❌عرضاندام انگلیس مقابل ایران با ناو جنگی فرسوده!
🔻همزمان با عادیسازی روابط رژیمهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، سفر دورهای وزیر دفاع انگلیس به کشورهای عربی آغاز شده که در چارچوب تلاشهای انگلیس برای تقویت حضور نظامیاش در منطقه ارزیابی میشود.
🔸«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در جریان سفر منطقهای خود، از فرصت گفتوگو با تلویزیون :«الجزیره» برای حمله علیه ایران استفاده و همچنین تلاش کرد به افکار عمومی در کشورهای حوزه خلیجفارس اینگونه وانمود کند که لندن قادر است از امنیت خلیجفارس، حتی در صورت اقدام آمریکا به کاهش حضور نظامیاش در این منطقه، دفاع کند. والاس در تأیید اظهاراتش به ناو جنگی «مونتروز» اشاره کرد و مدعی شد که این ناو در تنگه هرمز بهمنظور مقابله با آنچه آن را «مداخله سپاه پاسداران» خواند، میماند.
🔺موضوع خندهدار این است که ناو انگلیسی مونتروز، که بن والاس به آن افتخار میکند، تجربه تلخی را با نیروی دریایی سپاه پاسداران در تابستان سال گذاشته داشت. در آن زمان نیروی دریایی سپاه نفتکش انگلیسی «استینا ایمپرو» تحت اسکورت این ناو جنگی را که با بیتوجهی به قوانین و مقررات دریایی و در مسیر معکوس در حال ورود به تنگه هرمز بود را توقیف کرد.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🖌 #یادداشت_روز
🔹«جهش تولید» راهکار واقعی رشد بورس
#کمال_احمدی
بازار بورس، در نیمه نخست سال جاری دو چهره متفاوت را از خود به سهامداران نشان داده است؛ ابتدا طی چهار ماه و چند روز رشد افسانهای و نجومی 300 درصدی را با وجود رشد اقتصادی منفی و شیوع ویروس کرونا تجربه کرد که این امر در تاریخ 50ساله بازار سرمایه سابقه نداشت. همین وضعیت سبب شد تا کثیری از دلسوزان بورس در قالب مصاحبهها، یادداشتها و اظهارنظرهای گوناگون نسبت به این رشد بیرویه هشدار دهند اما با کمال تعجب این هشدارها با بیتوجهی اغلب مسئولان ذیربط مواجه شد و حتی یکی از مقامات ارشد دولت در آخرین روزهای این رشد حیرتانگیز در سخنانی مدعی شد مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198403
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔰گفتاری از دکترصفارهرندی
جریان تحریف و نسبت آن با تحریم
❌تحریم برای جا افتادن و اثربخش شدن به تحریف نیاز دارد. در واقع تحریم به تنهایی کفایت نمیکند بلکه گاهی باید ابتدا تحریم اعمال شود .
پایگاه بصیرت
https://basirat.ir/fa/news/324765/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
عطریانفر : وقتی موسوی خوئینی ها مجال دیدار مستقیم با رهبری را دارد، چرا نامه می نویسد؟
محمد عطریانفر، عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت:
ضرورت نامهنگاری با رهبری از سوی مجمع روحانیون مبارز، پیشتر در این مجمع مطرح شده بود و برخی از اعضای مجمع از آقای موسوی خوئینیها برای نگارش نامه درخواست کرده بودند که ایشان مقاومت کرده و حتی سایر اعضا را از اقدام مشابه باز میداشتند.
نکته حائز اهمیت در ماجرای نامهنگاری به رهبر انقلاب این است که تنها شخصیتی که در درون اصلاحات مجال دیدار مستقیم با رهبر انقلاب و ارتباط سهل الوصول با دفتر ایشان را داشته، شخص آقای موسوی خوئینیها بوده است.
سوال اصلی اینجاست که چرا آقای موسوی خوئینیها به جای دیدار مستقیم، اقدام به نامهنگاری کردهاند و پیام خود را از موضع حضوری و اثربخش ترانتقال ندادهاند؟ موضوع دیگر این است که چرا نامه، سرگشاده ارسال شده است؟
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📌 #خبر_ویژه
🔹 69 درصد مردم معتقدند وضع اقتصادی قبل از برجام بهتر بود
روزنامه حامی دولت میگوید 87 درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمتها هستند و 69 درصد معتقدند وضعیت اقتصادی آنها سختتر از 5 سال قبل است.
روزنامه اعتماد به نقل از نظرسنجی ایسپا نوشت: 69 درصد پاسخگویان معتقدند که وضع زندگی امروز آنان نسبت به 5 سال پیش ]قبل از برجام[ بدتر شده است و فقط 12 درصد اعلام کردهاند که بهتر شده است. افرادی که تحصیلات کمتری داشتهاند ارزیابی بدتری از وضع زندگی خود ابراز داشتهاند. همچنان که افراد عائلهمند و با درآمد کمتر و تا حدودی روستائیان نیز ارزیابی بدتری از تحول وضعیت اقتصادی خود در 5 سال گذشته داشتهاند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198404
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹پاسخ بدعهدی اروپا در برجام را ندادیم گستاختر شدند
http://kayhan.ir/fa/news/198388
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 آفتاب یزد: دوست داریم به روزهای قبل از وعده روحانی برگردیم
🔸 یک روزنامه اصلاحطلب نوشت: با توجه به سوءمدیریت اقتصادی دولت نسبت به حمایت از روحانی در انتخابات احساس شرمندگی میکند.
سردبیر این روزنامه در سرمقالهای نوشت: امیدوارم تصور نکنید این چند خط مزاح و شوخی است! کاملاً جدی مینگارم. اتفاقاً کمی تا قسمتی هم بغض دارم از دست این روزگار و گلویم سنگینی میکند. کممانده بود با شنیدن و خواندن سخنان رئیسجمهورمان بغض تبدیل به اشک شود. چرا که وی دیروز گفته است: «مردم میدانند که در شرایط تحریم آب و برقشان قطع نمیشود؛ اینها باعث اعتماد آنها به ما شده است.»
عرضم این است اگر فردا در مورد برق و آب منزلتان هم یک بیتدبیری رخ داد چندان تعجب نکنید! شواهد و قرائن میگوید حداقل در سال جدید هر چه رئیسجمهور محترم فرمودهاند بالعکس آن رخ داده! آخرین آن همین طرح گشایش اقتصادی بود. بنده به شخصه آرزو میکنم به روزهای قبل از گشایش اقتصادی برگردیم. در آن ایام(!) دلار 22 هزار تومان و سکه 10 میلیون تومان بود. ضمن آن که بورس در حال رشد بود و مردم سرمایههای خرد خود را وارد بازار سرمایه کرده و اندکی خیالشان آسوده بود. اما حالا چه؟ وعده گشایش اقتصادی روحانی که اجرایی شد بورس سقوط کرد. دلار 27 هزار تومان شد و سکه در حال رسیدن به رکورد 13 میلیون تومان است.
به هر حال خودتان رقمها را آپدیت کنید! به لطف مدیران لایق(!) و باسواد(!) اقتصاد کشور به ثبات عجیب و غریبی رسیده است البته در استمرار تورم! بگذریم شخص رئیسجمهور را نمیدانم ولی این سخنان وی حداقل اسباب خجالت من شد. این گفته وی من را پرت کرد به ایام تبلیغات ریاست جمهوری سال 96 ورزشگاه شهر مشهد. آنجایی که وعده رفع تمامی تحریمها را میداد و میگفت حتی تحریمهای اولیه را نیز از بین میبرد و یا معاون اولش میگفت آنچنان رونق اقتصادی ایجاد میکند که...
خلاصه وعدههای درشت زیاد دادند و از آن وعدهها رسیدیم به اینجا که باید شکرگزار باشیم که آب و برقمان قطع نیست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198396
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 خطای بزرگ در خلاصه کردن اقتصاد به مذاکرات و خامفروشی نفت
🔸 سال انتهایی هر دولتی را باید زمان برداشت نتایج سیاستهای اعمال شده طی 7 سال پیش از آن دانست. دولت تدبیر و امید در حالی به سال آخر خود رسیده که با هر متر و شاخصی حساب کنید، شرایط اقتصادی کشور در شرایط خوبی قرار ندارد.
روزنامه وطن امروز ضمن انتشار این تحلیل نوشت: در یک تصویر کلان، فضای سیاستگذاری اقتصادی کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم بر ۳ پایه استوار بوده است: اقدام موثری انجام نشد، اجازه اقدام موثر به دیگر قوا داده نشد و در نهایت کارهای مثبت قبل متوقف شد. برای مثال در حوزه مسکن دولت تدبیر عملا هیچ اقدامی انجام نداد و صرفا حرف زد و شعارهایی کلی داد.
این روزنامه ضمن طرح چند پرسش، میافزاید: چرا در دولت روحانی اقتصاد به نفت خلاصه و به مذاکرات هستهای گره زده شد؟ چرا اقدام موثری برای کاهش وابستگی بودجه به خامفروشی نفت صورت نگرفت؟ چرا اقدام موثری برای حفظ ارزش پول ملی و حمایت از معیشت مردم اتفاق نیفتاد؟
نویسنده ادامه میدهد: سیاست دولت حل مشکلات اقتصادی به وسیله دیپلماسی خارجی بود اما این رویکرد نهتنها نتوانست دستاورد پایداری برای اقتصاد ایران به ارمغان آورد، بلکه بر چالشهای اقتصاد ایران افزود. مسلما هر اقتصاد پویایی احتیاج به ارتباط خارجی دارد اما موضوع اینجاست که عملا تدبیریها هیچ برنامهای برای اقتصاد کشور در این 7 سال نداشتند. البته این موضوع به همین جا خلاصه نمیشود، تفکر وادادگی و نفی درونیسازی اقتصادی تا جایی پیش رفت که دولت پس از یک توافق دست و پا شکسته، تمام بنیانهایی را که پیش از خود ایجاد شده بود، با افیون افزایش فروش نفت دود کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198395
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 آمارهای تکان دهنده از اوضاع یمن سعودیها طی 2000 روز چه بلایی سر مردم آوردند؟
http://kayhan.ir/fa/news/198378
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 واگذاری نیشکر هفت تپه باید فسخ شود دولت چرا مخالفت میکند؟
🔸 خلع ید سهامدار هفتتپه به یک معضل جدی در میان برخی مدیران تبدیل شده است. از یک طرف قوه قضائیه و مجلس با استناد به موارد قانونی بر خلعید سهامدار هفتتپه تاکید دارند و از طرفی دیگر برخی دولتمردان زیر بار خلعید نمیروند و از انجام وظایف قانونی خود سرباز میزنند.
به گزارش رجانیوز، 17 شهریور ماه دیوان محاسابات در گزارشی اعلام کرد: پیرو تخلفات و انحرافات صورت گرفته در واگذاری شرکت هفتتپه نظیر ابهام در قیمت گذاری، انقضای اعتبار قیمت پایه واگذاری، عدم احراز و پایش اهلیت مدیریتی خریداران توسط سازمان خصوصیسازی، عدم تحقق اهداف واگذاری (افزایش رقابتپذیری در اقتصاد، کاستن از بار مالی و مدیریتی دولت و افزایش سطح عمومیاشتغال) و با توجه به بدعهدی خریداران در ایفای تعهدات مندرج در قرارداد واگذاری از جمله عدم ایفای تعهدات پرداخت اقساط معوق قرارداد و همچنین سوق دادن منابع مالی شرکت به فعالیت خارج از اهداف صنعت نیشکر که منجر به ایجاد بحرانهای کارگری و آسیب به سرمایه اجتماعی گردیده است، سازمان خصوصیسازی به استناد مقررات موضوعه و مفاد قرارداد منعقده مکلف به فسخ قرارداد و تعیین تکلیف مجدد آن میباشد.
در ادامه این گزارش آمده است: دیوان محاسبات مراتب تخلفات و تکالیف فسخ قرارداد توسط سازمان خصوصیسازی را به وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام و پیگیری لازم تا استیفای کامل حقوق بیتالمال را انجام خواهد داد.
اخیرا روزنامه ایران، ارگان رسمی دولت، در گزارشی به مسئله هفتتپه و نتیجه تحقیق و تفحص دیوان محاسبات از این شرکت پرداخت.
واعظی، رئیسدفتر روحانی، در مصاحبه با ایران گفته است: «واقعیت این است که تا اینجای کار، دولت، وزارتخانه ذیربط و بانکها کمک کردند تا هم مسئله تولید حل شود و هم مسئله حقوق کارمندان این شرکت…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/198393
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر نفت: سهمیهبندی بنزین را من لغو نکردم
🔹زنگنه در مجلس: سهمیهبندی بنزین را من لغو نکردم تصمیم دولت بوده است و مجلس هم مخالفت نکرده است، چرا پس از چندین سال به من اعتراض میکنید.
🔹شما هر چه خواستید بنویسید من امضا میکنم، ما اتاق تاریک برای داخلیها نداریم اتاق های تاریک ما برای خارجیهاست.
🔹به دنبال راههای جدید و صادرات مویرگی نفت هستیم چرا که اجازه فروش به ما نمیدهند.
@Farsna
قالیباف: هدفگذاریهای وزارت نفت منطبق با تحریمها نیست
🔹رئیس مجلس: آنچه که مشخص و روشن است این است که هدفگذاریها و برنامههای وزارت نفت منطبق با تحریمها و فشارهای دشمنان علیه کشورمان نیست.
🔹باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا بورس انرژی آنطور که مد نظر است، رونق نگرفته است. این همان تغییر رویکردهاست که باید روی دهد.
🔸زاکانی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: بالغ بر ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به دلیل لغو سهمیهبندی بنزین خسارت دیدیم، در حالی که میتوانستیم از سهمیهبندی بنزین در جهت سازندگی کشور استفاده کنیم اما از آن بهره نبردیم.
@Farsna - Link