eitaa logo
عکس‌هاے زیرخاکے
578 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
2.3هزار ویدیو
109 فایل
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح ور نه طوفانِ حوادث بِبَرَد بُنیادت  ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸تصویر واضح از میدان مجسمه(شهدای فعلی مشهد) اواخر دهه ۴۰
🔸راز گرم شدن حمام شیخ بهایی با یک شمع! 🔹در سالهای اخیر یک مخترع مشهدی با شبیه‌سازی حمام شیخ بهایی مدعی شده که منبع گرمایش این حمام از طلا بوده و چون طلا رساناترین فلز برای انتقال گرماست، باعث گرم شدن آب با حرارت کم سوختن شمع می‌شده! طبق نظر این مخترع، شیخ بهایی به جهت جلوگیری از سرقت طلا، راز گرم شدن حمام رو پنهان کرده بوده! 🔹اما بد نیست درباره دلیل خاموش شدن شمع حمام هم بدونید، در زمان صفویه و قاجار تعدادی از محققان خارجی برای پی بردن به راز گرمایش حمام، منبع گرمابه رو تخریب کردن و باعث خاموشی این شمع شدند. تهش هم متوجه نشدن که داستان از چه قرار بوده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فقط یه دهه شصتیه که میتونه خاطره سازی کنه با این کلیپ! بیخود نبود وحشت داشتیم از حموم، حموم نبود غسال خونه بود. تازه سوسک داشت قد گنجشک @Axe_zirkhakii
🔸وقتی معلم می‌خواست درس بپرسه 😅
🔸تصویری زیبا و باشکوه از فصای داخل «ایاصوفیه» در سال ۱۹۰۰ میلادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸یادی کنیم از عبدلی و اوستا برنامه طنزی که مورد علاقه باباهامون بود 😍👌
هدایت شده از عکس‌هاے زیرخاکے
📄 مطبوعات قدیمی, - 📄 روزنامه اطلاعات در شماره 17 مرداد 1341 🆔 @Axe_zirkhakii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | شنیدی میگن مخبر شده معاون اول رئیسی!!! چند پاسخ از زبان علی زکریایی
🔴 عکس یادگاری ، قبل از خورده شدن !!
عکس جالب از سکوهای پمپ بنزین کنار خیابان دهه ۴۰ پمپ‌بنزین اوایل بصورت تکی و در کنار خیایان سوخت مورد نیاز خودروها را تامین می کرد. با گذشت زمان و افزایش خودروها در سطح شهرها اماکن ویژه ای به نام پمپ بنزین ساخته شد. در تصویر بالا یک پمپ بنزین قدیمی را مشاهده می کنید که نیروی محرکه که آن دستی بوده و با چرخاندن یک اهرم ابتدا بنزین به دو ظرف شیشه پنج لیتری انتقال می یافت و سپس تحویل مشتری داده می شد. این تلمبه پمپ از نوع ساتم ساخت فرانسه بود و در برخی نقاط ایران تا دهه ۵۰ مورد استفاده بود.
🔸نگاهی به کتاب فارسی سال دوم دبستان، ۱۳۳۹! کسی اینا رو یادشه؟
🔻عکس دیده نشده قدیمی از ورودی باب القبله حرم مطهر حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام