واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعای مایکروسافت
🔻خطیبزاده با رد ادعای مایکروسافت مبنی بر تلاش هکرهای مرتبط با روسیه، چین و ایران برای تاثیر گذاری بر انتخابات امریکا، گفت:
🔹ایالات متحده که دههها در انتخابات کشورهای دیگر از جمله ایران دخالت کرده در مقامی نیست که چنین ادعایi مضحکی بکند.
🔹برای ایران مهم نیست چه کسی در کاخ سفید باشد.
tn.ai/2346449
🔰لوح | اگر جریان تحریف شکست بخورد ،جریان تحریم هم شکست خواهد خورد. ۹۹/۵/۱۰
💻 @khamenei_ir
ادامه وحشت صهیونیستها از انتقام حزبالله
🔹افسر ارتش رژیم صهیونیستی: در حالیکه شهروندان آزادانه در جادهها حرکت میکنند، سربازها پنهان شدهاند تا [توسط حزبالله] هدف قرار نگیرند.
@Farsna
🔴 #تحلیل| یک تیر و سه نشان رزمایش ذوالفقار ۹۹
🔻 #زمانـه| رزمایش مشترک نیروی های ارتش با نام ذوالفقار ۹۹ و به وسعت ۲ میلیون کیلومتر مربع از شرق تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند با سه پیام اصلی در حال جریان است.
1⃣ پیام اول : امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان در دست نیروهای نظامی ایران است و بار دیگر حد اندازه کشورک های عربی منطقه مخصوصا امارات به آنان یادآوری میگردد.
2⃣ پیام دوم : عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با امارات نمیتواند هیچ تاثیری بر معادلات منطقه ای بگذارد و اساسا رویای حضور صهیونیست ها در خلیج فارس تعبیر نخواهد شد.
3⃣ پیام سوم : با توجه به بارگیری و حرکت نفتکش های ایرانی با پرچم ایران به سمت ونزوئلا این رزمایش پیامی است به امریکا تا دست از پا خطا نکند، پیامی با مفهوم اینکه امنیت نفتکش های ایرانی در هرکجای دنیا در تنگه هرمز و خلیج فارس تامین میشود و پاسخ ایران به هر دیوانگی آمریکا در منطقه ای به وسعت بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع خواهد بود.
🖌 #عاصف
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردی میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
✅ جوانمرد قصاب
◀️ «جوانمرد قصاب» نام محلهای در شهر ری است با افتتاح متروی جوان مرد قصاب این عنوان بیشتر در یادها مانده است. اما این عنوان، نام یا شهرت چه کسی است؟ در این گزارش قصد داریم در مورد صاحب این نام توضیحاتی را از کتاب «جنگ شهرها، گزارشی از شهر مقاوم دزفول» که توسط انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشرشده است، ارائه نماییم:
قصاب محله بود، مردی با محاسن سیاه، قدی رشید و قامتی زیبا معروف به مشهدی عبدالحسین.
اوایل جنگ که دزفول مورد هجوم گلولههای توپ دشمن بود، کمبود کالا و بیکاری خیلی به مردم فشار میآورد. به یک نفر گفته بود که شخصی به من پول میدهد تا به افراد نیازمند گوشت بدهم. شما هم اگر کسی سراغ داشتی بفرست پیش من تا گوشت بگیرد. بعد از مدتی که فشار اقتصادی تا حدودی کمتر شده بود، آن فرد رفت پیش مشهدی عبدالحسین و به او گفت دوست دارم این فرد خیر را بشناسم و بهنوبه خودم تشکر کنم. کسی که در آن شرایط به فکر دیگران بود باید الگویی برای دیگران باشد. چون مداحی میکرد، این موارد را برای مردم بازگو میکرد که باعث گسترش کار خیر شود.
با اصرار زیاد او بالاخره عبدالحسین گفته بود که چون میدانم راضی نیست، اسمش را نمیگویم. ولی آن مداح دستبردار نبود و باز هم اصرار کرد و عبدالحسین با لبخند از جواب طفره میرفت. آخر سر، او که میدانست عبدالحسین هیچوقت دروغ نمیگوید حتی به مصلحت گفت:
فقط یک سؤال؟ آن شخص خودت نیستی؟
عبدالحسین جواب داده بود «اگر بگویم نه دروغ گفتم و اگر بگویم بله ریا شده. اما راضی نیستم کسی خبردار شود،لااقل تا زندهام»
◀️ از آن موقعی که امام سفارش کرد بروید به جبهه تا جوانها خسته نشوند گفت «من هم باید برای عملیاتهای اصلی بروم» و بعدازآن دیگر به جبهههای پدافندی بسنده نکرد. او با داشتن هشت فرزند و کار زیاد در دامداری و مغازه قصابی، همه را رها کرد و به جبهه رفت.
عبدالحسین در عملیات فتحالمبین شهید شد و به حمزه سیدالشهدای دزفول معروف شد.
🔻 واکنش حزب الله به تحریم ۲ وزیر سابق لبنانی از سوی آمریکا
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅ چه کسانی در پی محروم کردن مردم از مواهب راهاندازی «شبکه ملی اطلاعات» هستند
✍سید عليرضا آل داود
🛑امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیرساخت ملی خودشان را در دهه 90 میلادی راهاندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به خودشان بود و اینکه آنها با راهاندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومیشان بودند، بسیار قابل توجه است.
🛑به عنوان مثال امریکا در سال 1991 با راهاندازی شبکه زیرساخت ملی خود، راهاندازی این شبکه را بهصورت رسمی اطلاعرسانی کرد.
🔴عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات» (National Information Infrastructure (NII) یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال 1991 در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا High Performance Computing Act of 1991 HPCA موسوم به «لایحه گور» توسط الگور سناتور وقت امریکا، طرح شد؛ هدف این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بوده است
🛑گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعهای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیادهسازی کردهاند، بنابراین برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است.
🛑سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایینتر شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب میشود شرکتهای خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیادهکننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایهگذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند
🛑اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، میبینیم سهم کشورمان از این بازار، سهم بسیار اندکی است؛ اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راهاندازی شود سالانه حداقل 150 هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از 2 هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد.
🛑از برکات راهاندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویسهای اینترنتی خارجی در ایران است؛ راهاندازی این شبکه میتواند پیامرسانها، شبکههای مجازی خارجی و سرویسهای دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویسها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند و این در حالیست که امروز جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیتالمال و خسارات بسیاری در حوزه های هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده است.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
وزیر دفاع انگلیس: باید پیامی برای ایران بفرستیم که بداند رفتارش قابل قبول نیست
🔹برای ما مهم است که تنگه هرمز باز بماند. باور داریم که ایران به دنبال از بین بردن ثبات در منطقه است. از توافق هستهای با ایران حمایت میکنیم.
@Farsna
🖊اجرای توصیههای FATF چگونه همکاریهای بانکی قبل از برجام را نابود کرد؟
🔹اخیرا ادعایی مطرح شده که بانکهای روسی و چینی به دلیل تصویب نشدن الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF با ایران کار نمیکنند و حتی اگر این مسئله حل نشود، توافق راهبردی با چین نیز اجرایی نخواهد شد!
🔹مطرح کنندگان این ادعاها، یا قصد عملیات روانی برای پیشبرد پروژه فشار حداکثری آمریکا را دارند، یا مشکلشان فقر اطلاعاتی و علمی است. اگر قصد عملیات روانی و کمک به آمریکا را دارند، مخاطب این نوشته کوتاه مردم هستند که فریب دیو و دلبر سازیهای تجربهشده این جماعت را نخورند؛ اما اگر مدعیان، واقعا دچار فقر علمی و اطلاعاتیاند، توجه آنان را نیز به نکاتی جلب میکنم.
🔹آمریکاییها به دلیل مزیت منحصربفردی که در رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی دارند، از سال ۲۰۰۱ تحریمهای مالی را علیه رقبای بینالمللی خود به ویژه ایران، چین و روسیه در دستور کار قرار دادهاند. مکانیسم اعمال این تحریمها نیز اینگونه است که با رصد تراکنشهای بانکی، روابط تجاری را کشف میکنند و هر شخص -حقیقی یا حقوقی- را که با اشخاص تحریمشده توسط آمریکا معامله کند، یا جریمه میکنند یا اموالش در آمریکا را توقیف کرده و از معامله با اشخاص آمریکایی منع میکنند. اینجاست که شرکتها، بانکها و افراد از ترس جریمه شدن، توقیف اموال، یا محرومیت از معامله با اشخاص و نهادهای آمریکایی، از معامله با اشخاصی که در لیست موسوم به SDN وزارت خزانهداری آمریکا قرار دارند، پرهیز میکنند.
🔹برای اینکه چنین مکانیسمی دقیق عمل کند، آمریکا طی سالهای اخیر تلاش زیادی به خرج داده تا هم زیرساختهای حقوقی برای اشراف بر تراکنشهای بانکی بینالمللی ایجاد کند، و هم زیرساختهای فنی-اطلاعاتی لازم را فراهم آورد. میتوان در یک جمله گفت که زیرساخت حقوقی این اشراف عبارتست از اجرای توصیههای FATF توسط قربانیان، و زیرساخت فنی این اشراف نیز عبارتست از اشراف کامل بر دیتابیس سامانههای پیامرسان بانکی بینالمللی نظیر سوئیفت. خوآن زاراته مشاور وزیر خزانهداری آمریکا در دوره اوباما در کتاب "جنگ خزانهداری" کاملا توضیح داده است که چطور برای رفع نیازهای اطلاعاتی مرتبط با تحریم، آمریکا سوئیفت را وادار به ارائه اطلاعات بانکی مشتریانش کرد و هرجا هم نیاز به شفافیت بیشتر تراکنشها برای رهگیری بود، از دریچه تحمیل توصیههای FATF به قربانیان تحریم ورود کرد.
🔹در رابطه با ایران، آمریکا به موجب قوانین متعددی از جمله بخش ۱۰۴ قانون تحریمی سیسادا یا بند "د" از بخش ۱۲۴۴ قانون تحریمی ایفکا، هر بانکی را که با اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی تحریم شده یا بخشهای مشخصی نظیر انرژی، کشتیراتی و... ایران، تراکنش قابل توجهی انجام دهد یا خدمات مالی به آنها ارائه کند، تحریم و جریمه میکند.
🔹بنابراین، آمریکا از یک سو قوانینی داخلی وضع کرده که بر اساس آنها، معامله و همکاری بانکی طرفهای خارجی با اشخاص و نهادهای ایرانی را ممنوع کرده؛ و از سوی دیگر، از طریق رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی، این قوانین تحریمی را اعمال میکند. لذا هرچقدر مبادلات بانکی ایران با خارج از کشور برای آمریکا شفافتر شود، اعمال این تحریمها بیشتر و دقیقتر خواهد شد. به عبارت دیگر، هرچه ایران بیشتر توصیههای FATF را اجرا کرده و کم و کیف مبادلاتش را برای طرفهای خارجی آشکارتر کند، و از سامانههای نظیر سوئیفت که تحت اشراف آمریکا هستند، بیشتر استفاده کند، ضریب آسیبپذیریاش از تحریمهای آمریکا افزایش خواهد یافت. اینکه در سالهای اخیر و به ویژه پس از برجام، تحریمهای آمریکا علیه کشورمان کاریتر شده، هیچ دلیلی جز اجرای توصیههای FATF و شفافتر شدن مبادلات ایران برای رصدکنندگان آمریکایی تراکنشهای ما ندارد.
🔹بنابراین، واقعیت این است که پیش از امضای برجام، روابط بانکی ایران با بانکهای خارجی تا سطح قابل قبولی برقرار بود، اما پس از برجام که سیاست ادغام در نظم مالی بینالمللی با اشتیاق دنبال شد و بیش از ۹۰درصد توصیههای FATF در ایران اجرا شد، اشراف آمریکا بر مبادلات بانکی ایران افزایش چشمگیری یافت و کانالهای مبادلاتیمان لو رفت. و البته جای سوال است که با اینکه FATF ایران را وارد لیست سیاه خود کرده، چرا ایران همچنان بیش از ۹۰درصد برنامه اقدام توافق شده با این نهاد غیررسمی و غیرالزامآور بینالمللی را که تیزکننده تیغ تحریمهای آمریکاست، اجرا میکند و حداقل تعلیقشان نکرده است!
🔹در شرایط تحریم، هر اقدامی که موجب افزایش اشراف آمریکا بر مبادلات مالی ایران شود، شرایط را بر ما سخت خواهد کرد و هر اقدامی که مبادلات کشور را از نظام رهگیری آمریکا پنهان کند، تحریمها را بیاثر خواهد کرد. به همین دلیل است که ما از اجرای توصیههای FATF با عنوان خودتحریمی یاد میکنیم.
@syjebraily
انهدام اهداف دوردست توسط پهپاد سیمرغ
🔹پهپاد ایرانی سیمرغ در رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش با استفاده از بمب های هوشمند و نقطه زن، اهداف خود را در آبهای دوردست مورد حمله و اصابت قرار داد.
tn.ai/2346235
🔆در طول برنامه پنجم توسعه، مسکن مهر هم اجرا شد و هم مزخرف خوانده شده و کنار گذاشته شد/ این یعنی برنامه شما نمیتواند از اعوجاج جلوگیری کند
🔹️به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیّد یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی ونظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، صبح امروز (یکشنبه ۱۶ شهریور) در آیین افتتاحیه سامانه نجم (نظام جمعسپاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام) که با محوریت تدوین سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه برگزار شد، گفت: اقدامات ارزشمندی که در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت شاهد آن هستیم، محصول جوانگرایی آقای محسن رضایی است.
🔹️وی با بیان اینکه تحول به معنای به کارگیری ابزارهای نوین برای رسیدن به اهداف مشخص است، گفت: نزدیکترین افراد برای رسیدن به این تحول همین جوانان هستند.
🔹️جبرائیلی با بیان اینکه مشکل ما در کشور، تولید فکر نیست بلکه مصرف فکر است، تصریح کرد: افکار خوبی در گوشه و کنار، تولید میشود اما به مصرف نمیرسد. چه بسا اندیشههایی که اگر به کار گرفته شوند بسیاری از مسائلی که دستگاهها و مدیران نظام سالهاست با آنها دستوپنجه نرم میکنند، حل شود.
🔹️وی با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه کشور، گفت: یکی از مشکلات برنامه های توسعه این است که تکلیف دولت را در اقتصاد مشخص نکرده است. یعنی تکلیف دولت نسبت به بخش خصوصی، تعاونیها و ... مشخص نیست.
🔹️جبرائیلی ادامه داد: مشخص نشدن تکلیف دولت نسبت به اقتصاد، در برنامههای توسعه، باعث شده در طول یک برنامه پنج ساله، دو فکر متضاد را شاهد باشیم. مثلاً مسکن مهر در طول برنامه پنجم هم اجرا شد و هم مزخرف خوانده شده و کنار گذاشته شد؛ این یعنی شما تکلیف دولت را در برنامه مشخص نکردهاید و برنامه شما برنامهای نیست که از اعوجاج جلوگیری کند.
🔹️کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: رهبر انقلاب، نه دولتی شدن دهه شصت را میپذیرند نه لیبرالیسم را؛ بلکه نظارت، حمایت و هدایت دولت در اقتصاد را قبول دارند. دولت به موازات کوچک شدن و سپردن اقتصاد به مردم، باید در زمینه هدایت، نظارت و حمایت قویتر شود. دولت اگر ضعیف شد، شاهد هرج و مرج در اقتصاد خواهیم بود.
🔹️وی، مسئلهمحور نبودن برنامههای توسعه را مورد انتقاد قرار داد و افزود: برنامهها میآیند و میروند اما مسائل کشور، همچنان به قوت خود باقی میمانند.
🔹جبرائیلی ادامه داد: هدفگذاریهای ما در برنامههای توسعه، ناظر به اقتصاد کلان است و مثلا میگوئیم باید به فلان درصد نرخ رشد اقتصادی برسیم. این در حالی است که شاخصهایی مثل نرخ رشد اقتصاد، دماسنجهایی هستند که وضعیت محیط اقتصاد را به ما نشان میدهد، اما شما وقتی هدفتان عدد روی دماسنج بود، میتوان دماسنج را طوری تنظیم کرد که دما را بالا یا پایین نشان دهد و دمای نامطلوب محیط سرجای خود باقی بماند.
🔹️وی، مسئلهمحور بودن در برنامههای توسعه را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه مسئله ما تیراژ خودرو نیست، گفت: ما در برنامههای توسعه به عنوان مثال قید میکنیم که تیراژ خودرو باید به این مقدار برسد یا فلان تعداد لاستیک خودرو تولید کنیم. این در حالی است که کره جنوبی در دوره توسعهاش، قطعات خاصی را مشخص کرد و گفت باید در طول برنامه خود، توان تولید این قطعات را به دست بیاوریم.
@syjebraily
⚡️خزانه را که خالی تحویل نگرفتند، اما ظاهرا عزمشان جزم است که حتما خالی تحویل دهند!
@syjebraily