eitaa logo
ازل تا ابد(حق و باطل)
44 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.2هزار ویدیو
26 فایل
تاریخ تکرار مکررات است و مهم نقش و سرنوشت ما در بستر حوادث است. سیل وقایع و اخبار روزافزون منتشر می‌شود اما کمتر کانال و‌سایت‌هایی یافت می‌شوند که محتوای درست و دقیقی ارائه دهند.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شرق تا غرب عالم
طفلکی ها گرمشون شده🤔😉😊
ازل تا ابد(حق و باطل)
✅ انرژی هسته ای حق مسلّم هر ایرانی عراقچی : ما شاهد #مواضع کاملاٌ #غیرمعقول و غیرمنطقی
☑️پاسخ به یاوه گویی و ✅ حرف اوّل ها این است که شماها اصلاً نداشته باشید، ایران صنعت هسته‌ای ، شما در رادیودارو به ما احتیاج داشته باشید، در انرژی به ما احتیاج داشته باشید، در دستگاه آب‌شیرین‌کن به ما احتیاج داشته باشید، در ده‌ها رشته‌ی مهمّ دیگر و اصلاً صنعت هسته‌ای نداشته باشید. هزاران دانشمند و پژوهشگری که در ایران تربیت شدند ــ الان ما هزاران جوان دانشمند در مسائل هسته‌ای و مرتبط با هسته‌ای در کشور داریم که اینها در همین چند سال تربیت شده‌اند ــ همه‌ی اینها را ما مأیوس کنیم، بیکار کنیم، از آینده‌ی کشور خودمان ناامید کنیم؛ آمریکایی‌ها این را میخواهند، این را میگویند، این را از ما مطالبه میکنند؛ بی‌ادب و این خواسته را با زبانهای گوناگون تکرار میکنند. آنها با پیشرفت ایران مخالفند، با استغناء ملّت ایران مخالفند.. ....شما ؟ چرا دخالت میکنید که ایران باید غنی‌سازی داشته باشد یا نداشته باشد؟ ؟ شما امکانات اتمی دارید، بمب اتم دارید، ویرانگری شدید دنیا در اختیار شما است، به شما چه که ملّت ایران غنی‌سازی داشته باشد یا نداشته باشد، صنعت هسته‌ای داشته باشد یا نداشته باشد؟ [ملّت ایران] یک ملّتی است که اختیارش دست خودش است؛ به شما ربطی ندارد؛ شماچه‌کاره‌اید؟ شما از چه موضع حقوقی‌ای این حرفها را میزنید؟
هدایت شده از فرهنگ‌ و رسانه
🔴 رذالت پایان ناپذیر خناسان ❌ ویدئویی که کارگر ترکیه‌ای بابت پرداخت نشدن حقوقش، عصبانی و ماشین آلات کارفرمایش را (در سال۲۰۲۱ )تخریب می کند "با عنوان با بیل مکانیکی معترض در سیرجان" (درسال۲۰۲۵) مشتی جاهل به سوادرسانه یا کینه توز لجباز یا در بهترین حالت "عشق به خبررسانی" توزیع و لایک می کنند.
هدایت شده از شرق تا غرب عالم
📌 دغدغه ی مادر شهید برای پذیرش قطعنامه۵۹۸ و عنایت امام شهداء؛ ✅ مادر شهیدی که امام خمینی(ره) به نامه اش پاسخ داد. ☑️خانم نورانی، مادرشهیدسیداصغر کیا (اهل کاشان) بانوی مجاهد و بصیر دارای سه فرزند که همسرش نیز در سالهای جوانیش مرحوم شده بود، پس از و با دغدغه ی امام خمینی بدلیل ، همراه نامه ای برای حضرت امام، تمام هستی اش را تقدیم ایشان می کند ولی امام(عظیم الشان و راحل) ضمن عودت نذر و هدیه اش، پاسخ وی را می دهد؛
ازل تا ابد(حق و باطل)
📌 دغدغه ی مادر شهید برای پذیرش قطعنامه۵۹۸ و عنایت امام شهداء؛ ✅ مادر شهیدی که
✅ نامه مادر شهید به رهبرکبیرانقلاب امام خمینی(ره) 📌متن نامه خانم حاجیه شمسی نورانی "بسم‌الله الرحمن الرحیم" حضور مقدس رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خمینی (روحی فداه) سلام علیکم از آنجا که مایل نیستم در این شرایط حساس وقت شریف را تصدیع نمایم، بدون مقدمه سخنانم را آغاز می‌کنم. من مادر شهید سیدعلی اصغر کیا از شهدای اسلام هستم. خود که در اوایل زندگی بر اثر حادثه‌ای همسر عزیزم را که از سادات بود از دست دادم و با چهار فرزند که به یادگار از آن مرحوم مانده، زندگی را ادامه دادم و یکی از آنها را در جنگ تحمیلی تقدیم اسلام و آن حضرت نمودم و اکنون آماده انجام تکلیف هستم. اماما! پیام پردرد و محنت شما در ۵۹۸ را از ملت ایران و مستضعفان جهان به ویژه و مطمئن باشید که آنها هم همانگونه که فرمودید آن را نوشیدند ولی تحمل هر چیزی برای رضای خدا و مصلحت اسلام عزیز . دشمنان قسم‌خورده اسلام عزم خود را جزم نموده‌اند که دین مقدس اسلام را نابود نمایند و این را از اجداد و پیشینیان پلید خود به ارث برده‌اند، اما زهی خیال باطل، خدایا تو شاهد باش که ما هم با تأسی به پیشوایان بزرگمان همچون ابراهیم، محمد و علی و زهرا و فرزندان معصومشان صلوات‌الله علیهم اجمعین با تقلید از مرجع و ملجع عظیم الشأن انقلاب خود را که تا آخرین نفر و آخرین نفس با اهداف نامبارک آنها . اماما! راهپیمایی روز عید غدیر ثابت کرد که مردم شریف ایران مرگ را تحمل می‌کنند ولی ننگ و خاری و ذلت درمقابل دشمنان اسلام را نه، آنها با این حضور نشان دادند همواره گوش به فرمان رهبر الهی خود هستند و این را خود می‌دانند. اماما! اینجانب هدیه‌ای ناقابل را که ذخیره نموده و ده‌ها فکر و خیال برای مصرف آن جهت رفاه خود و فرزندانم داشتم، به منظور رفع نیاز جبهه‌ های جنگ تقدیم می‌نمایم و همچنین نذر نمودم که حقوق شش ماه خود را تقدیم نمایم. لذا اکنون هدیه مذکور (یک قطعه دستبند طلا) را به همراه مبلغ ۳۰هزار ریال (حقوق یک ماه) تقدیم و بقیه را نیز تحویل خواهم داد. انشاءالله در خاتمه آرزوی دعای خیر و تقاضای عاجزانه دارم که با دستخط مبارک (ولو کوتاه) جواب نامه را مرقوم فرمایید. از خداوند تبارک و تعالی همراه همه مستضعفان و مسلمین و شیعیان طول عمر آن حضرت را با سلامت کامل خواهانم. والسلام علیکم و رحمه الله برکاته. (حاجیه شمس نورانی از طلاب دینیه و از خدمتگزاران کمیته امداد امام خمینی کاشان. والده شهید سیدعلی اصغر ۱۵مرداد۶۷)
هدایت شده از فرهنگ‌ و رسانه
بسمه تعالی فرزند عزیزم، حاجیه شمسی_نورانی نامه پر احساس شما را خواندم. از شما و افرادی مانند شما باید کرد. من که درمقابل این همه محبت و صفا غیر از تشکر و دعا کاری نمی توانم . دستبندت را برایت می فرستم تا از جانب من هدیه ای باشد برای تو؛ و معادل آن را با نذر حقوق شش ماهه ات را من خود به جبهه می فرستم. از قول من به فرزندان عزیزت، این عزیزان ملت شریف ایران، سلام گرمم را برسان. خدا یار و نگهدارت باد.۱۳۶۷/۵/۲۳
هدایت شده از فناء و بقاء
🏴 لوح | فلیرحل معنا ✅حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: قضیه‌ی عاشورا و کربلا میدان حماسه و جنگ است، اما از لحظه‌ی اوّل تا لحظه‌ی آخری که نقل شده است با ذکر و تضرع و یاد و توسّل همراه است. از وقت خروج از مکه که فرمود: «من کان فینا باذلاً مهجته موطناً علی لقاءاللَّه نفسه فلیرحل معنا»، با دعا و توسل و وعده‌ی لقای الهی و همان روحیه‌ی دعای عرفه شروع می‌شود، تا گودال قتلگاه و «رضاً بقضائکِ» لحظه‌ی آخر. یعنی خود ماجرای عاشورا جنگ و حماسه است اما وقتی شما به بافت اصلی این حادثه‌ی حماسی نگاه می‌کنید، می‌بینید که عرفان و معنویّت هست. ۱۳۷۶/۰۹/۱۳ نقل از قرارگاه‌سایبری‌عَمّار🇮🇷
ازل تا ابد(حق و باطل)
✅ روز بندگی #عرفه
✅ مستان قدر بشناسید آخرین پیمانه را 💝 اعمال
هدایت شده از فرهنگ‌ و رسانه
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ راه ساده تقرب 🎙استاد فاطمی‌ نیا نماز عجیب استجابت دعا در ┅┅❅🌷💝🌷❅┅┅┅
ازل تا ابد(حق و باطل)
✅ راه ساده تقرب 🎙استاد فاطمی‌ نیا نماز عجیب استجابت دعا در #روز_عرفه ┅┅❅🌷💝🌷❅┅┅┅
☑️ چه نیکوست معرفت داشته باشیم ✅ به جای خودمان برای دیگران دعا کنیم و به جای دیگران فقط و فقط از خداوند درخواست کنیم🌸
ازل تا ابد(حق و باطل)
🔴 تابلویی کوچک از جنایات اسرائیل 🔹جنایتکاران #صهیونیست با حمایت قاطع و همه جانبه پشتیبانی نظامی و
✅ ضرورت اتحاد مسلمین در برابر استکبار و صهیونیسم ☑️ این اجتماع[حج] اصلاً‌ برای منافع انسانها است: لِیَشهَدوا مَنافِعَ لَهُم. این «لام» در «لِیَشهَدوا» علی‌الظّاهر لامِ تعلیل است. در مکّه، در بیت‌الله‌الحرام، در مناطق گوناگون حج، برای چه؟ لِیَشهَدوا مَنافِعَ لَهُم؛ برای اینکه منفعتهایشان را پیدا کنند. حالا بعضی خیال میکنند، این منفعت فقط عبارت از مثلاً یک دادوستد است؛ نه، هر چه اسمش «منفعت» است. امروز این منفعت چیست؟ . به نظر من، برای امّت اسلامی هیچ منفعتی بالاتر از اتّحاد نیست. اگر امّت اسلامی با هم متّحد باشند، دست در دستِ هم بگذارند، کنند، کنند، غزّه اتّفاق نمی‌افتد، فلسطین اتّفاق نمی‌افتد، یمن این‌جور تحت فشار قرار نمیگیرد. وقتی ما از هم جدا هستیم، [رژیم‌های] استعماری ــ آمریکا یک جور، رژیم صهیونیستی یک جور،‌ بعضی از کشورهای دیگر اروپایی و غیر اروپایی یک جور ــ منافع خودشان و مطامع خودشان را غلبه میدهند بر منافع ملّتها؛ میشود مثل این کشورهایی که زیر فشارِ اینها قرار گرفته‌اند که می‌بینید چه اتّفاقاتی دارد می‌افتد؛ میشود غزّه. وقتی اتّحاد بود، امنیّت می‌آید؛ وقتی اتّحاد بود، پیشرفت می‌آید؛ وقتی اتّحاد بود، هم‌افزایی می‌آید.. بیانات دیداردست اندرکاران حج۱۴۰۴۰۲۱۴