eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 سخنان مداح بسیجی، مهدی رسولی ✍ حتما ببینید که بسیار واجب است. ⁉️ پاسخ سؤالش را خدایی خودتون جواب بدهید. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌷 پیام حضرت امام خمینی خطاب به رزمندگان: ✍ فرزندان انقلابی‌ام ، غرور مقـدس و بغض و کینه انقلابی را در سینه ‌هـا نگه دارید ... 👈 ایام پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ،توسط امام خمینی (رحمت الله علیه) در سال 1367 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭 ما عمری روضه کربلا شنیدیم اما روضه مجسم اکنون غزه است ✍ حرمله ها بی واهمه گلو میدرند از علی اصغر ها ⁉️ فریاد هل من ناصر ینصرنی را از غزه نمیشنوید؟؟ 🚨هشدار: کلیپ حاوی تصاویر دلخراش می باشد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 رضاخان و برگزاری کارناوال های شادی در ایام عزاداری سیدالشهدا عليه السلام ✍، رفته رفته هرسال نسبت به سال قبل برگزاری مجالس عزاداری سخت می گردید و از سال ۱۳۱۵/۱۶ در ماه محرم از طرف دولت از سران اصناف و بنگاه ها اجبار خواسته می شد که کارناوال راه بیندازند و سال ۱۳۱۹ روز کارناوال مصادف با دهه اول ماه محرم عاشورا ) بود و شب قبل کارناوال مفصلی به راه انداختند که در کامیون ها عده ای عمله طرب و فواحش را جمع کرده بودند که در کامیون ها به رقص و پایکوبی می پرداختند. 📚منبع: حسین مکی، تاریخ بیست ساله ایران، ج۱، ص ۴۵۲. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 روش فرهنگی مبارزاتی امام سجاد ✍ یکی از روش های تبلیغی و عملکرد فرهنگی مبارزاتی امام سجاد علیه السّلام، تبیین معارف والای اسلام در قالب دعا بود. از آنجا که در زمان امام سجاد علیه السّلام شرایط اختناق آمیزی حکمفرما بود، امام بسیاری از اهداف و مقاصد خود را در قالب دعا و مناجات بیان می کرد. 📚 سیره پیشوایان، ص۲۷۰. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7⃣8⃣8⃣ 🎞 کلیپ ضمیمه شده را حتما ببینید... 🔆 خلاصه اینکه دیگه خیلی از انقلابی‌ها هم کم آوردند... ✍ صراحتاً حضرت آقا بعد انتخابات، دعوت به حفظ وحدت و اتحاد و انسجام کردند، ولی همچنان در برخی گروه‌ها و متأسفانه برخی کانال‌هایی که داعیه‌ی روشنگری و جهاد تبیین دارند، یا مستقیماً و یا با کنایه، هنوز دعوای دارند، واقعاً مایه‌ی تأسف هست... ⁉️ الآن دقیقاً ثمره‌ی این بحث‌های شما چیه؟! ⁉️ اصلاً هر چی... شما که خودتون رو انقلابی می‌دونید، شما رو به خدا قسم، آیا حضرت آقا، راضی به ادامه دادن این دعواها هستند؟! 📌 وقتی هنوز سر اینجور چیزها دعوا هست، دیگه شما خودتون تو مسئله‌ی حجاب و... ببینید چه دعواهایی وجود داره که می‌تونه به اصل ضربه بزنه! ‼️ یه نکته هم جهت تأکید عرض کنم که صراحتاً معتقدم در مسئله‌ی باید فعالانه کار کنیم و نه اینکه منفعل باشیم و دست رو دست هم بذاریم! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🇮🇷 ☫ 🏆 🔆 ایران رتبه ۳۸ جهان در تولید مقالات علمی در حوزه هنر و علوم انسانی | سال ۲۰۲۳ 📝 در سال ۲۰۲۳ (یک سال قبل) ایران با یک پله ارتقا نسبت به سال ۲۰۲۲، به رتبه ۳۸ جهان در تولید مقالات علمی در حوزه هنر و علوم انسانی دست یافت. 🧾در سال ۱۹۹۶ (۲۸ سال قبل) ایران رتبه ۵۸ جهان در این حوزه بوده است. 🌐https://www.scimagojr.com/countryrank.php?area=1200&year=2023 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 در مراسم تعزیه‌ ای در عراق فردی که نقش امام حسین (علیه‌السلام) را بازی می‌کرد آنقدر با احساس گفت: آیا کسی هست که مرا یاری کند؟ که با عکس‌العمل عجیب مردم مواجه شد! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📚 سجده زیارت عاشورا 💠 سؤال: اگر هنگام خواندن زیارت عاشورا، مُهر برای سجده پیدا نشود، چه باید کرد؟ ✅ جواب: به قصد رجا (به امید رسیدن به ثواب) به هر صورت که می‌تواند، سجده کند. 📚 پی‌نوشت: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🔆 خطبه امام سجاد در شام ✍ مردم شام در اثر تبلیغات چهل ساله معاویه شناخت صحیحی از اسلام و خاندان نبوت علیهم السلام نداشتند. امام سجاد علیه السلام با کلام خود در مجلس یزید و در مقرّ حکومت اموی غوغایی ایجاد کرد و در میان اقشار مختلف مردم چنان تحولی به وجود آورد که یزید ترسید شورش شود و به مؤذن دستور داد اذان بگوید اما با ادامه سخنان امام علیه السلام فشار افکار عمومی بر یزید اوج گرفت و او مجبور شد بر خلاف مواضع قاطع قبلی، خود را تبرئه کند و مسئولیت فاجعه کربلا را به گردن ابن زیاد اندازد. 📚 بحار الانوار، ج۴۵، ص۱۳۷. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 پارچه نوشته ایی جالب در دست عزاداران کربلا؛ استواری غزه از برکات عاشورا است 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 آمار شوکه‌کننده جُرم‌ و جنایت در یورو ۲۰۲۴ ✍ پلیس آلمان اعلام کرد در جریان برگزاری مسابقات جام ملت‌های اروپا که نزدیک به ۶ میلیون هوادار را به سکوهای ورزشگاه‌های آلمان کشاند، ۲ هزار و ۳۴۰ جرم کیفری مرتبط با این مسابقات صورت گرفته است. 👊 در بیش از ۷۰۰ مورد از این جرم و جنایت‌ها کار به آسیب‌های جسمی رسیده است. /نورنیوز 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.