eitaa logo
بنام مرد 🇵🇸
243 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
4.2هزار ویدیو
129 فایل
تاریخ شروع کانال :99/10/13 اسم کانال مخفف اسم شهداست ب: بابک ن: نوری ا : احمد م: مشلب م: محمد ر: رضا د : دهقان ادمین ↶ @FB_135_18 تبادل‌و‌مدیر ↶ @Shahidehdahe80
مشاهده در ایتا
دانلود
🟢 قرآن از زبان برادر! 💠 امام علی علیه السلام به عنوان بزرگ‌ترین پرورش یافته مکتب قرآن و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله همواره در سراسر نهج البلاغه و به مناسبت‌‌های مختلف، ویژگی‌های قرآن را بیان نموده و ارزش‌های آن را برای مردم برشمرده و از آن تجلیل کرده‌اند و بارها مردم را به رعایت حق قرآن و تدبّر در آن ترغیب فرموده‌اند و فرزندان خود را در عمل کردن به آن وصیت می‌کنند و می‌فرمایند: «خدا را، خدا را، درباره قرآن (در نظر بگیرید) مبادا دیگران در عمل کردن به دستوراتش از شما پیشی گیرند» (نامه ۴۷). در آستانه‌ی روز ولادت با سعادت امیرالمؤمنین علیه السلام، به برخی از سخنان ارزش‌مند قرآن ناطق در نهج‌البلاغه، توجه نمایید: 🔸نصیحت دهنده خیرخواه: 🔹بدانید که این قرآن آن نصیحت دهنده خیرخواه است که فریب نمی‌دهد. (خطبه ۱۷۶) 🔸بهترین راهنما: 🔹قرآن راهنمایی است که گمراه نمی‌کند. (خطبه ۱۷۶) 🔸گوینده راستگو: 🔹گوینده حدیث است که دروغ نمی‌گوید. (خطبه ۱۷۶) 🔸محکم‌ترین و مطمئن‌ترین پناهگاه و دست آویز: 🔹بر شما باد عمل کردن به قرآن، که ریسمان محکم الاهی، و نور آشکار و درمان سودمند است، که تشنگی را فرو نشاند، نگه دارنده کسی است که به آن تمسک جوید و نجات دهنده آن کسی است که به آن چنگ آویزد، کجی ندارد تا راست شود و گرایش به باطل ندارد تا از آن برگردانده شود. (خطبه ۱۵۶) 🔸شفا دهنده: 🔹از قرآن براى بیماری‌هاى خود شفا بطلبید، و به آن براى حل مشکلات‌تان استعانت بجویید، چه این‌که در قرآن شفاى بزرگ‌ترین دردها است که آن درد کفر و نفاق و گمراهى و ضلالت است. (خطبه ۱۷۶) 🔸سرچشمه علوم و دانش‌ها: 🔹سرچشمه علوم و دانش‌ها همه در قرآن است. (خطبه ۱۷۶) 🔹خداوند قرآن را فرو نشاننده عطش علمی دانشمندان، و باران بهاری برای قلب فقیهان و راه گسترده و وسیع برای صالحان قرار داده است. (خطبه ۱۹۸) 🔸بالاترین ثروت‌هاست: 🔹بدانید هیچ کس از شما بعد از دارا بودن قرآن کمترین نیاز و فقر ندارد و اَحدى قبل از دارا بودن قرآن بی‌نیاز نخواهد بود. (خطبه ۱۷۶) 🔸موجب زندگی و نشاط دل‌ها است: 🔹بهار دل‌ها در آن است. (خطبه ۱۷۶) 🔸بالاترین شفاعت کننده: 🔹بدانید قرآن است شفاعت‌کننده پذیرفته شده و گوینده تصدیق شده و هر کس که روز قیامت قرآن براى او شفاعت کند، شفاعت قرآن در مورد او پذیرفته شود. (خطبه ۱۷۶) 🔸کتاب جاودانه: 🔹قرآن نوری است که خاموشی ندارد، چراغی است که درخشندگی آن زوال نپذیرد، دریایی است که ژرفای آن درک نشود، راهی است که رونده آن گمراه نگردد، شعله‌ای است که نور آن تاریک نشود، جدا کننده حق و باطلی است که درخشش برهانش خاموش نگردد. (خطبه ۱۹۸) 🔸جامعیت قرآن کریم: 🔹کتاب پروردگار میان شما است که بیان‌کننده حلال و حرام، واجب و مستحب، ناسخ و منسوخ، مباح و ممنوع، خاص و عام، پندها و مثل‌ها، مطلق و مقید، محکم و متشابه است، عبارات مجمل خود را تفسیر و نکات پیچیده خود را روشن می‌کند. (خطبه ۱) 🔹در قرآن اخبار گذشتگان و آیندگان و احکام مورد نیاز زندگی‌تان وجود دارد. (حکمت ۳۱۳) ⬅️ برای مطالعه بیشتر، می‌توانید به خطبه‌های ۱۱۰, ۱۸۳, ۱۶۹, ۱۵۷, ۱۵۸, ۱۳۳, ۱۷۶,۱۹۸ و ... مراجعه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨✨✨✨✨ 🍂فضائل امیرالمؤمنین در قرآن :🍂 🔸وَ مِنَ النّاسِ مَنْ یَشْری نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللّهِ وَ اللّهُ رَئُوفٌ بِالْعِباد. (بقره/۲۰٧) 🔸کسانی از مردم هستند که تنها با خدا معامله مى کنند و هر چه دارند حتى جان خود را به او مى فروشند و جز رضا و خشنودى او چیزى خریدار نیستند. ⚡️با فداکارى و ایثار آنهاست که امر دین و دنیا اصلاح شده، حق زنده و پایدار مى ماند، و زندگى انسان گوارا و درخت اسلام بارور مى گردد. ✅ این آیه در شأن حضرت علی علیه السلام نازل شده. در شبی که آنحضرت بجای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و در بستر ایشان خوابید و در راه خدا از جان خود گذشت.
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️چاره ساز عالم حضرت زینب سلام الله علیها | استاد رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها 🔹حضرت زینب کبری (س) را تجسم و نماد صبر جمیل نامیده‌اند. مقاومت در راه پاسداری از حریم دین،‌ کنترل نفس خویش، در برابر ناملایمات و ضعف نشان ندادن در مقابل دشمن را از ویژیگی‌های حضرت زینب (س) نام برده‌اند. 🔸امام موسی صدر در مورد حضرت زینب (س) فرمودند: «نقش قهرمانانه حضرت زینب در برابر ماست. ما به این زن احترام می‌گذاریم و او را بزرگ می‌داریم. همان‌گونه که مرد می‌تواند حسین علیه‌السلام باشد، زن مسلمان نیز می‌تواند زینب (س) باشد. اگر امام حسین (ع) نمونه‌ای است برای قهرمانان و کمالی است برای مردان. زینب (س) نیز نمونه‌ای است برای زنان. آنچنان که مرد مسلمان می‌تواند قهرمان و مجاهد باشد، زن مسلمان نیز می‌تواند قهرمان و مجاهد باشد.» 🔹مشهور تاریخ وفات را در ۱۵ رجب سال ۶۲ در ۵۷ سالگی می‌دانند و در مورد محل دفن سه دیدگاه مطرح است: ➖دیدگاه اول: مشهور این است که قبر حضرت زینب (س) در شام است. این مکان اکنون در جنوب دمشق قرار دارد و به سبب وجود حرم این بانوی بزرگوار، این منطقه «شهرک السیده زینب» نام گرفته است. ➖دیدگاه دوم: برخی از مورخان مقبره زینب (س) را در مصر دانسته‌اند. این مکان که به مقام حضرت زینب یا مسجد السیده زینب مشهور است، در منطقه سیده زینب قاهره قرار دارد. ➖دیدگاه سوم: قبرستان بقیع در مدینه را محل دفن ایشان دانستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از مزیت‌های حفظ قرآن، آرامش‌و تسکینی‌است که به انسان می‌دهد. امروزه بسیاری از آدم‌ها تلاش می‌کنند با روش‌های مختلفی به آرامش و حال خوب برسند. اما این یک حقیقت قرآنی است که : دل‌ها و قلب‌های ما فقط با ذکر و یاد خدا به اطمینان و آرامش و لذت می‌رسه. و این یکی از محبتهای ویژه خدا به حافظ قرآن هست که با تلاوت و انس، همنشین خدای مهربون‌میشه و به آرامش می‌رسه. دل‌هاتون پر از عشق خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا