بایدها و نبایدهای انتخاباتی.pdf
156.1K
نسخه pdf
بایدها و نبایدهای انتخاباتی
#ویژه حوزه ها و پایگاه های بسیج برای نصب در تابلو
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پیش به سوی آزمون دوم!
ملت بزرگ ایران اولین آزمون خود در این برهه از تاریخ انقلاب را به خوبی پس داد و با حضور خیرهکننده در راهپیمایی 22 بهمن وفاداری خود را به انقلاب اسلامی و آرمانها و ارزشهای آن اعلام کرد. اما هنوز آزمون دیگری در راه است و آن انتخابات مجلس است. مراحل انتخابات تکميل شده و دور نهايي رقابتها که شروع تبليغات نامزدهاست، از فردا آغاز خواهد شد. طبيعتاً اين مرحله از انتخابات نيز قواعد، ساختار و آداب خود را دارد که بايد همه نامزدهاي انتخاباتي و هواداران آن خود را به رعايت آن ملزم کنند تا کار درست پيش رود.
رقابت انتخابات وقتي ارزشمند است که رقابتی سالم باشد. به تعبير رهبر معظم انقلاب «رقابت سالم اين است که همه خوب بازي کنند، همه خوب حرکت کنند.» حاصل اين بازي خوب همه بازيگران، شکلگيري انتخاباتي عادلانه و اخلاقي خواهد بود. کسب رأي هرچند رمز موفقيت در انتخابات است، اما اين رأي بايد يک رأي حلال باشد. رأي حلال رأيي است که با رعايت اصول شرعي و اخلاقي کسب شده باشد. نامزدهاي انتخاباتي به جاي توهين، تخريب و دروغپردازي عليه رقيب سياسي خود بايد تلاش کنند از طريق شرح و ارائه برنامههاي خود براي نقشآفريني در مجلس کار را به پيش ببرند.
مواجهه صادقانه با رأيدهندگان يکي از ضرورتهاي اصلي سلامت رقابتهاي انتخاباتي است که بايد به آن پايبند بود. دادن وعدههاي غيرعملي يکي ديگر از معضلاتي است که در بازار رقابتهاي انتخاباتي زمینه غيراخلاقي شدن فضا را فراهم میکند که بايد از آن پرهيز کرد. رأيدهندگان نيز بايد هوشمند باشند و فريب وعدههاي توخالي نامزدها را نخورند. دستگاههاي نظاراتي نيز بايد با چنين رويکردهايي به مثابه تخلفات انتخاباتي برخورد کنند.
هزينههاي ميلياردي تبليغاتي براي رفتن به مجلس نيز شيوه غيرعادلانه و ناصوابي است که چهره رقابت سالم انتخاباتي را مخدوش خواهد کرد. بدون شک کسي که با همه وجود وامدار ديگران است، از فردای نمايندگي نيز باید همه توان خود را صرف بازپرداخت بدهيهاي خود کند و از وظایف ذاتی نمایندگی که خدمت به مردم است بازخواهد ماند.
هرچند به نظر ميرسد خريد رأي با وعدههاي دمدستي، پرداخت پول و... روش منسوخي باشد و دیگر نباید فریب آن را خورد، اما همچنان وجود دارد؛ اما بدون شک هوشیاري مردم همه نقشههای فریب را نقش بر آب خواهد کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پنهانکاری تحقیرتاریخی!
«همه چیز خوب است!» این اولین واکنش «دونالد ترامپ» به بمباران پایگاه عینالاسد آمریکا در عراق بود؛ اما ترامپ به همین جمله بسنده نکرد و ساعاتی بعد مدعی شد هیچ تلفات یا کشتهای در حمله ایران به این پایگاه پنتاگون وجود نداشته است. موضوعی که اگرچه دروغ بودن آن از همان ثانیه صفر فرود آمدن موشکهای بالستیک ایران در عینالاسد کاملاً واضح بود، اما دونالد ترامپ و اعضای دولتش تمام تلاش خود را برای مخفی نگه داشتن واقعیت به کار بستند. اما این تلاش کارگر نیفتاد و به مرور رسانههای مختلف منطقه از انتقال مجروحان و جابهجایی اجساد سربازان آمریکایی حاضر در عینالاسد خبر دادند. خبرهایی از تحت درمان قرار گرفتن آسیبدیدگان این حمله در مراکز درمانی آمریکاییها در سراسر منطقه و حتی انتقال تعدادی از آنها به کشورهای اروپایی به بیرون درز کرد و برای پنتاگون راهی جز این باقی نماند که به صورت تدریجی آمار تلفات حمله دقیق و مهلک ایران به عینالاسد را منتشر کند. اما نکته جالب این است که پس از گذشت چند هفته از موشکباران عینالاسد همچنان آمار آسیبدیدگان در حال افزایش است! وزارت دفاع آمریکا در تازهترین آمار از تلفات نظامیان آمریکایی در حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد اعلام کرد ۱۰۹ نفر دچار آسیب مغزی شدهاند؛ البته قطعاً این آمار نیز نهایی نیست و در روزهای آینده بار دیگر شاهد افزایش تعداد سربازان ضربهمغزیشده آمریکایی خواهیم بود. نکته قابل تأمل دیگر در آمار پنتاگون این است که با وجود ضربه مغزی شدن ۱۰۹ سرباز آمریکایی هنوز هیچ آماری از کشتهشدگان مطرح نشده است! آیا در عملیات موشکیای که در آن ۱۰۹ نفر آسیب مغزی دیدهاند، هیچ کسی کشته نشده است؟ آیا مصدومان فقط از بین سربازان بودهاند و هیچ نظامی آمریکایی صدمه ندیده است؟ آیا هیچ یک از مصدومان در این مدت کشته نشدهاند؟ پنهانکاری گسترده پنتاگون همچنان ادامه دارد و اجازه رسانهای شدن تحقیر ارتش آمریکا در عینالاسد را نمیدهند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴 دفع افسد به فاسد قاعده ثانویه دینی است...
🔻 حضرت آیت الله مصباح یزدی:
🔹 گاهی ممکن است کسانی بیایند و تعهد شرعی کنند که کاری واحد با اثری بیشتر از اثر گروههای متعدد شکل بدهند.
🔹 یک فرض دیگر هم این است که انسان حتی بداند که اگر در این کار جمعی شرکت کند، برنده طرف مقابل [در این گروه] می شود، اما اگر آنها برنده نشوند حتما شخص بدتری برنده میشود. در چنین شرایطی باید در این کار شرکت کرد. این همان دفع افسد به فاسد است.
🔹در چنین فرضی شرایط اینگونه است که اگر با اینها موافقت کنم، کسی سر کار میآید که گاهی اشتباه می کند، اما اگر او رای نیاورد، کسی میآید که بیشتر کارهایش خراب است.
🔹 اینجا هم به عنوان ثانوی باید برویم و با اینها موافقت کنیم تا آن فاسدتر را کنار بزنیم حتی اگر آن کسی که نظر خود ما بود انتخاب نشود.
🔹 اینها #مبانی_دینی ما است. اگر برای خدا قیام میکنیم باید همینها را ملاک قرار بدهیم، خواه پیروز بشویم یا نشویم. اما اگر برای اینکه خودمان را پیش ببریم حرفی را تحریف کنیم و بگوییم اسلام این را میگوید، این کار هیچ مجوزی ندارد. بله این کار در منطق #سیاست دنیا محور، مجوز دارد. در سیاست رایج دنیا هر طور شده باید رقیبت را کنار بزنی، اما در منطق دین، این کار درست نیست.
🔹 منطق دین دائر مدار #حق است. حتی این استثنائاتی که گاهی باید از فرد #اصلح گذشت و دفع افسد به فاسد کرد هم طبق مبانی دینی است و خارج از منظومه دینی نیست.۹۸/۱۱/۱۰
【 #زمانه
🔹حسين شريعتمداری در كيهان نوشت: هریک از نیروهای حاضر در جبهه فراگیر انقلاب به تنهایی شبیه یک نهر هستند که طرف مقابل به آسانی میتوان از آن رد شود ولی اگر با یکدیگر پیوند بخورند _لیست واحد بدهند_ به رودخانه خروشانی تبدیل خواهند شد که عبور از آن ناممکن است!
May 11