🔴مردم عراق قادرند ذلیلانه، آمریکا را اخراج کنند
🔹محسن رضایی نوشت: آمریکا قصد دارد با بمباران مراکز نظامی و سیاسی، ترور افراد خاص و ادم ربایی در عراق پایه های اقتدار مردمی عراق را تضعیف و جریان هوادار و وابسته به خود را تقویت نماید تا دولتی را بر سر کار بیاورد که تضمین کننده غارت نفت عراق و حضور نظامیاش در عراق باشد. قطعا شرایط عراق برای امریکا نسبت به ویتنام به مانند باتلاق خواهد بود و مردم مسلمان و انقلابی عراق بیش از ویتنامی ها قادرند امریکا را ذلیلانه از کشور خود خارج کنند.
✍️
▪️از بهانههای حمله به عراق و ویرانی و قتلعام و بدبختی مردمش این بود که عراق ۲ قطعنامه س.ملل رو نقض کرده بود!
از نقض مکرر حقوق بشر و کودککشی و نسلکشی اسرائیل و آلسعود نمیگم؛ آیا بخاطر نقض ۶۵قطعنامه بدست رژیم غاصب اسرائیل حتی یه صدای کوچیک از سازمانای جهانی درمیاد؟
-سیرک جهانی-
💬 آدم
@Fars_plus
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹در آینده از یکسو غرب، ضعیف می شود و از سوی دیگر آسیا و چین قوی تر از گذشته در صحنه خواهند بود.
🔹کرونا، با رونمایی از بیماری باطنی غرب، شکلگیری رویدادهای عمیق تری در جهان غرب را آغاز نموده که ممکن است ابعاد آن در آینده گستردهتر شود.
🔹کرونا نه فقط قدرت آمریکا و اروپا بلکه اندیشه لیبرالیسم را با چالش بزرگی روبه رو کرده است.
🔹به نظر می رسد ملت ایران با یک آسیب شناسی بدون تعصب، نقش موثری در شکل دادن به نظم و جهان جدید در داخل کشور و منطقه و حتی سطح جهانی داشته باشند.
👉 fna.ir/ewik90
@Farsna
✅مشرق گزارش میدهد
🔴آیا آمریکا منشأ ویروس کرونا بوده است؟
⚫️هر روز مقامات و رسانههای بیشتری در سراسر جهان به گمانهزنی این موضوع میپردازند که منبع نوع جدید ویروس کرونا ممکن است آزمایشگاههای بیولوژیکی وزارت دفاع آمریکا بوده باشد.
✳️سفارت آمریکا در تفلیس، پاتوژن و خون منجمد را به عنوان محموله دیپلماتیک برای برنامه نظامی مخفیانه آمریکا منتقل میکند.
👉👉 mshrgh.ir/1057156
▪️حدود یکسال بعد از تاسیس کانال مالی اروپا و ایران (اینستکس) یک تبادل مالی ۵۰۰هزار دلاری در این کانال صورت گرفت.
یعنی اگه خود ظریف ماهی یک دفعه میرفت بروکسل، به مسئول اتحادیه اروپا میگفت: داداش یه ۱۰۰هزار داری دستی تا سر ماه به ما بدی؛ تا الان چند برابر این مبلغ شده بود!
💬 فرید ابراهیمی
@Fars_plus
کرونا چگونه نظم غربی جهان را متزلزل میکند؟
«مقدم فر» کارشناس مسائل سیاسی:
🔹ویروس ۱۲۵ نانومیکرونی کرونا دنیا را وضعیتی قرار داده است که تقریباً همهی بحرانها و مسائل لازم برای یک تغییر کلان در جهان را یکجا تجربه میکند!
🔹کرونا روند انتقال قدرت از غرب به شرق که در گذشته هم از آن سخن گفته میشد را به میزان بسیار زیادی تشدید خواهد کرد.
🔹آمریکا امروز با ویروس کرونا در موقعیتی قرار گرفته که به اذعان توماس فریدمن ستوننویس مشهور روزنامه نیویورک تایمز در آستانه یک انتخاب بزرگ است: یا با قرنطینه سنگین و سختگیریهای بزرگ اجتماعی در حوزه سلامت اجازه دهد که اقتصادش ورشکست شود و یا اقتصاد را حفظ کند و اجازه دهد بسیاری از مردم بر اثر کرونا بمیرند!
👉 fna.ir/ewicqr
@Farsna
*📹 تقدیر رهبر معظم انقلاب از اجرای خیابانی سرود «کاروان اُمید»
* 🔺 اجرای خیابانی سرود "کاروان اُمید" که به مناسبت ولادت امام حسین(ع) و در روزهای شیوع ویروس کرونا در فضای مجازی منتشر شد، مورد تمجید رهبر انقلاب قرار گرفت.
🔺این نماهنگ که با اجرای هیئت سائلین امیرالمومنین (ع) و به همت موسسه سفیر آفتابِ مرکز ماوا و دفتر موسیقی صداوسیما تولید و منتشر شده، در روزهای اخیر مورد استقبال مخاطبان در فضای مجازی قرار گرفته است.
📡@Mehrnews
پیمایش شورای شیکاگو: اکثر مردم ایران دیگر علاقهای به برجام ندارند
شورای امور جهانی شیکاگو:
🔹طبق نظرسنجی ها مردم ایران معتقدند که کشورشان نباید به توسعه تسلیحات هستهای بپردازد اما آنها اعتماد خود را نیز به توافق هستهای از دست داده اند.
🔹۷۵ درصد مردم ایران حمایت خود را از تصمیم این کشور برای لغو برخی از محدودیتهایی که تحت توافق هستهای پذیرفته بود اعلام کردند.
🔹۷۳ درصد از مردم ایران نیز توافق جدیدی که ایران را ملزم میکند حق غنیسازی اورانیوم را برای همیشه کنار بگذارد و در مقابل آمریکا نیز تحریمهای خود را بردارد، را رد کردهاند.
🔹بیش از دو سوم از مردم ایران معتقدند که کشورشان باید به هرگونه حمله آمریکا، سعودی یا اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران، باید واکنش نظامی نشان دهد.
fna.ir/ewicrc
@Farsna
🌐 انتقاد ضرغامی از انفعال مجلس در مهمترین چالش تاریخی کشور
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر باقری:
🔹تحرکات نظامی امریکا را به دقت رصد می کنیم
🔹کوچک ترین چشمداشت به امنیت ایران با شدیدترین واکنش ما روبرو خواهد شد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 به من زنگ بزنید‼️
🔺 #زمانه l ترامپ بعد از بحران کرونا دوباره خواستار تماس از سوی ایران برای کاهش تحریم ها شده است.
🔺سال گذشته نیز ترامپ شماره ای داده بود تا ایرانیان بهش زنگ بزنند اما این درخواست ترامپ از سوی ایرانیان تبدیل به #سوژه_خنده شد. سوژه ای که حتی خبرنگار CNN به آن پرداخت!
🔻 تماشای دوباره ویدئوی فوق که گزارش ارسالی خبرنگار سن ان ان از خیابان های تهران و واکنش مردم به درخواست ترامپ میباشد خالی از لطف نیست: 👇
🔴 دوست دارند به #ملانیا زنگ بزنند!
🔹 خبرنگار سی ان ان:
پیشنهاد ترامپ برای اینکه ایرانیان با او تماس بگیرند در اینجا (تهران) سوژه خنده شده و افراد بسیاری (به طنز) می گویند ترجیح می دهند به #ملانیا ترامپ (همسر ترامپ) زنگ بزنند!!
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردی میخوانید
🔻اگر نخبه سیاسی هستید
🆔 http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
✅حالت تهاجمی دروغین
🔴 تحرکات اخیر آمریکا در عراق یک فیگور تهاجمی همراه با یک پیوست عملیات روانی و رسانهای گسترده است که عمدتاً با هدف تغییر روند تحولات سیاسی عراق به نفع آمریکا، از طریق به کرسی نشاندن عدنانالزرفی به نخستوزیری است.
🔺 کمااینکه آمریکا از طریق تحرکاتی که در عراق انجام میدهد به نوعی در پی ارتقاء قدرت بازدارندگی و کاهش آسیبپذیریاش در مواجهه با گروههای مقاومت، از جمله حشدالشعبی است.
🔹اینکه گفته میشود آمریکا در صدد انجام حملات هوایی و زمینی سنگین در عراق است، در تعارض با ظرفیتهای خاورمیانه و اقتضائات کنونی داخل آمریکا و واقعیات جاری عراق است؛ ضمن اینکه حمله به عراق با پاسخ محکم حشدالشعبی و سایر گروههای مقاومت که از قدرت میدانی و لجستیکی بسیار بالایی برخوردارند، مواجه خواهد شد که این وضعیت میتواند به آغاز درگیریهای گسترده آن هم در منطقهای که آمریکا از موضع ضعف در آن برخوردار است، بینجامد.
🔹 این در حالی است که حملات اخیر بالستیکی انصارالله یمن به ریاض نیز نشان داد که جبهه مقاومت در هر شرایطی ولو در بحبوحه شیوع بحران بیماریهای واگیر، مستحکم بوده و آماده مقابله با هر نوع تهدیدی است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴 بی بی دوباره به کاهدان زد ‼️
🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست اخیر کابینه مدعی شد که فیلمی از انتقال اجساد قربانیان ویروس کرونا در ایران برای دفن در میان زبالهها در اختیار دارد.
🔹️پس از ارسال فیلم برای اعضای کابینه مشخص میشود که فیلم ادعایی نتانیاهو بخشی از یک سریال منتشر شده در سال ۲۰۰۷ بوده است.!
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردی میخوانید
🆔 http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
با سلام
بزرگترین کارگاه تولیدی ماسک و گان و دستکش توسط خادمین شهدا تهران بزرگ در امامزاده معصوم واقع در خیابان قزوین در فضای 700 متری راه اندازی شد . برادران و خواهرانی که تمایل به کمک در این کار جهادی را دارند با شماره های زیر تماس بگیرند .
برادران
09118638947 یخکشی
خواهران
09199218179 خانم سعیدی
#کمیته_خادمین_شهدا_تهران_بزرگ
@khadem_koolehbar
💥 یک #احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری #کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
🔵 آیتالله میرباقری:
بیماریای که اخیراً فراگیر شده و به یک ابتلای بزرگ برای جامعه جهانی تبدیل شده، از نظرِ اجتماعی و تمدنی، یک پدیدۀ چندوجهی است نه یکوجهی. ما با یک امرِ میانرشتهای و بلکه #فرارشتهای مواجه هستیم که نباید یک وجهۀ آن غلبه پیدا کند و باید ابعاد مختلف این پدیده به شکلِ جدی موردِ تأمل قرار بگیرد. وجهی از این پدیده، جنبۀ بهداشتی است که مربوط به دانشهای وابسته به پزشکی است. وجه دیگر مربوط به حوزه علوم انسانی و علومِ شناختی و همچنین دانشهای تمدنی و فلسفه تاریخ و حوزۀ رسانه و امثال اینها است. حتی جنبۀ امنیتی و #جنگ_بیولوژیکی هم مورد توجه قرار گرفته و آمادگیهایی برای مقابله با این تهدید فراهم شده است.
امروز این بیماری با تهدیدِ سلامت بشر و مخیر کردن بشر بین انتخاب سلامتی یا انتخاب پیوستارهای کنونی، فضای سیاست، فرهنگ و اقتصادِ جهانی را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و نوعی گسست اجتماعی ایجاد کرده است، به طوری که بعضی از صاحبنظران جهانی دربارۀ دنیای #پساکرونا شروع به نظریهپردازی کردهاند. این حوادث نشان میدهد که این واقعه، جدیتر و فراتر از یک پدیدۀ یکبُعدیِ بهداشتی و پزشکی است.
به نظر میرسد با در نظر گرفتنِ گستردگی و بزرگیِ این واقعه، و فرضِ پایداریِ این شرایط، این احتمال وجود دارد که در کنارِ همۀ جنبههایی که عرض شد، مقصد جدیتر و بزرگتری هم در پشتصحنه وجود داشته باشد و آن، عبور دادنِ جامعه جهانی از نظم کنونیِ زندگی به یک سامان و نظم جدید است.
دربارۀ این جنبه، دو احتمال هست و ما باید این احتمالاتِ مختلف را در نظر بگیریم و طراحیهای خود را متناسب با آنها دنبال کنیم. #احتمال_اول این است که واقعاً در امتداد این واقعه، فضای عبور از نظم مادیِ مدرن، به نظم معنوی و نظمِ تحتتأثیرِ هدایتهای الهی و در جهتِ غلبۀ ولایت حقه به وجود بیاید؛ یعنی این پدیدهها یک امری تلقی شود که تحت تدبیر ولی الله الاعظم (عج) جامعه جهانی را بهتدریج از نظمِ مادی و سیطرۀ قدرتها بهسمتِ یک نظمِ معنوی و رهایی از تسلط مادی سیر دهد.
#اما در نقطۀ مقابل، این هم محتمل است که مهلت شیطان هنوز تمام نشده باشد و خدای متعال مهلتی به شیاطینِ جن و انس داده باشد و دستگاه ابلیس و شیاطین انس از این فرصت استفاده کنند و با طراحیهای بزرگ و پنهان در پشتِ صحنه، بهدنبالِ تغییر مفهوم و سازوکارهای حُکمرانی بر جهان و ایجاد یک نظم پیچیدهتر مادی، یعنی عبور از حاکمیت کنونیِ قدرتهای مادی بر جهان بهسمتِ حاکمیت مجازی و #حکمرانی_مجازی و سایبری باشند که فضایی مدیریتپذیرتر، خشکتر و سختتر است.
این طراحیها ممکن است توسط دستهای پشتِ صحنۀ قدرت در جهان انجام شود؛ کمااینکه #دستهای_پشت_صحنه در بعد از جنگ جهانی، صحنه را به گونهای مدیریت کردند که جامعه بشری را به پذیرشِ یک حاکمیت جهانی، و محدود کردن اختیارات دولت_ملتها، واداشتند و تحت عنوانِ سازوکارهایی برای تحقق صلح پایدار، سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان ملل و زیرمجموعههای آن را بر جهان حاکم کردند و فضایی از رعب و هراس و اضطراب و گریز از جنگ را در جامعه جهانی به وجود آوردند. آنها آسیب را به حدّی گسترده کردند که حتی کشورهایی که مستقیماً درگیر آن جنگها نبودند، به پذیرش این نظم جهانی و سیطره قدرتها از طریقِ شبکۀ سازمانهای بینالمللی تن بدهند.
میدانید بیش از هفتاد میلیون کشتۀ رسمی در آن جنگها بوده که بسیاری از آنها مربوط به کشورهای درگیر است، ولی در ورای آن، کشورهایی که درگیر جنگ جهانی نبودند، شاید دهها میلیون کشتههای خاموش دادهاند و این هم طراحی همان کسانی بوده که این جنگها را هدایت میکردند تا بتوانند آن کشورها را هم به نقطۀ پذیرشِ این نظم نوین جهانی بر محور قدرتهای برندۀ جنگ برسانند و نیز آنها را در نقطۀ آسیبپذیری قرار بدهند که مسلط بر اوضاع نشوند.
علیایّحال، همانطور که بحرانِ جنگ جهانی اول و دوم، بستر جامعه جهانی را برای پذیرش یک نظم جدید با ادعای صلح پایدار مهیا کرد، این فضای ناامنِ کنونی هم میتواند جامعه جهانی را برای پذیرش یک پیشنهاد جدید برای تحققِ یک نظم مادی و ایجاد #حکمرانی_مجازی مهیا کند
ص ۱ از ۲ ⬇️
ص ۲ از ۲ ⬆️
این دورکاریها و این تعطیل کردن تجمعات حقیقی و عبور از #جامعۀ_حقیقی به #جامعۀ_مجازی و ایجاد بستر برای پذیرشِ حلوفصل امور (تحصیل، اشتغال و سایر ارتباطات اجتماعی) در فضای مجازی، و قرائن فراوان دیگر بهویژه قرار گرفتن در شرایطِ یک رزمایش بزرگِ زیست در فضای مجازی، که آخرین مقاومتها در برابرِ آن در حال فروریختن است و...، مؤیداتی بر این احتمال است که شاید چنین پشتِ صحنهای وجود دارد تا بتوانند سیطره بلامنازع مجازی بر جهان پیدا کنند. گمان من این است که این بیانی که رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی در روز عید مبعث فرمودند و اشاره کردند که ما در فضای مجازی هم باید قوی بشویم، شاید با توجه به این نکته بوده باشد.
این احتمال و فرضیه ممکن است معارضاتی داشته باشد، از جمله اینکه اگر چنین مقاصدی در کار باشد، پس چرا این بیماری دامن اروپا و آمریکا را هم گرفته است؟ در پاسخ باید گفت: منافاتی ندارد، چون در جنگ جهانی هم کل جامعۀ جهانی ناامن شد و جهان به سمتی کشیده شد که شعار نظم نوین و صلح پایدار را بپذیرند.
به هر حال، ما باید احتمالات و فرضیهها، بهخصوص احتمالات و #فرضیههای_بزرگ و استراتژیک را در نظر بگیریم و صحت و سُقم آنها را دنبال کنیم و برنامهریزی و رزمایشِ متناسب برای مواجهۀ فعال و هوشمندانه با آن انجام دهیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. نباید فرضیههای بزرگ را صرفاً با چند قرینۀ خُردِ مخالف رد کرد. البته این فرض هم دور از نظر نیست که این ویروسِ منحوس اما هوشمند، از همان آغاز هم با هدفِ ایجاد گسست اجتماعی از یک طرف، و شکلدهی به پیوست و انسجامِ مجازی و کلبۀ الکترونیکی از طرف دیگر، مهندسی و مدیریت شده باشد.
به نظر میرسد اگر آن نهادها و ساختارهایی که باید پشتیبانیِ فکری کنند، شکل گرفته بود و مسیر خودش را طی میکرد، امروز میتوانست دربارۀ این مسائل، نظر کارشناسی بدهد، ولی تلقی حقیر این است که اکنون، شبکۀ نیروهای جوان و فعال و بهخصوص نیروهای #آتش_به_اختیار، و نخبگان، فضاهای اندیشهورزی در این زمینهها را باید بهسرعت فراهم کنند و بستر #تأیید_یا_رد این فرضیهها را بررسی کنند و سپس بهدنبال یک طراحی همهجانبه و سازوکار جامعی در مقابلِ این پدیده، با ابعادی که برای آن مفروض است، داشته باشند و در برنامههای خود، علاوه بر حوزه بهداشت و حوزه جنگهای بیولوژیکی که بخشی از کار هستند، به این فرضیهها هم توجه کنند. اگر مقیاس این بحران، عبور دادنِ جامعه جهانی بهسمتِ یک حکمرانی بلامنازع جدید باشد و ظرفیت چنین تصرفاتی فراهم آمده باشد، باید تحرکات و اقدامات متناسب با آن طراحی و عملیاتی شود و این کار نیاز به فعالیتهایی در لایههای مختلفِ بنیادی، راهبردی و برنامهریزیهای عملیاتی دارد و بعد اقدام گسترده در صف بهصورت یک شبکه منسجم انجام بگیرد.
شکی نیست که تابآوری جامعه دینی در برابر این ابتلا بسیار بیشتر از جامعه مادی و مدرن است. این ویروس میتواند برخلاف همۀ طراحیها، ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند. این ویروس میتواند به ظهور شکافها و ضعفهای فراوانِ مستتر در نظم مدرن (از جمله اصالت منافع فردی) منتهی گردد. از طرف دیگر، امروز، تمدن غرب یک تمدنِ بیرقیب نیست. در رقابت تمدنی بین جبهۀ غرب و جبهۀ اسلام، اگر مقاومت کنیم و موضعگیری و برخورد آگاهانه و فعال در مقابلِ طراحیهای غیرانسانی غرب داشته باشیم، نتیجۀ متفاوتی رقم خواهد خورد و فروپاشیِ تمدن غرب تسریع خواهد شد.
راه ما آماده شدن برای مواجهه با احتمالات است و این آمادگی چیزی نیست جز #قوی_شدن در عرصههای مختلف اقتصادی، مجازی، علمی و فرهنگی. (۱۳۹۹/۱/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 محمدباقر قالیباف در پی شهادت جانباز سرافراز حاج میرزا محمد سلگی در حساب اینستاگرام خود نوشت:
🔻یکی دیگر از گنجینههای گرانبهای دفاع مقدس به یاران شهیدش پیوست. حاج میرزا محمد سلگی، جانباز سرافراز و غیوری که هر لحظه از زندگی او برای آنکه نشان همیشگی شرف و عزت را بر گردن تکتک جانبازان قهرمان و بیادعای وطن بیندازیم کافی است. این تصاویر مربوط به همین چند وقت قبل است که میهمان منزل آن شهید عزیز در همدان بودم. از خاطرات جنگ گفتیم و از رشادتهای بچههای غیوری که خاک جبهه آنها را تا آسمانها بالا برد. از جوانانی که با خدا عهد بسته بودند تا از خط مقدم قدمی عقب ننشینند و دلاورمردانی که وقتی جان هموطنانشان در خطر بود حتی با مجروحیتهای شدید حاضر نبودند به شهرهایشان برگردند یا از اهواز عقبتر بروند. حاج میرزا خودش یکی از ستارههای درخشان همان نسل است. روزی قهرمان جنگ بود و روزی هم خاطراتش از آن روزها حال جوانترها را دگرگون میکرد. در کتاب آب هرگز نمیمیرد، فقط بخشی از زندگی سراسر افتخار او روایت میشود.سالها با عوارض شیمیایی زندگی کرد و هیچگاه ادعایی نداشت. شهیدانه زندگی کرد تا عاقبت شهید شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرين دست و پا زدنهای آمریکا برای حضور اشغالگرانه در عراق با جنگ روانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیام_آوینی
شهید آوینی: من اعتقاد دارم که دوران غربزدگی سپری شده و با پیروزی انقلاب اسلامی ما وارد عصر تازهای شدهایم.
Panahian- AshnaieBaBakhiMazaminMonajateShabaniye-01.mp3
5.72M
🎙 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۱)
📅 قسمت اول | ۹۹/۰۱/۰۸
🕌 جلسات مجازی
990109-Panahian-AshnaieBaBakhiMazaminMonajateShabaniye-02-64k.mp3
6.03M
🎙 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۲)
📅 قسمت دوم | ۹۹/۰۱/۰۹
🕌 جلسات مجازی
🔰تضرّع موقع دعا زیباست اما تفکّر در متن دعا، گاهی قیمتش بیشتر است
🔰یکبار از سر کنجکاوی، متن مناجات خصوصی علی(ع) با خدا را مطالعه کنیم
🔻پیام به مناسبت آغاز ماه شعبان
🔸 اساساً دعاها را به چند صورت، میشود خواند؛ یکبار میشود دعا را بابت مطالعه و «از سر کنجکاوی» خواند، یکبار میشود دعا را «از سر تفکر» خواند و یکبار هم میشود دعا را با حالت تضرّع و گریه خواند.
🔸 وقتی یک مناجات خصوصی بین امیرالمؤمنین(ع) و خداوند متعال در جایی ثبت شده، واقعاً باید کنجکاوی انسان برانگیخته شود؛ انسان باید سَرک بکشد و ببیند آنجا چه گفتگویی صورت گرفته است؟ فرض کنید شما پشت درِ اتاقی هستید که در آن اتاق، علی(ع) دارد با خدا مناجات میکند و صدای مناجات ایشان بلند است. اگر شما مجاز باشید این صدا را بشنوید، آیا کنجکاو نمیشوید که بفهمید امیرالمؤمنین(ع) چه موضوعاتی را در مناجاتش با خدا مطرح میکند؟
🔸 دعایی که از یک امام به ما میرسد، در واقع عصارۀ ایمان، تقوا و معرفت ایشان است و مناجات شعبانیه هم عصارۀ وجود معنوی امیرالمؤمنین(ع) است. فرازهای این دعا خیلی تأملبرانگیز هستند؛ هم میتوانند ما را به فکر وادار کنند و هم اگر کسی اهل فکر باشد، بهترین متن برای تفکر، همین دعاست.
🔸 یکی از با فضیلتترین عبادتها، تفکر است، اما «چگونه فکر کنیم؟» یک راهش این است که متن این دعا را در مقابل خودمان بگذاریم و بعد از اینکه یکبار آن را با ترجمهاش، مطالعه کردیم و با مضامینش آشنا شدیم، برگردیم و یکبار دیگر با «تفکر» با این دعا برخورد کنیم.
🔸 البته تضرّع و گریه در موقع دعاخواندن هم در جای خودش بسیار زیباست اما تفکر هم کم کاری نیست، بلکه گاهی از اوقات ممکن است قیمتش از آن اشکریختن، بالاتر برود. اگر کسی بعد از مطالعه و تفکر، این مناجات به جانش نشست، شروع کند در یک خلوتی بین خودش و خدا، فرازهای این دعا را بهعنوان یک «نجوا» بخواند و مطرح کند؛ اصلاً «مناجات» یعنی درِگوشی سخنگفتن.
👤علیرضا پناهیان
🔻پیام به مناسبت ماه شعبان - ۹۹.۱.۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توافق نامه با امام زمان عجل الله