💠 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
اُعبُدِ اللّه َ كَأ نَّكَ تَراهُ، فَإن لَم تَكُن تَراهُ،فَإنَّهُ يَراكَ .
خدا را چنان عبادت كن كه گويى او را مى بينى؛ و اگر تو او را نمى بينى او تو را مى بيند.
كنز العمّال : 5250.
☘️اعتراف سخنگوی پیشین پنتاگون به قدرت برتر نظامی #ایران
🌿 دریادار جان کربی سخنگوی پیشین پنتاگون: ایران یک نیروی نظامی قوی و قدرتمند دارد که یکی از هشت قدرت برتر نظامی در جهان است و باید بسیار جدی گرفته شود.
http://hashtagyjc.ir/fa/news/4776
#چهل_سال_افتخار
#پیشرفت_ایران
💢 نمیگذارند کار کنیم!؟
✅ما یاد گرفته ایم فقط بهانه بیاوریم و غُر بزنیم که نمی گذارند کار کنیم یا جامعه منحرف شده و دیگر نمی شود کاری انجام داد و. .. در حالی که هر چه مشکلات زیادتر شود، تکالیف بیشتر می شود
✅اگر در مملکتی هستی که تمامش تاریک است، این نشان می دهد که تو یک کبریت هم روشن نکرده ای. نباید مسأله را توجیه کنیم و بگوییم دیگران اقدام نکرده اند، که تو باید فرض کنی، کسی جز تو در این عام نیست.
✅باید خود شروع کنی و هر مقدمه ای را که میخواهد، فراهم نمایی
وقتی اهداف دور را تکه تکه و ریز کنی، زود به آنها می رسی، ولی وقتی بخواهی قلمبه قلمبه کار کنی، اهداف نزدیک را هم از دست میدهی و محروم می شوی.
#استاد_صفائی_حائری
✔️ امام خمینی رحمت الله علیه :
💠 شما سوار مقام بشو، مقام سوار شما نشود.
باید خدمتگزار اینها [مردم]باشیم و شرافت همه ما به این است که خدمت به خلق خدا بکنیم ... شما سوار مقام بشو مقام سوار شما نشود. این دو تا مثل راکب و مرکوبند. اگر انسان روحیه اش طوری باشد که سوار بشود بر هر مقامی که برای او پیش می آید و مهار کند او را، این به سعادت نزدیک می شود.و اگر روحیه ضعیف باشد و وقتی که به یک مقامی رسید او سوار آدم بشود، او هر جا دلش بخواهد انسان را می برد تا به هلاکت می رساند. من از خدای تبارک و تعالی استدعا میکنم که شما را موفق کند به اینکه خدمت بکنید به این خلق.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور،جلد ۱۵/صفحه ۸۲
بیانات امام خمینی(ره) در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری برادر محمد علی رجایی
مورخ:1360/05/1
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید : خندوانه 🍉
😂 مفت خوری...!؟
https://eitaa.com/BARADARANH1_IR
✅ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :
العِبادَةُ عَشرَةُ أجزاءٍ، تِسعَهُ أجزاءٍ في طَلَبِ الحَلالِ .
عبادت ده بخش است كه نه بخش آن طلب روزىِ حلال مى باشد .
بحار الأنوار : 103/18/81.
✳️ الإمامُ عليٌّ عليه السلام :
لا يَجِدُ عَبدٌ طَعمَ الإيمانِ حتّى يَترُكَ الكذبَ هَزلَهُ وجِدَّهُ .
هيچ بنده اى طعم ايمان را نچشد، مگر آن گاه كه دروغ، شوخى يا جدّى آن را، ترك گويد.
بحار الأنوار : 72/249/14
💠«مداهنه» در اسلام
✳️در اسلام گرچه به «رفق» و «مدارا» با مردم سفارش شده، اما «مداهنه» را امری مذموم و ناپسند می داند. «مداهنه» به معنی آن است که انسان، منکر و ناپسندی را از کسی مشاهده کند، و در حالی که قادر بر رفع آن است، اما به خاطر رعایت جانب مرتکب شونده، یا به علت کم مبالاتی و سستی در کار دین، متعرّض او نشده و او را از این کار منع نمی کند.
قرآن کریم در این خصوص می فرماید: «فَلا تُطِعِ الْمُکَذِّبِینَ»(۱)؛ (از دروغگویان اطاعت مکن). و در آیه بعد آنان را این گونه معرفی می نماید: «وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَیدْهِنُونَ»(۲)؛ (آنان دوست می دارند تا با نزدیک شدن به دین آنان روی خوش به ایشان نشان دهی، آنان نیز با نزدیک شدن به دین تو روی خوش به تو نشان می دهند).(۳)
✍پی نوشت :
(۱). قرآن کریم، سوره قلم، آیه ۸.
(۲). همان، آیه ۹.
(۳). اسلام شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، ۱۳۸۶ شمسی، چاپ سوم، ص ۱۵۴.