🛑 یادداشت اختصاصی/ تک و پاتک !؟
تک و پاتک از اصطلاحات نظامی است و به معنای حمله و ضد حمله است.
در دوران دفاع مقدس این واژگان کاربرد زیادی داشت و ارتش عراق بعد از هر عملیات موفقیت آمیز رزمندگان ایرانی، شروع به پاتک های گسترده میکرد که غالباً هم ناموفق بود.
حکایت ایران و آمریکا هم همین است، هرگاه ملت ایران به موفقیتی دست پیدا می نمایند، پاتک های آمریکا هم شروع می شود. علاوه بر این، آنها از تاکتیک انحراف افکار عمومی هم استفاده میکنند. عملیات موفقیتآمیز عزیمت ۵ نفتکش ایرانی به ونزوئلا، تشکیل مجلس انقلابی و امید بخش و موفقیت ایران در مقابله با کرونا برای نظام سلطه گران تمام شده و بر اساس تجربه باید منتظر پاتک آنها بود.
از طرفی اوضاع نابسامان آمریکا و غرب در مواجهه با کرونا و اعتراضات گسترده به نظام ظالم لیبرال دموکراسی ، احتمال عملیات منحرف سازی افکار عمومی از طرف آنها را تقویت می کند. اضافه کنید این فرمول را که ثبات نظام اسلامی مساوی با مرگ نظام سلطه در این منطقه و عوامل فکری و سیاسی آنها در داخل است، لذا التهاب آفرینی حتی با بازنشر فیلم های اغتشاشات سال های گذشته به اسم ناآرامیهای امروز، دور از انتظار نیست چراکه نشانه های امید مردم و یاس نظام سلطه و دنبالههای داخلی آنها هویداست، از اینرو تلاشهای مذبوحانه آنها قابل درک است.
🛑دکتر حبیب زاده. کارشناس مسایل سیاسی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
✳️ امام صادق علیه السلام:
۱. هر کس فتنه ای را دامن بزند خود نیز بدان گرفتار شود.
۲. به درستی که بنده چون گناهی کند از صبح تا شب مهلت دارد پس اگر استغفار کرد بر او نوشته نشود.
۳. هر کس بیشتر به دنیا آلوده شود هنگام جدایی از آن افسوسش سخت تر است.
۴. هر که دوست دارد بداند نمازش پذیرفته شده است یانه ،بنگرد که آیا نمازش او را از زشتیها باز داشته است ؟ به همان اندازه که نمازش مانع بدیها بوده ، در همان حد از او پذیرفته است.
🏴شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
🔴 #زبان_اقتدار | نوبت واکنش جدی است‼️
🔻 بعد از انتشار گزارش محرمانهی آژانس بینالمللی از سوی یک روزنامه آمریکایی و انتشار گزارش ۱۴ صفحهای چند روز پیش دبیرکل سازمان ملل درباره منشا موشکهای یمنی، یک رسانهی آمریکایی خبر از تهیهی یک قطنامه از سوی سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) در شورای حکام آژانس انرژی اتمی داده است؛
🔹 به نظرمیرسد قرار است دوباره پروندهی ایران، جنبهی امنیتی پیدا کند و با بازیگری آژانس و اعضای غیر مزاحم برجام! (به اذعان جناب روحانی) و با هدفِ مثلاً پایبند نگه داشتن ایران به برجام و ممانعت از لغو تحریم تسلیحاتی کشورمان، به شورای امنیت منتقل شود!!
✅ هرچند فعلا نماینده کشورمان در آژانس بین المللی انرژی اتمی از خود واکنش نشان داده است اما کاش دوستانی که مدعی زبان بلدی دنیا هستند و در زمان انعقاد برجام، منتقدین را به جهنم حواله میدادند، لااقل اینبار با زبان اقتدار سخن بگویند و هزینهی زیاده خواهی را برای طرف مقابل درست و کامل ترسیم کنند!
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#ایتا #تلگرام #سروش
ماجرای طبخ سوپ باله کوسه در رستورانهای لاکچری تهران
🔹برای هر نیم کیلو از باله کوسه ۸ کوسه کمیاب سلاخی میشوند. این خبری بود که همراه با تصاویری مبهم در فضای مجازی منتشر شد و دوباره دغدغه صید بیرویه و غیرقانونی این ماهیان بزرگ جثه را بر سر زبانها انداخت.
🔸فرمانده یگان حفاظت محیط زیست: سرو سوپ باله کوسه در رستورانهای گران قیمت تهران شایعه است، شاید تخلفاتی صورت گرفته باشد اما هیچ رستوراندار منطقی کسب خود را به خاطر سرو یک نوع سوپ به خطر نمیاندازد.
fna.ir/exs8ez
@Farsna
⁉️آیا قوه قضائیه از جرائم طبری بی خبر بود؟
⁉️چه کسی اولین بار رازهای پرونده طبری را آشکار ساخت؟
💎باید گفت ایشان مقدار زیادی پیچیده عمل کرده و بدون تحقیقات یکساله، تخلفاتشان بروز و ظهور نداشته و فقط شایعاتی بوده است و در سال ۹۷، وقتی...
⭕️ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید👇
https://basirat.ir/fa/news/323066/
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⏬ نمایندگان اصولگرا در راه ناگزیر وحدت و کارآمدی
✔✔ طایفه "عربسرخیها و حجاریانها" علیه مجلس یازدهم/ سرنوشت مجلس دهم چگونه تکرار میشود؟
◼ چپهای ستادی در حالی تأکید دارند مجلس یازدهم ناکارآمد خواهد بود که توضیح نمیدهند مجلس دهم که اتوپیای آنها بود و بیشترین مشارکت انتخاباتی را داشت چرا دچار ناکارآمدی شد!؟
◼مجلس اگر بر مدار عقلانیت سیاسی باشد و مثل مجلسین دهم و ششم مشحون از هیجانزدگی سیاسی نباشد؛ میتواند در برابر هر قیام و قعود خود، افتخارآمیز عمل کند.
⬛باید دانست که سبب رسمیت یک پارلمان، یک دولت و هر نهاد و فرد انتخابی دیگر "قانون" است و نظام جمهوری اسلامی ایران هم مثل هر نظام دیگری بسا که با برخی انتخاباتهای کم مشارکت نیز مواجه باشد.
⏩⏩ mshrgh.ir/1084523
📣 *بزهکاری را با کلاسهای آموزشی و ایجاد اشتغال کاهش دادیم*
🔺حسین صادقی فر، امام محله کوی مهرگان شهرستان نکا همان طلبه ای است که رئیس سازمان تبلیغات در مجلس از او یاد کرد. طلبه ای که اقداماتش باعث شد تا دیگر نیازی به کیوسک های نیروی انتظامی نباشد.
🔺مردم منطقه به این نتیجه رسیدند که خودشان باید برای پیشرفت خودشان و بچههایشان دست به کار شوند. همه دست به دست هم دادند و دعواها و طلاقها و نزاعهای خانوادگی و قبیلهای خیلی کم شد.
🔺مشروح گفتگو مهر در 👇🏻
mehrnews.com/xS6hj
۲ کشتی ترال در محدوده آبهای کنارک و چابهار توقیف شد
🔹دادستان کنارک در سیستان و بلوچستان: دو کشتی ترال با خاموش کردن سامانههای دریانوردی خود وارد محدوده ۱۲ مایل در محدوده آبهای کنارک و چابهار میشدند که نیروی دریایی سپاه شب گذشته موفق به توقیف آنها شد.
fna.ir/exsfjq
@Farsna
اعضای کمیته بررسی اعتبارنامه تاجگردون چه کسانی هستند؟
🔹میرتاج الدینی، فیروزی، کاظمی، احمدی و یکی از اعضای هیات رییسه کمیسیون تحقیق اعضای کمیته بررسی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون هستند.
🔹قرار است اعضای این کمیته با اعضای شورای نگهبان و ریاست مجلس ملاقات کنند ضمن اینکه از قائم مقام یا معاون وزیر اطلاعات هم برای شرکت در جلسه کمیته دعوت شده است.
🔸بعد از گزارش این کمیته به کمیسیون تحقیق، رایگیری مخفی انجام خواهد شد و اگر اعتبارنامه منتخب با رای اکثریت تایید شود گزارش نهایی آن برای تصمیمگیری به صحن مجلس ارائه خواهد شد.
🔸ولی اگر در کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخب رد شود در صحن مجلس و بعد از توضیحات معترضین و اظهارات منتخب و یکی از نمایندگان موافق، رایگیری صورت میگیرد و در نهایت تکلیف اعتبارنامه تاجگردون مشخص میشود.
fna.ir/exsfk2
@Farsna
🖌 #یادداشت_روز
#کمال_احمدی
🔹گرانی چاره دارد اگر...
🔸روزنامه اصلاحطلب اعتماد روز گذشته در گزارشی با عنوان «سندرم سال آخر » سعی داشته تا ناکامی و ناکارآمدی دولت تدبیر و امید را توجیه کند اما ظاهرا نویسنده روزنامه نگاری را با داستان نویسی تخیلی اشتباه گرفته است، چرا که گزارههای مطرح شده در این گزارش از اساس غلط و غیر واقعی است.
این روزها اخبار گرانیها از حبوبات و تخممرغ گرفته تا خودرو و مسکن، افکار عمومی جامعه را به شدت آزرده کرده و بر همین مبنا نیز برخی مسئولان اجرایی اقداماتی برای کنترل گرانیها انجام دادهاند. مثلا به طور مشخص آقای رئیسجمهور در سه موضوع خودرو، مسکن و لوازم خانگی دستورات تلفنی جداگانهای دادند که البته باید این دستورات را به فال نیک گرفت اما به نظر میرسد تحقق این دستورات منوط به رعایت الزاماتی است که ذیلا به برخی از آنها اشاره میکنیم:
1- مسئولین مربوطه خصوصا رئیسجمهور محترم باید بپذیرند برخی از سیاستهای اعمالشده در 7سال اخیر اشتباه بوده و باید اصلاح شود؛ به طور مثال شرطیسازی اقتصاد و گره زدن معیشت مردم به موضوعات خارج از مرزها و مسائلی همچون برجام و مذاکره با آمریکا و... اشتباه فاحشی بود که بایستی به طور جدی از آن پرهیز کرد. متاسفانه همین مسئله طی سالهای گذشته سبب شد اولا از آغاز مذاکرات تا انجام توافق برجام، رکود سنگینی بر صنایع کشور حاکم شود که حتی دولت مجبور شد برای رونق چرخ کارخانهها، کارتهای اعتباری خرید به مردم بدهد تا بلکه اندکی از ظرفیتهای غیرفعال کارخانهها که بیش از دو سال معطل نتایج برجام بود کمی فعال شود ثانیا وقتی برجام امضا شد باز هم رکود تشدید شد زیرا تا مدتها بسیاری از شرکتهای خارجی فقط وعده حضور در ایران و سرمایهگذاری را میدادند و کارخانههای داخلی هم منتظر نتیجه این وعدهها بودند و در نهایت هم با خروج آمریکا از برجام همین رفت و آمدهای صوری هم بینتیجه ماند و حتی در بعضی موارد مانند قرارداد با شرکت توتال خسارتی هم به کشور وارد آمد و وزارت نفت ما سر کار رفت! لذا باید از این تجربه تلخ درس گرفت و بدانیم گره اقتصاد کشور با توان داخلی باز میشود نه خارجی مثل تکمیل پالایشگاه عظیم ستاره خلیج فارس با همت متخصصان قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) و تولید روزانه 36 میلیون لیتر بنزین با کیفیت بالا. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/190904/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 سرمایهگذاری دولت در ولنگاری فرهنگی برای مقابله با صداوسیما!
🔸 شواهد نشان میدهد که دولت با سرمایهگذاری گسترده در تلاش است رسانههای صوت و تصویری اینترنتی را به عنوان رقیب تلویزیون قرار دهد.
به گزارش تسنیم، بر اساس اطلاعات بهدستآمده با اختصاص سرورهای دولتی به یکی از شرکتهای بزرگ صنعت صوت و تصویر، بهبهانه حمایت از برنامههای مذهبی ماه مبارک رمضان، عملاً برای ایجاد وابستگی آنها به خود تلاش میکند. از سوی دیگر چند صباح گذشته با برگزاری جلسه افتتاح طرحهای پیشران اقتصاد دیجیتال ماجرا وارد فاز جدیدی شد.
تبلیغاتی که بهعنوان پیوست رسانهای مراسم مذکور در رسانههای جریان فکری خاص مطرح شد و تیترهایی مانند «شکستن انحصار»، «رقابت با صداوسیما» و... بهعنوان تیتر یک این رسانهها انتخاب شد، خود گواه دیگر بر هدفمند بودن انتخاب شعار «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» بود بهنوعی که با ایجاد چالش و دوقطبی میان سازمان صداوسیما و رسانههای صوت و تصویر در فضای مجازی، خود را حامی این رسانهها نشان داد. مجریان این طرح به نوعی با طراحی بازی حاکمیت- مردم در تلاشند چهره خودشان را به عنوان نمادی از واقعیت و حقیقت در جامعه به مخاطبان عرضه کنند.
تقویت فضای مجازی ولنگار در برابر صداوسیما نوعی آلترناتیو و رقیبتراشی علیه سیمای جمهوری اسلامی است. بیخاصیت کردن تلویزیون بهنفع چهگروه و چهکسانی است؟ آیا محتوای تلویزیون برای خانواده ایرانی مرغوبتر است یا آلودگیها و اشرافیگریهای فضای مجازی و نمایش خانگی؟
از طرفی فعالیت انتخاباتی در دستور کار برخی از دستاندرکاران است که بهفکر جایگزینی برای رسانه ملیاند. حالا در این راستا اگر تبلیغات بینالمللی و رسانههای برونمرزی زیر سؤال بروند و تاوانش را با قطع چند شبکه تلویزیونی مهم بدهند خیلی برای دولتیها اهمیت ندارد، در غیر این صورت در این چند هفته اقدامی نشان میدادند و در برابر اعتراضِ برخی از نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی، اصحاب رسانه و اهالی فرهنگ و هنر، سکوت نمیکردند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/190831
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 محتکران مسکن باید نقرهداغ شوند نه جریمه جزئی
🔸 قانون مالیات بر خانههای خالی، جریمهای حداقلی برای محتکران مسکن در نظر گرفته و باید تقویت شود.
به گزارش «الف»، در تیرماه سال 1394 پس از مدتها کش و قوس، بالاخره قانون مالیات بر خانههای خالی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. قرار بود این قانون از سال 1395 اجرا شود که البته نشده و قرار است در تابستان اجرایی شود.
سوال مهم این است که آیا قانون فوقالذکر میتواند اهداف سیاست مالیاتی مربوطه را برآورده کند؟ اگر مقصود این بوده که درآمدی- هرچند ناچیز- برای دولت ایجاد شود که بار بسیار کوچکی را از دوش کسری بودجه بردارد؛ میتوان گفت بله، تا حدودی موثر است.
اما اگر منظور آن بوده که محرک عرضه باشد به نحوی که محتکرین خانههای خالی را ناچار به عرضه این نیاز اولیه هموطنان نماید تا در نتیجه افزایش عرضه، شاهد کاهش قیمت مسکن باشیم؛ باید به ضرس قاطع گفت که خیر، طبق توضیحات محمود علیزاده- معاون حقوق سازمان امور مالیاتی کشور- در گفتوگو با شبکه خبر، این مالیات به خانههای با متراژ 150 متر به بالا تعلق میگیرد. البته خانههای خالی در سال اول معاف از مالیات هستند و در سال دوم معادل 50 درصد مالیات ارزش اجاری ملک، مالیات وصول خواهد شد.
لذا اولا کل خانههای خالی زیر 150 متر از شمول این مالیات معاف هستند. پرواضح است که این معافیت منجر به افزایش تقاضای خانههای زیر 150 متر و در نتیجه افزایش قیمت آن خواهد شد.
ثانیا نرخ مالیات بر همان اندک خانههای خالی بالای 150 متر هم، به هیچ وجه موثر و کارا نیست.
فرض کنید که یک شخص دلال، آپارتمانی 150 متری به قیمت 2 میلیارد تومان خریداری میکند با این انگیزه که آن را کلیدنخورده رها کرده و پس از یک سال با 50 درصد سود، یعنی به قیمت 3 میلیارد تومان به فروش برساند (روشن است که این مثال، هم از لحاظ نیت خریدار و هم از لحاظ درصد سود انتظاری نه تنها با واقعیتهای فعلی بازار مسکن تطابق دارد، بلکه حتی دست پائین هم فرض شده است)…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/190898
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper