May 11
May 11
✅️زندگینامه و بیوگرافی دکتر سعید جلیلی
✳️زندگینامه
سعید جلیلی در سال ۱۳۴۴ در شهر مشهد به دنیا آمد. پدر وی محمدحسن جلیلی معلم و مدیر دبستان نواب صفوی ناحیه یک مشهد و دانشآموخته زبان فرانسه و اهل بیرجند و مادر وی آذری و اهل اردبیل است. جلیلی در سال ۱۳۷۱ و پس از دریافت فوق لیسانس با خانم فاطمه سجادی که پزشک عمومی میباشند ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر به نام سجاد است.
✳️تحصیلات
سعید جلیلی تحصیلات ابتدایی تا دانشگاه را در مشهد و تحصیلات دانشگاهی خود را تا مقطع دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع) به پایان رساند و در همین دانشگاه مشغول تدریس «دیپلماسی پیامبر (ص)» است. وی مسلط به زبانهای عربی و انگلیسی است.
جلیلی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارد. ضمن آنکه ایشان علیرغم مشغله های فراوان ، ارتباط علمی خود با نهاد دانشگاه را قطع نکرده و تدریس ایشان در دانشگاه ادامه دارد .
✳️حضور در جبهه
جلیلی در زمان جنگ هشتساله ایران و عراق از دبیرستان تا دوران دانشجویی بارها در جبهههای جنگ حضور یافت.
در دی ماه سال ۱۳۶۵ دیدهبان تیپ ۲۱ امام رضا (ع) خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه در پی نبود امکانات و وضعیت اورژانسی، پای راست خود را از دست داد. پس از آن نیز در قسمت تدارکات لشکر حضور یافت.
✳️سوابق اجرایی
۱۳۷۰: رئیس ادارهٔ بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون ادارهٔ اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۶: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
۱۳۸۷: نمایندهٔ رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۲: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی
جلیلی همچنین از سال ۱۳۹۲ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
✅️ستادحامیان دکترسعیدجلیلی شهرستان ازنا
https://eitaa.com/DRjaliliazna
✅️لینک عضویت ستادحامیان دکترسعیدجلیلی شهرستان ازنا
https://eitaa.com/DRjaliliazna
به دوستان خود ارسال کنید 🍀🙏🌹
وقتی که دکتر جلیلی حتی در نظرسنجی صفحه توئیتری رضا رشیدپور هم پیشتاز است :))
---------------------------------------------
✅️ستادحامیان دکترسعیدجلیلی شهرستان ازنا
https://eitaa.com/DRjaliliazna
🔹 یکی از انتقادات به دکتر جلیلی، نداشتن سابقه مدیریت اجرایی است.
- فارغ از اینکه این سخن درست نیست و او سوابق اجرایی (از وزارتخارجه تا شورای عالی امنیت ملی) داشته، ذات موضوع از اساس چیز دیگری است:
• سنخ مدیریت ریاست جمهوری با مدیریت یک کارخانه متفاوت است. دقیق ترین مصداق «مدیریت کلان» همینجاست. به همین دلیل است که خود ما ممکن است کسی را به عنوان مدیر یک کارخانه قبول کنیم (چون مدیریت اجرایی خُرد دارد)، ولی حاضر نباشیم او را به عنوان مدیر یک هولدینگ یا وزیر همان حوزه بپذیریم (چون توان مدیریت کلان ندارد).
🔻بنابراین در بحث ریاستجمهوری که ترکیبی از سیاست، فرهنگ، اقتصاد، امنیت، و نگاههای کوتاهمدت و میانمدت و بلند مدت است، و با صدها مدیر کلان دیگر رابطه دارد و باید تمامی این حوزهها و مدیران را جهتدهی کند، صرفا نباید دنبال سابقه مدیریتی از سنخ مدیر کارخانه یا شهرداری و ساخت و ساز و ... گشت.
✓ ریاستجمهوری، وزارتخانه مباشر مستقیم امور خدماتی نیست. مدیریت کلان است.اگر کسی مدیر خُرد خدماتی بود، قطعاً در مدیریت کلان اقتصاد و سیاست و فرهنگ، از زیردستانش رنگ خواهد گرفت و این #خطر_بزرگی است.
----------------------------------------‐---
✅️ ستادحامیان دکترسعیدجلیلی شهرستان ازنا
https://eitaa.com/DRjaliliazna
---------------------------------------------
✅️ستادحامیان دکترسعیدجلیلی شهرستان ازنا
https://eitaa.com/DRjaliliazna