ایران در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه خواهد بود
دبیر مجمع فعالان جمعیت:
🔹در صورت پیشروی روند کاهش جمعیت کشور، ما در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه خواهیم بود.
🔹در سال ۱۴۸۰ به میزان جمعیت ۳۰ میلیون نفر خواهیم رسید.
🔹اما فاجعه در جایی است که بدانیم ۴۲ درصد این جمعیت، بالای ۶۵ سال سن خواهند داشت.
🔻میخواهند خطر کاهش جمعیت را عادیسازی کنند.
tn.ai/2267529
@TasnimNews
ربیعی: تبادلات ایران و ونزوئلا به کسی ارتباط ندارد
سخنگوی دولت:
🔹ایران و ونزئولا دو کشور و دولت مستقل هستند. ما به علاوه همه دنیا با ونزوئلا نیز مبادلات تجاری داریم.
🔹ایران کالاهایی به ونزوئلا می دهد و اجناسی هم می گیرد، این موضوع در دنیا به کسی ارتباط ندارد.
🔹دست روی دست نمی گذاریم و نفت خود را می فروشیم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️گری سیک عضو اسبق شورای امنیت ملی آمریکا:
🔻اعتماد به آمریکا در ایران تبدیل به یک خیال واهی شده/ما در مقابل ایران از سیاست های پَسْت استفاده و از نگاه متحدان به پای خود شلیک کردیم!
951.pdf
3.75M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 951
✔️سفارت ایران در بیتالمقدس
✔️ تورم تدبیر میخواهد!
✔️ عادیسازی روابط با ابزار فرهنگ
✔️صفرها میروند تورم میماند!
✔️پارادوکس بیپایان
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
مشاور ترامپ: الکاظمی اجازه خروج نیروهای آمریکایی از عراق را نخواهد داد
گابریل صوما:
🔹نخستوزیر جدید عراق بهدلیل وجود خطر داعش اجازه خروج نیروهای آمریکایی از عراق را نمیدهد.
🔹معافیت عراق از تحریمهای ایران برای واردات گاز بخشی از حمایت آمریکا از دولت الکاظمی بوده است.
🔹الکاظمی باید سلاح را منحصرا تحت کنترل دولت قرار دهد و طرفهای مسلح را از ارتش و نیروهای مسلح عراق جدا کند.
fna.ir/ex6zub
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بگو مگوی هاشمی و قهر اعضای شورای شهر تهران
🔹بگو مگوی رئیس شورای شهر تهران و «سالاری» از اعضای این شورا، به قهر تعدادی از اعضا و ترک صحن از سوی معترضان انجامید.
🔸اعتراض این اعضا به نحوه اداره جلسات شورا از سوی هاشمی بود و آنها این نحوه اداره را «سنتی» خواندند.
@Farsna
چهارمین نفتکش حامل بنزین ایران از جبلالطارق عبور کرد
🔹بر اساس اطلاعات مؤسسات رهگیری خطوط کشتیرانی نفتکش فاکسون حامل فرآوردههای نفتی ایران برای رسیدن به آمریکای لاتین از جبلالطارق عبور کرد.
🔹پس از فورچون، پتونیا و فارست، این چهارمین نفتکش حامل بنزین یا گازوئیل ایران است که بنا به ادعای رسانههای غربی به سمت آمریکای لاتین و به احتمال زیاد ونزوئلا در حرکت است.
🔹مقامات رسمی ایران هنوز خبر حمل این محمولههای سوخت به سوی ونزوئلا را تایید یا تکذیب نکردهاند.
🔸نکته حائز اهمیت این است که هیچ یک از این نفتکشها برخلاف رویههای متداول صادرات نفت و فرآوردههای نفتی در شرایط تحریم، سامانههای مکانیابی خود را خاموش نکردهاند.
fna.ir/ex702z
@Farsna
مردم از طریق صندوقهای سرمایهگذاری وارد بورس شوند
«شمس» کارشناس بورس:
🔹بهترین روش برای تازه واردها این است که از طریق صندوقهای سرمایهگذاری در بورس حضور پیدا کنند.
🔹اگر مردم قیمت سهام موجود در این صندوقها را با آنچه در تابلوی بورس وجود دارد، مقایسه کنند سهام این صندوقها خیلی نازل و ارزان به آنها ارائه میشود.
🔹سهام عدالت مربوط به شرکتهای ارزنده بورسی است. مردم حتیالامکان سهام عدالت خود را نگه دارند و از سود آن استفاده کنند.
fna.ir/ex6srl
@Farsna
چرا نمایندگان مجلس به نفتی شدن علاقه دارند؟
🔹این روزها شغل آینده نمایندگان دوره دهم مجلس بحث برانگیز شده است. بسیاری از نمایندگان در صف پیوستن به وزارتخانههای پولسازی مثل صمت یا نفت هستند.
🔹اولین بار، «هدایت الله خادمی» در زمان رای اعتماد زنگنه در سال ۹۶، این موضوع را رسما مطرح کرد و مدعی شد وزیر نفت، با استخدام نمایندگان، کار خود را در مجلس پیش میبرد.
🔹«زنگنه» هم در پاسخ، ادعای این نماینده را رد نکرد و این موضوع را باعث افتخار خود دانست. او گفت: پس از اتمام هر مجلسی، یکی از دغدغههای هیأت رئیسه مجلس، بهکارگیری نمایندگان در وزارتخانههاست. نمایندهای که کار ندارد، آیا باید در جامعه رها شود؟ اگر نمایندهای نگران شغل آینده خود باشد، هزار مفسده دیگر ایجاد میشود.
🔹رسانهها تاکنون نام چندین نماینده، همچون «بهروز نعمتی»، «علی ادیانی راد» و «محسن بیگلری» را بهعنوان نمایندگانی که از وزارت نفت حقوق دریافت میکنند منتشر کردهاند. افرادی که البته در سفرهای خارجی وزیر نفت نیز در کنار او حضور دارند. این نمایندهها البته دریافت حقوق از وزارت نفت را رد نکرده و تنها به میزان حقوق اعلامی اعتراض داشتهاند. نام دهها نماینده ادوار مجلس نیز به عنوان کارمندان وزارت نفت ذکر شده است. بعضی کارشناسان معتقدند این موضوع، در عدم استیضاح وزیر نیز تاثیرگذار بوده است.
🔸حالا با پایان مجلس دهم، شنیده میشود که «علی بختیار»، «سکینه الماسی» و «الیاس حضرتی» قرار است به وزارتخانه نفت بروند. البته بیش از ۲۰ نماینده که قرار بود به وزارت صنعت بروند نیز با برکناری «رحمانی» از این وزارتخانه ممکن است گزینه بعدیشان وزارتخانه همیشه جذاب نفت باشد.
✍️متن کامل این گزارش را در اینجا بخوانید:
👉 fna.ir/ex6s84
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب سخنران ويژه روز قدس امسال
قائم مقام شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:
🔹به دلیل شرایط شیوع بیماری، امسال در روز قدس برنامه ویژه سخنرانی رهبر انقلاب خطاب به امت اسلامی را خواهیم داشت.
🔹برای بهره مندی حداکثری از این بیانات در هیچ جای کشور مراسمی با عنوان روز قدس نخواهیم داشت.
@Farsna
▪️افتخار رایزن فرهنگی ایران در تانزانیا اینه که مسابقه تلاوت قرآن اینستاگرامی راه انداخته و «تنها در دوروز تعداد دنبالکنندگان صفحه نمایندگی از ۲۰۰نفر به ۳۰۰نفر افزایش پیدا کرد و حتی یکی از ویدئوها در سه روز ۶۶۹ بازدید داشت.»
شمارابخدا ببینید ارز مملکت چجوری خرج میشه؟!
💬 محمد کلهر
@Fars_plus
▪️دنیای عجیبی شده
زن ابی به چاووشی میگه همش برای اعراب میخونی و از حق مردم ایران دفاع نمیکنی!
(پرواز ابی و همسرش با هواپیمای اختصاصی سعودیها به عربستان برای اجرای کنسرت در جشن زمستانی پادشاهی سعودی و خوش رقصی این به اصطلاح مدعیان وطن پرستی برای بن سلمان جنایتکار و کودک کش )
💬 رئیس جمهور باخ
@Fars_plus
▪️کرونا همش شر بود اما یک خیر هم داشت؛ و اون معرفی یک مدیر جهادی و خستگی ناپذیر در سطح وزارت مثل دکتر نمکی بود!
💬 mikaeeldayani
@Fars_plus
▪️کاش کسی برایمان مذاکره میکرد تا هم چرخ اقتصادمان بچرخد و هم چرخ سانتریفیوژهایمان!
@Fars_plus
▪️شاید برای شما هم سوال شده باشه که اگر محیط کلیر بوده چرا ماهیگیران آنجا بودند و چرا زودتر از یگان امدادِ خود ارتش به محل حادثه رسیدند؟
🔻اولا ماهیگیران مایلها با کنارک فاصله داشتند، ارتش تا یک محدودهای را کلیر کرده که نقطهی امن بوده، قایق ماهیگیران خارج از آن دایره بوده.
🔻دوما بررسی وضعیت موشک و پیدا کردن ناوچه کنارک به این سادگیها نیست!
بعد از برخورد همهی ارتباطاتش با مجموعههای پشتیبان قطع شده
حتی محل حضورش در دریا هم قابل پیشبینی نیست، چون جریان آب، ناو رو جابجا میکنه.
🔻سوما به علت فاصلهی بالای جماران با هدف و بعد از آن ناوچه کنارک، اصلا نمیدانستند موشک به کنارک خورده که بخواهند برای امداد اقدامی بکنند که بعد از قطع ارتباط بلافاصله برای تعیین موقعیت کنارک تلاش شده و امداد هوایی زودتر از یگان دریایی ارتش به محل حادثه رسیده
🔻چهارماً همهی ابهامات به این خاطر است که من و شما دریا را نمیشناسیم
محیط دریا با خشکی خیلی تفاوت داره
💬محمد پاداش
@Fars_plus
▪️دانشگاه کالیفرنیا حداقل 175000 دلار به گوگل پول داده تا عکسها و صحنه های مربوط به اسپری زدن بر روی معترضین در سال 2011
در این دانشگاه رو از جست و جوگرش حذف یا مخفی کنه تا اونا منتشر نشن.
خدا میدونه صدای چند اعتراض اینجوری خفه شده
💬 استیون
@Fars_plus
▪️خداروشکر زیر سایه حکومت شما نیستیم!
🔻راستش خود موضوع دعوای چاووشی و ابی به اندازه اصل پیامی که این روزا از جانب جریان همیشه عصبی و دیکتاتور ضد سیستم ایران به واسطه این بگومگو منتقل شد، اهمیت ندارد.
🔻جان کلام و پیام اصلی این است که این جریان اینقدر خطوط قرمزش متعدد و پررنگ شده است که به یکی از اصلی ترین افراد موسیقی سطح اول کشور هم بدون تعارف می تازد کسی که اتفاقا توسط همین جریان مدح می شد و موضع گیری های سیاسی اش مثل انتخابات ۹۶ توسط این جریان تقویت می شد کسی که شنیدن موسیقی هایش عین کلاس و سطح بالای فهم اجتماعی بود.
🔻اگر قبلا حمایت از حاکمیت و مسئولین توسط یک هنرمند با رفتار چکشی این گروه که از بد روزگار هم در سیستم عرضه محصولات فرهنگی و هم در سیستم تقاضای آن هنوز اثر گذار هستند مواجه می شد و به خاطر یک جمله امثال افتخاری را نابود میکردند، بعد ها حمایت از شهدا نیز خط قرمز این افراد شد و کار ب جایی رسید که تحمل استوری ضد ترامپ در روز شهادت حاج قاسم را توسط نوید محمد زاده هم بر نتافتند.
🔻از رسانه های اقماری تا لشگریان خرده هنرمندشان به او تاختند و گوش زد کردند ک اگر میخواهی کار کنی، اگر میخواهی فیلم هایت فروش برود نباید یادی ولو کوچک از کشته شدگان ملی کشور بکنی.
🔻حالا این جریان عصبی که دیگر نیاز نیست بگوییم مدعی هیچ چیزی مثل ازادی بیان نیستن حتی مدح امام اول شیعیان را نیز برنمی تابند و بین چاووشی و کسی که اصالت ادعایی اریایی اش را هم نقض کرد و پادویی بن سلمان رو هم کرد بازهم او و همسرش را حمایت می کنند. خطوط قرمز این جماعت درآینده نه چندان دور قطعا به ملی خواهی هم میرسد و گفتن از ایران هم مترادف با حاکمیتی و مزدور بودن تلقی می شود.
🔻این جماعت به بزرگان هنری خودشان هم رحم نمی کنند و نوید محمدزاده و محسن چاووشی از تیغشان در امان نیستند حالا فک کنید اگر پتانسیل حکومت کردن داشتند با ما چه می کردند.
💬 سجاد بلوکاتی
@Fars_plus
تحلیل کوتاه، هفته چهارم اردیبهشت.m4a
4.95M
صوتی / تحليل هفتگی/ «طرح خطرناک چند ضلعی آمریکا در منطقه»
♦️دکتر قاسم حبیب زاده
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﭘﻠﻪ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ
ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶﺭﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺍﺳﺖ؛ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻋﻠﻨﯽ ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺍﺧﺘﺘﺎﻣﯿﻪ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ۳۱ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ . ﺩﺭﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﮑﺎﺕ ﺯﯾﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺍﺳﺖ :
ﻧﮑﺎﺕ ﺗﺤﻠﯿﻠﯽ : -1 ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﮐﺎﻣﻼً ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻡ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ، ﻫﺮ ﻧﻬﺎﺩﯼ ﺩﺭﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﺿﻌﻒﻫﺎ ﻭ ﻗﻮﺕﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ . ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ ﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﻣﻨﺼﻔﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺠﻠﺲ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺭﺍ ﺿﻌﯿﻒﺗﺮﯾﻦ ﻣﺠﻠﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩ ، ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺑﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺑﮑﺎﺭ ﺑﺮﺩﻥ ﭼﻨﯿﻦ ﺗﻌﺎﺑﯿﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . ﺗﻀﻌﯿﻒ ﻭ ﺑﯽﺧﺎﺻﯿﺖ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺭﮐﺎﻥ ﻭ ﻗﻮﺍﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﻫﯿﭻ ﻣﻨﻔﻌﺘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ . ﺑﺎﯾﺪ ﻗﻮﺕﻫﺎ ﻭ ﮐﺎﺳﺘﯽﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﯾﺪ . -2 ﺿﺮﻭﺭﺕ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩﻫﺎﯾﯽ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻭ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺩﻟﺴﻮﺯﺍﻧﻪ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ﻭﺍﻗﻊﺑﯿﻨﺎﻧﻪ ﻭ ﺩﻗﯿﻖ ﺍﺯ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﮏ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﺵ ﺭﺍ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ، ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﻫﻨﺪ . ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻠﺲ ، ﺗﻄﺒﯿﻖ ﺁﻥ ﺑﺮ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﻣﻄﺎﻟﺒﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﺳﺖ . -3 ﻏﻠﺘﯿﺪﻥ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﻼﺣﻈﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻭ ﺟﻨﺎﺣﯽ ﺑﺰﺭﮒﺗﺮﯾﻦ ﺿﻌﻒ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽﺁﯾﺪ . ﻏﻠﺒﻪ ﻧﮕﺎﻩﻫﺎﯼ ﻣﻨﻄﻘﻪﺍﯼ ﺑﻪﺟﺎﯼ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩﻫﺎﯼ ﻣﻠﯽ ﭼﺎﻟﺶ ﻓﺮﺍﮔﯿﺮ ﻭ ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﻫﻤﻪ ﻣﺠﺎﻟﺲ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻧﻈﺎﻡ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ . ﻣﺠﻠﺲ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﭘﺮﻫﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮﻫﺎﻧﺪ . ﻃﺒﻌﺎً ﺗﻤﺮﮐﺰ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﮐﻼﻥ ﮐﺸﻮﺭ ، ﻧﻬﺎﯾﺘﺎً ﺁﺛﺎﺭ ﻭ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻣﺜﺒﺘﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﻗﻢ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺯﺩ . -4 ﺭﺩ ﺻﻼﺣﯿﺖ ﺟﻤﻊ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺠﻠﺲ ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺍﺧﯿﺮ ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺧﻮﺩ ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻧﻈﺎﻡ ﻭ ﻧﻪ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺩﯾﮕﺮ . ﻣﺠﻠﺲ ﯾﺎﺯﺩﻫﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﭼﻨﯿﻦ ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺪﯼ ﺑﮕﯿﺮﺩ . -5 ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺳﻮ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﮐﺸﻮﺭ ، ﺭﻫﺒﺮ ﻣﻌﻈﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺳﺎﻝ 98 ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﯾﻚ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﺷﺮﺍﺭﺕﻫﺎﯼ ﺁﻣﺮﯾﻜﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻛﻨﮕﺮﻩ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ، 226 ﻃﺮﺡ ﻭ ﻻﯾﺤﻪ ﻋﻠﯿﻪ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻭ ﯾﺎ ﺗﺼﻮﯾﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻣﺠﻠﺲ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻫﻢ ﮔﻼﯾﻪ ﻭ ﺳﺆﺍﻝ ﺑﻜﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﻣﺠﻠﺲ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺗﺎﻛﻨﻮﻥ ﭼﻨﺪ ﻃﺮﺡ ﻭ ﯾﺎ ﻻﯾﺤﻪ ﻋﻠﯿﻪ ﺧﺒﺎﺛﺖﻫﺎﯼ ﺁﻣﺮﯾﻜﺎ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﯾﺎ ﺗﺼﻮﯾﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟
ﻧﮑﺘﻪ ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﯼ : ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺪﯾﺪ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﻠﺖ ، ﻋﺒﺮﺕﺁﻣﻮﺯﯼ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺩﺛﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺑﯿﺎﻣﻮﺯﻧﺪ . ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﻠﺖ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ، ﯾﺎﺩﺷﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻭﮐﻼﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻻﻏﯿﺮ؛ ﭘﺲ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ ﺿﻤﻦ ﻫﻢﺍﻓﺰﺍﯾﯽ ﻭ ﺭﻭﯾﮑﺮﺩ ﺍﻧﺴﺠﺎﻡﺑﺨﺸﯽ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺠﻠﺲ ، ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺷﯽ ، ﺑﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺩﻗﯿﻖ ﻭ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻧﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ باشند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
این ۵ مطالبه کلان را از مجلس یازدهم بخواهیم
👈 مجلس شورای اسلامی ویژگی های متفاوتی دارد، از یک طرف می تواند در راس امور باشد و مقتدرانه نظر ملت را در چگونگی اداره کشور حاکم کند، از طرفی دیگر تحت تاثیر فضای غالب در افکار عمومی یا مطالبه عمومی جامعه، رفتار خود را تنظیم می کند.
این سخن بدان معنا است که مردم میتوانند با مطالبه گری اولویتهای خود، رفتار مجلس آتی را شکل دهند. در این میان نقش خواص فرهیختگان و اصحاب سخن و قلم و تریبون داران جامعه فوق العاده تعیین کننده است، خصوصاً که فضای مجازی آسیب در سایه ماندن صاحبان نظر و ایده را برطرف کرده است .
حال باید از این فرصت استفاده کرد و چند موضوع مهم را به مطالبه عمومی تبدیل نمود:
۱. در حوزه پیشرفت اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و رونق کسب و کار ، هر شش ماه، مجلس یک گزارش صریح از اقدامات تاثیرگذار خود ارائه کند.
۲. در حوزه فرهنگی و صیانت از هویت ایرانی اسلامی، ظرف سه ماه اولویت های کاری خود را تعیین کرده و گزارش سالانه از میزان تحقق آنها ارائه کند.
۳. در حوزه سیاسی اولویتهایی همچون اصلاح قانون انتخابات، تعمیق انسجام ملی، راههای استحکام ساخت درونی نظام و افزایش سرمایه اجتماعی را مشخص کرده و سالانه گزارش قابل سنجش، از عملکرد خود در این موضوعات ارائه کند .
۴ . در حوزه منطقه ای تقویت دیپلماسی عمومی، تعاملات تجاری فرهنگی و سیاسی با همسایگان و تکمیل دستاوردهای عملیات های مستشاری با حوزه های گفته شده را دنبال کرده و گزارش عملکرد سالانه ارائه کند.
۵. در سیاست خارجی برنامههای خود برای تغییر دیپلماسی التماسی به دیپلماسی انقلابی در حوزه های مختلف بین المللی و حفظ عزت ملی در برابر گستاخی های آمریکا و اروپا و تغییر غرب محوری به نگاه به شرق را تدوین، اجرا و گزارش عملکرد سالانه ارائه دهد.
نمایندگان مجلس در حوزههای انتخابی، باید همواره با مطالباتی از این نوع مواجه شوند تا از فرصت چهار ساله برای خدمت به کشور و مردم ایران نهایت استفاده را ببرند.
@habib49
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | بین سطورِ دعوای دستمال کاغذی
📥 farsi.khamenei.ir/video-content?id=45616
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| فرهنگ مواسات از کمیته های انقلاب تا کادر پزشکی مبارزه با کرونا
🔹 گفتگوی کامل حجت الاسلام پناهیان با KHAMENEI.IR را از اینجا بخوانید: https://bit.ly/3fVPc2c
https://eitaa.com/joinchat/3789946883C77b387e979
هم اعدام، هم خشکاندن باتلاق
♦️یک روزنامه نگار اصلاح طلب از نشریه صدا، در توییتر با لحنی کنایه آمیز خطاب به نگارنده نوشته "چرا با اعدام سلطان سکه، سکه ارزان نشد؟ مگر کیهان ننوشته بود سکه ارزان شد؟". و همین موجب گپی کوتاه شد:
🔹ببخشید که آقای رئیسی، رئیس جمهور است؛ اگر نامزد مدعیان اصلاحات و اعتدال پیروز شده بود، الان دلار 3700 تومان و سکه 2 میلیون تومان بود. مردم هم چنان سرشار از درآمد شده بودند که بی نیاز از یارانه شوند.
#خاتمی_کجاست؟
#ما_اصلاح_طلبان_تضمین_روحانی_هستیم
#دلار_جهانگیری
♦️مجددا نوشته؛ "یک سئوال ساده رو بپرسیم که تا دی ماه 96 و غائله مشهد دلار چقدر بود؟ اما اینجا بحث بر سر تعارض این نظر با نظرکیهان است که با اعدام میشود جلوی قیمت ها را گرفت".
🔹پاسخ: "یعنی غائله مشهد، دلار را به 19 هزار تومان رساند؟! پس چرا مدعیان دروغین اصلاحات همان ایام که آتش فتنه و آشوب شعله ور می شد، از اغتشاشگران حمایت می کردند و مدام تیتر می زدند اعتراض حق مردم است؟! نمی شود یک اتفاق، هم خیانت و خسارت باشد و هم مورد حمایت افراطیون مدعی اصلاحات!
🔹اعدام، مجازات قضایی است و به جای خود لازم. اما سر سوزنی از مسولیت اصلی دولت، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت اطلاعات و... کم نمی کند. در حقیقت ریل گذاری انحرافی از سوی دولت، رانت و فساد ایجاد می کند. توجه دارید که معاون بانک مرکزی و مدیر کل حراست آن متهم پرونده ارزی هستند".
♦️دوباره می نویسد: "بله اعدام مجازات قضایی است. بحث بر سر این است که آیا دوصد گفته چون نیم اعدام نیست رو هنوز هم بهش معتقدید؟ یعنی هنوز هم معتقدید که با اعدام می شود قیمت ها را کنترل کرد"؟
🔹پاسخ: "مجازات قضایی، شرط لازم است اما کافی نیست. شرط کافی، مدیریت با کفایت است که مفقود است. مدیریت بهره مند از منافع مسند نشینی، به مسئولیتش عمل نمی کند. شعار شفافیت می دهد اما عمل نمی کند. شفافیت معاملات و مالیات و پر هزینه کردن دلالی ارز، سکه، مسکن و خودرو، راه حل است، به شرط اراده.
♦️"آقای ایمانی سئوال روشنه: آیا اعدام سلطان سکه موجب کاهش می شود؟".
🔹مجازات اخلالگران بازار -در صورت همکاری همه جانبه اطلاعاتی دولت- حتما در کاهش التهاب سوداگری مخرب موثر است. اما چاره اصلی، خشکاندن این باتلاق، از سرچشمه (مدیریت اقتصادی رانت آفرین یا بی تفاوت در برابر آن) است.
محمد ایمانی روزنامه نگار و عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان
🔰 اطلاعنگاشت | میدان تولید را باز کنید
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی (۱۳۹۹/۰۲/۱۷) برخی از مهمترین راهکارهای حمایت قوای سه گانه از تولید را بدین شرح برشمردند.
📥 farsi.khamenei.ir/photo-album?id=45617