جناب آقای حسن روحانی
رئیس جمهور محترم
سلام
اوایل امسال که کرونا مردم ایران را غافلگیر کرده بود و همه، دعوت به ماندن در خانه می کردند، نامه ای به شما نوشتم و منتشر کردم.
در آن نامه از شما به خاطر دستورتان برای بازگشایی ادارات در روزهای نخست سال انتقاد کردم.
متن آن نامه را زیر همین نامه باز نشر می کنم تا مردم خود قضاوت کنند.
اکنون خبر رسیده که ریاست جمهوری از من به خاطر نوشتن نامه به رئیس جمهور ، شکایت کرده و مرا متهم به اشاعه اکاذیب و توهین کرده است!
از لطف تان ممنونم؛ واقعاً ممنونم: در دو انتخابات ریاست جمهوری اخیر که عصر ایران از شما حمایت کرده بود، امر بر برخی مشتبه شده بود که ما و دولت، سر و سری با هم داریم و مانند بسیاری دیگر، در دیگ انتخابات برای خودمان پست و رانت پخته ایم. حال آن که من و سایر همکارانم در تحریریه عصر ایران، قبل از رئیس جمهور شدن شما، روزنامه نگار بودیم، اکنون هم روزنامه نگار هستیم و در آینده هم روزنامه نگار خواهیم بود و اساساً شرط عضویت در تحریریه عصر ایران این است که فرد، پست و مقام دولتی نداشته باشد.
جناب آقای رئیس جمهور!
ما را متهم کرده اید به اشاعه اکاذیب! کدام کذب؟ در آن نامه نوشته بودم که شما برای این که کرونا نگیرید، جلسات تان را به "حافظیه" منتقل کرده اید که سالن بزرگ تری دارد و امکان رعایت فاصله وجود دارد.
نوشتم که در جلسات، نزدیک ترین فرد به شما، با شما دو متر فاصله دارد، نوشتم که شما برخی جلسات تان را به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می کنید و ... . کدام شان دروغ است آقای رئیس "دولت راستگویان"؟
نوشتم که مگر جان شما از جان کارمندان تان عزیر تر است؟ و شما رفته اید به اتهام توهین شکایت کرده اید! راستی جان تان از جان بقیه عزیز تر است؟
جناب آقای روحانی!
خوشحالم که حقوقدان هستید و نه سرهنگ! و الّا معلوم نبود که به جای شکایتی چنین واهی چه بر سرمان می آوردید. اما یادتان باشد که این رسم ریاست بر جمهور نیست که حتی تحمل یک نامه را هم نداشته باشید، آن هم نامه کسی که ریاست جمهوری تان را مدیون او و امثال او هستید که دو بار تمام قد، پای شما ایستادند و مردم را تشویق کردند که به شما رأی بدهند و در تمام این هفت سال، به خاطر سوء مدیریت های شما، فحش شنیدند.
البته منتی از این بابت بر شما نداریم که اگر حمایت کردیم نه به خاطر شما که برای ایران مان بود؛ آن روزها، ما بین شما و رقبای تان، شما را برای ایران بهترین گزینه "موجود" (و نه ممکن) تشخیص دادیم و پشیمان هم نیستیم چون کار برای وطن پشیمانی ندارد ولو آن که رئیس جمهوری که برنده می شود، آنی نباشد که فکرش را می کردیم.
خودتان هم می دانید که بعد از آن نه مراجعه ای برای پست و مقام داشتیم و نه رانتی گرفتیم. همچنان در تحریریه نشستیم و بعد از استقرار شما در دولت، نقدتان کردیم چرا که شأن رسانه را نقد قدرت می دانیم. حالا هم که داریم هزینه اش را می پردازیم و چند روز دیگر باید برای بازپرسی به دادسرا بروم که می روم و با سربلندی از خودم دفاع می کنم علی برکة الله.
آقای رئیس جمهور!
این چند سطر را ننوشتم که معاونت حقوقی تان بیاید رضایت بدهد. اتفاقاً در این چند روز، برخی دوستان خیرخواه تماس گرفتند برای وساطت و رضایت. از همه شان تشکر کردم و گفتم که اگر من واقعاً جرمی مرتکب شده ام در برابر رأی دادگاه تسلیم خواهم بود ولی اگر جرمی مرتکب نشده ام، نیازی به وساطت نیست و این ریاست جمهوری است که باید رأساً برای جبران شکایت واهی اش، آن را مسترد کند. (البته شایدبرای این نامه هم بروند شکایت کنند!)
من برای دادگاه آماده ام ولی یادتان باشد که سال آینده، این موقع، شما "رئیس جمهور سابق" هستید و من همچنان "روزنامه نگار" هستم بدون قید سابق؛ البته اگر زنده بمانیم که این روزها، مرگ از هر چیزی به هر کسی نزدیک تر است.
و نهایتاً قضاوت بین «رئیس جمهوری که روزگاری از بستن دهان منتقدان به خدا پناه می برد و امروز به خاطر یک نامه شکایت کرده» و من و امثال من با خدا و تاریخ و آیندگان.
ایام به کام آقای رئیس جمهور
جعفر محمدی
سردبیر عصر ایران
29 مرداد 1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مادورو در پاسخ به ادعای ایوان دوکه رئیس جمهور کلمبیا:
📍دوکه گفته دنبال خرید موشک ایرانی هستیم، وقتی اون ها فناوری پیشرفته ای دارن، چرا که نه؟!
#اسپانیولی
🆔 @Kavoshmedia
چکمههایت را بپوش، رهتوشهات را بردار و هجرت کن. حضرت امام حسین (علیه السلام) در صحرای کربلا انتظار تو را میكشد...
هر روز با #شهیدسیدمرتضیآوینی
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 3 شهریور.pdf
146.4K
🖌 نشریه داخلی(روزانه) معاونت سیاسی نمایندگی ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
📰 یکشنبه ۲ شهریور ماه ۱۳۹۹
✅ تیتر اخبار و تحلیلهای این فایل:
🔻 حرف روز
💠 تداوم راه!
🔻 گزارش روز
💠 تله اروپایی!
🔻 خط تحریف
💠 آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
🔻 اخبار
🔸 سیاهترین نقطه در کارنامه روحانی!
🔹 ایده تکیههای سیار چگونه شکل گرفت؟
🔸 ماجرای پرچمی که حاج قاسم طلب کرد
🔻 اخبار کوتاه
🔸 روحیه اشرافی، فاتحهای بر اقتصاد بدون نفت
🔹 واکنش وزیر اقتصاد به دستکاری دولت در بورس
🔸 واهمه رسانه هندی از محبوبیت امام خامنهای در بین شیعیان هند
🔹 آصفی: تحریمها از این بدتر نخواهد شد
احکام سیاسی (سؤال ۲۵)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
وزیر اقتصاد: دولت نیازی به دستکاری در بورس ندارد. ادعای دستکاری، بیشتر برای تحت تأثیر قرار دادن سرمایهگذاران است.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در قدس اشغالی
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پویانفر، مداح: به کارهای نامنظم میگفتند هیأتی، ولی محرم امسال نشان داد که اتفاقا کارها را باید هیأتی انجام داد تا منظم و منطبق بر پروتکل باشد
@Farsna
سفارت ایران در ونزوئلا از اجرای توافقنامههای تجاری با ونزوئلا و ارسال مقادیری میوه از این کشور به ایران خبر داد
@Farsna -Link
حزب الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت یک هواپیمای شناسایی رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان سرنگون کردهاند
🔹 ارتش رژیم صهیونیستی نیز با اعتراف به سرنگون شدن این پهپاد در جنوب لبنان، مدعی شد نگرانی از بابت لو رفتن اطلاعات محرمانه در این پهپاد ندارند.
@Farsna
964.pdf
3.02M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجاوز به کودک سهماهه در آلمان!
🔹سوءاستفاده جنسی از کودکان در آلمان تبدیل به شبکهای بزرگ با دستکم ۳۰ هزار عضو شده. افراد مختلفی از جمله یک نظامی در این شبکه هستند که پلیس آنها را شناسایی و بعضی را دستگیر کرده است.
🔹یکی از دستگیرشدگان به فرزندش تجاوز و تصاویرش را در اینترنت منتشر میکرد و بعضی پدرها فرزندانشان را با هم تعویض میکردند. درمیان قربانیان، کودک سه ماهه هم گزارش شده!
🔹بیبیفارسی در گزارش خود کودکآزارها را «بچهدوست» نامیده تا از قبح آن کم کند!
@Farsna
🔴 #تحلیل| تغافل یا تحریف تاریخ منطقه‼️
🔻 #زمـانـه| سفر مصطفیالکاظمی هرچند اولین سفر یک مقام عالیرتبه عراقی در جایگاه نخستوزیر به آمریکا نیست، اما در روند مذاکرات الکاظمی و ترامپ یک تحریف آشکار از سوی نخستوزیر عراق صورت گرفت. نکته عاری از واقعیت هم این بود که الکاظمی مدعی شد، آمریکا به شکست داعش در عراق کمک کرد! در این باره چند نکته قابل تأمل وجود دارد؛
1⃣ برای اینکه بیان شود چه نسبتی بین داعش و آمریکا وجود دارد و جناب نخستوزیر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، به سراغ منابع ایرانی و عراقی نمیرویم؛ کشف این رابطه در مواضع سیاستمداران آمریکا برای پاسخ به این مسئله گرهگشاتر است. ترامپ در مبارزات انتخاباتی 2016 آمریکا بهصراحت خطاب به اوباما اعلام کرد که «داعش از افتخارات اوباماست؛ او مؤسس داعش است». حالا همین ترامپ روبهروی نخستوزیر عراق نشسته و از او میشنود که میگوید آمریکا در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده است. احتمالاً ترامپ در این لحظه هم در دل به الکاظمی میخندد و هم از بیخبری و یا تغافل یک مقام عالیرتبه کشور مهمی مانند عراق به وجد میآید.
2⃣ حالا فرض کنید چنین اعترافاتی از مقامات آمریکایی از اهمیت و اعتبار برخوردار نیست. در این صورت با واقعیتها و تحولات آشکار و میدانی در عراق و سوریه چه باید کرد که از نقش حمایتی آمریکا از سران داعش حکایت دارد. نقلوانتقال سران داعش در روز روشن توسط آمریکاییها صورت میگرفت و اسرای داعشی تقریباً همهشان به پشتیبانی ارتش آمریکا از داعش اعتراف میکنند.
3⃣ پاسخ به این سؤالات بسیاری از واقعیتها را آشکارتر میسازد؛ نقش دولت و ارتش آمریکا در هنگام اشغال عراق توسط داعش چه بود؟ آیا وارد نبرد با داعش شدند؟ آیا درخواست دولت مرکزی و بخش اقلیم کردی را برای کمک پذیرفتند؟
4⃣ تأکید بر این نکته حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخستوزیر عراق بیان داشتند؛ ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمیکند؛ اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.
🖌 #عزیز_غضنفری(ڪارشنارس زمانه)
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردی میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید👇
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
دبیرکل سازمان ملل طی پیامی نسبت به تداوم بد رفتاری دولت هند با مسلمانان این کشور به بهانههای مختلف هشدار داد
@Farsna - Link
📎 نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔹 باید مجسمه نعمتزاده را از طلا بسازیم و در میدانهای تهران نصب کنیم!
روزنامه سازندگی در مطلبی به نقل از حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران نوشت: «اکنون باید به این پرسش پاسخ دهیم که در وضعیت فعلی چه باید کرد؟ اما پیش از آن بایداشاره و تأکید کنم ما باید قدردان کسانی باشیم که از دوره سازندگی تحت مدیریت مرحوم هاشمی رفسنجانی، پتروشیمیها و فولادها را برای کشور ساختند. داشتههای امروز ما، از آن سالها آغاز شد و این کارخانهها یک به یک احداث شدند.»
در ادامه مطلب آمده است: «چنین کارهایی عمدتاً در دولتهای آقای هاشمی و دولتهای آقای خاتمی انجام شدند. افرادی مانند آقایان نعمت زاده، محلوجی، بانکی و شکری در این کارها مؤثر بودند. اگر قرار باشد در کشور هوشمندانه برخورد شود، باید مجسمه آقای نعمتزاده را از طلا بسازیم و در میدانهای تهران نصب کنیم. چنین افرادی آن سالها کشور را نیرومند کردند تا امروز ایران بتواند در مقابل مشکلاتی سخت همچون تحریمهای ترامپ بایستد.»
وزیر اسبق صنعت که سابقه عضویت در هیئتمدیره دهها شرکت خصوصی را دارد و در سال 97 اسامی بیش از 250 شرکت خاندان وی در رسانهها خبرساز شده بود، در حالی مورد ستایش هم حزبیاش (حزب کارگزاران) قرار گرفته که در طول دوران مدیریتش بر وزارت صنعت، از مجلس شورای اسلامی 3 بار کارت زرد گرفت و به دلایلی مانند رانت 650 میلیون یورویی به فردی خاص برای واردات کالا، واردات بیرویه محصولات کشاوزی، کیفیت پائین خودروهای داخلی، عدم حمایت از تولید داخل و استفاده از برنج خارجی و... چندین مرتبه روی لبه استیضاح رفت...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/196576
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 بانک مرکزی میگوید قرض دادهام اما دولت میگوید نگرفتهام!
🔸 در حالی که رئیسجمهور میگوید دولت هیچ استقراضی از بانک مرکزی انجام نداده، آمارهای رسمی نشان میدهد بدهی دولت به بانک مرکزی از 18/9 هزار میلیارد تومان در سال 92 به 97 هزار میلیارد تومان در سال جاری رسید و تقریباً پنج برابر شده است.
به گزارش روزنامه وطن امروز، رئیسجمهور اخیراً گفت: در 7 سال گذشته دست خود را به سمت بانک مرکزی دراز نکرده و به دنبال پول پرفشار نرفتیم. لذا در این شرایط یا باید اوراق منتشر کنیم یا سهام و نفت بفروشیم که هر 3 کار را انجام میدهیم.
اما اصل بدهی دولت به بانک مرکزی 97 هزار میلیارد تومان است و ردپای دستدرازی دولت به بانک مرکزی طی این 7 سال مشهود است و مشخص نیست حسن روحانی از روی چه آمار و اطلاعاتی ادعای دست دراز نکردن دولت به سوی بانک مرکزی را مطرح میکند. از سوی دیگر دولت طی سالهای اخیر غیر از بدهی مستقیمی که به بانک مرکزی داشته و به آن اشاره شد، از بانکهای عامل نیز قرض گرفته است. در این موارد به طور مشخص دولت سراغ بانکهای دولتی میرفت. به همین دلیل بانکها هم برای جبران قرضی که به دولت دادهاند، از بانک مرکزی اضافه برداشت میکردند. اینکه چقدر از بدهی دولت به بانکها در این قالب شکل گرفته است، مشخص نیست اما اگر این رابطه و حالت را در نظر بگیریم، در واقع دولت در سالهای 92 تا 97 به طور غیرمستقیم از بانک مرکزی استقراض کرده است و تسویه بخشی از بدهی دولت به بانکها به روش تهاتر را که موجب انتقال بخشی از بدهی بانکها به بانک مرکزی به حساب بدهی دولت به بانک مرکزی شده است، نباید از حساب بدهی دولت به بانک مرکزی حذف کرد. آنچه مشهود است دولت 34 هزار میلیارد تومان از بدهی خود به بانکها را با بدهی بانکها به بانک مرکزی تهاتر کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/196605
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹پیگیری میدانی نمایندگان
بازپسگیری «هفت تپه» را کلید زد
🔸قصه خصوصیسازی قصهای پر غصه است. قرار بود خصوصیسازی با اهدافی که در سیاستهای ابلاغی به نیروی محرکهای برای اقتصاد و صنعت کشور بدل شود نه اینکه تنها چندسال پس از واگذاری تنها یک شرکت همه دستگاههای اجرایی و مجلس و نهادهای نظارتی را درگیر خود کند.شرکت نیشکر هفتتپه یکی از این قصههای پر غصه است.
یکی از اهداف خصوصیسازی این بود که شرکتها از زیرمجموعه دولت خارج شوند و به واسطه آنکه دیگر پشتوانهای مانند بودجه دولتی پشت سر خود نمیبینند لذا از ریخت و پاشها صرف نظر کرده و مدیران آن تلاش خواهند کرد تا افزایش راندمان کاری و بهینهسازی چرخه تولید در بازار رقابت به افزایش کیفیت خود اندیشه کنند و براین اساس برنامهای برای بالا بردن توان کیفی و کمی شرکت داشته باشند. اما به واقع آیا اینها در مورد شرکت «کشت و صنعت نیشکر هفتتپه» محقق شده؟ و یا حتی عکس آن رخ داده و هر سالی که از واگذاری آن گذشته این شرکت به فروپاشی و ورشکستگی نزدیکتر شده است؟
واگذاری شرکت نیشکر هفتتپه در سال 1394 صورت گرفته است. در این سال پوریحسینی رئیساین سازمان بوده است. اگر به سوابق پوریحسینی مراجعه کنیم مهمترین نکتهای که با آن برخورد میکنیم در انتخابات ریاستجمهوری سال 1392 است. در این سال پوری حسینی رئیسستاد انتخاباتی روحانی در آذربایجان شرقی بوده است...
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/196610
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 رندی نکنید! متهم خسارت ویلموتس و نیشکر هفتتپه خود شمایید
🔸 روزنامه زنجیرهای اعتماد ضمن رد گمکنی، بیتدبیریهای منتهی به فساد و حیف و میل در وزارت ورزش را به نیروهای انقلابی نسبت داد.
عباس عبدی در روزنامه آلوده به بخششهای شهرام جزایری (روزنامه اعتماد) نوشت: خسارت 200 میلیاردی قرارداد ویلموتس در برابر صدها میلیارد دلاری که در دوره احمدینژاد بدون فایده اتلاف شد و نه تبدیل به شغل موثری شد و نه تبدیل به تولید، رقم بسیار بسیار نازلی است که اساسا به حساب نمیآید در حالی که متاسفانه نسبت به سرنوشت آنها حساسیت چندانی وجود ندارد.
وی میافزاید: واقعیت این است که پس از انقلاب تصور این بود که فعالیتهای اجتماعی و وجوه جامعه کمکم رنگ ارزشهای اسلامی و اخلاقی خواهد گرفت، غافل از اینکه موضوع برعکس خواهد بود و این برخی از سیاستمداران و انقلابیون بودند که به رنگهای دیگر درآمدند و انقلاب و ارزشها را پیش پای اقتصاد، سیاست، ورزش و... قربانی کردند. در حقیقت فوتبال به دلایلی؛ نقش سیاسی تعیینکنندهای پیدا کرده و از این طریق نیز مصونیت به دست آورده است. آیا تاکنون فکر کردهاید که چرا دو تیم استقلال و پرسپولیس حتی به قیمت بالا واگذار نمیشوند ولی نیشکر هفتتپه و شرکت هپکو و... با شرایط بسیار ساده واگذار میشوند؟ چرا تا حالا چندین بار برای واگذاری این دو تیم اقدام کردهاند ولی هیچگاه به نتیجه نمیرسند. مگر آنها چه دارند که نیشکر هفتتپه، هپکوی اراک و دهها صنعت دیگر ندارند؟ آینها که سود چندانی هم ندارند. حتی چرا حاضر نیستند آنها را به دوستان و همفکران خود واگذار کنند؟ برای اینکه این دو تیم و فوتبال جایگاه سیاسی و حتی بالادستی پیدا کردهاند بنابراین به هر قیمتی که هست، حفظ میشوند. اینگونه نهادها بهطور عادی در شرایطی قرار میگیرند که ضابطه و شفافیت از آنها دور میشود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/196606
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔰 بسیاری از موانع تولید، در داخل کشور است
👈 اینها را رفع کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئلهی #تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای #معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همهی اینها است. هرچه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم.
موانع تولید را برطرف کنید. بسیاری از این موانع در درون کشور است مانند: مسئلهی واردات بیرویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگیها در بخشهای پایین دستی و مسله مجوزها
واردات بیرویه چیز خطرناک و مهمی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
🔰 سرمایهگذاری در کشور دچار اختلال شده
👈 سرمایهگذاریهای کلان را احیا کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئله «سرمایهگذاری» یکی از موضوعات بسیار مهم اقتصادی است که متأسفانه در سالهای اخیر، در کشور دچار اختلال شده و در این زمینه عقب هستیم. برای بر طرف کردن این مشکل، ابتدا باید سرمایهگذاریهای کلانی که در کشور رها شده، احیا شوند و هیچ طرح بزرگ سرمایهگذاری بلاتکلیف نماند.
بخش خصوصی دارای امکانات فراوان و نقدینگی لازم است و باید از طریق برطرف کردن مشکلات مالیاتی و مجوزها و همچنین تسهیلات بانکی، بخش خصوصی را به سرمایه گذاری ترغیب کرد.
در سال ۹۷ و در دیدار با هیأت دولت پیشنهاد تشکیل یک هیأت متخصص شبانه روزی برای یافتن روشهای هدایت نقدینگی به سمت تولید مطرح شد که اگر این هیأت تشکیل نشده است، باید هرچه زودتر شکل بگیرد. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
🔰 از نهضت قطعهسازی نیروهای مسلح بهره ببرید
🔻 رهبر انقلاب: خوشبختانه چندسال است که در کشور از طرف بخشهای نیروهای مسلح، وزارت دفاع نهضت قطعهسازی راه افتاده؛ مراجعه کنید به آنها، برایتان قطعه را بسازند و میتوانند. ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستیم بسازیم؛ در نیروهای مسلح بعضی از قطعاتی که تصور نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد؛ از این استفاده بشود.
در بخشهای پاییندستی گاهی ناهماهنگیهای عجیب و غریبی هست. مثلاً یک کارخانه مصرفکنندهی فولاد شکایت میکند که ورق فولاد را به من نمیدهند؛ ورق فولادی که در داخل تولید میشود. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
راهکارهای تقویت سهم ایران از بازار همسایگان
راهکارهای زیر برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و توجه به بازار همسایگان پیشنهاد میشود:
1. ایجاد شبکهای از روابط راهبردی با محوریت کشورهای دوست و خصوصا همسایگان با توجه به بسترهای مشترک تاریخی و فرهنگی
2. استفاده از بستر سازمانها و نهادهای منطقهای و فرامنطقهای در جهت ارتقای تعامل اقتصادی با کشورهای همسایه؛ برای مثال کمیته دائمی همکاریهای اقتصادی سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان همکاریهای اقتصادی(اکو).
3. پیمانهای دوجانبه تجاری و ارزی و ایجاد بازار بین بانکی معاملات ریالی و ارزی با کشورهای منطقه است.
4. دولت باید نگاه ائتلافجو با درنظر گرفتن مواضع و منافع ملی را داشته باشد و تعاملات خود را با کشورهای قدرتمند منطقه مثل ترکیه، روسیه و هند تقویت کند.
5. ایجاد شرکتهایی با ملیت محلی
6. تنوع در قراردادها مثل سوآپ و کنسرسیوم کار کردن از دیگر پیشنهادها هستند.
⭕️ #دادستان کل: ممنوعیت #عزاداری در مساجد رفع شود
درخواست دادستان کل کشور از رئیس جمهور:
🌀 ممنوعیت برگزاری مراسم در مساجد و تکایا و محیطهای بسته جزو مصوبات ستاد ملی کرونا نبوده و به صورت ناگهانی توسط #وزارت_بهداشت اعلام گردیده و انتقادات فراوانی را به همراه داشته است؛ لذا مقرر کنید مجاز اعلام شود.
خبرگزاری نسیم