🔴پس از ۱۶ سال به فکر مطالبات مردم افتادهاند!
🔹مهدی آیتی گفته است: «اصلاحطلبان باید به آسیبشناسی و بازنگری در عملکرد ۱۶ ساله خود بپردازند و خواست و مطالبه مردم را انعکاس دهند تا بتوانند دوباره اقبال عمومی را به دست بیاورند.»
🔹 او در واقع به این نکته ظریف اذعان میکند که عدم اقبال عمومی مردم به اصلاحطلبان ناشی از دوری آنها از مطالبات و خواست مردم است. آیتی اضافه کرده: «اصلاحطلبان وقتی از سال۹۲ پشت در دولت آقای روحانی گدایی و التماس میکردند که پستهای دولتی بگیرند، اشتباه تاریخی کردند. اصلاحطلبان گمان میکردند که باید بروند دست دراز کنند و آقای روحانی به آنها پستی بدهد و دیدیم که آقای روحانی بههیچوجه به اصلاحطلبان روی خوش و التفات نشان نداد.»
🔺بیاعتنایی روحانی به اصلاحطلبان در حالی از سوی این فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان میشود که بسیاری از مناصب مهم دولتی طی هفت سال گذشته در اختیار اصلاحطلبان بوده و اکنون این ادعاها بیش از آنکه واقعیت داشته باشد، فرافکنی و فرار از ناکارآمدی دولت صورت میگیرد.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
چرا خطر بازگشت نجومی بگیران جدی است؟
🔹«عادل آذر»، رئیس دیوان محاسبات در جریان قرائت گزارش تفریغ بودجه ۹۷ در صحن علنی مجلس با اشاره به مصوبات افزایش حقوق دولت در ماه های اخیر، گفت: «افزایش حقوق کارمندان در سال ۹۹ که به دلیل عدم تعیین سقف میتوانند تداعی کننده حقوقهای نجومی باشد. طبق قانون ۹۸ مجلس دهم، حداکثر حقوق را ۳۲ میلیون تومان تعیین کرد این در حالی است که برای سال ۹۹ هیچ گونه استثنایی و سقفی برای حقوقهای کارمندان تعیین نشده است و در سال ۹۹ ممکن است حقوق بالاتر از ۵۰ میلیون تومان هم داشته باشیم».
🔹علاوه بر این، بررسیهای دیوان محاسبات در گزارش تفریغ بودجه ۹۷ نشان داد خالص دریافتی ۲۴۱ نفر از مدیران دستگاه های اجرایی از جمله شرکت های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری، دانشگاههای علوم پزشکی، شرکت های اصلی و تابعه ذیربط وزارت نفت بیش از سقف قانونی (حدود ۲۳.۶ میلیون تومان) بوده است.
🔸بخشنامه سازمان برنامه و بودجه درباره افزایش تا ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری در کنار عدم اجرای ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و حذف بالاترین پله مالیاتی حقوق در کمیسیون تلفیق مجلس موجب شده است شرایط لازم برای بازگشت نجومی بگیران دولتی فراهم شود.
🔺اگر باز بودن دست بخش های هیات امنایی در دولت، شرکتها و موسسات دولتی(بانک ها و بیمهها و شرکت های بزرگ نفتی و بازرگانی) را در تعیین حقوق مدیران در مجامع خود را اضافه کنیم عمق فاجعه بازگشت حقوق های نجومی بیشتر خواهد شد.
fna.ir/ex17r2
@Farsna
واقعیت فراگیر و جهانی
کووید 19 ویروس فراگیری است که با عبور از مرزهای چین، به فاصله 100 روز معضلی عالمگیر شده است و اینک دنیا را با رکود بیسابقه اقتصادی مواجه ساخته است.
گزارههای خبری:1- به گزارش رویترز: «آمارهای رسمی منتشر شده نشان میدهد که اقتصاد چین در سهماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6.8 درصد کوچک شده که اولین رشد منفی اقتصاد این کشور دستکم از سال 1992 میلادی تاکنون به شمار میرود.» وضعیت برترین اقتصاد دنیا نیز تعریفی ندارد؛ آمار پنج میلیونی بیکاران در هفته اول شیوع ویروس در امریکا و پیشبینی بیکاری 20 میلیون شاغل در این کشور در صورت تداوم روند فعلی، آینده تیرهوتاری را برای مردم این کشور نوید میدهد. 2- به گزارش نیویورکتایمز، اقتصاد اروپا که سال گذشته میلادی را تنها با رشد 0.1 درصدی به پایان رسانده بود، اکنون در آستانه رکودی بیُسابقه مواجه است که در آن میلیونها نفر شغل خود را از دست خواهند داد. 3- گیتا گوپیناس، اقتصاددان ارشد صندوق بینالمللی پول نیز پیشبینی تداوم رشد منفی اقتصاد جهان تا پایان 2021 میلادی را کرده و در مصاحبه با سیانبیسی گفته است: «ما انتظار داریم حتی تا پایان ۲۰۲۱ فعالیتهای اقتصادی پایینتر از آنچه ما قبل از شیوع ویروس کرونا انتظار داشتیم، باقی بمانند.» 4- بر اساس برآورد بانک جهانی از شاخصهای اقتصادی کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا تا ابتدای ماه آوریل، اقتصاد کشورهای این منطقه حدود ۱۱۶ میلیارد دلار یعنی معادل حدود ۳.۷ درصد نسبت به سال گذشته کوچکتر شده است.
نکته راهبردی:
واقعیت تلخ اقتصادی ایام کرونایی موضوعی فراگیر و جهانی است که اقتصاد ایران نیز از آن بیتأثیر نبوده است. هرچند نقش قوای حکومتی اعم از دولت، مجلس و قوه قضائیه در این ایام نقشی بیبدیل و مهم ارزیابی میَشود و برآورد کلی اقدامات حکومت در این مقطع، برآورد مثبت و قابل تحسینی است، اما اراده جمعی ملت و فرهنگ نوعدوستی و دستگیری از همنوع که این روزها با اقدامات مختلفی مثل؛ بخشش اجارهبهای مراکز تجاری و منازل مسکونی، بخشش حقوق، فعالیتهای جهادی، کمک مؤمنانه و ... انجام میگیرد، از مهمترین شاخصههای اجتماعی مؤثر برای کاهش و تحملپذیر کردن اثرات مخرب اقتصادی در جامعه به شمار میرود.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
#لشکر_خوبان| هیأتیها بیش از ۱۲ میلیون پرس غذا در کشور توزیع میکنند
جامعه ایمانی مشعر:
🔹با اجرای پویش «علی یاوران»، هیأتهای مذهبی طی ماه رمضان به یاد امیرالمؤمنین(ع) در ۱۱۰ نقطه کشور و در هر نقطه توزیع ۱۱۰ هزار پرس غذا میان نیازمندان را هدفگذاری کردهاند.
📲جهادگران، هیأتها و خانوادههایی که هر ظرفیتی برای مشارکت در اجرای این رزمایش گسترده دارند میتوانند با تلفنهمراه خود کد دستوری ۴۴۳۳۲۲۱۱#*۶۶۵۵* را شمارهگیری کنند و به این پویش بزرگ بپیوندند.
fna.ir/ex17jd
@Farsna
▪️از یک طرف باعث شدن اصلا کیت کرونا از کره به ایران صادر نشه
از یه طرف خبر میزنن که تو ایران کیت هایی که از کره اومده رو دارن گرون میفروشن
💬 khashayar
@Fars_plus
72134_294.pdf
2.4M
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی شماره 947 صبح صادق-99/2/1
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
▪️واکنش خبرنگار روزنامه شرق به انتصاب استاندار برکنار شده استان گلستان به سمت معاون شهردار تهران
@Fars_plus
آیت الله رئیسی: همه باید از «نظارت» و «شفافیت» استقبال کنند
رئیس قوه قضاییه:
🔹درخصوص گزارش دیوان محاسبات، همه باید از «نظارت» و «شفافیت» استقبال کنند؛ نظارت گریزی امرناپسندی است.
🔹وضعیت همه دلارهای پرداختی باید شفاف شود و اعلام فساد برای مردم اطمینان بخش نیست بلکه باید به مردم گزارش مبارزه بافساد و بازگشت بیت المال را داد.
🔹پروندههای برخی از دریافت کنندگان دلارهای ۴۲۰۰تومانی در دادسرا در حال رسیدگی است و برخی دیگر منجر به صدور حکم شده و درحال اجرای حکم است.
🔹بارها گفته ایم که دولت باید اقدام به اصلاح ساختارهای فسادزا کند.
fna.ir/ex17mr
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تو این مسجد داشتن برای خدمات جهادی کرونا کمک جمع میکردن و ماسک میدوختند.
پسره میاد میگه من فروشنده متروام وسعم همینقدر میرسه که چندتا شیلد بهتون هدیه بدم!
آقای فوشندهی مترو خیلی با معرفتی... 😥
💬 حواس پرت
@Fars_plus
▪️مزیت مقاومت
🔻 توی عکس کمی دورتر از شیخ زکزاکی یه جوان نخبه نیجریه ای هست. یه فیزیکدان که چند ساله استاد دانشگاهه اینجا. دکتراش رو از کمبریج گرفته. پیشنهاد کار با حقوق زیاد و مزایا تو کشورهای دیگه هم کم نداره. ولی ترجیح داده ایران کار کنه. کم نیستن تو دوست و آشنا، مسلمونهایی که اولویتشون خدمت به کشوریه که به نظرشون خیلی بیشتر از یه اسم روی نقشه ارزش داره. یه کشور با یه باور خاص. کشور جمهوری اسلامی!
🔻البته کمک غیرایرانی های مسلمون به ایران نه فقط توی کشوره و نه فقط محدود به کمک علمی. ولی متاسفانه تنها داستانی که خیلی از ما راجع به روابط ایران با مسلمونهای دنیا میشنویم، داستان صدقه است!
🔻خیلی ساله که تو ایران بعد از هر مشکلی، چه منبعش سومدیریت باشه و چه بلایای طبیعی و چه بیماری، یه حرف تکراری بین مردم ایران پخش میشه. از انواع شبکه های آمریکایی فارسی زبان گرفته تا پیامهای فورواردی واتس اپ و تلگرام، همه میگن "شما بیچاره این و پولتون رو دارن میدن مردم فلان جا. "
🔻حالا واقعا چرا یه کشوری تا وقتی خودش فقیر داره، اصلا جای دیگه ای هزینه بکنه؟ این کار چه نفعی برای مردمش داره؟ شاید بهتره این رو از خود آمریکا بپرسیم. از شبکه های آمریکایی فارسی زبانی که نمونه های خوبین برای میلیونها دلار هزینه خارج از مرزها. جواب آمریکا؟ برای حفظ منافعش در منطقه!
🔻مثلا آمار رسمی کمک سالانه آمریکا به اسراییل، حدود 3 میلیارد دلاره. ولی مگه آمریکا بیش از نیم میلیون بی خانمان نداره؟ مگه از هر 7 کودک آمریکایی یکی گرسنه نیست؟ مگه ... با این حال هر نفر اسراییلی سالانه حداقل 23 هزار دلار برای آمریکا خرج داره. چند روز پیش، تو اوج بحران کرونا، وقتی کادر پزشکی آمریکا هم ماسک کم آوردن، حکومتشون یک میلیون ماسک تقدیم کرد به ارتش اسراییل!
🔻پس آمریکا باور داره یه سری هزینه اونور دنیا لازمه. اما چرا ایران برای هر قدر و هرنوع هزینه اونم تو کشورهای همسایه محکومه؟
بخاطر وجود کسانی مثل این نخبه نیجریه ای. یا مثل اون شهید ابومهدی، دوست شهید ایرانی. بخاطر آدمهایی که با کمترین هزینه بیشترین خدمت رو میکنن. کساییه که آمریکا میدونه با میلیونها دلار نمیتونه بخره ولی با کمال میل با حداقل امکانات برای پیشرفت ایران تلاش میکنن. ملت حرکت مقاومت!
وگرنه اگه رقابت با آمریکا سر خریدن نیروها با دلار بود، تکلیف ایران مشخص بود!
مزیت ایران به کشورهای استعماری، بودجه نیست! عقیده است.
📝 مرضیه هاشمی
@Fars_plus
▪️دولت آمریکا درحال بررسی طرحی است تا با تشویق به خرید تولیدات دارویی و پزشکی آمریکایی از این صنایع حمایت کند.
در ایران نیز در سال های فشار اقتصادی، دلارهای دولتی را خرج غذای سگ و گربه کردند تا در سال جاری ۵۰۰ میلیون دلار از بودجه حوزه دارویی و مواد اولیه این صنایع را بکاهند.
💬 mehrad najafi
@Fars_plus
▪️سال۹۵ تصویر معلمی منتشر شد که هرروز به بیمارستان میرفت و به دانشآموزش که مبتلا به سرطان بود از طریق تلفن درس میداد.
دیروز هم تصویری منتشر شده که این بار خانم معلمی که روی تخت بیمارستان است در حال تدریس آنلاین به دانشآموزانش است.
سلام و درود ملت ایران تقدیم به این معلمان عاشق
💬 حاج حیدر
@Fars_plus