را کلید زد
🔸قصه خصوصیسازی قصهای پر غصه است. قرار بود خصوصیسازی با اهدافی که در سیاستهای ابلاغی به نیروی محرکهای برای اقتصاد و صنعت کشور بدل شود نه اینکه تنها چندسال پس از واگذاری تنها یک شرکت همه دستگاههای اجرایی و مجلس و نهادهای نظارتی را درگیر خود کند.شرکت نیشکر هفتتپه یکی از این قصههای پر غصه است.
یکی از اهداف خصوصیسازی این بود که شرکتها از زیرمجموعه دولت خارج شوند و به واسطه آنکه دیگر پشتوانهای مانند بودجه دولتی پشت سر خود نمیبینند لذا از ریخت و پاشها صرف نظر کرده و مدیران آن تلاش خواهند کرد تا افزایش راندمان کاری و بهینهسازی چرخه تولید در بازار رقابت به افزایش کیفیت خود اندیشه کنند و براین اساس برنامهای برای بالا بردن توان کیفی و کمی شرکت داشته باشند. اما به واقع آیا اینها در مورد شرکت «کشت و صنعت نیشکر هفتتپه» محقق شده؟ و یا حتی عکس آن رخ داده و هر سالی که از واگذاری آن گذشته این شرکت به فروپاشی و ورشکستگی نزدیکتر شده است؟
واگذاری شرکت نیشکر هفتتپه در سال 1394 صورت گرفته است. در این سال پوریحسینی رئیساین سازمان بوده است. اگر به سوابق پوریحسینی مراجعه کنیم مهمترین نکتهای که با آن برخورد میکنیم در انتخابات ریاستجمهوری سال 1392 است. در این سال پوری حسینی رئیسستاد انتخاباتی روحانی در آذربایجان شرقی بوده است...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/196610
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 رندی نکنید! متهم خسارت ویلموتس و نیشکر هفتتپه خود شمایید
🔸 روزنامه زنجیرهای اعتماد ضمن رد گمکنی، بیتدبیریهای منتهی به فساد و حیف و میل در وزارت ورزش را به نیروهای انقلابی نسبت داد.
عباس عبدی در روزنامه آلوده به بخششهای شهرام جزایری (روزنامه اعتماد) نوشت: خسارت 200 میلیاردی قرارداد ویلموتس در برابر صدها میلیارد دلاری که در دوره احمدینژاد بدون فایده اتلاف شد و نه تبدیل به شغل موثری شد و نه تبدیل به تولید، رقم بسیار بسیار نازلی است که اساسا به حساب نمیآید در حالی که متاسفانه نسبت به سرنوشت آنها حساسیت چندانی وجود ندارد.
وی میافزاید: واقعیت این است که پس از انقلاب تصور این بود که فعالیتهای اجتماعی و وجوه جامعه کمکم رنگ ارزشهای اسلامی و اخلاقی خواهد گرفت، غافل از اینکه موضوع برعکس خواهد بود و این برخی از سیاستمداران و انقلابیون بودند که به رنگهای دیگر درآمدند و انقلاب و ارزشها را پیش پای اقتصاد، سیاست، ورزش و... قربانی کردند. در حقیقت فوتبال به دلایلی؛ نقش سیاسی تعیینکنندهای پیدا کرده و از این طریق نیز مصونیت به دست آورده است. آیا تاکنون فکر کردهاید که چرا دو تیم استقلال و پرسپولیس حتی به قیمت بالا واگذار نمیشوند ولی نیشکر هفتتپه و شرکت هپکو و... با شرایط بسیار ساده واگذار میشوند؟ چرا تا حالا چندین بار برای واگذاری این دو تیم اقدام کردهاند ولی هیچگاه به نتیجه نمیرسند. مگر آنها چه دارند که نیشکر هفتتپه، هپکوی اراک و دهها صنعت دیگر ندارند؟ آینها که سود چندانی هم ندارند. حتی چرا حاضر نیستند آنها را به دوستان و همفکران خود واگذار کنند؟ برای اینکه این دو تیم و فوتبال جایگاه سیاسی و حتی بالادستی پیدا کردهاند بنابراین به هر قیمتی که هست، حفظ میشوند. اینگونه نهادها بهطور عادی در شرایطی قرار میگیرند که ضابطه و شفافیت از آنها دور میشود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/196606
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔰 بسیاری از موانع تولید، در داخل کشور است
👈 اینها را رفع کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئلهی #تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای #معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همهی اینها است. هرچه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم.
موانع تولید را برطرف کنید. بسیاری از این موانع در درون کشور است مانند: مسئلهی واردات بیرویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگیها در بخشهای پایین دستی و مسله مجوزها
واردات بیرویه چیز خطرناک و مهمی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
🔰 سرمایهگذاری در کشور دچار اختلال شده
👈 سرمایهگذاریهای کلان را احیا کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئله «سرمایهگذاری» یکی از موضوعات بسیار مهم اقتصادی است که متأسفانه در سالهای اخیر، در کشور دچار اختلال شده و در این زمینه عقب هستیم. برای بر طرف کردن این مشکل، ابتدا باید سرمایهگذاریهای کلانی که در کشور رها شده، احیا شوند و هیچ طرح بزرگ سرمایهگذاری بلاتکلیف نماند.
بخش خصوصی دارای امکانات فراوان و نقدینگی لازم است و باید از طریق برطرف کردن مشکلات مالیاتی و مجوزها و همچنین تسهیلات بانکی، بخش خصوصی را به سرمایه گذاری ترغیب کرد.
در سال ۹۷ و در دیدار با هیأت دولت پیشنهاد تشکیل یک هیأت متخصص شبانه روزی برای یافتن روشهای هدایت نقدینگی به سمت تولید مطرح شد که اگر این هیأت تشکیل نشده است، باید هرچه زودتر شکل بگیرد. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
🔰 از نهضت قطعهسازی نیروهای مسلح بهره ببرید
🔻 رهبر انقلاب: خوشبختانه چندسال است که در کشور از طرف بخشهای نیروهای مسلح، وزارت دفاع نهضت قطعهسازی راه افتاده؛ مراجعه کنید به آنها، برایتان قطعه را بسازند و میتوانند. ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستیم بسازیم؛ در نیروهای مسلح بعضی از قطعاتی که تصور نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد؛ از این استفاده بشود.
در بخشهای پاییندستی گاهی ناهماهنگیهای عجیب و غریبی هست. مثلاً یک کارخانه مصرفکنندهی فولاد شکایت میکند که ورق فولاد را به من نمیدهند؛ ورق فولادی که در داخل تولید میشود. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
راهکارهای تقویت سهم ایران از بازار همسایگان
راهکارهای زیر برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و توجه به بازار همسایگان پیشنهاد میشود:
1. ایجاد شبکهای از روابط راهبردی با محوریت کشورهای دوست و خصوصا همسایگان با توجه به بسترهای مشترک تاریخی و فرهنگی
2. استفاده از بستر سازمانها و نهادهای منطقهای و فرامنطقهای در جهت ارتقای تعامل اقتصادی با کشورهای همسایه؛ برای مثال کمیته دائمی همکاریهای اقتصادی سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان همکاریهای اقتصادی(اکو).
3. پیمانهای دوجانبه تجاری و ارزی و ایجاد بازار بین بانکی معاملات ریالی و ارزی با کشورهای منطقه است.
4. دولت باید نگاه ائتلافجو با درنظر گرفتن مواضع و منافع ملی را داشته باشد و تعاملات خود را با کشورهای قدرتمند منطقه مثل ترکیه، روسیه و هند تقویت کند.
5. ایجاد شرکتهایی با ملیت محلی
6. تنوع در قراردادها مثل سوآپ و کنسرسیوم کار کردن از دیگر پیشنهادها هستند.
⭕️ #دادستان کل: ممنوعیت #عزاداری در مساجد رفع شود
درخواست دادستان کل کشور از رئیس جمهور:
🌀 ممنوعیت برگزاری مراسم در مساجد و تکایا و محیطهای بسته جزو مصوبات ستاد ملی کرونا نبوده و به صورت ناگهانی توسط #وزارت_بهداشت اعلام گردیده و انتقادات فراوانی را به همراه داشته است؛ لذا مقرر کنید مجاز اعلام شود.
خبرگزاری نسیم
امیر حاتمی: روسیه نقش مهمی در منطقه و جهان دارد
وزیر دفاع ایران:
🔹«ایران و روسیه، در منطقه و بهویژه در سوریه، نقش مثبت و بسیار مهی ایفا میکنند و ما همواره علاقهمند بودیم که روسیه در عرصه بینالمللی و منطقه، یک کشور قدرتمند باشد.
🔹مطمئناً، چنین حمایت مردمی از رهبران روسیه (در همهپرسی سراسری درباره اصلاحات در قانون اساسی روسیه) در پیشبرد برنامههای خود برای شکوفایی و توسعه هرچه بیشتر این کشور، کمک خواهد کرد.
وزیر دفاع فدراسیون روسیه:
🔸ایران شریک راهبردی روسیه است؛ روابط بین کشورهای ما با توجه به سطح بالای گفتوگوهای سیاسی و درک مشترک کاملاً متمایز میشود.
🔸همکاریهای روسیه و ایران، در عرصههای مختلف دائماْ در حال پیشرفت است.
🔸با وجود وضعیت دشوار در رابطه با شیوع ویروس کرونا، تماسها بین مقامات مسکو و تهران با انگیزه قوی ادامه دارد
tn.ai/2333809
🔴 #فوری| یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز‼️
🔻رهبر انقلاب در دیدار تصویری امروز با دولت:
✅ کاری کنید با نام نیک از شما یاد کنند:
🔹از امروز سال آخر دولت شروع میشود. این آخرین فرصت شما برای کار کردن است. اینجور نباید تصور کرد که یک سال چیزی نیست؛ نه یک سال خیلی زمان است. یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز؛ زمان کمی برای کار نیست. بههیچ وجه نباید به چشم وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. بعضی کارهای اساسی در دولت شما ممکن است جواب ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید. بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد شود.
✅ انتقاد از واردات گوشی لوکس آمریکایی:
🔹 شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار صرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. واردات بیرویه چیز خطرناکی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیازی به آن نیست.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردی میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید👇
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
رسانههای صهیونیستی گزارش دادند با افزایش اختلاف نظرها درباره طرح بودجه و احتمال فروپاشی کابینه تلآویو، جلسه هفتگی آن در روز یکشنبه لغو شده است
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واهمه رسانه هندی از محبوبیت امام خامنهای در بین شیعیان هند
🔻 پس از راه اندازی حساب توییتری امام خامنهای حفظه الله به زبان هندی، شبکه ویون نیوز این کشور با انتشار این خبر و بررسی مواردی از قبیل بازتاب شهادت سردار اسلام شهید سلیمانی در بین شیعیان هند و برگزاری اجتماعات در ۱۳۰ شهر هندوستان به این مناسبت، نسبت به نفوذ جمهوری اسلامی ایران و امام خامنهای حفظه الله در بین جامعه ۳۰ میلیون نفری هند هشدار داد.
🔻مجری این شبکه از توان ایران برای مدیریت جامعه شیعیان هند میگوید و تاثیر راهبردی ایران بر این بخش از جامعه هندوستان را تا حدی میداند که از دستورات دینی ایران تبعیت میکنند و توجهی به عربستان سعودی در تعالیم مذهبی ندارند.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 طرح #با_کاروان| شب سوم محرم
🔳 #موضوع: هیات #سکولار نداریم‼️
🔻 رهبرمعظم انقلاب:
◾️ هرکس علاقه مند به امام حسین (ع) است یعنی علاقه مند به اسلام سیاسی ، اسلام مجاهده ، اسلام مقاتله و اسلام خون دادن و جان دادن است
🔻امام موسی صدر:
◾️ من حسینیه را حسینیه نمی دانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♠️ از ابتدای محرم در قالب طرح #با_کاروان هر روز میهمان یک فراز بصیرت افزای حسینی و یک روضه مختصر در کانال نخبگانی #زمانه باشید و با #بازنشر مطالب سفیر ارزش های حسینی باشید👇
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
🌴 بازنشر مطالب #زمانه بدون ذکر منبع مجاز است
در حمله پلیس نیجریه به عزاداران حسینی ۲ نفر به شهادت رسیده و شماری مجروح شدند
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بند عجیب قرارداد ویلموتس
⚽️ سرمربی میتواند هر کفشی را بدون مجوز فدراسیون انتخاب کند!
@Farsna
ترامپ: دولت پنهان تلاش میکند تا ساخت واکسن کرونا به تاخیر بیافتد
🔹آشکارا، آنان امیدوارند که نتیجه تست واکسن را تا پس از سوم نوامبر (انتخابات آمریکا) به تاخیر اندازند. باید بر روی سرعت و نجات جانها تمرکز کنیم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ردپای نفوذ در یک دهات کوچک را مشاهده بفرمایید
۱. بافرا رسیدن ماه محرم شهر را سیاه پوش نکرده اند.
۲.نام شهدا را خیابانها برداشته اند ۳.خیابان به اسم منافقین نامگذاری کرده اند
۴.حالا هم کلمه اسلام را پاک میکنند!
#نفوذ ؛ دقت کردید؟ کم کم زیاد می شوند!
این همه تحریف و خیانت بعد هم مسئولین مروبطه میگویند به شدت برخورد میکنیم!
#تحریف
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
❎ بسته بصیرتی روز ❎
🛑 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۲ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324269
🔷 آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
https://basirat.ir/fa/news/324272
🔶ماجرای پرچمی که حاج قاسم طلب کرد
https://basirat.ir/fa/news/324275
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 یادداشت اختصاصی/
❇️نخستین و ریشهایترین جهاد؟
🔷انقلاب ملت ایران در چهار دهه گذشته فراز و نشیبهای زیادی داشته است و تهدیدات گوناگونی را دفع کرده و در پس هر تهدیدی قویتر از گذشته به راه خود در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه داده است. اما در دوره کنونی تهدیدات بیرونی با آسیبهای درونی همافزایی تأملبرانگیزی پیدا کرده اند، برخی کمکاریها و سوء تدبیرها در کنار تبلیغات خارجی و همنوایی برخی عناصر داخلی در ناامید کردن جامعه تاثیر انکارناپذیری دارند.
🔶اگر در گذشته این رسانههای بزرگ بودند که حرف اول را جنگهای تبلیغاتی و روانی میزدند، امروزه رسانههای خُرد، سازنده و جهتدهنده بخش اعظمی از افکار عمومی شده و سهم رسانههای بزرگ را در ارتباط مستقیم با عامه مخاطبان کم کردهاند. لذا رسانههای بزرگ با تغییر تاکتیک علاوه بر هدفگیری افکار عمومی جامعه، صاحبان رسانههای خُرد و نخبگان را نیز هدف قرار گرفته تحت شمول ایدههای خود قرار دادهاند.
🔻از اینرو دو ضرورت عمده پیش روی جریان انقلابی و جوانان حزباللهی وجود دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب از آن به «نخستین و ریشهایترین جهاد» یاد کرده اند؛ اول آنکه در روند و نبرد روایتها، ترس و ناامیدی را از خود و دیگران برانند و دوم آنکه در راهاندازی و بهرهگیری از رسانههای خُرد (کانالهای طرح ثامن) در دام صحنهسازیهای رسانههای بزرگ قرار نگیرند چراکه تاکتیک نوین رسانههای بزرگ تعیین زمین بازی برای رسانههای خُرد است. ما برای شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی نیازمند حرکت رسانهای جبهه ای هستیم، لذا کانالهای طرح ثامن باید از پراکندهکاری پرهیز نمایند و محور جلسات دو هفته یکبار خود را، از کانال مرجع این طرح یعنی از کانال معیار (پیامرسان های سروش ایتا و روبیکا) برداشت نمایند و همچنین برای جذب مخاطبان موردنظر به کانالهای خود، طرحهای ابتکاری و بومی و محلی، تدوین و اجرا کنند.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
13901006_3818_64k.mp3
1.96M
#لحظه_شناسی ۲
#شُریح_قاضی میتوانست با کارش تاریخ را عوض کند...
#محرم
#لحظه_شناسی
#رهبر_انقلاب
https://eitaa.com/hamrazman_voice
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
توابین و کوفه، لحظه شناسی.mp3
2.41M
#لحظه_شناسی ۱
🔹مردم کوفه را ترساندند، مسلم، تنهایِ تنها ماند...
اثری که #توابین در تاریخ گذاشتند، یکهزارم اثر شهدای کربلا نیست.
#سلام_بر_حسین
#لحظه_شناسی
#رهبر_انقلاب
@khamenei_voice
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••