13 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - تأثیرات روانی توحید.mp3
18.11M
📻 پای منبر استاد سیدعلی حسینی خامنهای 📻
📢 #صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
💠 جلسۀ سیزدهم: تاثیرات روانی توحید
🗓 دوشنبه ۹ مهر ۱۳۵۳ شمسی، چهاردهم رمضان المبارک ۱۳۹۴ قمری
🔴 تحلیل سریال های رمضانی عربی؛ رمضان عربی و مظلومیت یهودی!
🔻 در سالیاناخیر سریال های رمضانی در کشورهای عربی همسایه غالبا ژانرهای اجتماعی، کمدی، رمان و تاریخی بوده و خیلی کم سیاست زده و سفارشی بودند. اما درام عربی رمضان امسال متفاوت از گذشته خود به نظر میرسد و آن هم به دلیل تولید سریالهایی با مضامینی تاریخی سیاسی است که کلیت موسم هنری رمضان امسال را تحت الشعاع خود قرار داده و جنجال بزرگی به پا کرده است.
🔹 شبکه عربستانی MBC دو سریال "ام هارون" و "مخرج ۷ " را برای رمضان کنونی تدارک دیده و پخش میکند که به مساله حضور اقلیت یهودی در حوزه عربی خلیج فارس و اسرائیل به گونهای پرداخته است که برآیندی روشن از رویکرد کشورهای این منطقه در چند سال اخیر در قبال دولت اسرائیل را به نمایش میگذارد و میتوان این دو سریال را گذار هنری درامای خلیجی (حوزه عربی خلیج فارس) به دورهای تازه برشمرد که همسو با گذار سیاست در این منطقه در جهت عادیسازی روابط با اسرائیل در تمامی ابعاد اتفاق میافتد.
🔹 سریال کویتی "ام هارون" روایتگر زندگی یهودیان در کشورهای عربی خلیج فارس قبل از تاسیس اسرائیل در سال ۱۹۴۸ است و در آن سرگذشت این زن یهودی به نحوی به تصویر کشیده شده که روایتگر نوعی مظلومیت این یهودیان است؛
🔹 پردازشی که تایید کننده روایت اسرائیل از وضعیت یهودیان در کشورهای عربی و اتهامات به این کشورها مبنی بر مجبور ساختن آنها به مهاجرت بوده است و بر این اساس تلآویو در سالهای گذشته چند بار خواستار پرداخت غرامت به این یهودیان شده و حتی مساله را تا صدر اسلام تعمیم داده و برخی حتی خواستار املاک یهودیان بنیقریظه و بنی قینقاع و دیگر قبایل یهودی نیز شدهاند. جالب اینجاست که در کنار سریال "ام هارون"، سریال "مخرج ۷ " نیز در حال پخش است که از فلسطینیها انتقاد و از اسرائیل دفاع میکند.
🔹 اما طرفه اینجاست که همزمان، سریال "مامور ۵۶۶ " در شبکه اسرائیلی "کان" در حال پخش است که زندگی ایلی کوهین جاسوس اسرائیلی در سوریه در مطلع دهه شصت قرن گذشته را روایت میکند که در سال ۱۹۶۵ اعدام شد.
🔹 محتوای این فیلم نقطه مقابل محتوای دو سریال عربی است؛ به گونهای که ناقض روایت جنبش صهیونیسم از مظلومیت یهودیان در کشورهای عربی و دلایل مهاجرت آنها به اسرائیل و موید روایتی است که مورخان عرب و بعضا اروپایی درباره این مساله ارائه میکنند.
✅ به هر حال، صرف نظر از این روایتهای تاریخی ضد و نقیض، باید دید آیا همچنان که پیمان صلح کمپ دیوید و وادی عربه، رهیافت عادی شدن روابط مردمان مصر و اردن با اسرائیل را درپی نداشت، روابط خلیجی اسرائیلی و فرهنگسازی برای آن نیز چنین است یا برونداد دیگری خواهد داشت؟
🖌 #صابر_گل_عنبری
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #سروش
فرمانده نیروی انتظامی:
آمار نزاع خانگی افزایش نیافته است/ شناسایی ۱۳۰۰ شایعهپراکن کرونا در فضای مجازی
https://www.isna.ir/news/99021712651/
دو تیم تروریستی در آذربایجانغربی و کردستان منهدم شدند
🔹سربازان گمنام امام زمان(عج) در ادارات کل آذربایجانغربی و کردستان موفق شدند، دو تیم تروریستی وابسته به گروهکهای تجزیه طلب را رصد و منهدم کنند.
🔹طی عملیات اطلاعاتی موثر صورت گرفته ۱۶ نفر از عناصر تروریست به همراه ۲ قبضه کلاشینکف، یک قبضه کلت کمری، ۲ قبضه نارنجک جنگی، ۷ عدد خشاب و ۲۴۰ عدد فشنگ به همراه تجهیزات انفجاری بازداشت شدند.
fna.ir/ex4nnc
@Farsna
کابینه الکاظمی از پارلمان عراق رأی اعتماد گرفت+اسامی وزرا
جلسه پارلمان عراق به منظور رایگیری درباره نامزدهای پیشنهادی مصطفی الکاظمی برای تصاحب کرسیهای وزارتی دولت جدید عراق در نخستین ساعت از بامداد امروز پنجشنبه به وقت عراق و پس از چند ساعت تاخیر با حضور 266 نماینده آغاز شد.
قبل از رای گیری درباره اعضای کابینه الکاظمی، سند برنامه دولت الکاظمی به رای نمایندگان گذاشته و تصویب شد.
اعضای پارلمان عراق در رای گیری درباره ترکیب کابینه پیشنهادی الکاظمی به «عبدالامیر علاوی» به عنوان وزیر دارایی، «جمعه عناد» وزیر دفاع، «عثمان الغانمی» وزیر کشور رای مثبت دادند.
«نبیل کاظم عبدالصاحب» هم وزیر آموزش عالی و «علی حسن محمد عباس» وزیر برق شد.
«خالد نجم بتال» وزیر برنامه ریزی و «نازلین محمد» وزیر مسکن شد.
«عدنان درجال» وزیر ورزش و جوانان، «منهل عزیز» وزیر صنایع ، «ارکان شهاب» وزیر مخابرات و «عادل حاشوش» وزیر کار هم رای اعتماد گرفتند.
«مهدی رشید جاسم» وزیر منابع آبی و «حمید مخلف» وزیر آموزش و پرورش هم از دیگر وزرایی بودند که امشب نام آنها در لیست وزرای تایید شده از سوی پارلمان قرار گرفت.
در همین حال «هشام صالح داود» نامزد تصاحب کرسی وزیر فرهنگ، «اسماعیل عبدالرضا اللامی» وزیر کشاورزی، «ثناء حکمت ناصر» وزیر مهاجرت، «عبدالرحمن مصطفی» وزیر دادگستری و «نوار نصیف جاسم» نامزد وزارت بازرگانی در کابینه الکاظمی در اخذ رای اعتماد از نمایندگان ناکام ماندند.
پارلمان عراق رای گیری درباره نامزدهای وزیران خارجه و نفت عراق را به زمانی دیگر موکول کرد.
الکاظمی در نخستین اظهارات خود پس از پایان جلسه پارلمان عراق و رای اعتماد گرفتن کابینه او، گفت: «امروز پارلمان محترم به دولت من رای اعتماد داد. به همراه تیم محترم وزرا به طور جدی برای کسب اعتماد و حمایت ملتمان تلاش خواهم کرد. از همه کسانی که از ما حمایت کردند سپاس گزارم و امیدوارم که گروههای سیاسی همگی برای مقابله با چالشهای دشوار با یکدیگر متحد شوند. خط مشی ما حاکمیت عراق، امنیت، ثبات و شکوفایی آن است».
«برهم صالح» رئیس جمهور عراق هم پس از تصویب کابینه الکاظمی با صدور پیامی این موفقیت را به او تبریک گفت و تاکید کرد:« ما مرحله سختی را در تاریخ عراق پشت سر گذاشتیم».
رئیس جمهور عراق ۲۱ فروردین بعد از ناکامی و انصراف «عدنان الزُرفی»، نخستوزیر مأمور به تشکیل کابینه که از ائتلاف العبادی بود، مصطفی الکاظمی، رئیس استخبارات عراق (اطلاعات) را برای تشکیل کابینه مکلف کرده بود.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
▪️شخص مومن مهم تر از فعل او
🔻به هنگام بروز خطا از چهره های انقلابی از افراد و جریان های انقلابی چنین جملاتی شنیده می شود: با کسی عقد اخوت نبسته ایم، هر کس خطا کرد، برخورد میکنیم، افراد باید بفهمند که رفتارشان چه میزان هزینه دارد و هزینه ی آن را پرداخت کنند. منظور گویندگان این جملات آن است که باید بدون در نظر گرفتن فاعل خطا با خطا برخورد کرد. یعنی تساوی در برخورد با خطاها. اما باید دانست که وجود مواردی چون: حسن ظن به مومن، اصل صحت در فعل مومن، حرمت سوء ظن به مومن و ... نشان از آن دارد که باید میان برخورد با خطای مومن و غیر آن تفاوت گذاشت.
🔻 مومنین با یکدیگر عقد اخوت بسته اند، این عقد اخوت باید به پوشاندن عیوب یکدیگر و نادیده انگاشتن آن تا حد ممکن منجر شود. به همین جهت است که دستور به باور قول مومن در مقابل قسم50 نفر مخالف وی در روایت را داده اند(کافی، ج8،ص147).
🔻آنچه که نباید میان برخورد با فعل مومن و غیر آن تفاوت ایجاد کرد: افعالی است که نیاز به حد دارد و یا افعالی است که عنوان قضائی به خود میگیرد. مومنی اگر خطایی کرد، راه آن پاک کردن غبار و نه شکستن آینه است. مومن آینه است. قطعا خطای مومن قابل چشم پوشی است و فعل او باید به بهترین وجه توجیه شود. (کافی، ج2،ص362)
🔻اما خطای غیر مومن چنین نیست. علت نیز واضح است، خطا، اشتباه، گناه، حتی کبائر، جزء سجیه و خلق مومن نیست بلکه خطایی است که از او سر زده است در حالی که غیر مومن، گناه و خطا جزئی از رفتار اوست و نه اتفاقی عارضی، به همین جهت قرآن الا اللمم را برای مومن میپذیرد (نجم،32)
🔻 یعنی گناهانی که خلق و عادت مومن نیست بلکه به اصطلاح خودمانی: دست مومن در می رود. در روایات، حتی سرقت و زنا را نیز جزء «لمم» ذکر کرده اند(کافی، ج2ص442). راحت بگویم: محمود کریمی اشتباهی در بیان داستانی داشت، راه اصلاح، نه حذف برنامه، نه درخواست حذف برنامه های زنده ی مذهبی و نه دادن شعار برخورد یکسان با اشتباه افراد است، بلکه راه حل تنها سخن علمی با او بر سر عدم تکرار اینگونه نقلهاست. و کم من نظیر از این دست اتفاقات برای چهره های نام آشنای جریان انقلاب و برخوردهای تند و از سر اشتباه انقلابیون با این افراد. خلاصه آنکه شخص مومن آنگاه که مومن است مهمتر از فعلش است.
🔻بگذریم که این همه هجمه علیه او نشان می دهد که محمود کریمی مسیر خود را در این سالها درست طی کرده است.
💬 سید محمد صادق کاظمی
@Fars_plus
▪️وقتی از خانه خارج میشوید، چقدر برایتان مهم است ماسک بزنید؟ چقدر مهم است دیگران ماسک زده باشند؟ مخصوصا در جاهایی که شلوغ است یا حفظ فاصله با دیگران ممکن نیست.
🔻از همان ابتدای شیوع کرونا، زدنِ ماسک در مکانهای عمومی یک پای ثابت توصیهها بوده؛ حالا که بعد از محدودیتهای گسترده، کشورها دارند مراکز مختلف و فعالیتهای اجتماعی را کمکم به حالت قبل بر میگردانند، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است. اما خیلیها هنوز هستند که به هر دلیلی ماسک نمیزنند و این، هم خودشان و هم اگر ناقل باشند، بقیه را در معرض ابتلا قرار میدهد.
🔻به همین خاطر در کشورهای مختلف دنیا، پوشیدن ماسک در مکانهایی مثل اتوبوس و مترو و فروشگاهها اجباری شده و حتی در بعضی جاها برای کسانی که تخلّف میکنند، جریمههای سنگین در نظر گرفته میشود. مثلا در آلمان از ۲ اردیبهشت، استفاده از ماسک الزامی شده و متخلّفین از ۱۵۰ تا ۵هزار یورو جریمه میشوند. در نیویورک و نیوجرسی آمریکا هم برای کسانی ماسک نمیزنند، مجازاتهای مختلفی در نظر گرفته شده است. البته کمبود شدید ماسک در این کشور باعث شده از مردم بخواهند خودشان در خانه و با پارچههای معمولی ماسک بسازند و از زدنِ ماسک فیلتردار و بیمارستانی خودداری کنند.
🔻در فرانسه، فرایند بازگشایی از ۲۲ اردیبهشت شروع میشود و اعلام شده از آن موقع پوشیدن ماسک در وسایل حملونقل عمومی و در مدارس اجباری است.
🔻این میان اما در انگلیس، ماجرا فرق میکند و دولت این کشور میگوید هنوز شواهد کافی پیدا نکردهاند که ماسک بتواند موثر باشد و بههمینخاطر آن را اجباری نکرده است! اما گاردین نوشته این اقدام دولت بیشتر از آنکه مبنای علمی داشته باشد، اقتصادی و سیاسی است و به کمبود جدی ماسک در این کشور بر میگردد. مردم نیز کمپینهای مختلفی در شبکههای اجتماعی راه انداختهاند تا دولت را مجبور کنند ماسک را اجباری کند.
🔻تا امروز در بیشتر از ۳۰ کشور دنیا از جمله جمهوری چک، اسلواکی، روسیه، ایتالیا، اسپانیا، استرالیا ماسک اجباری شده و در بعضی کشورها مثل ژاپن و کرهجنوبی نیز علت اجباری نشدن این موضوع، پایبندی جدی خود مردم به استفاده از ماسک است.
💬 سیده راضیه حسینی
@Fars_plus
▪️من با بسیاری از مادحین آستان دوست رفیقم...مفتخرم به این رفاقت ها ... از ارادتم به استاد حاج علی انسانی و لطف ایشان تا رفاقتم با محمد حسین پویانفر عزیزم و حنیف جان طاهری و رضا هلالی نازنین و ... این را گفتم که بگویم با بخش اعظم مداحان نامدار رفیقم ولی با محمود کریمی نه.... هیچ گاه او را ندیده ام... هیچ گاه همنشین او نبوده ام . بنابراین این چند خط را از باب رفاقت و ... نمی نویسم . در مواجهه با یک نکبت معرفتی و خرفتی راهبردی می نویسم. این از این... درباره ذوقیات و حدسیات و ظنیات هم همه می دانند که چگونه می اندیشم. در مقام اِعمال معرفت و تحکیم آن این مقولات را روا نمی دانم که قبل از من کوچک بسیار بزرگان چنین گفته اند. خب ...پس تکلیفم با روضه ذوقی هم مشخص است. اما محمود کریمی مگر چه خواند که این تندباد برخاست؟؟
🔻ناروا بود یا روا؟ راست بود یا دروغ؟ .... فعلا اینها به کنار... از خودش ساخته بود داستان را؟
پاسخ پرسش آخر قطعا منفی است . شنیده ام از زمان شیخ رضا سراج به این سو بسیاری این حکایت را نقل کرده اند. خب پس کریمی از خودش نساخته داستان را و منقول بوده این حکایت. پرسش مهم این است که پخش زنده تلویزیون مناسب نقل آن روایت است ؟ به نظر من خیر ... به ده ها دلیل در نقل موارد ذوقی باید احتیاط کرد و در تلویزیون این احتیاط دو چندان می شود... اما مسئله من این نیست... حکایت ذوقی خوانده شد و اعتراض شد و کریمی هم توضیحاتی داد و .... تمام! بله استادان بلامنازع رسانه در سیما ، تمام! تمام شده بود ولی شما چیزی را که تمام شده بود با بلاهتی بی نظیر اعاده فتح باب کردید و حکم به تسری آن دادید.
🔻۲۲ سال است مستمع محمود کریمی هستم. بابی جدید گشود و به شعر اقبالی دوباره ... کم روضه ماندگار نخوانده و کم در جوشش عشق به حسین موثر نبوده... خطا هم داشته... اما رویه و مشی کلی اش در مدح و مرثیه خطا نیست و این مهم است... به خاطر یک خطا چنین نمی کنند. هر باغچه سرسبزی را که بیل بزنید چند کرم از آن بیرون می آید ... برای چند کرم باغچه را شخم نمی زنند . اگر قرار بر شخم زدن باشد صدا و سیمایی که این سالها کاریکاتور معرفت دینی داده و کارشناس قلابی تراشید و انبوهی خرابکاری به بار آورده بیش از هر جایی شایسته شخم زدن است. زیر میز زدن و آنتن گرفتن زبونانه ترین کاری است که می شد بشود و شد. متاسفم... اگر قرار باشد با هر نکته قابل نقد چنین برخورد شود تا الان باید جام جم به یک زمین مسطح بدل شده بود... اقایان دوست دارید همینگونه با خطاهایتان برخورد شود؟
💬 سجاد نوروزی
@fars_plus
🔰گفتند نظرات کارگر در بعضی از مصوبات لحاظ نشده
👈مقررات حتماً با نگاه عادلانه بایستی تنظیم بشود
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت هفته کارگر
🔹️ یک همکاری دوجانبه واقعی میان نیروی کار و کارفرما میتواند تولید و ارزش افزوده را افزایش بدهد.
🔹️ کارگر، مهارت و احساس مسئولیت و دقتش را افزایش بدهد و کارفرما سهم نیروی کار را از عواید بنگاه اقتصادی افزایش بدهد. این یکی از چیزهایی است که لازم است.
🔹️دیدم دوستان از بعضی از مصوباتی که نظرات کارگر در آنها ملاحظه نشده شکایت میکنند؛ این مقررات حتماً با نگاه عادلانه بایستی تنظیم بشود و مسئولین بنگاهها هم به این نکته توجه بکنند.
🔺️ در سیاستهای اقتصاد مقاومتی هم همین را گفتیم یعنی همکاری این دو. آن وقت در این صورت، کارگر و کارفرما مشترکاً ستون اصلی ایجاد رشد اقتصادی و پیشرفت اقتصادی را تشکیل میدهند. ۹۹/۲/۱۷
https://eitaa.com/joinchat/3759865859C2fe06cb6c1
🔰 تولید، سیستم دفاعی و امنیت بخشِ اقتصاد در برابر ویروس های مهاجم است
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت #هفته_کارگر:
🔹 تولید را میتوان به سیستم ایمنی و دفاعی بدن تشبیه کرد. این روزها مسئله کرونا هم مطرح است. نقش سیستم دفاعی بدن در مواجهه با ویروسها، میکروبها و مهاجمهای ضد سلامت نقش خیلی مهمی است. همین ویروس کرونا بلاشک وارد خیلی از بدنها شد لکن آنها مریض نشدند. چرا؟ به خاطر این که یک سیستم دفاعی سالم خوبی داشتند توانست دفاع کند و امنیت بدن را تأمین بکند.
🔹 در اقتصاد کشور اگر ما اقتصاد را به یک بدن تشبیه کنیم، بدن انسان تشبیه بکنیم، سیستم دفاعی و امنیتبخش اقتصاد عبارت از تولید است. یعنی آن چیزی که میتواند ویروسهای مهاجم و میکروبهای مهاجم به اقتصاد را خنثی بکند و اقتصاد را سالم نگه دارد تولید در کشور است.
🔺 ما البته اقتصادمان متأسفانه دچار میکروبها و ویروسهای طبیعی متعددی است و ویروسهای دستسازهم مثل تحریم و مسئله قیمت نفت هم حوادثی هستند که به اقتصاد ضربه میزنند. اگر ما تولید خوب و مناسب و شایسته و روبهرشد همواره در کشور داشته باشیم در مقابل این ویروسها میتوانیم مقاومت بکنیم.
https://eitaa.com/joinchat/3759865859C2fe06cb6c1
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: #نسخه رهبر انقلاب برای مقابله با #ویروسهای_اقتصادی؛ #واکسن_تولید
🔶 #اطلاعنگاشت: پای در #تفسیر_قرآن آیتالله خامنهای (۳)؛ فقط در #جامعه_عادلانه است که #انسانها به #تکامل میرسند
✅ #مطالبه_رهبری: این #دعا فقط برای خواندن نیست!
🔷 #برش_دیدار: همان که #ماهواره میسازد، از عهده #ساخت_خودرو هم برمیآید
❇️ #خاطرات_رهبری: گفتم #مارک_خارجی را از کاپشنهای ایرانی بکنند
@Khattehezbollah
🔰 سخننگاشت | وقتی میتوانیم ماهواره به فضا بفرستیم پس «جهش تولید» هم شدنی است
🔻رهبر انقلاب: متأسفانه عدهای در کشور به طور دائم میگویند نمیشود و نمیتوانیم در حالیکه میتوانیم و دلیل آن هم این است که ما وقتی میتوانیم یک ماهوارهبر را با سرعت ۷۵۰۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کنیم و ماهواره را در مدار قرار دهیم و یا در صنایع دفاعی آن پیشرفتهای بزرگ را داشتهایم؛ پس در تولید هم میتوانیم به جهش دست یابیم.
🏷 ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت #هفته_کارگر
📥 دسترسی به مجموعه سخننگاشت:
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=45520
▪️ بیبیسی: اولین مورد ابتلا به کرونا در فرانسه، مربوط به دسامبر (اوایل دیماه) است
🔹یک بیمارستان در فرانسه که نمونههای قدیمی از بیماران ذات الریه را دوباره آزمایش میکند، اعلام کرد یکی از افراد بستری در این بیمارستان قبل از تاریخ ۲۷ دسامبر به کرونا مبتلا بوده است.
🔸سخنگوی سازمان جهانی بهداشت: این اتفاق همه تصورات راجع به شیوع این ویروس را به هم میریزد.
@Fars_Plus
🔰 برخی دستگاهها به بهانههایی دنبال واردات بیمورد هستند
👈 کیفیت باید از راههای دیگر افزایش پیداکند نه از طریق به خاک سیاه نشاندن تولید داخل
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت هفته کارگر:
🔹️ #ممنوعیت_واردات یکی از زمینههای #جهش_تولید است. ما با واردات مخالف نیستیم اما تاکید داریم محصولی که در کشور تولید میشود و یا امکان تولید دارد وارد نشود.
🔹️در برخی مواقع برخی دستگاههای اجرایی به بهانههایی به دنبال باز کردن راه #واردات بیمورد هستند.
🔺️ به عنوان مثال میگویند برای اینکه کیفیت #خودروی_داخلی ارتقا یابد باید #خودروی_خارجی وارد شود. درحالیکه باید کیفیت خودروی داخلی از راههای دیگر افزایش یابد نه از طریق واردات و به خاک سیاه نشاندن تولید داخل. ۹۹/۲/۱۷
https://eitaa.com/joinchat/3759865859C2fe06cb6c1
🔰 وقتی میتوانیم ماهواره به فضا بفرستیم یعنی جهش تولید هم شدنی است
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت هفته کارگر:
🔹️ متأسفانه عدهای در کشور به طور دائم میگویند نمیشود و نمیتوانیم در حالیکه میتوانیم و دلیل آن هم این است که ما وقتی میتوانیم یک ماهوارهبر را با سرعت ۷۵۰۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کنیم و ماهواره را در مدار قرار دهیم و یا در صنایع دفاعی آن پیشرفتهای بزرگ را داشتهایم؛ پس در تولید هم میتوانیم به جهش دست یابیم.
🔹️ آن ذهن و فکری که میتواند ماهواره را تولید کند و برای ارسال ماهواره بعدی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری هدفگذاری کند، قطعاً چنین روحیه، ابتکار و خلاقیت برای تولید خودرو با مصرف ۵ لیتر بنزین در یکصد کیلومتر و در دیگر بخشهای تولید نیز دارد. ۹۹/۲/۱۷
https://eitaa.com/joinchat/3759865859C2fe06cb6c1
چرا دانشجوی دانشگاه شریف بازداشت شد؟
🔹بررسی خط خبری رسانههای معاند طی چند روز گذشته بیانگر برجستهسازی یک پرسش از سوی آنها مبنی بر این است که چرا یک دانشجوی دانشگاه شریف باید متهم به همکاری با منافقین باشد؟
🔹پاسخ به این پرسش با بررسی سوابق خانوادگی علی یونسی ساده به نظر میرسد.
🔹در جایی که پدر، مادر، برادر، خاله و دایی یونسی سابقه عضویت در گروهک منافقین را دارند، همکاری وی با منافقین هم دور از ذهن نمیرسد.
🔹آنچه توسط علی یونسی دنبال شده، سوءاستفاده از شرایط کرونایی کشور و ایجاد انفجار در مقابل برخی نهادهای کشور برای ایجاد غائلهای جدید در کشور بوده؛ موضوعی که کشف مواد منفجره در بازرسی از منزل یونسی تأییدکننده آن است.
🔹از سوی دیگر دانشجویِ دانشگاه شریف بودنِ علی یونسی و امیرحسین مرادی را هم میتوان پوششی مناسب برای پیگیری اقدامات خرابکارانه برشمرد.
fna.ir/ex4nkf
@Farsna
🔰 سخننگاشت | تولید داخل به جامعه اعتماد به نفس میدهد
🔻رهبر انقلاب: تولید داخلی برای اقتصاد کشور و اقتصاد سالم، حیاتی است، لکن فقط این نیست. تولید از لحاظ سیاسی، یک کشور را دارای اعتماد به نفْس میکند، ملّت را دارای احساس عزّت میکند. اینکه ملّت احساس کنند که نیازهایشان در داخل کشورِ خودشان به وسیلهی خودشان تأمین میشود، برای یک ملّت خیلی مایهی عزّت و افتخار است.
🏷 ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت #هفته_کارگر
📥 دسترسی به مجموعه سخننگاشت:
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=45520
📲 قالیباف با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت نگاه عادلانه در تعیین مقررات نوشت: مجلس نیازمند تحولی اساسی به نفع مردم است.
@Tasnimna
بیبیسی: اولین مورد ابتلا به کرونا در فرانسه، مربوط به دسامبر (اوایل دیماه) است
🔹یک بیمارستان در فرانسه که نمونههای قدیمی از بیماران ذات الریه را دوباره آزمایش میکند، اعلام کرد یکی از افراد بستری در این بیمارستان قبل از تاریخ ۲۷ دسامبر به کرونا مبتلا بوده است.
🔸سخنگوی سازمان جهانی بهداشت: این اتفاق همه تصورات راجع به شیوع این ویروس را به هم میریزد.
@Farsna
🔴 مصطفی الکاظمی نخست وزیر جدید عراق و ۱۰ نکته مهم ...
🔹 #زمانهl اکثریت کابینه مصطفی کاظمی ساعاتی پیش رای اعتماد خود را از پارلمان عراق گرفت و او رسما نخست وزیر عراق شد.
🔻در این خصوص ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد.
1⃣ مصطفی الکاظمی زمینه اسلامی دارد و از معارضین حکومت صدام بود و در دوره وی به اعدام محکوم شده بود.
2⃣ وی روزنامه نگار و شخصیتی فراجناحی ست که عضو هیچ کدام از احزاب و جریان های سیاسی عراقی نیست و به همین دلیل بهترین گزینه جریان شیعه برای حل اختلافات درون طائفه ای می باشد.
3⃣ وی از سال ۲۰۱۶ به ریاست دستگاه اطلاعاتی عراق رسید. دستگاه اطلاعاتی ملی عراق ساخته آمریکایی ها بود و نیمی ازتوان آن صرف بخش مبارزه با ایران می شد. از اقدامات مهم الکاظمی انحلال بخش مقابله با ایران از ساختار دستگاه اطلاعاتی عراق بود. همچنین در دوره مسئولیت وی بسیاری از مسئولان دستگاه اطلاعاتی عراق که علیه ایران موضع داشتند تغییر کردند. نکته دیگر اینست که دستگاه اطلاعاتی عراق با مدیریت کاظمی ضربات جبران ناپذیری به گروههای تروریستی تکفیری وارد کرد و میتوان گفت مدیریت او صرفا اطلاعاتی امنیتی ، و غیر جناحی بود.
4⃣ نخست وزیری وی در زمانی که آمریکا به دنبال آشوب و آنارشیسم در عراق بود و هسته های خفته داعش را فعال گشته اند یک اتفاق میمون و مبارک است زیرا این مسئولیت موقت بوده و در طی یکسال آینده که انتخابات برگزار خواهد شد میتواند امنیت را بازگردانده و به اقتصاد عراق سر و سامان بدهد که در اینصورت تیر آمریکا جهت بی ثبات سازی عراق به سنگ می خورد؛ چرا که آمریکا پس از مصوبه پارلمان عراق مبنی بر اخراج نیروهای آمریکایی مترصد آشوب و هرج مرج بود تا بتواند نیروهای وابسته به خود را سرکار آورده و بقای نظامی اش در عراق را تضمین نماید.
5⃣ وی فردی ایدئال مقاومت نیست اما معدل نسبتا خوبی دارد و با اهل تسنن و اکراد عراق نیز همکاری داشته و می تواند ثبات را به همسایه غربی ایران برگرداند.
6⃣ ادعای حزب الله عراق مبنی بر دست داشتن مصطفی الکاظمی در شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس صرفا یک اتهام بود و هیچگاه نیز اثبات نشده است . جالب است فرد مدعی این مطلب اخیرا پذیرفته تا در این خصوص تحقیقات صورت گیرد که نشان دهنده بی اعتباری این گزاره دارد.
7⃣ نخست وزیر در عراق با توجه به سیستم پارلمانی این کشور در واقع گروگان نمایندگان است و با توجه به اکثریت نمایندگان شیعه عراق که حامی مقاومت هستند به نظر می رسد دولت کاظمی فعالیت نیروهای مقاومت را با چالش و مانع مواجه نخواهد کرد. حتی انتخاب وزیر دفاع عراق سپهبد جمعه عناد سعدون الجبوری که در سرکوب داعش با حشدالشعبی هماهنگی نزدیکی داشت نیز در همین راستا تحلیل می شود. جالب است بدانید هفته گذشته که وی لیست وزرای خود را به سران شیعه ارائه کرد با عتاب جدی نوری مالکی و برخی دیگر مواجه شد و مجبور به تغییر وزرای حساس به نفع شیعیان حامی مقاومت گردید.
8⃣ در جلسه دیشب پارلمان عراق همه وزرا به جز ۵ وزیر دادگستری، فرهنگ ، مهاجرت ، تجارت و کشاورزی رای اعتماد نگرفتند و رای اعتماد به وزرای نفت و امور خارجه هم در جلسه بعدی تعیین تکلیف خواهد شد. نکته مهم دست رد زدن نخست وزیر جدید عراق به کردها بود که خواهان وزارت دارایی بودند اما کاظمی درخواست آنها را رد کرد. وزیر دارایی از آن جهت اهمیت دارد که بودجه استانهای عراق را تخصیص می دهد.
9⃣ کاظمی اجرای مصوبه پارلمان عراق جهت بیرون راندن نظامیان آمریکایی را تایید کرده است و دیشب نیز اعلام کرد اجازه نخواهد داد از خاک عراق علیه کشور دیگری عملیات صورت گیرد که مخاطب آن مشخص است.
🔟 اگر فرایند انتخاب نخست وزیر بیش از این طول می کشید طائفه شیعه در عراق زیر سوال می رفت خصوصا که تابستان در پیش است و مسئله تامین برق در استانهای جنوبی شیعه نشین در تابستان ها یک معضل بزرگ و جدی برای دولت های عراق می باشد که همواره تبعات امنیتی ایجاد می کند ؛ یا مسائلی چون اشتغال ، زراعت و صنایع عراق که مسبب نارضایتی های جدی مردم شده است. شیعه دوست نداشت به عنوان یک مانع از او یاد شود.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #سروش
▪️چیزی که جامعه از سلبریتی انتظار داره
شبنم قلی خانی با حضور در یک مسجد با رعایت حجاب مناسب برای توزیع نذری کمک می کنه
💬 علی پارسی
@fars_plus
▪️ اگر انحصار شکسته شود؛ تفکر ماهواره ساز، خودروی باکیفیت هم میسازد
@Fars_plus
📲رئیس کل بانک مرکزی: پرونده ادغام بانکهای وابسته به نیروهای مسلح به زودی بسته میشود
@Farsna
▪️اگر کالای با کیفیت بسازیم، نه تنها تحریم را بهانه نمیکنند، بلکه برای خرید منتمان را هم میکشند!
سال گذشته هم یکی از شرکتهای دانشبنیان، صادرات میکروتوربینهای گازی ساخت ایران به کشورهایی مثل کانادا، آلمان، انگلستان و بعدا کره جنوبی را آغاز کرد!
اما چرا در چنین مواردی، کشورهای غربی تحریم را بهانه نمیکنند؟؟؟
🔻جواب خیلی ساده است:
چون این محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان، کیفیتی در حد نمونههای مشابه خارجی دارند، اما قیمت آنها ارزانتر و گاها حتی یک پنجم نمونههای خارجی است.
🔻شاید این کشورها در جهت ضربه زدن به ایران، تحریم را بهانه کنند و تعهداتشان را زیر پا بگذارند اما وقتی با محصول باکیفیت و ارزانقیمت ایرانی مواجه میشوند به خاطر خودشان هم که شده تحریم را نادیده میگیرند!
🔻استارت صادرات فناورانه شرکتهای دانشبنیان میتواند نویدبخش روزهای خوش رهایی از اقتصاد نفتی و بیمه شدن در برابر تحریم باشد!
💬 amir salehi
@Fars_plus
نگرانی جامعه اپیدمیولوژی از پیکهای بعدی کرونا
«مهری» عضو انجمن اپیدمیولوژی ایران:
🔹نباید به مردم اطمینان خاطر داده شود کرونا تمام شده.
🔹در امر اطلاعرسانی مدیریت کرونا دچار اشتباهات محاسباتی شدهایم.
🔹مردم کرونا را تمام شده ندادند و خود را برای احتمال بازگشت موج های ابتلا و خدای ناکرده مرگ و میر ناشی از کرونا آماده کنند.
🔹ویژگی اپیدمیولوژیک کرونا شرایط متفاوتی از یک پیک تنها دارد و ما سخت نگران پیک های بعدی هستیم.
fna.ir/ex4un0
@Farsna