eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 بخوانید : سه شنبه ها . پای درس لقمان حکیم ✔️ فروتنی 💠امام کاظم علیه السلام : لقمان به پسرش گفت : در برابر حق ، فروتن باش تا عاقل ترین مردم باشی . زیرک و باهوش ، در برابر حق ، آرام است . کافی.جلد1.ص16 https://eitaa.com/BARADARANH1_IR
. . ✔ بخوانید : 💖 به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان . . ⭕پير مرد فرتوت و نابينايى، در حال گدايى بر اميرمؤمنان گذشت.امام علي عليه السّلام فرمودند: «اين مرد كيست و چرا گدايى مى كند؟» جواب گفتند: «نصرانى است» . امام فرمودند: استَعمَلتُمُوهُ حَتّى إذا كَبُرَ و عَجَزَ مَنَعتُمُوهُ ، أنفِقُوا عَلَيهِ مِن بَيتِ المالِ ؛ «تا آن زمان كه قدرت كار كردن داشت از او كار كشيديد و اينك كه پير شده و قدرت كار كردن ندارد، از تأمين روزى وى دريغ مى ورزيد؟ از بيت المال زندگى او را تأمين كنيد». وسائل الشيعه ، ج15، ص66 . . . .
💠 پيامبر خدا صلى  الله  عليه  و  آله :  اُعبُدِ اللّه َ كَأ نَّكَ تَراهُ، فَإن لَم تَكُن تَراهُ،فَإنَّهُ يَراكَ .  خدا را چنان عبادت كن كه گويى او را مى بينى؛ و اگر تو او را نمى بينى او تو را مى بيند.  كنز العمّال : 5250.
☘️اعتراف سخنگوی پیشین پنتاگون به قدرت برتر نظامی 🌿 دریادار جان کربی سخنگوی پیشین پنتاگون: ایران یک نیروی نظامی قوی و قدرتمند دارد که یکی از هشت قدرت برتر نظامی در جهان است و باید بسیار جدی گرفته شود. http://hashtagyjc.ir/fa/news/4776
💢 نمیگذارند کار کنیم!؟ ✅ما یاد گرفته ایم فقط بهانه بیاوریم و غُر بزنیم که نمی گذارند کار کنیم یا جامعه منحرف شده و دیگر نمی شود کاری انجام داد و. .. در حالی که هر چه مشکلات زیادتر شود، تکالیف بیشتر می شود ✅اگر در مملکتی هستی که تمامش تاریک است، این نشان می دهد که تو یک کبریت هم روشن نکرده ای. نباید مسأله را توجیه کنیم و بگوییم دیگران اقدام نکرده اند، که تو باید فرض کنی، کسی جز تو در این عام نیست. ✅باید خود شروع کنی و هر مقدمه ای را که میخواهد، فراهم نمایی وقتی اهداف دور را تکه تکه و ریز کنی، زود به آنها می رسی، ولی وقتی بخواهی قلمبه قلمبه کار کنی، اهداف نزدیک را هم از دست میدهی و محروم می شوی.
✔️ امام خمینی رحمت الله علیه : 💠 شما سوار مقام بشو، مقام سوار شما نشود. باید خدمتگزار اینها [مردم]باشیم و شرافت همه ما به این است که خدمت به خلق خدا بکنیم ... شما سوار مقام بشو مقام سوار شما نشود. این دو تا مثل راکب و مرکوبند. اگر انسان روحیه اش طوری باشد که سوار بشود بر هر مقامی که برای او پیش می آید و مهار کند او را، این به سعادت نزدیک می شود.و اگر روحیه ضعیف باشد و وقتی که به یک مقامی رسید او سوار آدم بشود، او هر جا دلش بخواهد انسان را می برد تا به هلاکت می رساند. من از خدای تبارک و تعالی استدعا میکنم که شما را موفق کند به اینکه خدمت بکنید به این خلق. 📚صحیفه نور،جلد ۱۵/صفحه ۸۲ بیانات امام خمینی(ره) در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری برادر محمد علی رجایی مورخ:1360/05/1 🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
📚 بخوانید : تنز سیاسی...!؟😂 https://eitaa.com/BARADARANH1_IR