آمریکا پول برای جنگ دارد
مرکز خبری- تحلیلی «گلوبال ریسرچ»:
🔹آمریکا پول زیادی را برای جنگهای بیپایان خود در خاورمیانه هزینه کرده در حالی که هیچ آمادگی برای بیماری همهگیر کرونا نداشت.
🔹این تریلیونها دلار پول میتوانست بیمارستانها را با بهترین دستگاههای تنفسی تجهیز کند تا در مواقع ضروری به کار گرفته شود.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
بررسی دوگانه "آتش بس" و "پیشنهاد صلح" در یمن
با توجه به میزان تاثیرگذاری این اقدام در آینده مبهم ائتلاف و امید به نتیجه گرا بودن آن به عنوان یک عملکرد موفق، میتوان طرح آتش بس را یک فرصت خلق الساعه برای ائتلاف و حتی سازمان ملل تلقی کرد
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/321926/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴مجلس کارامد، مردمی و انقلابی باید به ریل خود بازگردد. و این ممکن نیست، مگر این که سه رکن قوی و انقلابی داشته باشد، رئیس انقلابی و قوی، هیئت رئیسه انقلابی و قوی، روسای کمیسیون های انقلابی و قوی
✍️«محسن رضایی»
آقای روحانی گفته اند بخشی از گزارش دیوان محاسبات را که شنیده اند، صددرصد غلط است.
نمیدانم ایشان کجای گزارش را شنیده اند، اما رئیس دولت موظف است همه گزارش تفریغ بودجه را بخواند و درباره ایرادات، خودشان و زیرمجموعه اشان پاسخگو باشند.
مجلس آینده برای بند بند گزارش دیوان محاسبات پاسخ قانع کننده میخواهد.
#سید_نظام_الدین_موسوی
📌 #خبر_ویژه
🔹 مواجهه موفق با کرونا اعتماد مردم به حاکمیت را افزایش داد
🔸 یک جامعهشناس اطلاحطلب، برخلاف فضاسازیهای مسموم افراطیون مدعی اصلاحات تصریح کرد: رابطه مردم با حاکمیت در روزهای کرونایی مثبت و خوب است.
محمدتقی آزاد ارمکی در گفتوگو با فرارو و در پاسخ به این سوال که «رابطه مردم و نظام حکمرانی در روزهای کرونایی چطور است؟»، گفت: من فکر میکنم، رابطه مردم با حاکمیت مشخصا رابطهای خوب است. یعنی رابطه تزاحمی نیست و همچنین مبتنی بر یک ندیدهشدن هم نیست. به اصطلاح وقتی حاکمیت به مردم توصیه میکند در خانههایشان بمانند، میپذیرند و ترددشان در معابر عمومی حتما کمتر از آنی است که تصور میشد. در واقع باید گفت، در این روزها رابطه مردم با سیستم، رابطهای خوب است.
وی میافزاید: وقتی مردم به واسطه مطلع بودن از خبرهای دیگر کشورهای جهان، عملکرد دولت را نسبت به آنچه در جاهای دیگر اتفاق میافتد، مطلوب میبینند، پیش خود میگویند خب! مسئولین در حال تلاش برای کاهش دغدغههای ما هستند. طبیعی است، در چنین حالتی اعتمادی که کمتر شاهدش بودیم، به دست میآید. البته نظام سیاسی هم این موضوع را بسیار جدی گرفته است. چون تلفات کرونا باعث خدشهدار شدن مشروعیت خواهد شد و همچنین اگر خطر در نطفه خنثی نشود، مهار کرونای توسعهیافته بسیار دشوار میشود. مسئولین همچنین این را هم میدانند، اگر خسارات بیش از حد باشد، باید جوابگو باشند. نکته مهم دیگر چیزی جز این نیست که به قول معروف کار به کاردان سپرده شده است. یعنی وزارت بهداشت اداره بحران را در دست گرفته است. با توجه به اینکه بهدلیل تحریم امکانات پزشکی، درمانی و آزمایشگاهیمان محدود است، نظام کارشناسی هم در حد توانایی به خوبی توانسته از پس کار بر بیاید. آنهم در شرایطی که دنیا حتی در شرایط کرونایی هم دست از عناد و دشمنی علیه ایران بر نداشته است.
آزاد ارمکی گفت: در تاریخ معاصر ایران این همبستگی و این واقعبینی کمنظیر است. ما حتی در ایام جنگ هم همصدایی این روزها را نداشتیم.
http://kayhan.ir/fa/news/185782
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وقتی رهبر معظم انقلاب مدام ایراد مترجم را گوشزد میکند 😊☝️
1️⃣ کسی که این چنین بر زبان عربی تسلط دارد، اصرار دارد با زبان فارسی سخن بگوید تا هویت ایرانی مملکتش را در چشم دنیا بزرگ بدارد.
2️⃣ نحوه برخورد با اشتباهات و کاستی های مترجم را ببینید که چه متانت و حوصله ای در این مرد بزرگ نهفته است.
3️⃣ روش تصحیح خطاها را ببینید که ذره ای شماتت و تحقیر در آن نیست و نهایت ادب و عیب پوشانی را می رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف:در دنیای امروز ما،نه تمام اتفاقات در غرب میفتد و نه غرب میتواند برای تمام اتفاقات دنیا تصمیم گیری کند.زمانی بود تمام تصمیمهای مهم در غرب گرفته میشد.اما اکنون در یک دنیای پساغربی هستیم.
✍️
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 خط تبلیغی مشترک اصلاحطلبان و معاندین علیه نهادهای منتسب به رهبری
🔸 روزنامه اعتماد روز گذشته در یادداشتی با عنوان «پاردوکس تنگدستی دولت» نوشت: «مردم ايران به خوبي با اثرات تحريم آشنا هستند و اگرچه دوره جديد تحريمها سختتر و ناجوانمردانهتر است اما تحريم و دشمني امريكا مربوط به اين يك سال و دو سال و شايد يك دهه و دو دهه گذشته نيست كه 4 دهه است، دشمنان اين سرزمين با تحريم و جنگ و آتشافروزي رفتار دوگانهاي با ايران داشتهاند و حتي در اين اوضاع و احوال، حاضر به آزادسازي منابع فروش نفت ايران كه متعلق به مردم ايران است، نيستند. مردم ايران در تمام اين سالها، متحمل دردها و رنجهاي ناشي از تحريم و فشار اقتصادي بودهاند و حالا در قحط سالی منابع ارزي، با تورم بالا ميسازند و قدرت خريدشان هم روزبهروز پايينتر ميآيد. اما حالا كه روزگار ديگري است و چشمانداز اقتصادي نيز (به گفته خود مسئولان دولتي) سختتر از اين خواهد بود آيا نوبت نهادها و بنگاههاي اقتصادي حاكميتي و بزرگ نيست كه به ياري آنها بشتابند؟»
گفتنی است طی روزهای گذشته شیوع کرونا در کشور و شرایط اقتصادی خاصی که از آن نشأت گرفته سبب شده تا مجدد جریان مدعی اصلاحطلبی همنوا با رسانههای معاند و ضدانقلاب ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد مستضعفان و آستان قدس را مورد هجمه قرار دهند. این در حالی است که محمدرضا سبزعلی پور رئیس مرکز تجارت جهانی در گفتوگو با یکی از رسانههای معاند و در پاسخ به فرافکنی و دروغپردازی علیه این سه نهاد گفته بود: «قرار نیست وقتی کشور دولت دارد نهادهای اقتصادی بزرگ بیایند و مخارج آن را بپردازند؛ مگر در آمریکا که ترامپ نمیتواند هزینههای مردم را بپردازد، آقای جف بیزوس (مدیرعامل شرکت آمازون) و بیل گیتس باید هزینه دولت را بپردازد؟ آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان از زمان شیوع کرونا در ایران کمکهای فراوانی را در سطح کشور بهویژه در مناطق دور افتاده انجام میدهند بدون اینکه کسی آنها را اجبار کرده باشد.» از سوی دیگر دیروز و در جلسه بررسی گزارش تفریغ بودجه سال 97 از جمله حقوق 53 میلیونی مدیر دولتی تا پرداخت ارز دولتی (دلار ۴۲۰۰ تومانی) به افرادی که اصولا کالایی وارد نکردهاند، نشان میدهد مشکلات اقتصادی امروز کشور پیش از آنکه محصول تحریمها یا کرونا باشد، ناشی از ریخت و پاشهای بیحساب و کتاب دولت است و جریان رسانهای حامیآن به جای مطالبهگری از دولتیها علیه نهادهای دیگر فرافکنی میکنند تا سوءمدیریت منابع مالی کشور از سوی دولت را لاپوشانی کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/185780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
▪️کاش بیبیسی و خبرنگارانش کمی برای ما درباره دلیل وجود پایگاهها و حضور نظامی انگلیس در کشورهای دیگر میگفتند.
💬 حامد هادیان
@Fars_plus
دستور ویژه آیت الله رئیسی برای بررسی گزارش رئیس دیوان محاسبات
🔹طی هفته گذشته رئیس دیوان محاسبات کشور گزارشی در خصوص «تأمین ارز به نرخ دولتی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی در سال ۹۷» که بابت آن بیش از چهار میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار بلاتکلیف مانده و علی رغم گذشت بیش از یک سال منجر به واردات کالا نشده است به دفتر رئیس قوه قضائیه ارسال کرد.
🔹رئیس دستگاه قضا پس از مشاهده این گزارش، بلافاصله به دادستانی تهران دستور داد موضوع به صورت ویژه در یک شعبه اختصاصی مورد بررسی قرار بگیرد.
fna.ir/ewlcwa
@Farsna
📌 #خبر_ویژه
🔹 دوسوم ظرفیتهای اقتصادی کشور هنوز معطل است
🔸 هنوز حتی یکسوم ظرفیتهای اقتصادی ایران به فعلیت نرسیده و همین ظرفیتها میتواند در خدمت جهش تولید در سال جاری قرار گیرد.
روزنامه وطن امروز در بررسی ظرفیتهای تحقق شعار سال نوشت: تحقق شعار جهش تولید قبل از هر چیز به میزان ظرفیتها و قابلیتهای بالقوه یک اقتصاد که به مرحله فعلیت نرسیده است، بستگی دارد. برای مثال اقتصادهای توسعهیافته - غیر از اقتصاد چین- اگر چه ممکن است در حالت معمول از رونق اقتصادی متداولی برخوردار باشند اما این رونق عموما تحت عنوان رشدهای اقتصادی تک رقمی و در حدود یک تا ۳ درصد محدود میشود. دلیل عمده این موضوع را باید در نبود یا به حداقل رسیدن ظرفیتهای اقتصادی مغفولمانده در این اقتصادها دانست. وقتی آمار بیشترین رشدهای اقتصادی در میان کشورهای جهان را بررسی میکنیم متوجه میشویم رتبههای بالایی این جدول عموما در اختیار کشورهای در حال توسعه بوده و اقتصادهای صنعتی اروپا عموما جایگاهی در میان رشدهای اقتصادی بالا ندارند. مهمترین دلیل این موضوع را میتوان ظرفیتهای خالی اقتصادهای در حال توسعه دانست. برای مثال در قیاس 2 اقتصاد ایران و آلمان کاملا مشخص است هنوز حتی یکسوم ظرفیتهای اقتصادی ایران در حوزههای سنتی چون صنایع معدنی، پتروشیمی، گردشگری، صنعت، کشاورزی و... به مرحله فعلیت نرسیده یا در بسیاری از فعالیتهای جدید اقتصادی مانند فعالیت شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها اقتصاد ایران بسیار جوان و سرشار از زمینهها و حوزههای جدیدی است که هنوز ورود جدی به آن نداشته است. از این حیث - دارا بودن ظرفیتهای یک جهش در اقتصاد- شرایط برای اقتصادهایی مانند ایران کاملا مهیاست. در حالی که به هیچ وجه نمیتوان این ویژگی را برای اقتصادهای توسعهیافته که با درصد بالایی از ظرفیتهای بالقوه خود در حال فعالیت هستند، مقایسه کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185781
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
▪️روستای دره خواجه شهر قلعه ریسی، فاقد اینترنت و خط دهی موبایل ضعیف است.
غالب خانواده ها گوشی اندروید ندارند،
برای کاشت درخت به روستا رفته بودم،آقای آماده معلم روستا از شهر آمده بود و خانه به خانه سراغ بچه ها می رفت و آنها را درس می داد.
💬 اسماعیل آذری نژاد
@Fars_plus
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 به نظارت استصوابی ایراد نگیریم، باید به قانون اساسی اعتراض کنیم!
🔸 این نماینده مجلس گفته است: «برای مثال به نظارت استصوابی خیلی ایراد گرفته میشود. اما ما باید بدانیم که این مورد خوب یا بد در قانون ما تصویب شده و بهصورت قانون درآمده است. ما قبل از اینکه به شورای نگهبان اعتراض کنیم، باید به قانون اعتراض کنیم. حالا اگر قانونی ایراد دارد، باید به همان روشی که ایجاد شده برطرف شود. اینکه ما هیاهو کنیم یا جنجال کنیم که آقا نظارت استصوابی چرا وجود دارد، جواب نمیدهد.»
در ادامه اظهارات این نماینده مجلس آمده است: «اگر ما معتقدیم که باید تشخیص را برعهده مردم بگذاریم و مردم باید تشخیص بدهند، باید بهصورت قانونی مشکل را حل کرد. لازمهاش هم این است که یک زمانی این قانون ایجاد شده است، حالا تشخیص ما این است که اکنون این قانون را تغییر بدهیم.» داود محمدی گفته است: «شما میفرمایید مجلس در راس امور است؟ بسیار خب! چرا مجمع تشخیص مصلحت در مسائلی که مربوط به مجلس و در حوزه کاری پارلمان است وارد میشود و میگوید من این مصلحت را قبول ندارم؟ اینجا دیگر ما نمیتوانیم بگوییم که مجلس در راس امور است. در اینجا مجمع تشخیص در پله بالاتری قرار گرفت... این رفتارها وظایف مجلس را خدشهدار کرده است و الان بسیاری از نمایندگان به این وضعیت معترض هستند. هم به مسائل و روند مجمع تشخیص و هم در رابطه با وظایفی که از شورای نگهبان وارد مجلس میشود که باید به این بحثها خیلی توجه بشود. اکنون سیاست خارجی ما هم دچار چنین وضعیتی است و نهادهای مختلفی در مورد سیاست خارجی اظهارنظر میکنند. قوه مقننه، قوه قضائیه، شورای امنیت ملی و...اظهارنظر میکنند. وقتی همه اینها در کنار هم قرار میگیرند، ما با یک چندگانگی در سیاست خارجی مواجه میشویم و سیاست خارجی هم اگر با یک فرآیند رسمیو قانونی دنبال نشود، روابط کشور را دچار مشکل میکند.»
http://kayhan.ir/fa/news/185780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 این فضای مجازی دست پخت شماست!
🔸 روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «جغدهای شوم شب زندهدار و صداوسیما که در خواب است» نوشت: «لایو اینستاگرامیِ تتلو رکورد جهانی زد!» این تیتر خبری است که طی چند روز گذشته توسط رسانههای داخلی و خارجی بارها باز نشر شد، شاید در نگاه اول این خبر یک موضوع عادی بهنظر برسد اما کافی است سری به یکی از لایوهای اینستاگرامی این خواننده آن طرف آبی یا شاخهای مجازی دیگر بزنید آن وقت است که متوجه خواهید شد در واقع این ابتذال و پوچگرایی است که در بین جوانان در کنار این افراد معلومالحال در حال رکوردزنی است.»
این گزارش افزوده است: «این روزها قرنطینه خیلیها را خانهنشین کرده است و در نبود برنامههای مفرح تلویزیونی، چارهای جز پناه بردن به شبکههای مجازی برای خیلیها باقینمانده است، حال اما شاخهای اینستاگرامی و افراد معلومالحالی که برای همه شناختهشده هستند از شرایط پیش آمده نهایت استفاده را میبرند و با برپایی برنامه مستهجن سعی در جذب مخاطب برای سایتهای شرطبندی و صفحات اینستاگرامی خود دارند.» در ادامه این گزارش میخوانیم: «ساعت از نیمه شب که میگذرد جغدهای شوم اینستاگرامی دست به کار میشوند و هر کسی برنامه مستهجن جدیدی را تدارک میبیند، یکی چالشهای مستهجن برگزار میکند و دیگری مواد مخدر ترویج میدهد، یکی از سایت شرطبندیاش میگوید و دیگری از مزایای مهاجرت! هر کسی مشغول به کاری است و جالب این است که همه آنها نیز برای جذب دنبالکننده بیشتر با هم رقابت دارند، دعوای صوری راه میاندازند و به قول خودشان افشاگری میکنند تا افراد بیشتری را جذب کنند. در نهایت هم جوانان هستند که بین برنامههای پوچ و مستهجن شاخهای اینستاگرامی، سواد بصری خود را از دست میدهند و به سمت و سوی آنچه که نباید کشیده میشوند!... ساعت از 12 شب که میگذرد برنامههای لایو اینستاگرامی شروع میشود... شاخهای اینستاگرامی معلومالحال، حالا دیگر برنامه زنده برگزار میکنند و برای خودشان تریبون دارند..
http://kayhan.ir/fa/news/185780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👁🗨 #نگاه
🔹 نظمهای جهانی چگونه فرو میپاشند؟
# محمدرضا_مرادی
🔸 نظام بینالملل در 372 سال گذشته (از 1648 و امضای پیمان وستفالی) حداقل شاهد چهار نظم بوده است. مهمترين دستاورد پیمان وستفالی به رسميت شناختن استقلال و تماميت ارضي كشورهاي اروپايي و احترام به آن براي نخستين بار بود، همچنین نماينده و نهادي به نام «دولت ـ ملت» براي اولين مرتبه، مطرح گرديد و جايگزين نظام فئودالي گذشته شد. در واقع از پیمان وستفالی به بعد بود که نظام بینالملل به صورت مشخص شاهد یک نظم شد. اولین نظم نیز «نظام موازنه قوا» نامگذاری شد. موازنه قوا بهاين معنا بود كه قدرت موجود در سطح جهان، بين دولتهاي قدرتمند اروپايي و از طريق پيوستن يا جداشدن از هم به صورت متوازن تقسيم میشد و همين امر، توازن قدرت بين كشورها را ايجاد و در نتيجه از سلطه يك دولت بر دولتهای ديگر جلوگيري ميكرد! اين سيستم با تمام معایبش به مدت 250 سال بر روابط بینالملل حاکم بود. نظم موازنه قوا با شروع و پایان جنگجهانی اول، به صورت کامل سقوط کرد.
پس از سقوط نظام موازنه قوا، «نظم امنیت دسته جمعی» بر روابط بینالملل حاکم شد. طبق این نظم، و در جهت تحقق صلح يك سازمان بينالمللي به نام «جامعه ملل» تأسيس شد كه قرار بود اين سازمان، وسيلهاي براي بسيج همه كشورها عليه متجاوز، محسوب شود. در نظام جديد، اگرچه برخي از نواقص نظام موازنه قوا وجود نداشت، اما به علت نارضايتي برخی اعضا (مانند آلمان و ايتاليا) از وضع موجود و عدم ورود آمريكا به آن و همچنين عدم حمايت كافي از سوي اعضاي ديگر، با شروع زود هنگام جنگ جهاني دوم در سال 1939 از هم فروپاشید.
نظم سومی که بر عرصه بینالملل حاکم شد «نظم دوقطبی» بود که از پایان جنگ جهانی دوم بر روابط بینالملل حاکم شد. در این نظم، آمریکا و شوروی به عنوان دو قطب جهان، ساختار نظام بینالملل را شکل دادند. نظم دو قطبی تا فروپاشی شوروی در دهه 90 تداوم داشت و پس از آن نگاههای مختلفی به نظم چهارم در روابط بینالملل وجود دارد. عدهای معتقدند که نظم کنونی در جهان سلسله مراتبی است و برخی دیگر نیز اصطلاح «تک قطبی» را به کار میبرند. اما فراگیرترین تعبیر در مورد نظم کنونی نظم «تک- چند قطبی» در جهان است. در این نظم آمریکا خود را قدرت برتر میداند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185700
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #رسمی
ستاد ملی مبارزه با کورونا: فکرش را نمی کردیم ولی زیارتگاه ها و نمازهای جمعه در شیوع بیماری کورونا درصد بسیار ناچیزی دارند!
با دقت ببینید
کرونا، ورزیدگی و نظم نوین اجتماعی جامعه ایران
🔹ابراهیم فیاض، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با #فرهیختگان:
🔻بحران، نظم متعین را به سمت فروپاشی خواهد برد، اما چنین پدیدهای در کشوری که تازه پا در راه عقلانیت و تعین گذاشته، معکوس عمل میکند و نهتنها باعث فرسایش نمیشود که ورزیدگی اجتماعی را بهدنبال خواهد داشت.
🔻نیروهای اجتماعی نوظهور را سرمایه و موتور محرک این ورزیدگی اجتماعی است. این ورزیدگی نظم اجتماعی نوینی را بهدنبال خواهد داشت که به اقتصاد هم تسری پیدا خواهد کرد.
🔻به نظر میرسد که محور آمریکا-اروپا در اقتصاد رو به پایان است. اروپاییها مجبور خواهند شد دوباره «دولت ملی» را براساس عدالت اجتماعی درونی بازتعریف کنند و خود را از لیبرالیسم آمریکایی نجات بدهند.
🔻این گزاره تقویت خواهد شد که اگر «دولت ملی» وجود داشت، بهتر میتوانست عمل کند. اروپاییها مجبور خواهند شد دوباره «دولت ملی» را براساس عدالتاجتماعی درونی بازتعریف کنند و خود را از لیبرالیسم آمریکایی نجات دهند.
https://plink.ir/VpcuP
nf00724530-1.mp3
3.76M
یا علی یا علی مالک ملک دلی
نام زیبای تو شد رافع هر مشکلی
یا علی یا مولا ای نگار زهرا
یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
ای به گل رنگ و بو وز تو بلبل نغمه گو
ساقیا یک دم بیا همره مستان بگو
یا علی یا مولا ای نگار زهرا
یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
یا علی یا علی دست ما دامان تو
دست ما دامان تو دست ما دامان تو
ای ولی الله اعظم یا علی
عابد و معبود با هم یا علی
ای به طوفان حوادث نوح ما
ای نیاز صبح و شام روح ما
بی تو غم می بارد از مهتابمان
بی تو هیچیم ای علی دریا بمان
یا علی یا علی دست ما دامان تو
دست ما دامان تو دست ما دامان تو
ای سخا ای کرم چشم ما احسان تو
چشم ما احسان تو چشم ما احسان تو
یا علی یا مولا ای نگار زهرا
یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
همه توحید سر تا پا علیه
دل لا معنی الا علیه
زبان بربند بگشا گوش جان
با محمد، حیدر زهرا علیه
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: #توصیهی رهبر انقلاب برای #رزمایش_مواسات و #همدلی؛ خاطرهی خوش #رمضان_امسال
🔶 #اطلاعنگاشت: یازده #اقدام_مهم رهبر انقلاب برای مقابله با #کرونا
✅ #کلام_امام: با این دعا آماده ورود به #ضیافتالله شوید
🔷 #خانواده_ایرانی: نه #سختگیری و تلخی، نه امکانات بیحساب و کتاب
❇️ #حزبالله_این_است: #توجه به امام عصر(عج) #وظیفه و #نیاز همه ماست
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
توصیه رهبر انقلاب برای #رزمایش_مواسات و #همدلی
📝خاطره خوش #رمضان_امسال
🔰این روزها که کشور درگیر #ویروس_کرونا است، بسیاری از افراد و خانوادهها به دلیل شرایط خاص اقتصادی کشور، با #مشکلاتی مواجه شدهاند، «عدّهای هستند که در این شرایط و در این اوضاع حقیقتاً زندگیشان به سختی قابل گذران است و نمیتوانند #زندگی معمولیِ عادیِ خودشان را اداره کنند.» ۹۹/۱/۲۱ برای همین رهبر انقلاب از مردم درخواستی داشتند:
🔶«مردمی که دستشان باز است و توانایی دارند بایستی در این زمینه فعّالیّت وسیعی را شروع کنند. در صلوات شریف «شَجَرَةُ النُّبُوَّة» میخوانیم: وَ ارزُقنی مُواسات مَن قَتَّرتَ عَلَیهِ مِن رِزقِکَ بِمَا وَسَّعتَ عَلَیَّ مِن فَضلِکَ... وَ اَحیَیتَنی تَحتَ ظِلِّک؛ یعنی این یکی از کارهای لازمی است که بایستی انجام بگیرد.» ۹۹/۱/۲۱
🔷واژهی #مواسات را در لغت به معنای غمخواری و #یاری_دادن و #کمک_کردن به یکدیگر ترجمه کردهاند، اما در حقیقت، مواسات فراتر از این واژگان است. در ادبیات معارف دینی نیز مواسات، یعنی شريك كردن #نيازمندان با خويش و سهيم كردن آنها در آنچه خود بدان نيازمند و علاقهمند است. یعنی شبیه شدن خود به #مستمندان و نیازمندان. «همه باید خود را موظّف به مواسات بدانند. مواسات یعنی هیچ خانوادهای از خانوادههای مسلمان و هممیهن و محروم را با دردها و محرومیتها و مشکلات خود تنها نگذاشتن؛ به سراغ آنها رفتن و دست کمکرسانی به سوی آنها دراز کردن.» ۸۱/۹/۱۵
❇️گرچه بعد از بیانات رهبر انقلاب دربارهی کمک افراد به یکدیگر در این شرایط خاص، افراد و گروههای مختلف مردمی به صورت #خودجوش وارد میدان شده و به این دعوت، لبیک گفتند، اما کشور به بیشتر از اینها نیاز دارد. مخصوصا آنکه از چند روز دیگر، ماه مبارک #رمضان هم آغاز میشود و همه میدانیم که اساسا یکی از کارکردهای روزهداری، تشبّه افراد جامعه، به فقیرترین و نیازمندترین انسانها است.
🔻«ماه رمضان، ماه انفاق است، ماه ایثار است، ماه کمک به مستمندان است؛ چه خوب است که یک #رزمایش گستردهای در کشور به وجود بیاید برای #مواسات و #همدلی و #کمک_مؤمنانه به نیازمندان و فقرا که این اگر اتّفاق بیفتد، خاطرهی خوشی را از امسال، در ذهنها خواهد گذاشت.» ۹۹/۱/۲۱ رزمایش مواسات اگرچه مبتنی بر نیاز این روزهای جامعه است، اما از طرف دیگر، رزمایش زندگی در #جامعه_مهدوی هم هست، جامعهای که مهمترین ویژگیهای آن، #عدالت_و_مواسات است.
@Khattehezbollah
🖌 #یادداشت_روز
🔹هنر استفاده از ظرفیت فوقالعاده
#سید_محمدسعید_مدنی
🔸۱- «من در صحبتهای اخیر چند بار تکرار کردهام که کشور بایستی قوی بشود، قوی شدن کشور جزو هدفهای ما است. این هم از خطوط اصلی نسخه بعثت است؛ این هم از بعثت گرفته شده؛ این هم از قرآن گرفته شده.قرآن میفرماید که «واعدوالهم ما استطعتم من قوه»؛ هرچه میتوانید قوت را زیاد کنید. حالا این قوت در وهله اول؛ ممکن است قوت نظامی به نظر برسد، لکن ظاهراً خیلی وسیعتر از دامنه قوت نظامی است. ابعاد قوت ابعاد وسیعی است؛ ابعاد اقتصادی دارد، قوت اقتصادی، قوت علمی، قوت فرهنگی، قوت سیاسی- که زمینهساز قوت سیاسی، استقلال سیاسی است- و قوت تبلیغی. با گذشت زمان، عرصههای دیگری برای تقویت کشور و ملت به وجود میآید...» (رهبر معظم انقلاب- سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران).
۲- تجربیات بشری و یافتههای علمی و از همه بااهمیتتر آموزههای مکتبی همه متفقالقول بر این نظرند که هر کاری راهی دارد و تحقق هر هدفی مستلزم فراهم آوردن ابزاری و رعایت اصولی است. برای مثال در قرآن کریم به آیهای بر میخوریم که به این معنا تصریح دارد: «...ولکن البر من اتقی واتواالبیوت من ابوابها واتقواالله لعلکم تفلحون» (بقره/۱۸۹) (... بلکه نیکی این است که پرهیزگار باشید و از در خانهها وارد شوید و تقوا پیشه کنید تا رستگار گردید). استاد شهید مطهری(ره) در تفسیر این آیه مینویسد «این دستورالعمل ابتدا خیلی ساده و کوچک به نظر میرسد، زیرا هر کس برای خود این اندازه شعور و ادراک قائل هست که اگر خواست وارد محوطهای بشود... از در داخل شود نه از دیوار. ولی این یک قاعده و اصل کلی است؛ انسان باید توجه داشته باشد... اساسا زندگی و خوشبختی مانند یک محل و یک ساختمان که از خشت و گل بنا شده درهایی دارد و انسان باید اولا آن درها را بشناسد و ثانیا خود را عادت دهد که همیشه از راه راست و مستقیم و درِ ورودی زندگی وارد شود و خوشبختی را جستوجو نماید. (حکمتها و اندرزها، ص۳۹)...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185891
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper