یکیدیگر از این تناقضها دموکراسی است. دموکراسی به مفهوم حکومت مردم است اما در عمل، حتی در بهترین نمونه های حکومت دموکراتیک، حقوق ملت نقابی است که در پس آن ثروتمندان پنهان شده اند.
#شهیدسیدمرتضیآوینی
آوینی مدیا🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به منطقه خودمختار "کپیتال هيل" خوش آمدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️هشدار و فریاد تند #رئیسی بر سر بانکها:
🔻حق ندارید کارگاه یا کارخانه ای را که تملک کرده اید تعطیل کنید...
🔻همکاران من پیگیری کنند هیچ کارگاه و کارخانه ای چرخ تولیدش از حرکت نیفتد و کند شود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بخش خبری دیبیسی فارسی🔺
🔰 ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | 12 ژوئن 2020🔰
گفتگوی ویژه با خانم زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی کاندیدای ریاست جمهوری ۸۸ و ارتباط مستقیم با دکتر الیاس احتشام رئیس اندیشکدهٔ بینالمللی فرهنگ و انسانشناسی در تگزاس
@Fars_Plus
34.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🎙 بیان خاطرات دفاع مقدس با روایتگری #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🖌 #یادداشت_روز
🔹گرهها با روحیه بسیجی باز میشود
#سید_محمد_سعید_مدنی
۱- «خدا نیاورد آن روزی را که سیاست ما و سیاست مسئولین کشور ما پشت کردن به دفاع از محرومین و رو آوردن به حمایت از سرمایهدارها گردد و اغنیا و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیشتری برخوردار شوند. معاذالله که این با سیره و روش انبیاء و امیرالمومنین و ائمه معصومین- علیهمالسلام- سازگار نیست.» (امام خمینی، صحیفه، ج ۲۰، ص ۳۴۱.)
۲- انقلاب اسلامی ایران تداوم نهضت نجاتبخش انبیای الهی (ع) است و مثل آنها مخاطب عام دارد. «قل یا ایها الناس انی رسولالله الیکم جمیعا.» همه طبقات و اقشار و گروههای سنی و جنسی مخاطب دعوت و حاضر در نهضت پیامبران هستند. در انقلاب اسلامی نیز «همه» بودند و «همه با هم» انقلاب را به پیروزی رساندند و مرحله به مرحله تا اینجا پیش آمدهاند. با این همه اما کتمان نمیتوان کرد، همانطور که در نهضت پیامبران و انقلاب بزرگ آخرین پیامبر خدا(ص) آن که بیش از همه از دعوت استقبال کرد و زحمت و سختی و شکنجهها و رنجها را تحمل کرد، آن که در میادین سخت هجرت و مجاهدت و شهادت با همه وجود «پای کار» ایستاد تازیانه خوردگان و بردگان و کنیزان و...طبقات محروم و مستضعف و تحقیر شده از سوی اشرافیت حاکم بودند، در انقلاب اسلامی هم از همان آغاز تا امروز طبقات ضعیف و پایین جامعه بودند که در مراحل مختلف مبارزات و پیروزی و تثبیت و تداوم انقلاب، حضوری بسیار پررنگتر داشته و در صحنه ایمان و فداکاری و جانبازی گوی سبقت را از دیگران ربودهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/190446/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔴 #افول_قدرت_نرم| نکته ی مهم این است‼️
🔹 هافینگتون پُست : « افول رهبری جهانی آمریکا تنها چیزی است که آمریکایی ها نمی خواهند»
🔻سخن گفتن از افول قدرت آمریکا شاید تا همین چند سال اخیر سخت بود اما امروز افول قدرت نرم آمریکا در سطح دنیا به عنوان یک واقعیت در حال اتفاق و تَکرار به رسمیت شناخته میشود. واقعیتی که جوزف نای نویسنده کتاب قدرت نرم، در مقاله ای بر مبنای یک نظرسنجی بدان تصریح کرده و قدرت نرم آمریکا در عرصه جهانی را رو به افول توصیف میکند.
🔹 فرانسیس فوکویاما نظریهپرداز پایان تاریخ و از اساتید شناخته شده دانشگاه جانز هاپکینز اخیراً در نشریه «فارین افرز» مینویسد : کرونا به #افول آمریکا و زوال نظم لیبرال میانجامد و قدرت رهبری آمریکا را به چالش کشید و حتی اگر در انتخابات ۲۰۲۰، دموکراتها پیروز شوند، اداره کشوری را به دست خواهند گرفت که اقتدار سابق را ندارد!
🔴 اما این همه ماجرا نیست....
🔻آمریکا این روزها همزمان با بحران کرونا و رکوداقتصادی، شاهد اعتراضات شدید علیه نژادپرستی در شهرهای خود است. اعتراضاتی که فارغ از هر نتیجه و تحلیلی ، افول و فرسوده شدن قدرت نرم آمریکا را به همراه خواهد داشت.
✅ در حقیقت جلوه های افول قدرت نرم آمریکا در روزهای اخیر نمایش همان نکته مهم در تحلیل رهبر حکیم انقلاب در دیدار دانشجویی ۱۲ آبان ۹۷ است :
« قدرت آمریکا رو به افول است؛ #نکته_مهم این است. بسیاری از سیاسیّون معتبر دنیا و جامعهشناسهای معتبر دنیا معتقدند که «قدرت نرم» آمریکا فرسودهشده است، در حال از بین رفتن است. قدرت نرم چیست؟ قدرت نرم این است که یک دولتی بتواند خواستهی خود و نظر خود و عقیدهی خود را به اطراف بقبولاند و آنها را اقناع کند به نظر خود؛ این قدرت در آمریکا امروز رو به ضعف کامل و رو به فرسودگی کامل است».
🖌 #وحید_محبی ( کارشناس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 #مذاکره_آمریکا_عراق | آیا تروریستهای آمریکایی از عراق خارج خواهند شد؟
پایگاه خبری شبکه «العهد» نوشت:
🔹در حالی که ملت عراق منتظر است تا ارادهاش برای اخراج نیروهای خارجی از عراق به صورت عملی، اجرایی شود، در محافل سیاسی درباره توافقات تجاری و اقتصادی بین طرفین سخن گفته میشود.
🔹گفته میشود قرار نیست در جریان مذاکرات، موضوع اخراج نیروهای آمریکایی بررسی شود و همین ابهام باعث شده بسیاری از گروههای ملیگرای عراق، به هیئت مذاکرهکننده عراق اطمینان نداشته باشد.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #سروش
جنیدی: اگر دختر تالشی به مکان امن هدایت میشد؛ این فاجعه پیش نمیآمد
معاون حقوقی رییس جمهور:
🔹اگر مکان امنی برای حضور این دختر وجود داشت و بازپرس رسیدگیکننده پس از تقاضای دختر، او را به مکان امن اعزام کرده بود، این فاجعه پیش نمیآمد.
🔹لایحهای با عنوان «صیانت و تامین امنیت زنان در برابر خشونت» از مدتها پیش در قوه مجریه تهیه، تنظیم و برای گرفتن نظر قوه قضاییه به این قوه فرستاده شد، اما این بررسیها ۲ سال بطول انجامید.
🔹وجود مکانهای امن برای حمایت از زنان در این لایحه پیش بینی شده است.
خبرگزاری تسنیم
نخستوزیر عراق: گفتوگوهای بین ما با آمریکا که از امروز آغاز شده، بر نظارات و دیدگاه مرجعیت دینی و پارلمان عراق مبتنی خواهد بود.
fna.ir/exr5lj
@Farsna
موسوی: ظریف هفته آینده به ترکیه و روسیه میرود
🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران گزارش رسانههای روسیه درباره سفر وزیر خارجه ایران به روسیه را تأیید کرد.
🔹موسوی گفت ظریف یکشنبه و دوشنبه هفته آینده برای دیداری کاری و گفتگو با همتایان خود در خصوص آخرین تحولات روابط دو جانبه و مهمترین مسائل منطقه ای و بین المللی به آنکارا و مسکو سفر خواهد کرد.
fna.ir/exr5ls
@Farsna
🔴آمریکا در سراشیبی سقوط
🔹نابود ساختن نمادها و اِلمانها در آمریکا، نشانهای از مبازره و تقابل معترضان با گفتمان مسلط و ایده حاکمیت در ایالات متحده است.
🔹این مهم بدان معناست که اعتراضات اجتماعی در این کشور عمق بیشتری یافته است و از اعتراض به کارکرد و ساختار حاکمیت فراتر رفته و به ستیز با ایده حاکمیت منتقل میگردد. تقابل گفتمانی و مبازه با ایده حاکمیت، از یک سو آشوبها را طولانیتر نموده و آن را به فاز اغتشاش میکشاند و از سوی دیگر زمینهساز شورش خواهد بود. اعتراض و مبارزه همزمان علیه کارکرد، ساختار و ایده حاکمیت و همچنین ستیز با گفتمان مسلط، همه نشانههایی از تسریع روند سقوط ایالات متحده است.
🔹با این شرایط، نابود شدن اِلمانها و نمادهای گفتمانی، رخدادها و سیگنالهایِ رویداد بزرگی است که از آن به عصر پسا آمریکا یاد میشود.
🚩 دکتر رضا سراج کارشناس مسائل سیاسی و تحلیلگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پيگيری ماجرای تاسف برانگیز خودکشی کارگر پيمانکاری شرکت نفت
🔹توضيحات مديرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت
@Farsna