💢 کاهش میزان موالید به کمترین حد خود در ۵۰ سال گذشته!
🔹 میزان موالید از حدود ۲۰ در هر هزار نفر جمعیت در سال ۱۳۹۴ با کاهشی محسوس به ۱۴.۴ در هر هزار نفر جمعیت در سال ۱۳۹۸ به کمترین حد خود طی ۵۰ سال گذشته رسیده است.
🔹 این در حالیست که چهار سال از ابلاغ سیاستهای کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری میگذرد.
خبرگزاری تسنیم
#کاهش_جمعیت
👉 tn.ai/2341929
⭕️ #نوبخت در اظهاراتی عجیب گفته «اگر قبلا #نفت در برابر غذا را بهعنوان یک #مجازات سنگین برای ایران پذیرفته بودند، اما در شرایط کنونی نهتنها نفت را در ازای غذا که حتی در ازای دارو هم نمیتوانیم بفروشیم؛ حال با این فشار به ورود ویروس #کرونا هم برخوردیم.»
🔹 این اظهارات در حالی است #دولت در سالجاری راههای جدیدی را برای تامین مالی پیدا کرده؛ مطابق بررسی های فرهیختگان این درآمدهای #نجومی به شرح ذیل است:
۱- بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی از نقلوانتقال #سهام در بازار سهام در پنجماهه ابتدایی سالجاری (این میزان نزدیک به سهبرابر کل درآمد مالیاتی دولت از نقلوانتقال سهام در سال ۹۸ است)
۲- ۷۲ هزار میلیارد تومان از محل مالیاتها در پنجماه اخیر باوجود شیوع کرونا، (این میزان نسبتبه مدت مشابه سالگذشته رشد ۲۰درصدی داشته است)
۳- ۱۶ هزار میلیارد تومان فروش و واگذاری سهمهای دولتی
۴- احتمال شکسته شدن #رکورد ۸۰ هزار میلیاردی سال ۹۸ در سالجاری درصورت ادامه انتشار اوراق بدهی
۵- ادغام پنج #بانک نظامی با داراییهای بسیار هنگفت.
خبرگزاری نسیم
🔴ویژههای مشرق
⚫️عبدی: مردم کشورهای بیدین، سالمتر از مسلمانان هستند/ کارگران به سرِ کار بازگشتند،زیباکلام ناراحت شد
💎گویا زیباکلام و همفکرانش از اینکه کارگران کارخانه آرد بیکار نشده اند، ناراحت هستند. یا شاید از اینکه صدای مردم خوزستان بجای شانتاژ بی بی سی،بدون واسطه توسط مقامات ارشد شنیده شده، پریشان هستند.
✅روزنامه ایران: متهم کردن دولت فعلی پاک کردن صورت مسأله است
👉👉 mshrgh.ir/1114708
📌 #خبر_ویژه
🔹بازگشت تحریمها پیروزی است یا پنج سال تأخیر در لغو تحریم تسلیحاتی؟!
روزنامه شهرداری تهران در گزارشی خیالی و غیرواقعی از «5 پیروزی بزرگ برجام» خبر داد بیآنکه متعرض هدف واقعی توافق برجام شود.
روزنامه همشهری ذیل تیتر «5 پیروزی بزرگ برجام» نوشت: برجام درحالیکه در پنجمینسال حیاتش به سر میبرد و امیدها برای بقای آن به حداقل رسیده، در ۲ ماه اخیر ۵ بار آمریکا را شکست داده است؛ اتفاقی که رئیسجمهور ایران آن را شکستی مفتضحانه و محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه آن را یک هدیه از طرف دستگاه دیپلماسی به مردم ایران توصیف کردهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/197519
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 گشایش بزرگ، نقشه راه اقتصادی و... دو صد گفته چون نیم کردار نیست
🔸 یک کارشناس مسائل اقتصادی می گوید دولت به ویژه رئیس جمهور به جای تدابیر واقعی، بیشتر سرگرم ابداع کلمات است.
به گزارش تابناک، هنوز طرح پیش گشایش اقتصادی که توسط رئیس جمهور مطرح شد، به سرانجام خاصی نرسیده، سخنگوی دولت، از «نقشه راه اقتصادی برای ورود به سال آخر دولت و قرن جدید» صحبت به میان آورد. رئیسجمهور یک ماه قبل در جلسه هیئت دولت از گشایش اقتصادی سخن به میان آورد اما هر چه بود، این طرح به سرانجام مشخصی نرسید و تنها مطرح کردن آن باعث شد تا شوکهایی به اقتصاد کشور و بهخصوص به بازار سرمایه وارد شود. بازار سرمایهای که الان هفتههاست در حال ریزش است و سهامداران بسیاری را ۴۰ تا ۵۰ درصد در ضرر فرو برده است!
حالا در این شرایط دوباره سخنگوی دولت از نقشه راه اقتصادی سخن به میان آورده است! علی ربیعی در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره نقشه راه اقتصادی دولت برای سال پایانی دولت گفت: برای تدوین نقشه راه از سال آخر دولت ابتدا یک روندشناسی از تحولات داخلی و خارجی تاثیرگذار بر حوزه اقتصاد صورت گرفت. محیط سیاسی، امنیتی و اقتصادی جهان آشوب زدهتر و متلاطمتر از سالهای اخیر شده است لذا با نگاهی به تهدیدهای خشن آمریکا بر اساس فرصتهای داخلی، نقشه راهی برای ورود به سال آخر دولت و قرن جدید تدوین شد.
وی تاکید کرد، این نقشه راه بر اساس یک تحلیل جامع از ظرفیتهای اقتصادی داخل که اشتغالزایی را افزایش میدهد، تدوین شده است.
وحید شقاقی شهری، کارشناس مسائل اقتصادی درباره نقشه راه اقتصادی که مطرح شده است به تابناک گفت: اگر به کشورهای موفق نگاهی داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که تقریباً تمامی آنها دارای اسناد چشمانداز و بلندمدت هستند معمولا زمانی که کشورها دارای اسناد چشمانداز و بلندمدت باشند، تلاش میکنند تا اسناد کوتاهمدت و میانمدت در راستای همین اسناد چشم انداز و بلندمدت باشند و آنها را پشتیبانی کنند. دولتها هم که تغییر میکنند، چون احزاب بر اسناد چشمانداز به اجماع نخبگانی رسیدهاند یعنی روی اهداف کلان این چشمانداز به تفاهم رسیدهاند، این اسناد را دنبال میکنند و بهدنبال تغییر این اسناد یا رونمایی از اسناد جدید نیستند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/197511
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎مدعیان افزایش اختیارات رئیسجمهور خواستار کاهش اختیارات رئیسمجلس شدند!
روزنامه اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی نماینده رد صلاحیت شده انتخابات مجلس یازدهم، روز پنجشنبه و همزمان با حضور محمد باقر قالیباف رئیسمجلس شورای اسلامی در استان خوزستان به منظور پیگیری مشکلات مردم این استان در گزارشی نوشت:«دو شعار «شفافيت» و «كاهش اختيارات رييس مجلس»، شعارهايي(است) كه حالا و با گذشت 3 ماه و 6 روز از تشكيل پارلمان يازدهم نهتنها عملياتي نشده، بلكه حداقل درباره موضوع كاهش اختيارات محمدباقر قاليباف...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/197498
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 دولت یازدهم و دوازدهم رکورددار رشد منفی اقتصادی
🔸 دولت روحانی با وجود ادعاهای فراوان، همه رکوردهای منفی اقتصادی را از آن خود کرده است.
به گزارش مشرق، طولانیترین رشد اقتصادی منفی سه دهه اخیر در دولت روحانی رقم خورد. در دولت دوازدهم، اقتصاد کشور به مدت ۸ فصل متوالی با رشد منفی مواجه شد.
برخلاف سخنانی که اخیرا مقامات ارشد دولت درباره وضعیت مناسب رشد اقتصادی بیان میکنند، آمارهایی که توسط نهادهای رسمی دولتی منتشرشده، گویای آن است که اقتصاد کشور در دولت دوازدهم، بدترین دوران خود را گذرانده است.
گزارش مرکز آمار نشان میدهد در دولت دوازدهم، اقتصاد کشور به مدت ۸ فصل متوالی با رشد منفی مواجه شده که این برای اولین بار است که در سه دهه اخیر چنین دوران طولانی رشد منفی اقتصادی در کشورمان به وقوع پیوسته است.
پیش از این در دولت دهم و دولت یازدهم، شاهد وقوع رشد منفی اقتصادی برای ۴ فصل متوالی بودیم اما دولت دوازدهم، بدترین رکورد را در این زمینه به جای گذاشته است. بر این اساس، دولت روحانی از لحاظ رشد اقتصادی فاجعهبارترین عملکرد را داشته است.
بر اساس گزارش مرکز آمار، از ابتدای دهه هفتاد شمسی تاکنون، کشورمان در ۳۰ فصل با رشد اقتصادی منفی همراه شده است که ۱۲ فصل آن در دولت روحانی (۴ فصل در دولت یازدهم و ۸ فصل در دولت دوازدهم) رخ داده است. ضمن آنکه هنوز یک سال به پایان این دولت باقی است و انتظار نمیرود که در فصول آتی هم رشد اقتصادی کشور احیا شود، بنابراین کارنامه منفی دولت روحانی، منفیتر هم خواهد شد.
از لحاظ منفیترین رقم رشد اقتصادی کشور در یک فصل هم دولت روحانی رتبه اول را به خود اختصاص داده است. در فصل پاییز سال ۱۳۹۷ رشد اقتصادی کشور منفی ۱۱ درصد اعلام شد که پایینترین رشد اقتصادی سه دهه اخیر محسوب میشود.
به نظر نمیرسد که در دهههای آینده هم رکورد دولت روحانی در رشد اقتصادی منفی شکسته شود. با این عملکرد فاجعهبار، توصیه میشود مقامات دولت دوازدهم در اظهارنظرهای خود خطاب به منتقدان، دقت بیشتری کنند. ضمن آنکه با این کارنامه منفی، توصیه آقای روحانی برای مقایسه عملکرد دولتش با دولت قبل هم قطعا به ضرر وی تمام خواهد شد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/197510
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
✅ یادداشت/
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انوجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد.
✅ (نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما هنوز به این فضای بهشتی نیاز داریم!
🔻چرا راهپیمایی اربعین حتی با وجود کرونا برای ما ضروری است؟
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅ یادداشت/
🔴 ویترین رسانهای کشور؟
🔻معروف است که رسانهها افکار مردم را میسازند و افکار آنها پایه کنشگری جامعه می باشد.
🔸بخش رسانهای دو جریان عمده سیاسی، ویترین رسانهای کشور را می آرایند:
🔹جریان سیاسی الف، مواردی همچون عدم آزادی، ناکارآمدی نظام دینی، تشکیک در آرمانهای انقلاب، زیر سوال بردن دفاع مقدس، تطهیر آمریکا و غرب و ... را در ویترین رسانهای کشور قرار می دهد
🔸جریان سیاسی ب، بیعرضگی و ناکارآمدی دولت، اختلاسهای مختلف، بیتوجهی مسئولان به مشکلات مردم، فساد در وزارت نفت و مواردی از این دست را در ویترین رسانه ای قرار می دهد.
🔺 با این اوصاف افکار عمومی و کنشگری جامعه چگونه خواهد بود؟ با این وضعیت میخواهیم محاصره تبلیغاتی دشمن علیه ایران را بشکنیم؟ و یا به جامعه امید بدهیم؟
❇️ اخبار خوب در کشور کم نداریم، فقط باید اراده کرد که آنها را نیز در ویترین رسانهای کشور قرار دهیم.
تنها در این صورت می توان با جنگ تمام عیار دشمن علیه ملت که محور آن جنگ روایتی است، مقابله نمود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb